Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Günaydın kizlarrrrrr, hayırlı cumalar, gupguzel bir gün olsun inşallah bugün ben yine 5 te kalkan bi tip eşimin kurlerini yedirdim, kahvaltısını yaptırdım, yolladım. Hayitimi içtim, zeytinyağlı kuru incirimi yedim, arı sütü bal polenimi yedim. Bugün daha dinç uyandım, bu d vit. Hemen etki eder mi ki, pek hafifim bugün. Bu arada eşime de sabahları 1 adet kuru incir yediriyorim. Makinaya çamaşırları attım, oturdum kaldım, ne yapacam ben şimdi haydi uyaniiiinnnnn, gün kaçıyorrrrr

G gulbil10 cim , canim yanlış hatırlıyorsam beni düzelt tatlim ama sen d viti haftada 1 mi icmistin? Haftada bir içilebilir mi ki bu ampul. Dün gece oldukça araştırdım, oldukça düşük geçiyor neredeyse 30 un altı değer. Ben de zaman kaybetmemek için haftada 1 mi icsem, ancak toparlarim sanki

canım günaydın ne kadar içten bir paylaşım olmuş duygulandım

canım yaa...

Sen şu an hangi testleri yaptırıyorsun canim?
Gunaydin arkadasim.

SEROLOJİ TESTLERİ (bu testi esim de yaptirdi)
HBsAG
Anti HBsAG
HCV
HIV 1-2

BİYOKİMYA
Akş
Üre
Kreatinin
SGOT
SGPT
Total Bilirubin
Direkt Bilirubin

KANAMA TESTLERİ
INR
APTT
PT Aktivitesi

TOXO/RUBELLA
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM

Seroloji testlerinden hbsag,anti hbsag ve biyokimya testlerini saglik ocagi yapiyormus.orda yaptirdim.digerlei icin de devlet hstansinden randevu aldim.doktor yaparsa yaptiracagiz.yapmazsa mecbur ozele gidecegiz.

Gecen hafta da D vitaminime baktirmistim.2 hafta sonra cikacak.pihtilasma da haftaya.

Artik not defteri tutuyorum.cunku surekli bir doktora gitme,test verme,test sonuclarini alma durumundayim.kafa zaten dolu.unutmayim diye boyle yapiyorum.

günaydın kızlar, dün novaartı aradım bilgi amaçlı, ön görüşmemiz ücretsiz, tüp 5750+ilaçlar dediler, regli de mi gelmeliyim ön görüşmeye dedim, bence öncesinde belgelerinizle gelin sonra karar verirsiniz dedi, yoğun ama bir gün sonraya sıkıştırırız sizi dedi. oraya gidenlerin topiğine yazmıştım memnunlar tesadüf mü bilemiyorum çoğu da hamiş, gerçi kaç tanesi rezerv azlığıdır ki?
bu hafta karar vereceğim yeni bir yer mi yoksa eskisi mi diye, nedense yoğunluktan dolayı hepsi aynı gibi geliyor, bir de şunu düşünüyorum yanlış belki ama yüksek doz kaliteyi bozuyor diyoruz ya bence ilaçlar neyse onu büyütüyor, yani kaliteliyse kaliteli, kalitesiz ise kalitesiz büyüyor
bu arada soğan küründen mi dhea dan mı bilemiyorum dhea 1,5 ay oldu, rüyalarım çok fena olmaya başladı, istek anlamında, icraat yok ama :) sanırım bende işe yaradı

Bazilarini saglik ocagi yapti. Digerleri icin devlet hastanesine yazdirmayi deneyecegiz,olmazsa ozelde yaptiracagiz.

Ilk gorusme + muayene 350tl. (bu ucret bir daha alinmiyor.)

Ben raporlu yaptirdigim icin tedavi 2500 tl.(kontroller+opu+transfer)

RaporsuZ tedavi 5000 ya da 6000dir sanirim.

Bir de tedaviye basladigimiz 2.gun hormon testleri yapiyorlarmis. O da 40 tl.
Bu hormon testlerini 1-2 defa yapiyorlarmis.
Onun disinda bir ücret talep etmiyorlarmis.

Günaydın canım. Beni dr um bir defaya mahsus bir hafta ara ile iki defa enjektöre çekip içirerek uygulattı. Başka da alma dedi. Sende uygula ama bence yinede bir dr a danışarak uygularsan daha iyi olur bence.

Gunaydin canim.
Ben de bahceciye gittim.on gorusme diye gittim.on gorusme ucretsiz demislrdi.doktorun odasina girdik.gayet guzel anlatiyordu.ben sizi muayene edeyim dedi.bi sadece on gorusme icin geldik bilgi almaya deyince,kadin bi anda not aldigi dosyayi kapadi ve aninda degisti.
Ben sana zaten 30 sayfa test,tahlil,epikriz raporu getirmisim.orda 1 yildir yapilan hersey var. 2 asilama 2 tup yapilmis.ilk kez bana asilama ya da tup yapmayacaksin ki.
Benim gibi rezerv dusuklugu olan,3. Veya 4. tup tedavisi icin gelen hastalarin illaki olmustur ve bu hastalara uygulanacak tedavi bellidir. Ya ilacsiz denersin,ya mini tup bebek,ya da yeniden yuksek doz verirsin. Yani sen beni muayene etmeden de ne tur bir tedavi uygulayacagini bilirsin,bilmelisin.
On gorusmenin amaci nedir. Ben ilk defa on gorusmeye gitmiyorum.gidersin nasil bir tedavi uygulanabilir. Hangi ilaclar verilir,doktor bu konuda bilgi verir. E sen bana bu bilgiyi vermeyeceksen on gorusmede,o zaman on gorusme diye bisey sunmayacaksin. Direk muayene ucretini soyleyip,on gorusme ve muayene ayri degil diyeceksin.ben de ona gore 300ü verip hem muayene olacagim hem de gorusme yapacagim.
Senin gidecegi yer de boyle olacak demiyorum tabiki ama telefonda bilgi verenle icerde doktorun tavri ayni olmayabiliyor.

