- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Canım ben novaarta 4-5 defa gittim muayene de oldum her seferinde hatta bi çok test de yapıldı ama hiç para ödemedim resmen hayrına yapmışlar gibi oldu açıkçası.. İlk gitmemde klomenle çocuk olur diye not yazmış hatta doktor dosyama.. ilk ay klomen 2. ay da famera kullandım takiplerimi de yaptılar ama enteresan bi şekilde 5 kuruş bile vermedim.. Borcum ne kadar diye bankoya gidip sorduğumda borcunuz yok dediler hep çok ilginçti :)haklısın canım bence de 2 dk lık bir ultrason yapılıyor sadece ultrason ücretini alabilirler, ben centruma gittiğimde ultrason raporu istedim dosyamda saklarım diye ama verilmedi nedense... yani işte zaten aslında öğrenmek istediğimiz hekimin hangi tedaviyi uygulayacağı, forumlarda çok geziniyorum, takviyelere ve beslenmeye vücudun 3 ay önceden hazırlanmasına kesinlikle inanıyorum, çünkü kanser bile beslenme ve takviyelerle tedavi ediliyor neredeyse, ama tedavi protokolü birşey değiştirmiyor mu acaba, bu iş o ay ki yumurtanın kalitesine, ya da şansa, ya da takdir i ilahiye mi bağlı diyorum, rezervi çok kötü olup, mini tüple başarılı olmayan da var, uzun protokolle başarılı olan da, kafamda deli sorular
Canım ben novaarta 4-5 defa gittim muayene de oldum her seferinde hatta bi çok test de yapıldı ama hiç para ödemedim resmen hayrına yapmışlar gibi oldu açıkçası.. İlk gitmemde klomenle çocuk olur diye not yazmış hatta doktor dosyama.. ilk ay klomen 2. ay da famera kullandım takiplerimi de yaptılar ama enteresan bi şekilde 5 kuruş bile vermedim.. Borcum ne kadar diye bankoya gidip sorduğumda borcunuz yok dediler hep çok ilginçti :)
Amin canım benim inşallah rabbim sanada kolaylık sabir versin hepinize insallahcanım olacak onlar illaki, bebişinin iyi olduğunu gösteriyorRabbim kolaylık versin sağlıkla, mutlulukla, keyifle geçir inşallah tüm hamiişlik sürecini ve sağlıkla al bebişini kucağına benim nasıl olsun aynen devm :) kürler, vitaminler derken hayat akıp geçiyor
Yok canım valla bi yanlışlık olmadı.. Arkadaşım da orda 2 kez tüp bebek yaptırdı o da o sürece gelene kadar geçirdiği hiç bi aşamaya para ödemedi.. Ben de şaşırdım ama öyle oldu sadece bir defa bana 5 adet famera verdiler onun için 10 TL para ödedim..Başka da 5 kuruş para ödemedim.. Amh fln bakılmadı ama her gittiğimde mutlaka kan verdim yumurtlayıp yumurtlamadığıma bile bakıp haber verdiler ilişki olsun oldu mu falan diye hemşire aradı falan çok ilginç biyerOrda bir yanlislik olabilir mi canim.
Hic para almama diye bisey olamaz ama acaba almayi ya da kaydetmeyi mi unuttularki bilgisayara.
Tahlil de yaptirmissin. Hadi digerlerine almadilar diyelim ama tahlillerden 1 defa da olsa alirlar herhalde.
Nova art bu anlamda çok çok iyi bir klinik..ama giderek adı duyuluyor ve çok kalabalık olmaya başlamış...hocalar direk kendileri ilgileniyor ama bu şekilde devam ederlerse önümüzdeki yıllarda belki usg leri asistanları yapmak zorunda kalabilir. o nedenle hocalar şimdi ilgilenirken gitmek konuşmak lazım..Yok canım valla bi yanlışlık olmadı.. Arkadaşım da orda 2 kez tüp bebek yaptırdı o da o sürece gelene kadar geçirdiği hiç bi aşamaya para ödemedi.. Ben de şaşırdım ama öyle oldu sadece bir defa bana 5 adet famera verdiler onun için 10 TL para ödedim..Başka da 5 kuruş para ödemedim.. Amh fln bakılmadı ama her gittiğimde mutlaka kan verdim yumurtlayıp yumurtlamadığıma bile bakıp haber verdiler ilişki olsun oldu mu falan diye hemşire aradı falan çok ilginç biyer
bazen yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ama sizin beni çok iyi anladığınızı biliyorum. benim ben kendi başıma hamile kalırım, yumurtam var, çatlıyor dölleniyor gibi tavırlarımı ukalalık olarak algılamadığınıza inanıyorum bu tavırlar sadece ve sadece beynime olumlu mesaj vermek için. defalarca yazdım beyin çok önemli, ben beyni ile kendini öldüren insanlar gördüm, kanser olma korkusuyla yaşayıp kendi kendine sonunda kanser olan insanlar gördüm. beyin muazzam bi organ...hemen hemen aynı yaşlarda olmamıza rağmen ben sizden çok daha kötü bir durumdayım aslında, yaşım 38 bebek için gerçekten beter bi yaş, 17 yaşımdan beri günde 1 paketten fazla sigara kullanıyorum, 21 yıl eder, yeni yeni temizlenmeye çalışıyorum. 17 yaşımdan itibaren alkol kullanıyorum maalesef aktif bi içiciyim...beslenme düzenim saçma sapan hayatımın 18 yılını aralıksız her sabah uyandığımda en az 7-8 fincan nescafe içerek geçirdim, asla kahvaltı yapmadım öğleden sonra 2 gibi yediğim yemeğe kadar aralıksız kahve tükettim...hayatımın uzunca bir döneminde gece yarılarına kadar çalışmak gibi bir işim vardı, uyku ve beslenme düzenim berbattı... turizm sektöründe yönetici pozisyonumdan dolayı...
