Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bir supradyn draje içerisinde;

a vitamini 3333 i.u.
b1 vitamini 20 mg
b2 vitamini 5 mg
kalsiyum d-pantotenat 11.6 mg
b6 vitamini 10 mg
b12 vitamini 5 mcg
c vitamini 150 mg
d3 vitamini 5 mg
e vitamini 10 i.u.
d-biotin 250 mcg
nikotinamid 50 mg
folik asit 1 mg
demir 10 mg
fosfor 23.8 mg
kalsiyum 51.3 mg
magnezyum 21.2 mg
mangan 0.5 mg
bakır 1 mg
çinko 0.5 mg
molibden 0.1 mg

Herseyden varmis icinde

Canım bilinçsiz iş yapma ölçtür ampul yap gerekiyorsa 1-2 kez iç kurtul. Her gün damlatmak çok uğraştırır niye yoruyorsun kendini? Hem fazlası zehirliyor biliyorsun, yağda çözülen vitamin bu.

Sana da inşallah hepimize :)

Al buyur yine bi ikilem
Canım ben vitaminlerime zorla isteyerek baktırdım. Hatta özelde çok da para verdim adam yine yazmak istemedi çok saçma bunlara bakmak dedi yazarken. B6 ya baktırmamıştım ben de baktırayım. Bu sonuçlara göre dodex ampul yazmıştı doktor nedense hala yaptırmadım. Yarın yaptırayım.
Bilginiz olsun diye düşük çıkan sonuçlarımı yazıyorum bunların amh düşüklüğü ile ilgisi olabilir:

Magnezyum 1,83 ref 1.8-2.4
Coq-10 290 ref 500-1100
A 481 ref 400-1500
B2 47.5 ref 40-240

İşte böyle böyle kafayı yiyoruz biz, biktim yeminlen

Bu arada test yaptım tabiki negatif çıktı.
Herhalde östrojen salgılıyo benim kist bunlar o yüzden oluyor.

Amin canım

Evet tatlim bursadayim. Ben ilk tedavimi soranus tup bebekte oldum. Sacma bir tercihti bizim gurup icin basarisiz bir hastane. Sonra miyomdan ameliyat oldum ayni hastanede... ardindan fakulteye gittim gurkan bey ile ikinci tedavimi oldum. Yine olmadi. Sonra raporumu aldim ve jimere gittim. Ki benim durumumda olan 3 arkadas da gitti ayni hastaneye suat beye. 2 si pozitif aldi. Ben iki kez ayni hastanede tedavi gordum. Ilk negatif ikincisi de kimyasaldi. Olmadi yani. Simdiiiii yine buyuk bir ihtimalle ayni dr ile devam edicem. Diger iki tedavim raporluydu. O sebeple birinde 2750 digerinde 2500 odedim. Ama simdi rapor hakkim bitti. Bunun disindaaaa acikcasi maddi imkanin varsa ki yazilarini okudum. Izmir irenbe kaan hoca bizim grubun en basarili doktoru bence. Cok arastiran cok okuyan biri olarak tavsiye edebilirim.

Tatlim folik asitini degistirebilirsin. Yine 1 tane ama yuksek degerde bir ilac kullanmaninonermis. Iiincisi de su kimyasal gebelik veya dusukler genelde yumurta veya spermlerdeki bozuklukla alakali olabilir. Yaniiii bu vitaminler yumurta kaliteni arttirir. Belki de sorun yumurtalardadir diyor,bunu da amh baktirmani istemeinden anladim.

Ben de fakultedeki ilk tedavim sonrasi yaptirdim bu testleri kendim istedim yapabilirmiyiz dedim. Ikinci tedaviden sonra yapiyoruz ama amhniz de dusuk yaptiralim zaman kaybi olmasin dediler. Mantik su,biliyoruz ki bu testler oldukca maliyetli. Ve bircok insan bu testleri devlette yaptirmaya calisiyor dogal olarak. Ama bu testlerin sonucunda %80 herhangi bi sorun cikmiyor. Dolayisiyla bunlar devlete bir mali yuk. E yine dogal olarak devlet mali yuktense birkac tedavi sonrasi yapilmasina hukmetmis durumda. Yine yasalar cok maliyetli olmasina ragmen 35 yasin altinda ilk iki tedavi de tek embriyo transfer edilmeli diyor. Cunku cogul gebelikle sorunlu ve sorunlar vozulurken de mali yuk geliyor....

ben yarın doktora söylesem bana vitamin testi yazsa ya bu adam..yine aynı yere geri dönüyoruz, yine bizim istememiz ve zorlamamız ile yapılacak bir test daha...off yıldım yeminlen gerek yok dese, kalacağım öyle...
B ve d vitaminleri testlerini normal bir hastane de kadin dogum doktorlari yaptirabiliyor. Ustelik 1 gunde cikiyor. O yaptirmazsa kadin dogumdan randevu al durumunu acikla ve hatta su mesaji gosterip iste testlerini kuzum.

Canlarımmmm selam.Bugün işte ilk günümdü,tanıma çalışmaları,adapte olmaya çalışmak...Ama çok güzeldi,ortamı sevdim.Koşturma süper.İyi geldi.
Canım montem,ne bileyim ya içimde hala bir umut var...Bakalım yarın ne olacak?Merakla bekliyorum valla.Habersiz bırakma bizi.

Caniiim hayırlı olsun, pek sevindim tatlim, kolaylıkla adapte olursun sen. Evet bugün kana gideceğim yine bakalım ne olacak. Umarım dış gebelik falan değildir...korkmuyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…