Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım gece ilişki olursa sabah doktora gidince huzursuz olurum ne bileyim, özel bi ayrıntı yok zaten. Asıl cahillik bende
yok bebeğim yaa, bunlar bize günaşırı ilişki demiyor mu, sonuçta evli barklı insanlarız, o sebeple bence sıkıntı yok...zaten günde onlarca hastaya bakıyorlar...hiç takılmayın böyle şeylere ne olur...

Dr. bülent tıraşa yazdım yeniden kızlar bu adam illaki bana tüp bebek yaptıracak : işte cevabı...ben ona yapılacak bi test bir şey var mı? sebebi ne olabilir diye sormuştum:

""""""""""""""""""merhabalar : yasınız ve hormon degerlerınız nedenı ıle ( yumurtalık rezerv düşüklugu) zaman sızın için cok degerlıdır.Bu öyküye göre beklemek veya aşılama gibi etkin olmayan metotları tavsıye etmemekteyız. 35 yas uzerınde ve rezerv dusuklugunde yumurta kalıtesı de dusmektedır. Rezerv azaldıkca gerıye anomalılı yumurta kalma oranı yuksek olmaktadır.Bu nedenle zaman kaybetmeden genetık taramalı tüp bebek metodu sızın ıcın dogru yol olucaktır.
Rezerv düşükluğu nedenı ıle yeterlı sayıda embrıo elde etmede zorluk olan hastalarımızda tekrar eden denemelerde embrio saklanması yöntemı ıle ilerı tüp bebek yönteminden genetik taramalı tüp bebek yöntem secımıne karar verılır. (bu yöntemle embriolar genetık ayıklama yöntemı ıle sağlıklılar sağlıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.) Embrıo transferı oncesınde rahım - tüp fılmı kontrolu + hısteroskopı ıle rahım ıcının kontrolu faydalı olucaktır.
Bol sans dılerım.""""""""""""""""""

Ben gittiğimde azar yedim, hiç mi izlemediniz televizyonda her gün çıkıp anlatıyoruz 35 yaş sonrası bu iş zor diye. Şansınız %5 açık konuşalım dedi.
Maslak Acıbadem ana baba günü tam anlamıyla. Bülent Bey çok babacan ve şeker ama bir o kadar da açıksözlü bir doktor. Ağlayarak çıktım yanından, amh değerimi öğrendikten sonra ilk gittiğim doktordu ve çok acıttı ruhumu. Belki iyi de oldu çabuk toparlandım. Ben sana ilk günden beri vakit kaybetmemeliyiz diyorum tatlım. Sen tüp bebeğe sıcak bakmadığın için diğer tedavilerde destekliyorum seni. Tüp yaparım desen bir an bekleme hemen bu adetle git yap derim doğruya doğru. Aynı yaştayız bana doktorların söyledikleri senin için de geçerli sonuçta biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…