ve aslında benim yaşantıma bakarsak değil döllenme falan olması yıllardan beridir 1 adet folikül bile olmaması gerekirdi. şayet şu an ben ayda 5 folikğlden falan bahsedebiliyorsam sadece ve sadece olumlu düşünmeme ve beynime ben doğuracğım mesajını vermemdendir. inanın en güçlü multivitamin bu...
Aaa hatirladım sanki ben orayı, su ikizlerin olduğu yer mıydı, hatta şok olmuştuk para almadılar diyeYok canım valla bi yanlışlık olmadı.. Arkadaşım da orda 2 kez tüp bebek yaptırdı o da o sürece gelene kadar geçirdiği hiç bi aşamaya para ödemedi.. Ben de şaşırdım ama öyle oldu sadece bir defa bana 5 adet famera verdiler onun için 10 TL para ödedim..Başka da 5 kuruş para ödemedim.. Amh fln bakılmadı ama her gittiğimde mutlaka kan verdim yumurtlayıp yumurtlamadığıma bile bakıp haber verdiler ilişki olsun oldu mu falan diye hemşire aradı falan çok ilginç biyer
evet canım Ahmet ve Mehmet Erdem kardeşler..ikiz üstelik..ikiside prof.gazinin hocalarıAaa hatirladım sanki ben orayı, su ikizlerin olduğu yer mıydı, hatta şok olmuştuk para almadılar diye
Aynen canım bence de öyle ben 5 kere gittiysem sadece 1 keresinde asistana muayene oldum diğerlerinde ikizlerden biri baktı hep.. Ama asistanları da gayet yetkin ve bilgili bunu da belirtmek isterim.. Ben eğer ağustosa kadar normal gebe kalmada başarılı olamazsam sanırım novanın yolları taştanNova art bu anlamda çok çok iyi bir klinik..ama giderek adı duyuluyor ve çok kalabalık olmaya başlamış...hocalar direk kendileri ilgileniyor ama bu şekilde devam ederlerse önümüzdeki yıllarda belki usg leri asistanları yapmak zorunda kalabilir. o nedenle hocalar şimdi ilgilenirken gitmek konuşmak lazım..
ben ayrıca gen art tan aysun hocaya da gitmiştim. ankara da.gerçekten iyi bir dr. muayene etti. ilk tüp bebek tedavimden sonraydı. oldukça elit bir semtte kliniği olmasına rağmen ön görüşme için ücret almadı..muayeneside bayağı detaylıydı yani.
bu ön görüşmeler vs ler gerçekten kurumla ve dr ile ilgili.
Canim yeni diziye başladım, medium, ona kaptırdım kendimi
Ewt aynen canım şu ünlü ikizlerin olduğu yer :) Ben hele her seferinde gidiyorum bankoya benim borcum diyorum.. Yok diyolar kan falan alındı diyorum.. Yok diyolar.. Şok içinde geliyodum burayaAaa hatirladım sanki ben orayı, su ikizlerin olduğu yer mıydı, hatta şok olmuştuk para almadılar diye
canım hayırlısı neyse o olsun....Allah vaktinde zamanında nasip etsin anneliği babalığı bizlere o güne kadarda bize sabır versin.Aynen canım bence de öyle ben 5 kere gittiysem sadece 1 keresinde asistana muayene oldum diğerlerinde ikizlerden biri baktı hep.. Ama asistanları da gayet yetkin ve bilgili bunu da belirtmek isterim.. Ben eğer ağustosa kadar normal gebe kalmada başarılı olamazsam sanırım novanın yolları taştan
iyiymişşCanim yeni diziye başladım, medium, ona kaptırdım kendimi
Çok iyi hatırlıyorum canim, benim bu sektördeki herkes paraci, para için bizi yanlış yonlendiriyorlar tezimi curutmuslerdiEwt aynen canım şu ünlü ikizlerin olduğu yer :) Ben hele her seferinde gidiyorum bankoya benim borcum diyorum.. Yok diyolar kan falan alındı diyorum.. Yok diyolar.. Şok içinde geliyodum buraya
Valla ben artık nasıl umutluysam burda sizlerle konuşuncacanım hayırlısı neyse o olsun....Allah vaktinde zamanında nasip etsin anneliği babalığı bizlere o güne kadarda bize sabır versin.