Günaydın canım. Beni dr um bir defaya mahsus bir hafta ara ile iki defa enjektöre çekip içirerek uygulattı. Başka da alma dedi. Sende uygula ama bence yinede bir dr a danışarak uygularsan daha iyi olur bence.
Senin kaç çıkmıştı tatlim değerin ?

haklısın canım bence de 2 dk lık bir ultrason yapılıyor sadece ultrason ücretini alabilirler, ben centruma gittiğimde ultrason raporu istedim dosyamda saklarım diye ama verilmedi nedense... yani işte zaten aslında öğrenmek istediğimiz hekimin hangi tedaviyi uygulayacağı, forumlarda çok geziniyorum, takviyelere ve beslenmeye vücudun 3 ay önceden hazırlanmasına kesinlikle inanıyorum, çünkü kanser bile beslenme ve takviyelerle tedavi ediliyor neredeyse, ama tedavi protokolü birşey değiştirmiyor mu acaba, bu iş o ay ki yumurtanın kalitesine, ya da şansa, ya da takdir i ilahiye mi bağlı diyorum, rezervi çok kötü olup, mini tüple başarılı olmayan da var, uzun protokolle başarılı olan da, kafamda deli sorular

Canim sanirim hepsi ayni oranda etkili.o ayki kalite,vucudun kabul edip etmemesi,takdiri ilahi,nasibimiz,kismetimiz.
Bu vucut zaten cozulemedi tam olarak.
Yillarca tup tedavisi gorup de hamile kalamayan sonra kendiliginden gebe kalanlar var. Iste o sirada vucutta ne oluyor da tutuyor,bunu cozebilmek cok zor.

Bana bastan soylesin muayene ve gorusme ayni anda ve ucretli,ben kendimi ayarlayim ona gore. Boyle basta soylemeyip,icerde bir anda bunu soyluyor ve muayene istemiyorum deyince,tavir degisiyor.
Ben ilk tedaviye baslamadan cok yere gittim gorusmeye,muayene etmeden de benim fsh,amh tahlillerime gore olabilecek tedaviyi soylediler.
Tedaviye karar verip baslayinca da muayene edip doza karar verdiler.
Ben zaten o gun baska bir merkeze gidip muayene ucreti vermisim.neden tekrar muayene olup ,2 saat arayla,bi 300 daha vereyim.
Ben zaten asilama dahil 5. Ye baslayacagim. Ben orda doktordan alacagim elektrige bakiyorum daha cok. Ben zaten senden elektrik alirsam baslarim tedaviye.
Ya da hemen dosyayi kapatip tavrini degistirmesen,belki de ben senden elektrik alip muayeneye ikna olacagim.
Bir de bana adeti sorunca sogan kuru yaptim ondan dolayi 15 gundur hem lekelenme hem kanama var dedim. Hafif dalgayla incir kuru de yapsaydin dedi,guldu.
Belki kotu niyetle soylemedi bilmiyorum ama odaya girdigimden itibaren rahminin yarisi gelismemis,rezervin az,otoimmün rahatsizligin var vs. Vs. butun olumsuzluklari saymissin,saka yaptiysan da ben o an onu anlayacak durumda degilim sahsen.
Kendisi 2 tane dogurmus,tuzu kuru,fotolarini da koymus cocuklarin,konusmasi kolay tabi,akil vermesi kolay.incir kuru de dene dersin,gulersin,dalga da gecersin,nolacak.onun benim durumumu anlamasina imkan yok,doktor da olsa.

ah be güzelim Allah sabır versin ne diyeyim, tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, dün kandilde hacet namazı kıldım, namaz kılmayı unutmuşum neredeyse kitaptan baka baka kıldım

ah be güzelim Allah sabır versin ne diyeyim, tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, dün kandilde hacet namazı kıldım, namaz kılmayı unutmuşum neredeyse kitaptan baka baka kıldım

Allah kabul etsin dualarini da,namazini da,gonlundekilerini de.
Insallah isteyen herkese saglikla,hayirlisiyla evlatlar nasip etsin.
Hayirli cumalar:)

Ben de malesef ara ara namazi birakiyorum,yanlis yapiyorum,biliyorum ama oluyor iste bazen.inanki bazen kafa yogunlugundan dualari,sureleri unuttugum oluyor,bazen baslamadan esime sordugum oluyor,surda neyi soyluyorduk okuyorduk diye.
Ben de ilk basladigimda kitaptan baslamistim.allah hepsini kabul eder :)

saol canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hayırlısını nasip etsin, özellikle Ayetel kürsi nin türkçesini okurken çok duygulanıyorum

Canım ben ilk içtiğimde senin gibi erken içeyim diye düşünüp 2 haftayı beklemeden hatta opu olacağım gece içmiştim. 9.günü falandı ilkinden sonra, gece kramplar girdi ayağıma. Çok huzursuz etti beni belki psikolojiktir benimki bilmiyorum ama gününden önce içme derim. D vitamini zehirlenmesi diye bişey varmış çünkü. Her şey kararında olsun acele etme bence.

Tamam tatlım, çok teşekkürler

canım günaydın ne kadar içten bir paylaşım olmuş duygulandım
Bu kist bayaa bi östrojen salgılıyo bende herhalde, ben de çok duygusalım bu ara bu yüzden Şimdi karşımda olsanız sarılıp salya sümük ağlayabilirim kızlar o derece, idare edin beni kist gidene kadar napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…