Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Huhuuuu kizlarcim günaydın hepinizeeee, umarım herkes iyidirrrr, ben bugün yine HCG için kana gideceğim dua edin de şu değer dusmus olsun. 2 gundur hiç kanama yok, nasıl atacam ben bu embriyoyu bilemiyorum. Off neden böyle oldu yaaa, korunacam artık, bi daha istemiyorum bu duruma gelmeyi. Bakalim neler bekliyor bugün beni. Fırsat buldukça yazarım canlarrr

günaydın montem, güzel yazmış bence, forumlardan birinde kimyasal yaşayan birine folbiolü bıraktırıp folicode başlatmıştı doktoru, multivitamin ve omega 3 desteği şart, bence d vit ampul kır iç bir hafta arayla, sonra da bol güneş, yumurta yiyorsun zaten

1,5 damla yetersiz hamilelere bile 3 damla başlıyorlar hem flakonlar 50.000 ünite, ampuller 300.000 ünite, ben regl başlangıcında bir ampul içiyorum direk. kızıma da günlük 5 damla (50000 ünitelik olandan) veriyorum

ameliyat sonrası korun demiş miydi sana doktor tatlım

aynen canım kafayı yicez sonunda, her gun yenı bir sey....

şimdi özel bi hastaneyi aradım
dvit 15 tl,
b1 15 tl
b12 15 tl,
b6 yı 133 tl ye bakıyorlarmış.... bu b6 önemli bi test galibaaaa
devlette yaptırsana monte tüp bebek hazırlığındayım doktorum istedi diyince bakarlar, aile hekimliği plk var hastanelerde onlar daha çok tahlil isterler

Haftada 1 kez 5 damla demiştim tatlim ama azmis dediğin gibi, bi yaptirayim testi, korktum bi de fazlası zarar verir diye...

devlette yaptırsana monte tüp bebek hazırlığındayım doktorum istedi diyince bakarlar, aile hekimliği plk var hastanelerde onlar daha çok tahlil isterler
Hiç devlete gitmedin ama kolay kolay sıra gelmez orada, hasta ederler beni diye korkmaktayim. Daha kan vermedim, kromozom sonuçları gelmiş önce göster sonra kan ver dediler, bekliyorum

supradyn mi yoksa benexol mü almalı bilemedim yaaa

bu benim dr hayatta vitamin falan yazmaz bana, neyse ki b vit, depolanmıyor, fazlası atılıyor....
karşılamıyor zaten vitaminleri ben ilk başta gnc ninkini almıştım 100 tl idi ama iyiydi, supradyn kullandım 27 tl idi hiçbir işe yaramadı, en son kayınvalidem centrum verdi o da iyiydi bence

Hiç devlete gitmedin ama kolay kolay sıra gelmez orada, hasta ederler beni diye korkmaktayim. Daha kan vermedim, kromozom sonuçları gelmiş önce göster sonra kan ver dediler, bekliyorum
tatlım 182 den randevu al git hiç beklemezsin hepsi ücretsiz tahlillerin

karşılamıyor zaten vitaminleri ben ilk başta gnc ninkini almıştım 100 tl idi ama iyiydi, supradyn kullandım 27 tl idi hiçbir işe yaramadı, en son kayınvalidem centrum verdi o da iyiydi bence
Bi bakayım sonuçlara göre eksik olanı tamamlayacaz mecbur, dediğin gibi SGK karşılamiyor zaten...

hayırlı uğurlu olsun hatta bu iş yeri sana bebiş konusunda da uğurlu gelsin inşallah

Kromozom sonucunda da bi anomali saptanmamıştır yazıyor ama bakalım ne diyecek

çok sevindim tatlım, bence senin ilk ikisi rahimdeki parça sebebi ile kimyasaldı, 3. ise normaldi ama yeni ameliyatlı olduğun için tutunamadı
İnşallah öyledir canim. Kromozoma temiz dedi, vitaminler için de haklisin d ve b12 eksikliği olabiliyor, bakalım hem için rahat olsun dedi. Kan verdim HCG sonucu 1 saat diğerleri 3 saat sonra cikacakmis

Gunaydin canim. Ben iki tedavimde de yuksek doz almistim. Gonal ve menopur kullanmistim 300 ve 375 dozluk vurundum. Simdi ise ilacsiz tedaviyi denemek istiyorum.olmazsa yine yuksek doz deneriz dedi doktor. Senin tedavilerin nasildi.hepsi yuksek doz ignelerle miydi. Ilacsiz veya mini tüp denediniz mi?
Istanbulda kardesim var. tedaviye baslayinca Esim kontrollere gelemez.yumurta toplama gunu gelebilir.transfer sonrasi doneriz. Esim gelemedigi zamanlar kardesimde kalacagim icin esim rahat ama izmirde kimse yok. E gittigim zaman esim isten dolayi gelemeyecgi icin otelde veya ogretmenevinde tek basima kalmam gerekecek. Onu da esim istemez.annem calisiyor o da gelemez izmire. Eger kalacak yerim olsaydi dusunebilirdim ama malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…