Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

centrum
Formülü:

2 mg B6 vitamini Tablet
20 mg Niasinamid Tablet
30 mcg Biotin Tablet
0.4 mg Folik asit Tablet
1.5 mg B1 vit. Tablet
1.7 mg B2 vit. Tablet
5000 IU A vitamini Tablet
6 mcg B12 vit. Tablet
60 mg C vitamini Tablet
400 IU D vitamini Tablet
10 mg Pantotenik asit Tablet
25 mcg K vitamini Tablet
30 IU E vitamini Tablet

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/186/centrum-30-tablet-polietilen-sise

canım b12 için ne kullanmıştın? omega 3 ve q10 için marka önerebilir misin..pek karışık
folidoce folik asite geçirmişti içinde b12 var diye günlük alıyordum hamileliğin ilk 3 ayında ona devam ettm, omega 3 ocean önerdi canan hocanın bir öğrencisi içeriğinde dha ve epa değerleirinin yüksek olması önemliymiş oceanı önerdiler,koenzim kullandım q10 de ama solgar daha iyi diye duydum sonradan

canım şu gnc karışım olanın resmini bana atar mısın bulamadım ben

Canım valla öyle hormon bakmadan tedaviye başlamak pekte uygun değil galiba..hani sana söylemese bile insan durumun nedir diye bilmek istemez mii..orası benim içime hiç ama hiç sinmedi..artık düşünme hiç eskiyi..inşallah burası vesile olur sana :))

folidoce içiyorum ben de aslında ama bak düşük kalmış b12... centrum da kullanacağım içeriği iyi gözüktü bana, çook saol fshe2 canım... şu gnc ninkilere bakıyorum...ama kaç mg olmalı 30 luk var 50 lik var 100 mg lık var? kafam karıştı

ben her sene tutuyorum..Allah izin verirse bu senede tutacağım hani takviyeleri sahura ve iftara göre paylaştırırım diye düşünüyorum...migren çok zorlayıcı bir durum ama

kızlar şimdi reglin ortalarındayım muayeneye gitsem olur mu, bir de diyelim ki çalışma oldu, bir gün sonra doktora gidilse nasıl bir durum olur, çok açık yazamadım ama anlamışsınızdır
yok be yavrum bişey olmaz git...kaçncı günü mesela hem yumurtanın büyüklüğüne yada çatlama durumu konusunda sana bilgide verebilirler ki bu gerçekten iyi olur...

omega 3 olarak ya solgar ya da gnc diyorum...ikiside açık ara balık yağından falan önde..

kullanılır tatlım coq10+omega 3 ve multivitamin birlikte aldım ben hatta ilk başlarıydı dr daha iyi bir tablo gördüğünü söylemişti çok etkili

kızlar kocaya da proxeed plus mı ne var ya, ondan alıp içireceğim o da içsin ben neden hep içiyorum azıcık ona da fayda olsun di mi ama

kızlar bi bakınnnnn:

"""""""""Amerika'daki Columbia Üniversitesi Üreme Sağlığı Merkezi'de yapılan çalışma yüzde 53 İspanyol, yüzde 16 Asya, yüzde 20 Kafkas ve yüzde 7 Afro-Amerikan doksan dokuz kadın ile gerçekleştirildi. Amerika'da Doğurganlık ve Kısırlık Dergisi'nde yayınlanan haber ile ilgili olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden şunları söyledi: ''Çalışma sonucunda D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışma en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir. Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor. Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur. Farklı ırklarda D vitamininin sonuçları farklılık göstermektedir ancak bilim bunun nedenini henüz bulamadı.''"""""""""""""""

wuhuuuu kesinlikle tekrar baktırıcam ben bu d vitaminine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…