Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar bu arada nova art a gidenlere mesaj attım, yaklaşımlarından çok memnun herkes olumsuz birşey okumadım şimdilik, galiba yönümü o tarafa çevireceğim
çoookk sevindim inşallah hayırlı olur senin için...o sayfada çok fazla pozitif görüyorum seviniyorum :))

çoookk sevindim inşallah hayırlı olur senin için...o sayfada çok fazla pozitif görüyorum seviniyorum :))
şekerpancarım inşallah iyi olur burası için iyi yorumlar var hiç paragöz değil diyorlar, benim gittiğim yerde benden muayene ücreti almışlardı, internetten başvuranlardan almamışlar böyle ikircikli iş mi olur, bir de bodozlama tedaviyi başlattı, 300 muayene ücreti + 325 ilaç ücreti çöp oldu, bak şimdi hazırım, gider gitmez başlatsalar umrum olmaz...

Kandiliniz mübarek olsun kızlar unutmuşum yazmayı, oruç tuttum bugün vitaminleri içmedim hiç, bişey olmaz herhalde 1 günden. Ramazan da geliyo, 4-5 yıldır migrenim yüzünden oruç tutamıyordum. Bu sene tutmak istiyorum, siz ne düşünüyorsunuz bizim durumda tutmak zarar verir mi acaba?

kızlar şimdi reglin ortalarındayım muayeneye gitsem olur mu, bir de diyelim ki çalışma oldu, bir gün sonra doktora gidilse nasıl bir durum olur, çok açık yazamadım ama anlamışsınızdır

takviyelere devam edersen vermez bence ama migren büyük sorun

şimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?

Allah kabul etsin canım, dualarımız kabul olsun inşallah, senin de kandilin mübarek olsun...
vitaminlere devam ettiğin sürece sanki sıkıntı olmaz ama susuzluk bünyeyi çok etkiler mi bilemedim, bizim bünyeler hassas...

canım ben hamilelikten önceki 2 ayda dr un önerisiyle omega 3 q10 d vitamini b 12 vit kullanmıştım hamileliliğimi öğrenincede d vit damla başladı dr 5 aydır kullanıyorum d vit 100 e yakın olmalı b12 1000 e yakın olmalı yumurta kalitesinde etkili

canım b12 için ne kullanmıştın? omega 3 ve q10 için marka önerebilir misin..pek karışık

Ben Gnc Coq10+omega3 karışımı içiyorum sabah akşam, 2.kutum bitiyo ve aldığım kilolar da etkisi olabilir tabi
Coq10 u zaten omega3 le öneriyorlar sanırım coq10 için mecburen içiyoruz diye biliyorum. Centrum ne için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…