Aynen oyle canim. Devlet yuk istemiyor.basta yapilmasi bence de olacak bisey degil.Ben de fakultedeki ilk tedavim sonrasi yaptirdim bu testleri kendim istedim yapabilirmiyiz dedim. Ikinci tedaviden sonra yapiyoruz ama amhniz de dusuk yaptiralim zaman kaybi olmasin dediler. Mantik su,biliyoruz ki bu testler oldukca maliyetli. Ve bircok insan bu testleri devlette yaptirmaya calisiyor dogal olarak. Ama bu testlerin sonucunda %80 herhangi bi sorun cikmiyor. Dolayisiyla bunlar devlete bir mali yuk. E yine dogal olarak devlet mali yuktense birkac tedavi sonrasi yapilmasina hukmetmis durumda. Yine yasalar cok maliyetli olmasina ragmen 35 yasin altinda ilk iki tedavi de tek embriyo transfer edilmeli diyor. Cunku cogul gebelikle sorunlu ve sorunlar vozulurken de mali yuk geliyor....
Sen şu an hangi testleri yaptırıyorsun canim?Gunaydin kizlar. Hayirli kandiller.
Sabah doktorun istedigi kan tahlillerini vermeye saglik ocagina gittik. Hepsini yaomiyorlarmis. Devlet hastanesinde de tanidik doktor varsa yazar dedi. onun disinda gittigin doktor baska bir doktorun istedigi tahlilleri yaptirmak istemez buyuk ihtimal dedi. ozelde de pahali bu testler dedi.
Bakalim tanidik bir doktor bulmaya calisacagiz.yoksa mecbur gidip ozele yaptiracagiz.
Canım kan verdin mi?Huhuuuu kizlarcim günaydın hepinizeeee, umarım herkes iyidirrrr, ben bugün yine HCG için kana gideceğim dua edin de şu değer dusmus olsun. 2 gundur hiç kanama yok, nasıl atacam ben bu embriyoyu bilemiyorum. Off neden böyle oldu yaaa, korunacam artık, bi daha istemiyorum bu duruma gelmeyi. Bakalim neler bekliyor bugün beni. Fırsat buldukça yazarım canlarrr
Döndüm kuzum çok sukur güzel döndümKızlar kandiliniz mübarek olsun...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
malumunuz ben taşınıyorum...yeni şehir yeni ev belkide yeni iş...artık orası çok sonra...acelede etmem lazım biliyorum...çünkü hali hazırda 2 negatif bir yarım tedavim var. ancak maddi olarak hazır olamayız sanki bu yaz...bende vitaminlerimi falan başlayıp en azından denemedim dememek için normal yoldan deneyeceğim. hepimizin yaptığı gibi aslında.ama tabii bu sırada üniversite hastanesine gidip yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum..hiçbirşey yapamamaktan iyidir.bakalım trakyalı dr lar nasıl..birde onu göreyimbenim planım bu şimdilik.
no_name_ canımcım hastaneden döndün mü?
B bursa_83 sen yaptırabildinmi testlerini,birde Aret bey ile ücret olarak ne görüştünüz..paylaşabilir misin
Verdim canim düşmüş HCG ve regl başladı kizlarrrr, coook sukurCanım kan verdin mi?
Saol bebisim ben de çok rahatladim, insan HCG düşüyor diye sevinir mi, seviniyormuş demek kino_name_ canımcımm çok şükür dış gebelik falan yok çok şükür...inşallah artık hızla düşer hcg....
oooo yeniden takviyelere başlanmış...çok sevindim..hepsi yarasın şifa olsun...reglide gelmiş, ne diyim gözün aydın...gebelik sağlıklı değilse eğer regli olabilmek bir nimettt.
dün paylaştığın yazıdan bayağı birşeyler çıkardım kendime...çokta akla yatkın mantığa uygun...
canım bence de huzurlu ol ben dış gebelik geçirdim üç hafta hastanede yattım bende beta değerini kanda görmeyi çok isterdim gördüm ama sonra da düşsün diye dualar ettim allahım inşaallah kandil hürmetine rahimde bebeklerimizi görmeyi nasip etsinSaol bebisim ben de çok rahatladim, insan HCG düşüyor diye sevinir mi, seviniyormuş demek kivallahi rahatladim, aklım cikiyordu. Dr asistanı bugün diyor binlerce hasta gorduk sizin kadar pozitif bi insan gormedik.. pozitifim huzurluyum yaa, dert etmiyorum kendime, nasılsa gelir bebis, Allahın izni ile, benim kafam rahat elimden gelen her şeyi yapıyorum ve hepimiz yapıyoruz. Bugün mutluyum çok şükür yazının neresi farklı geldi kuzum sana ? Var mı yapmamız gereken ekstra bir şey? Senin ne zaman bitiyor iş cilen ?
