eee şimdi benim lab.a göre 10-40 aralığı..100 e çıkarsam adam bana ölüyorsun der bu durumdaCanım Karatay 100 olacak diyor. 100 değilse de yakınlarında olması iyidir diye düşünüyorum.
çoookk sevindim inşallah hayırlı olur senin için...o sayfada çok fazla pozitif görüyorum seviniyorum :))kızlar bu arada nova art a gidenlere mesaj attım, yaklaşımlarından çok memnun herkes olumsuz birşey okumadım şimdilik, galiba yönümü o tarafa çevireceğim
yaaa 100 neye göre hastanede neden 40-50-60 o zaman en üst sınır...valla d vitaminini anlamadımeee şimdi benim lab.a göre 10-40 aralığı..100 e çıkarsam adam bana ölüyorsun der bu durumda
saol canııım senin de kandilin mübarek olsun, nasılsın, bebiş nasılKandiliniz mübarek olsun kızlar dualarınız kabul olsun inşallah
D vitamini 80 B12 800 olacak demiş Karatay.eee şimdi benim lab.a göre 10-40 aralığı..100 e çıkarsam adam bana ölüyorsun der bu durumda
şekerpancarım inşallah iyi olur burası için iyi yorumlar var hiç paragöz değil diyorlar, benim gittiğim yerde benden muayene ücreti almışlardı, internetten başvuranlardan almamışlar böyle ikircikli iş mi olur, bir de bodozlama tedaviyi başlattı, 300 muayene ücreti + 325 ilaç ücreti çöp oldu, bak şimdi hazırım, gider gitmez başlatsalar umrum olmaz...çoookk sevindim inşallah hayırlı olur senin için...o sayfada çok fazla pozitif görüyorum seviniyorum :))
oooooooooooooo, yoo! oldukça yüksek bu istediği değerler..ama internette arastırdım her lab. ın aralığı farklı...D vitamini 80 B12 800 olacak demiş Karatay.
takviyelere devam edersen vermez bence ama migren büyük sorunKandiliniz mübarek olsun kızlar unutmuşum yazmayı, oruç tuttum bugün vitaminleri içmedim hiç, bişey olmaz herhalde 1 günden. Ramazan da geliyo, 4-5 yıldır migrenim yüzünden oruç tutamıyordum. Bu sene tutmak istiyorum , siz ne düşünüyorsunuz bizim durumda tutmak zarar verir mi acaba?
montecim şükür dış gebelik olmadı ilk değerler korkuttu beni çok şükür diyelimeee şimdi benim lab.a göre 10-40 aralığı..100 e çıkarsam adam bana ölüyorsun der bu durumda
Allah kabul etsin canım, dualarımız kabul olsun inşallah, senin de kandilin mübarek olsun...Kandiliniz mübarek olsun kızlar unutmuşum yazmayı, oruç tuttum bugün vitaminleri içmedim hiç, bişey olmaz herhalde 1 günden. Ramazan da geliyo, 4-5 yıldır migrenim yüzünden oruç tutamıyordum. Bu sene tutmak istiyorum, siz ne düşünüyorsunuz bizim durumda tutmak zarar verir mi acaba?
öyle canım çok saol, değer düşmeyince ben de korkmuştum, neyseki düşüşe geçti...montecim şükür dış gebelik olmadı ilk değerler korkuttu beni çok şükür diyelim
canım ben hamilelikten önceki 2 ayda dr un önerisiyle omega 3 q10 d vitamini b 12 vit kullanmıştım hamileliliğimi öğrenincede d vit damla başladı dr 5 aydır kullanıyorum d vit 100 e yakın olmalı b12 1000 e yakın olmalı yumurta kalitesinde etkilişimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?
canım b12 için ne kullanmıştın? omega 3 ve q10 için marka önerebilir misin..pek karışıkcanım ben hamilelikten önceki 2 ayda dr un önerisiyle omega 3 q10 d vitamini b 12 vit kullanmıştım hamileliliğimi öğrenincede d vit damla başladı dr 5 aydır kullanıyorum d vit 100 e yakın olmalı b12 1000 e yakın olmalı yumurta kalitesinde etkili
Ben Gnc Coq10+omega3 karışımı içiyorum sabah akşam, 2.kutum bitiyo ve aldığım kilolar da etkisi olabilir tabişimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?
Ben ertesi gün gitmeyi çok tercih etmezdimkızlar şimdi reglin ortalarındayım muayeneye gitsem olur mu, bir de diyelim ki çalışma oldu, bir gün sonra doktora gidilse nasıl bir durum olur, çok açık yazamadım ama anlamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?