hsg sonrası senin olabileceği inancındayım ama zaten sen kendine vakit verdin..o zamana kadar olmazsa güvendiğin dr ile devam etmek gerçekten çok iyi...
aynen tatlım öyle gibiler ama 2. ayda hemen tüp bebeğe yönlendirmişlerdi onu da hatırlarsın yine de bi ufak şüphe içimde yok değil.. Biz galiba bu koşullarda hiçbi doktora güvenemiyoruz bu anlamda tam olarakÇok iyi hatırlıyorum canim, benim bu sektördeki herkes paraci, para için bizi yanlış yonlendiriyorlar tezimi curutmuslerdi
Valla ben artık nasıl umutluysam burda sizlerle konuşunca5 i akşam 10 da pik yakaladım hemen ilişki yaptım ama asıl ilişki günüm 6 sıydı, çatlamayı da zaten 6sında ağrılarımdan hissettim gece ilişki olsun derken uyuyakalmışım.. Dün eşim öğlen işe gidiyodu evdeydi 11,30 da izin alıp eve gittim yakın zaten Yatakta yakaladım icabına baktım hahahaha 45 dakika falan kalkmadım tutucaksa yeterli bi vakit diye düşündüm zaten işe geri dönmem gerekiyodu.. Hayırlısı bakalım artık
Gönder tatlim, pozitif ol, gelirse de Allahtan, gelmezse de. Biz elimizden geleni yapalım da... Yapısal olabilir, bir kaç gün önce annemle konuşuyorum, unuttuğum bir şeyi hatırlattı, o da hamileliklerinden önce düşük yaşamış ve 2 gebeliginde de düşük tehlikesi ile 8 ay korku içinde geçirmiş.8 ayligiz biz. Kalıtsal bir şey olabilir. Ben pihtilasmayla ilgili bi sorunumuz olduğunu düşünmeye başladım, o sorunun peşinden gideceğim bu seferMontecim sigara, alkol, nescafe bunların hepsini bırakmışsın bravo diyorum sana. Belki de hiç bu içtiklerimizle hiç ilgisi yoktur durumumuzun. Ben hayatımda ağzıma sigara sürmedim. Alkol belki hayatımda iki-üç kere ağzıma alıp onu da içememişimdir. Çay sevmiyorum, Kahve desen çok çok nadir. 36 yaşındayım, allaha şükür oğlum var . Ama amh değerimi biliyosunuz 0.01 Belki hiç yumurtam yok, bunu da bilmiyorum. Artık adette olamıyorum ilaçsız. O zaman ben niye bir anda bu duruma düştüm çok merak ediyorum.
Adetlerim hep düzensiz olduğu ve fazla kanamam olduğu için (kaç defa hastanelik oldum rahim dokusu kalınlaşıyodu doku parçası düşürdüm evlenmeden önce bile, patolojiye yollandı bu doku bir keresinde, temiz dediler. Ama tam olarak neden böyle olduğunu tedavisini bulmadı hiç bir doktor.) hep doğum kontrol hapı öneriyolardı ben de kullandım senelerce, evlenmeden önce bile. Oğlumda bıraktığım zaman 2. ay hamile kalmıştım. Korkularım vardı düşük yaparım diye ama allah şükür çok rahat bi hamilelik geçirdim, 8 ay işe devam ettim. Tam kardeş istedim oğluma, doğum kontrol hapını bıraktım, bir kaç ay denedim olmadı, sonra baktım 2 aydan fazla süre adet olmadım doktora gittim ve erken menapoz. Belki de doğum kontrol hapını kullanırken bu duruma gelmiştim ama haberim yoktu. Beni hiç bir doktor uyarmadı erken menapoz için.
Montecim sen adet olabiliyosun ne güzel, amh değerin düşük değildir bence . Senin dediğin gibi değerlere takılmayalım bence, belki de allah istediği zaman olacak hepimizin. Senin gibi pozitif olup beynime bu uyarıları göndericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?