baktır kuzum baktır ben de eşimi aradım gelirken ampul getirecek hemen yutayımwuhuuuu kesinlikle tekrar baktırıcam ben bu d vitaminine
indirime giriyorlar sık sık, ben 158 tl ye almıştım, takipte ol tatlımalacağım hemen...bu da 220 tlymişşşş, battım ben battım
o neymiş yavkızlar kocaya da proxeed plus mı ne var ya, ondan alıp içireceğim o da içsin ben neden hep içiyorum azıcık ona da fayda olsun di mi ama
aslında bunu eşime hulusi hocada önermişti, ama tabiii eşimle uzakta olduğumuzdan ben içiremedim..ama şimdi Allah izin verirse yanımda olacak...çökerim valla tepesine ama bir şey demez herhalde :))o neymiş yav
canım o da spermlere faydalı bi vitamin...çok öneriyorlar onu dao neymiş yav
baktır kuzum baktır ben de eşimi aradım gelirken ampul getirecek hemen yutayım
dvit 3 olacak di mi kızlarrrr????Ohh ohh yut bencede
yesdvit 3 olacak di mi kızlarrrr????
ben hiç dikkat etmemiştim buna, neden ki? ayrıntıyı anlayamadım ya bennnn, yaaa kendimi pek cahil hissettim
süpperrrr, teşekkürlerD vit 3
yok bebeğim yaa, bunlar bize günaşırı ilişki demiyor mu, sonuçta evli barklı insanlarız, o sebeple bence sıkıntı yok...zaten günde onlarca hastaya bakıyorlar...hiç takılmayın böyle şeylere ne olur...Canım gece ilişki olursa sabah doktora gidince huzursuz olurum ne bileyim, özel bi ayrıntı yok zaten. Asıl cahillik bende
yok tatlım yaaa...mis gibi duşumuzu alıp gidiyoruz sonuçta regliykende muayene oluyoruz mecburiyetten...Canım gece ilişki olursa sabah doktora gidince huzursuz olurum ne bileyim, özel bi ayrıntı yok zaten. Asıl cahillik bende
yok bebeğim yaa, bunlar bize günaşırı ilişki demiyor mu, sonuçta evli barklı insanlarız, o sebeple bence sıkıntı yok...zaten günde onlarca hastaya bakıyorlar...hiç takılmayın böyle şeylere ne olur...
:)yok tatlım yaaa...mis gibi duşumuzu alıp gidiyoruz sonuçta regliykende muayene oluyoruz mecburiyetten...
Teşekkür ederimYapmışsın takvimi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah
Ne yapmayı düşünüyorsun?bu arada aret kamarın da merkezine mail attım belki bi fikir çıkar, şuna da baktır falan diyen çıkar diye :)
Dr. bülent tıraşa yazdım yeniden kızlar bu adam illaki bana tüp bebek yaptıracak : işte cevabı...ben ona yapılacak bi test bir şey var mı? sebebi ne olabilir diye sormuştum:
""""""""""""""""""merhabalar : yasınız ve hormon degerlerınız nedenı ıle ( yumurtalık rezerv düşüklugu) zaman sızın için cok degerlıdır.Bu öyküye göre beklemek veya aşılama gibi etkin olmayan metotları tavsıye etmemekteyız. 35 yas uzerınde ve rezerv dusuklugunde yumurta kalıtesı de dusmektedır. Rezerv azaldıkca gerıye anomalılı yumurta kalma oranı yuksek olmaktadır.Bu nedenle zaman kaybetmeden genetık taramalı tüp bebek metodu sızın ıcın dogru yol olucaktır.
Rezerv düşükluğu nedenı ıle yeterlı sayıda embrıo elde etmede zorluk olan hastalarımızda tekrar eden denemelerde embrio saklanması yöntemı ıle ilerı tüp bebek yönteminden genetik taramalı tüp bebek yöntem secımıne karar verılır. (bu yöntemle embriolar genetık ayıklama yöntemı ıle sağlıklılar sağlıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.) Embrıo transferı oncesınde rahım - tüp fılmı kontrolu + hısteroskopı ıle rahım ıcının kontrolu faydalı olucaktır.
Bol sans dılerım.""""""""""""""""""
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?