Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım ben novaarta 4-5 defa gittim muayene de oldum her seferinde hatta bi çok test de yapıldı ama hiç para ödemedim resmen hayrına yapmışlar gibi oldu açıkçası.. İlk gitmemde klomenle çocuk olur diye not yazmış hatta doktor dosyama.. ilk ay klomen 2. ay da famera kullandım takiplerimi de yaptılar ama enteresan bi şekilde 5 kuruş bile vermedim.. Borcum ne kadar diye bankoya gidip sorduğumda borcunuz yok dediler hep çok ilginçti :)

Orda bir yanlislik olabilir mi canim.
Hic para almama diye bisey olamaz ama acaba almayi ya da kaydetmeyi mi unuttularki bilgisayara.
Tahlil de yaptirmissin. Hadi digerlerine almadilar diyelim ama tahlillerden 1 defa da olsa alirlar herhalde.

Amin canım benim inşallah rabbim sanada kolaylık sabir versin hepinize insallah

Orda bir yanlislik olabilir mi canim.
Hic para almama diye bisey olamaz ama acaba almayi ya da kaydetmeyi mi unuttularki bilgisayara.
Tahlil de yaptirmissin. Hadi digerlerine almadilar diyelim ama tahlillerden 1 defa da olsa alirlar herhalde.
Yok canım valla bi yanlışlık olmadı.. Arkadaşım da orda 2 kez tüp bebek yaptırdı o da o sürece gelene kadar geçirdiği hiç bi aşamaya para ödemedi.. Ben de şaşırdım ama öyle oldu sadece bir defa bana 5 adet famera verdiler onun için 10 TL para ödedim..Başka da 5 kuruş para ödemedim.. Amh fln bakılmadı ama her gittiğimde mutlaka kan verdim yumurtlayıp yumurtlamadığıma bile bakıp haber verdiler ilişki olsun oldu mu falan diye hemşire aradı falan çok ilginç biyer

Nova art bu anlamda çok çok iyi bir klinik..ama giderek adı duyuluyor ve çok kalabalık olmaya başlamış...hocalar direk kendileri ilgileniyor ama bu şekilde devam ederlerse önümüzdeki yıllarda belki usg leri asistanları yapmak zorunda kalabilir. o nedenle hocalar şimdi ilgilenirken gitmek konuşmak lazım..
ben ayrıca gen art tan aysun hocaya da gitmiştim. ankara da.gerçekten iyi bir dr. muayene etti. ilk tüp bebek tedavimden sonraydı. oldukça elit bir semtte kliniği olmasına rağmen ön görüşme için ücret almadı..muayeneside bayağı detaylıydı yani.
bu ön görüşmeler vs ler gerçekten kurumla ve dr ile ilgili.

Montecim sigara, alkol, nescafe bunların hepsini bırakmışsın bravo diyorum sana. Belki de hiç bu içtiklerimizle hiç ilgisi yoktur durumumuzun. Ben hayatımda ağzıma sigara sürmedim. Alkol belki hayatımda iki-üç kere ağzıma alıp onu da içememişimdir. Çay sevmiyorum, Kahve desen çok çok nadir. 36 yaşındayım, allaha şükür oğlum var . Ama amh değerimi biliyosunuz 0.01 Belki hiç yumurtam yok, bunu da bilmiyorum. Artık adette olamıyorum ilaçsız. O zaman ben niye bir anda bu duruma düştüm çok merak ediyorum.

Adetlerim hep düzensiz olduğu ve fazla kanamam olduğu için (kaç defa hastanelik oldum rahim dokusu kalınlaşıyodu doku parçası düşürdüm evlenmeden önce bile, patolojiye yollandı bu doku bir keresinde, temiz dediler. Ama tam olarak neden böyle olduğunu tedavisini bulmadı hiç bir doktor.) hep doğum kontrol hapı öneriyolardı ben de kullandım senelerce, evlenmeden önce bile. Oğlumda bıraktığım zaman 2. ay hamile kalmıştım. Korkularım vardı düşük yaparım diye ama allah şükür çok rahat bi hamilelik geçirdim, 8 ay işe devam ettim. Tam kardeş istedim oğluma, doğum kontrol hapını bıraktım, bir kaç ay denedim olmadı, sonra baktım 2 aydan fazla süre adet olmadım doktora gittim ve erken menapoz. Belki de doğum kontrol hapını kullanırken bu duruma gelmiştim ama haberim yoktu. Beni hiç bir doktor uyarmadı erken menapoz için.
Montecim sen adet olabiliyosun ne güzel, amh değerin düşük değildir bence . Senin dediğin gibi değerlere takılmayalım bence, belki de allah istediği zaman olacak hepimizin. Senin gibi pozitif olup beynime bu uyarıları göndericem.

