günaydın montem, güzel yazmış bence, forumlardan birinde kimyasal yaşayan birine folbiolü bıraktırıp folicode başlatmıştı doktoru, multivitamin ve omega 3 desteği şart, bence d vit ampul kır iç bir hafta arayla, sonra da bol güneş, yumurta yiyorsun zatenkızlaaar, internette dr kemal hukmen var ona yazmıştım durumumu şöyle cevaplamış, değişik geldi, siz ne dersiniz bu yoruma????
""""""""""degerli okurum aşılama çözüm degil zira gebe kalıyorsunuz... önerim AMH bakılsın bu arada siz yüksek doz folik asit tb ve normal dozda D B1 B6 ve B12 vit başlayın konuşalım""""
Allah Allah ilk defa böyle bi öneri geldi ne diyorsunuz bu öneriye??? bu vitaminlerin bende eksik olduğunu düşündüğüne göre demekki bu eksiklikler düşüğe mi sebep oluyor acabaaa????
yüksek doz folik demiş 1 adet içiyorum arttırmalı mıyım ki?
@sekerpancari @moyaalitufshe2 B bursa_83 @amayaa @gulbil10
1,5 damla yetersiz hamilelere bile 3 damla başlıyorlar hem flakonlar 50.000 ünite, ampuller 300.000 ünite, ben regl başlangıcında bir ampul içiyorum direk. kızıma da günlük 5 damla (50000 ünitelik olandan) veriyorumben şu an haftada 1 , 5 damla dvit suya damlatıp içiyorum ama tamamen bilinçsiz, kafama göre.. folik asit folidoce kullanıyordum, b12 var içinde diye ama folik asit yüksek olması gerekir diye folbiole geri dönmüştüm..bu b vitaminlerini falan ne sıklıkta ne kadar almak gerek kiiii
ameliyat sonrası korun demiş miydi sana doktor tatlımHuhuuuu kizlarcim günaydın hepinizeeee, umarım herkes iyidirrrr, ben bugün yine HCG için kana gideceğim dua edin de şu değer dusmus olsun. 2 gundur hiç kanama yok, nasıl atacam ben bu embriyoyu bilemiyorum. Off neden böyle oldu yaaa, korunacam artık, bi daha istemiyorum bu duruma gelmeyi. Bakalim neler bekliyor bugün beni. Fırsat buldukça yazarım canlarrr
senin ve sevdiklerinin de kandili mübarek olsun tatlım, hcg dilediğin gibi olsun inşallahBu arada kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah
devlette yaptırsana monte tüp bebek hazırlığındayım doktorum istedi diyince bakarlar, aile hekimliği plk var hastanelerde onlar daha çok tahlil isterleraynen canım kafayı yicez sonunda, her gun yenı bir sey....
şimdi özel bi hastaneyi aradım
dvit 15 tl,
b1 15 tl
b12 15 tl,
b6 yı 133 tl ye bakıyorlarmış.... bu b6 önemli bi test galibaaaa
Haftada 1 kez 5 damla demiştim tatlim ama azmis dediğin gibi, bi yaptirayim testi, korktum bi de fazlası zarar verir diye...1,5 damla yetersiz hamilelere bile 3 damla başlıyorlar hem flakonlar 50.000 ünite, ampuller 300.000 ünite, ben regl başlangıcında bir ampul içiyorum direk. kızıma da günlük 5 damla (50000 ünitelik olandan) veriyorum
Hiç devlete gitmedin ama kolay kolay sıra gelmez orada, hasta ederler beni diye korkmaktayim. Daha kan vermedim, kromozom sonuçları gelmiş önce göster sonra kan ver dediler, bekliyorumdevlette yaptırsana monte tüp bebek hazırlığındayım doktorum istedi diyince bakarlar, aile hekimliği plk var hastanelerde onlar daha çok tahlil isterler
karşılamıyor zaten vitaminleri ben ilk başta gnc ninkini almıştım 100 tl idi ama iyiydi, supradyn kullandım 27 tl idi hiçbir işe yaramadı, en son kayınvalidem centrum verdi o da iyiydi bencesupradyn mi yoksa benexol mü almalı bilemedim yaaa
bu benim dr hayatta vitamin falan yazmaz bana, neyse ki b vit, depolanmıyor, fazlası atılıyor....
tatlım 182 den randevu al git hiç beklemezsin hepsi ücretsiz tahlillerinHiç devlete gitmedin ama kolay kolay sıra gelmez orada, hasta ederler beni diye korkmaktayim. Daha kan vermedim, kromozom sonuçları gelmiş önce göster sonra kan ver dediler, bekliyorum
Bi bakayım sonuçlara göre eksik olanı tamamlayacaz mecbur, dediğin gibi SGK karşılamiyor zaten...karşılamıyor zaten vitaminleri ben ilk başta gnc ninkini almıştım 100 tl idi ama iyiydi, supradyn kullandım 27 tl idi hiçbir işe yaramadı, en son kayınvalidem centrum verdi o da iyiydi bence
hayırlı uğurlu olsun hatta bu iş yeri sana bebiş konusunda da uğurlu gelsin inşallahCanlarımmmm selam.Bugün işte ilk günümdü,tanıma çalışmaları,adapte olmaya çalışmak...Ama çok güzeldi,ortamı sevdim.Koşturma süper.İyi geldi.
Canım montem,ne bileyim ya içimde hala bir umut var...Bakalım yarın ne olacak?Merakla bekliyorum valla.Habersiz bırakma bizi.
çok sevindim tatlım, bence senin ilk ikisi rahimdeki parça sebebi ile kimyasaldı, 3. ise normaldi ama yeni ameliyatlı olduğun için tutunamadıKromozom sonucunda da bi anomali saptanmamıştır yazıyor ama bakalım ne diyecek
İnşallah öyledir canim. Kromozoma temiz dedi, vitaminler için de haklisin d ve b12 eksikliği olabiliyor, bakalım hem için rahat olsun dedi. Kan verdim HCG sonucu 1 saat diğerleri 3 saat sonra cikacakmisçok sevindim tatlım, bence senin ilk ikisi rahimdeki parça sebebi ile kimyasaldı, 3. ise normaldi ama yeni ameliyatlı olduğun için tutunamadı
nolur bizim için dua et, hamişlerin duası kabul olur tatlımRegaip kandilimiz mübarek olsun .
Dualarda buluşalım inşallah arkadaşlar.. :)
Duamdasiniz cnm rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin inşallah :)nolur bizim için dua et, hamişlerin duası kabul olur tatlım
Evet tatlim bursadayim. Ben ilk tedavimi soranus tup bebekte oldum. Sacma bir tercihti bizim gurup icin basarisiz bir hastane. Sonra miyomdan ameliyat oldum ayni hastanede... ardindan fakulteye gittim gurkan bey ile ikinci tedavimi oldum. Yine olmadi. Sonra raporumu aldim ve jimere gittim. Ki benim durumumda olan 3 arkadas da gitti ayni hastaneye suat beye. 2 si pozitif aldi. Ben iki kez ayni hastanede tedavi gordum. Ilk negatif ikincisi de kimyasaldi. Olmadi yani. Simdiiiii yine buyuk bir ihtimalle ayni dr ile devam edicem. Diger iki tedavim raporluydu. O sebeple birinde 2750 digerinde 2500 odedim. Ama simdi rapor hakkim bitti. Bunun disindaaaa acikcasi maddi imkanin varsa ki yazilarini okudum. Izmir irenbe kaan hoca bizim grubun en basarili doktoru bence. Cok arastiran cok okuyan biri olarak tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?