Aminnnn canim, inşallah, coook geçmiş olsun sana dacanım bence de huzurlu ol ben dış gebelik geçirdim üç hafta hastanede yattım bende beta değerini kanda görmeyi çok isterdim gördüm ama sonra da düşsün diye dualar ettim allahım inşaallah kandil hürmetine rahimde bebeklerimizi görmeyi nasip etsin
tatlım karataya göre düşük sonuçların benim b12 650 lerde sanırım, dvit en son 27 geldi üzerine 2 ampul daha içtim, bende multivitamin almayı ihmal etme...Kizlarrrr güzel haberlerle döndüm çok sukur. HCG düşüşe geçmiş 125 olmuş bu gün, dıs gebelikten bahsedemeyiz artık dedi, coook derin bi nefes aldım. B12 değerim 187-883 referans aralığında 223 çıkmış, d vitamini 10-40 referans aralığında 9,2 çıkmış, Dr vitamin vermeyeceğim bunun için güneşte gez 15 dk kısa sürede tamamlarsin dedi. Durum iyi yaní, pzt bir daha HCG ye gidecem.
gözün aydın bir dahaki ay tutunsun inşallahDöndüm kuzum çok sukur güzel döndüm
yok farklı derken hani derli toplu yazmış bu harvard lı dr ,hep düşündüğümüz şeyler....özellikle şeker konusuna çok katılıyorum..gerçekten şekerli besinler çok lezzetli ama çok zararlı..bu dengeli düzenli beslenmeye önem vericem...spor da zaten önceliğim...çok kötü besleniyorum diyemem ama abur cubur sağlam bazen bende gerçekten...o yüzden Allah izin verirse hayatımı düzene sokmak ilk amacım...yani bebişin bu zamana kadar gelmemesinde hep bir hayır var eminim şüphem yokta bundan sonrada artık Allah anneliğe babalığa uygun görürse her şekilde gönderir yavrunuzu bakalım çabalayalım biraz da bu şekilde...Saol bebisim ben de çok rahatladim, insan HCG düşüyor diye sevinir mi, seviniyormuş demek kivallahi rahatladim, aklım cikiyordu. Dr asistanı bugün diyor binlerce hasta gorduk sizin kadar pozitif bi insan gormedik.. pozitifim huzurluyum yaa, dert etmiyorum kendime, nasılsa gelir bebis, Allahın izni ile, benim kafam rahat elimden gelen her şeyi yapıyorum ve hepimiz yapıyoruz. Bugün mutluyum çok şükür yazının neresi farklı geldi kuzum sana ? Var mı yapmamız gereken ekstra bir şey? Senin ne zaman bitiyor iş cilen ?
Benimde şimdi bi pıhtılaşma kaldı, bu anneye mi, çifte mi yapılıyor acaba?yok farklı derken hani derli toplu yazmış bu harvard lı dr ,hep düşündüğümüz şeyler....özellikle şeker konusuna çok katılıyorum..gerçekten şekerli besinler çok lezzetli ama çok zararlı..bu dengeli düzenli beslenmeye önem vericem...spor da zaten önceliğim...çok kötü besleniyorum diyemem ama abur cubur sağlam bazen bende gerçekten...o yüzden Allah izin verirse hayatımı düzene sokmak ilk amacım...yani bebişin bu zamana kadar gelmemesinde hep bir hayır var eminim şüphem yokta bundan sonrada artık Allah anneliğe babalığa uygun görürse her şekilde gönderir yavrunuzu bakalım çabalayalım biraz da bu şekilde...
ekstra herşeyi ya yaptık ya da yapıyoruz ...ben pıhtılaşma yaptırmamıştım artık dediğim gibi orada özellere bir bakarım uygun olmazsa üniversite hastanesini hem bir görmek amacıyla bir ziyaret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?