Ben Gnc Coq10+omega3 karışımı içiyorum sabah akşam, 2.kutum bitiyo ve aldığım kilolar da etkisi olabilir tabi
Coq10 u zaten omega3 le öneriyorlar sanırım coq10 için mecburen içiyoruz diye biliyorum. Centrum ne için?
ben hiç dikkat etmemiştim buna, neden ki? ayrıntıyı anlayamadım ya bennnn, yaaa kendimi pek cahil hissettimBen ertesi gün gitmeyi çok tercih etmezdim
folidoce folik asite geçirmişti içinde b12 var diye günlük alıyordum hamileliğin ilk 3 ayında ona devam ettm, omega 3 ocean önerdi canan hocanın bir öğrencisi içeriğinde dha ve epa değerleirinin yüksek olması önemliymiş oceanı önerdiler,koenzim kullandım q10 de ama solgar daha iyi diye duydum sonradancanım b12 için ne kullanmıştın? omega 3 ve q10 için marka önerebilir misin..pek karışık
canım şu gnc karışım olanın resmini bana atar mısın bulamadım benBen Gnc Coq10+omega3 karışımı içiyorum sabah akşam, 2.kutum bitiyo ve aldığım kilolar da etkisi olabilir tabi
Coq10 u zaten omega3 le öneriyorlar sanırım coq10 için mecburen içiyoruz diye biliyorum. Centrum ne için?
Canım valla öyle hormon bakmadan tedaviye başlamak pekte uygun değil galiba..hani sana söylemese bile insan durumun nedir diye bilmek istemez mii..orası benim içime hiç ama hiç sinmedi..artık düşünme hiç eskiyi..inşallah burası vesile olur sana :))şekerpancarım inşallah iyi olur burası için iyi yorumlar var hiç paragöz değil diyorlar, benim gittiğim yerde benden muayene ücreti almışlardı, internetten başvuranlardan almamışlar böyle ikircikli iş mi olur, bir de bodozlama tedaviyi başlattı, 300 muayene ücreti + 325 ilaç ücreti çöp oldu, bak şimdi hazırım, gider gitmez başlatsalar umrum olmaz...
folidoce içiyorum ben de aslında ama bak düşük kalmış b12... centrum da kullanacağım içeriği iyi gözüktü bana, çook saolfolidoce folik asite geçirmişti içinde b12 var diye günlük alıyordum hamileliğin ilk 3 ayında ona devam ettm, omega 3 ocean önerdi canan hocanın bir öğrencisi içeriğinde dha ve epa değerleirinin yüksek olması önemliymiş oceanı önerdiler,koenzim kullandım q10 de ama solgar daha iyi diye duydum sonradan
ben her sene tutuyorum..Allah izin verirse bu senede tutacağım hani takviyeleri sahura ve iftara göre paylaştırırım diye düşünüyorum...migren çok zorlayıcı bir durum amaKandiliniz mübarek olsun kızlar unutmuşum yazmayı, oruç tuttum bugün vitaminleri içmedim hiç, bişey olmaz herhalde 1 günden. Ramazan da geliyo, 4-5 yıldır migrenim yüzünden oruç tutamıyordum. Bu sene tutmak istiyorum, siz ne düşünüyorsunuz bizim durumda tutmak zarar verir mi acaba?
yok be yavrum bişey olmaz git...kaçncı günü mesela hem yumurtanın büyüklüğüne yada çatlama durumu konusunda sana bilgide verebilirler ki bu gerçekten iyi olur...kızlar şimdi reglin ortalarındayım muayeneye gitsem olur mu, bir de diyelim ki çalışma oldu, bir gün sonra doktora gidilse nasıl bir durum olur, çok açık yazamadım ama anlamışsınızdır
omega 3 olarak ya solgar ya da gnc diyorum...ikiside açık ara balık yağından falan önde..şimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?
gnc de iki bi aradaymış ya q10 ve omega 3 o bana daha makul geldi..ayrı ayrı yutmam en azındanomega 3 olarak ya solgar ya da gnc diyorum...ikiside açık ara balık yağından falan önde..
kullanılır tatlım coq10+omega 3 ve multivitamin birlikte aldım ben hatta ilk başlarıydı dr daha iyi bir tablo gördüğünü söylemişti çok etkilişimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?
http://www.gnc.com.tr/TRIPLE-FISH-OIL-COQ-10_4420.html buradan bakabilirsin canımcım..bende bunda kullandım.gnc de iki bi aradaymış ya q10 ve omega 3 o bana daha makul geldi..ayrı ayrı yutmam en azından
ben de öyle kullandım iki ayda bitti eşim devam et diyor ama almadım şimdi dhea ve arısütü var...gnc de iki bi aradaymış ya q10 ve omega 3 o bana daha makul geldi..ayrı ayrı yutmam en azından
süppersin saol canımmmhttp://www.gnc.com.tr/TRIPLE-FISH-OIL-COQ-10_4420.html buradan bakabilirsin canımcım..bende bunda kullandım.amayaa da
ne demek tatlım benimmm...şifa olsunnnnnsüppersin saol canımmm
alacağım hemen...bu da 220 tlymişşşş, battım ben battımne demek tatlım benimmm...şifa olsunnnnn
kızlar kocaya da proxeed plus mı ne var ya, ondan alıp içireceğim o da içsin ben neden hep içiyorum azıcık ona da fayda olsun di mi ama[/QUOT
alacağım hemen...bu da 220 tlymişşşş, battım ben battım
canım bu gnc de dönem dönem kampanya oluyor, ben gnc nin kendi dükkanından aldım mesela..dr tavsiyesi dedim..dr umun ismini verdim. 220 yerine 176 ödedim..zaman zaman da bayağı kampanyası oluyor takip et mutlaka
bu proxeed i bende düşünüyorum aslında.o da bayağı pahalı yaaa
wuhuuuu kesinlikle tekrar baktırıcam ben bu d vitamininekızlar bi bakınnnnn:
"""""""""Amerika'daki Columbia Üniversitesi Üreme Sağlığı Merkezi'de yapılan çalışma yüzde 53 İspanyol, yüzde 16 Asya, yüzde 20 Kafkas ve yüzde 7 Afro-Amerikan doksan dokuz kadın ile gerçekleştirildi. Amerika'da Doğurganlık ve Kısırlık Dergisi'nde yayınlanan haber ile ilgili olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden şunları söyledi: ''Çalışma sonucunda D vitamini seviyesi yeterli düzeyde iken hamilelik oranının yüzde 78, düşük olduğunda ise yüzde 37 oranında gerçekleştiği tespit edildi. Ayrıca çalışma en uygun D vitamini düzeyinin 30 ng / olduğunu göstermektedir. Yapılan çalışmalar D vitamini rolünün endometriumun dışında da olabileceğini göstermektedir. Toplanan veriler sadece donör yumurta alıcıları için yapılmakla birlikte tüp bebek hamileliklerinde de D vitaminin önemli bir rol oynayabileceğinin kanıtıdır. Çalışma bütün infertil sorunlarında hastaların D vitamini takviyesi ile doğal doğurganlıklarının artırılabileceği fikrini destekliyor. Canlı doğum oranları D vitamini eksikliği olan hastalarda yüzde 31 iken yeterli düzeyde olanlar arasında yüzde 59'dur. Farklı ırklarda D vitamininin sonuçları farklılık göstermektedir ancak bilim bunun nedenini henüz bulamadı.''"""""""""""""""
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?