Aaa hatirladım sanki ben orayı, su ikizlerin olduğu yer mıydı, hatta şok olmuştuk para almadılar diye

Aynen canım bence de öyle ben 5 kere gittiysem sadece 1 keresinde asistana muayene oldum diğerlerinde ikizlerden biri baktı hep.. Ama asistanları da gayet yetkin ve bilgili bunu da belirtmek isterim.. Ben eğer ağustosa kadar normal gebe kalmada başarılı olamazsam sanırım novanın yolları taştan

Aaa hatirladım sanki ben orayı, su ikizlerin olduğu yer mıydı, hatta şok olmuştuk para almadılar diye
Ewt aynen canım şu ünlü ikizlerin olduğu yer :) Ben hele her seferinde gidiyorum bankoya benim borcum diyorum.. Yok diyolar kan falan alındı diyorum.. Yok diyolar.. Şok içinde geliyodum buraya

canım hayırlısı neyse o olsun....Allah vaktinde zamanında nasip etsin anneliği babalığı bizlere o güne kadarda bize sabır versin.
hsg sonrası senin olabileceği inancındayım ama zaten sen kendine vakit verdin..o zamana kadar olmazsa güvendiğin dr ile devam etmek gerçekten çok iyi...

Ewt aynen canım şu ünlü ikizlerin olduğu yer :) Ben hele her seferinde gidiyorum bankoya benim borcum diyorum.. Yok diyolar kan falan alındı diyorum.. Yok diyolar.. Şok içinde geliyodum buraya
Çok iyi hatırlıyorum canim, benim bu sektördeki herkes paraci, para için bizi yanlış yonlendiriyorlar tezimi curutmuslerdi

Valla ben artık nasıl umutluysam burda sizlerle konuşunca 5 i akşam 10 da pik yakaladım hemen ilişki yaptım ama asıl ilişki günüm 6 sıydı, çatlamayı da zaten 6sında ağrılarımdan hissettim gece ilişki olsun derken uyuyakalmışım.. Dün eşim öğlen işe gidiyodu evdeydi 11,30 da izin alıp eve gittim yakın zaten Yatakta yakaladım icabına baktım hahahaha 45 dakika falan kalkmadım tutucaksa yeterli bi vakit diye düşündüm zaten işe geri dönmem gerekiyodu.. Hayırlısı bakalım artık

Çok iyi hatırlıyorum canim, benim bu sektördeki herkes paraci, para için bizi yanlış yonlendiriyorlar tezimi curutmuslerdi
aynen tatlım öyle gibiler ama 2. ayda hemen tüp bebeğe yönlendirmişlerdi onu da hatırlarsın yine de bi ufak şüphe içimde yok değil.. Biz galiba bu koşullarda hiçbi doktora güvenemiyoruz bu anlamda tam olarak Sen nasılsın kanama durumların falan nasıl??

valla süppersinnnnnn

Gönder tatlim, pozitif ol, gelirse de Allahtan, gelmezse de. Biz elimizden geleni yapalım da... Yapısal olabilir, bir kaç gün önce annemle konuşuyorum, unuttuğum bir şeyi hatırlattı, o da hamileliklerinden önce düşük yaşamış ve 2 gebeliginde de düşük tehlikesi ile 8 ay korku içinde geçirmiş.8 ayligiz biz. Kalıtsal bir şey olabilir. Ben pihtilasmayla ilgili bi sorunumuz olduğunu düşünmeye başladım, o sorunun peşinden gideceğim bu sefer hayırlısı, ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…