Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canim az ya, gerci uzun suredir kanamam var belki bu ay böyle geçecek regl dönemi. Bu ay korunup rahmimi dinlendirecegim, belki mayısta aşılama yaparım belki de takviyelerle bi 3 ay geçirip mayısta bir daha dener, olmazsa haziran temmuz gibi aşılama yapabilirim. Ama hemen yapmayacağım. Biraz toparlasin bunyem. 5 ayda 3 gebelik, 1 ameliyat vs derken Yoruldum. Tatil yapabilirim bi sure. Bu arada gerekli testleri de tamamlarım diyorum. Eşime el atacağım biraz, onun ve benim testler tamamlansin belki sonra aşılama... Karisigim bu ara yani

Hakkaten ilgincmis:)
Guzelmis ama:)

Canım testler falan da gerçekten önemli.. bi şu pıhtılaşma olaylarını falan sonuca ulaştır da için rahat etsin.. Böyle sürekli hamile kalıp kimyasal falan olmasının bi nedeni olmalı.. İnşallah kolayca çözülebilecek bi sorundır ya da hiçbi sorun yoktur da aşılama bile yapmana gerek kalmadan sağlıklı bi gebelik elde edersin canım.. Dinlendir bünyeyi biraz bakalım :)

Merbaha canim mesajini okudum cok duygulandim... Ben de ayni yollardan gectim ve simdi ikizlerimi salliyorum. Allahim size de nasip etsin insallah. Bebek dusunup doktora gittigimden ilk gunden beri cok zorlu gunlerden gectim. Degerlerim hic bir zaman istenen seviyede olmadigi icin tup bebek bile yaptiramadim ama kurler vs ne duyduysam uyguladim cok sukur simdi bebeklerimle birlikteyim. Darisi sizlere insallah

Maşallah canım sana ve bebislerine sağlıklı, güzel, huzurlu, upuzuuun bir omur dilerim.tüp bebek mi yaptın sonunda? Neyseki kavusnussun yavrularına. Var mı bize bi önerin?

şimdi onların forumda yazışıyorum çoğundan almamışlar, bir kişiden almışlar, kan falan istemiş dr, ön görüşme ücretsiz dedi ama herhalde ultrasonu kapsamıyor sadece konuşma ücretsiz dedim kendi kendime, olsun o da birşeydir, gidip sorayım durumum bu siz nasıl bir tedavi öneriyorsunuz benim durumumda diyeyim ilaçsız tüp bebek mi, az ilaçla tüp bebek mi, standart tüp bebek mi? aslında e posta olsa keşke değerlerimi ultrason sonucumu falan yazsam o da bana size şunu başlarım dese...

hadi hayırlısı kır şu şeytanın bacağını :)

Canım Allah bebeklerini sana bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsünler.. Ayrıca bizimle deneyimlerini paylaşmaya geldiğin için de çok teşekkürler.. Umut oluyo bize böyle şeyler :)

Canım ben de ön görüşmeye gittim ama muayene de ettiler zaten.. bana dediki bu tahliller bizim için çok fazla bişey ifade etmiyo önemli olan klinik bulgular bi bakalım diyip masaya alındım :)

Allah anali babali buyutsun canim.
Rezerv azligi mi vardi sende de.
Tup bebekle mi hamile kaldin,neler yaptin,bize de anlatsana:)
Gelir gelmez baya soru sordum ama farkli bisey duyabilir miyiz acaba ?

Maşallah canım sana ve bebislerine sağlıklı, güzel, huzurlu, upuzuuun bir omur dilerim.tüp bebek mi yaptın sonunda? Neyseki kavusnussun yavrularına. Var mı bize bi önerin?

Montcim ikimiz ayni anda ayni sorularla sıkıstırdık arkadasimizi:)))
Merak merak merak.
Farkli bisey duyma istegi ve basaranlar verdigi motive.

Aslında senin durumun benimkinde aynı bende iki yıl önce bir kem ve bir evladım oldu ama suan amh 0,01 yaşım 33 sadece benim doğumda önce cok düzenli olurdu ama çok yoğun oluyordum ve demir eksikliği vardı bende. Ama suan ilaç kullanıp adet oluyorum basta sezeryan doğum mu neden oldu yoksa troidmi nedeni derken. Ailede de yok anlam vermedim.netice fsh 17 amh 0 01 ostrojen. De 20 artık akışına bıraktım kızımın bi kardesi olacakmı bilmiyorum.

olabilir mi acaba benim sezeryan çok stresli olmuştu, sonrası hep stresli bir yaşam... Neyse olan oldu da bundan sonra ne yapabiliriz bakalım

olabilir mi acaba benim sezeryan çok stresli olmuştu, sonrası hep stresli bir yaşam... Neyse olan oldu da bundan sonra ne yapabiliriz bakalım
Bundan sonra hiç bişey yapasım yok korunmuyorum.diğerinede enerjim yok Allah isterse olur..hesap kitabı yokki bunun veren de o alanda o vermeyen de o Allah deyip gerisi bıraktım.

Bundan sonra hiç bişey yapasım yok korunmuyorum.diğerinede enerjim yok Allah isterse olur..hesap kitabı yokki bunun veren de o alanda o vermeyen de o Allah deyip gerisi bıraktım.
haklısın da işte hani sonradan pişman olmak istemiyorum, 1 yıl 3 aydır hadi ikinci olsun modundayız, hatta düşünmeye başladığım ay bir sonraki aya dr randevusu almıştım, iyi hekimlerde ayarlamak zor oluyor diye :) akılsız başım işte gitsene bir kontrole ne var ne yok.. bir de diyorlar ya bir yıl deneyin olmazsa hekime başvurun diye, ben 36 yaşındayım diye 6 ay olmayınca gittim doktora sonrasında yine kendime bakarsam olur dedim ama tam anlamıyla yapmadım kürleri, çalışmalar da çok zayıf kaldı... pişman olmak beni çok yoruyor, yapayım tüpü de negatif alırsam üzülür sonra atlatırım, bu işlerden vazgeçersem de kendiliğinden gelir bebik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…