Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Çok saol canim benim ben de böyle bir şey arıyorum, evde damlama var 15 damla devam edeyim, ama her gün mu ki? Kaç gün devam edecegim ki, vermiyor bu benim Dr ilaç yaaa, hava güzel, güneşte gez diyor adammmm!!!

tatlım karataya göre düşük sonuçların benim b12 650 lerde sanırım, dvit en son 27 geldi üzerine 2 ampul daha içtim, bende multivitamin almayı ihmal etme...
Ne icmemi onerirsiniz tatlim b vitamini için? Alma bir şey diyor Dr yaa, delirtecek beni, gizliden içerim ben de

Herkese iyi kandiller.

Montecim hcg değerin düşmüş ve regl olmuşsun, sevindim. Umarım bi dahaki sefere hcg yükselsin normal bir gebelik olsun diye dua edicez. Senin pozitifliğin bana da geçsin..
Canim çok saol hepimiz in bebisleri gelip tutunsun artık inşallah, bu kandil günü dualarımiz kabul olsun insallah

Çok saol canim benim ben de böyle bir şey arıyorum, evde damlama var 15 damla devam edeyim, ama her gün mu ki? Kaç gün devam edecegim ki, vermiyor bu benim Dr ilaç yaaa, hava güzel, güneşte gez diyor adammmm!!!
Canım devit ampul alacaksın 3 kutu, ilk gün yeşillik yedikten sonra ekmeğe zeytinyağı damlatıp üstüne 1.ampulu kır ye. Tarihi telefona kaydet, 2 hafta sonra yine aynen 2.ampul, 2 hafta sonra son 3.ampulu ye bitir işi. Damlayla falan uğraşma gerek yok gerçekten.

Tmm cnm evde damla var diye demiştim ampul daha mantıklı gibi, çıkınca alayim

2 tl canım 1 ampul uğraşmaya değmez her gün damlayla, benim 7 çıkmıştı ampulleri yaptım 4 hafta sonra 70 olmuştu değerim.
biliyorum kuzum çok ucuz, evde var diye demiştim ben sadece.alır bir kaç güne içerim, 70 çok yüksek değil mi benim test yaptığım yerde 10-40 arası olması isteniyor

biliyorum kuzum çok ucuz, evde var diye demiştim ben sadece.alır bir kaç güne içerim, 70 çok yüksek değil mi benim test yaptığım yerde 10-40 arası olması isteniyor
Benim yaptırdığım yerde yani başkent üniversitesi hastanesinde referans aralığı 9,4-59,1 miş. benimkide 10,8 çıkmıştı. dr um 2 hafta ile 1 er ampul ekmeğe döküp iç demişti.
bu arada folik asit konusunda da ben normalde kullanmıyorum sadece transferlerden sonra kullandım.belki şimdi sizlerin aldıklarınızdan alırım.yani tam da bilemiyorum. bu vücutta birikirmiş ama çok uzun süreli kullanımda..ve Allah korusun meme kanseri ve folik asit kullanımı doğrudan bağlantı varmış.dr demişti.

ciddi mi? Allah Allah neden habire folik kullanın diyorlar 5 aydır kesintisiz kullanıyorum oysa

Ben çok kullandım ve test sonucumda fazla çıktı zaten, korkuyorum diye bıraktım bu hafta artık. Bi süre kullanmayı düşünmüyorum.

tatlım karataya göre d vit i 100 kadar çıkarmalıyız, bunu yapanların nodülleri bile yok olmuş, folik asit depolanmıyor, gebelikten önce 3 ay kullanmalı gebelikte ilk 2 ay almalıyız zaten, ben zararı olacağını sanmıyorum dün folbiolün prospektüsünü okudum hatta...

Canım Karatay 100 olacak diyor. 100 değilse de yakınlarında olması iyidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…