Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Tüp icin ne asamadasin canim suanda. Yani adet mi bekliyosun? Doktor gorusmesi yaptin mi?

Sonradan pisman olmamak dusuncen cok onemli. Elinden tüp tedavisi kayip giderse sonradan keske diyebilirsin. En guzeli dememek icin caba harcamak.

canımmmm benim maşallah onlara...Allahım bağışlasın :)))

Maşallah canım sana ve bebislerine sağlıklı, güzel, huzurlu, upuzuuun bir omur dilerim.tüp bebek mi yaptın sonunda? Neyseki kavusnussun yavrularına. Var mı bize bi önerin?

Allah anali babali buyutsun canim.
Rezerv azligi mi vardi sende de.
Tup bebekle mi hamile kaldin,neler yaptin,bize de anlatsana:)
Gelir gelmez baya soru sordum ama farkli bisey duyabilir miyiz acaba ?
kızlar bu arkadaşımızı hatırlıyor ve az da olsa tanıyorum...değerleri düzelmeyince tüp bebek için rapor vermemişler o da istemeye istemeye aşılama yapmıştı.o aşılamadan ikizleri oldu çok şükür bin şükür... darısı başımıza...ikizlerden fırsat bulamaz diye ben bildiğim kadarıyla yazayım dedim :))

Tüp icin ne asamadasin canim suanda. Yani adet mi bekliyosun? Doktor gorusmesi yaptin mi?
kararsızlık aşamasındayım, hani olmazsa yanlış yeri seçtim ondan olmadı derim ben kesin :) bugün reglimin 15. günü, dün ovü yaptım silikti, elimde son bir test kaldı, haziran ayında almıştık 20 tane:) ümidim yok artık doğal yoldan ama yine de çalışmaya çalışacağım, bugün de işimden kaynaklı elimi ayağımı titreten durumlar yaşadım yine, aslında izin alıp uzaklaşsam iyi olacak, iznim de çok..
24- 25 nisan gibi regl olurum herhalde işte 2. gün başlıycam birinde...

Evet canım ben de oğlumun kardeşi olsun istiyorum ama nasip. Ben normal doğum yaptım, rahim içi temizleniyo diyolardı ya, ama ben oğlum 8 aylık olduğunda adet olduğumda yine düzensiz kanamalar başlamıştı ve doğum kontrol hapı kullandım geçen ağustos ayına kadar. Adet olmak için ne ilacı verdiler canım, ben haftaya gidicem doktora en azından düzenli adet görmek için ilaç verir mi, hamile kalmak konusunda ne diyo doktorlar, sence bizim yumurtamız var mıdır?

tüp bebek için değerlere göre mi rapor veriyorlar Allah Allah, aşılamanın şansı düşüktü hani, yani tüp bile yapamazsın denilen bir aşılamayla da kalabiliyormuş, sözün bittiği yer, Allah büyük ne diyeyim

devlet hastanelerinde değerlere göre rapor veriyorlar konseye giriyorsun...zaten acayip yoğun ve çok sıra var.normalde çok zor sıra geliyor...eğer fsh amh uygun değilse sizi sonraki aya gönderiyorlar...
canımcım doğruya doğru aşılamanın şansı gerçekten çok düşük bizlerde (amh ı düşük olan ben gibi)..ama Allah ol der ve olur...ben ilk 2 tedavimi gata da oldum mesela dr umun özel muayenesine gittiğimden hiç aşılama önermeden direk tüp bebek dediler. zaten senin değerlerinlede başkada olmaz dediler. onun haricinde 1 devler 2 özel kilinikte hiç aşılama demedi.direk tüp bebek dediler..yumurta kontrolünü sadece tüp bebek tedavilerimde yaptılar anlayacağın..klomen falan kullanmadım.

aslında neler okuyoruz be kuzum,sanki tüp bebek garanti mi? hep geç kalmadan tüp yapalım desek de tüpte defalarca tutmayıp, kendiliğinden hamile kalan kaç kişi okudum, okumuşsunuzdur mutlaka sizde, ne bileyim ben biraz da kader kısmet...

ben tutunamama sorunumu çözersem aşılama ile belki hamile kalabilirim diyorum..%17 de olsa şans, şanstır.belki de tutmaz, tüp yapsam belki yine tutmaz azıcık kader kısmet mi ne? anlamadım ki o kadar çok okuyorum ki kafam karmakarışık

Canımcım orası öyle yaaa...eee bak ben örneğin 2 negatif 1 yarım kalan tedavi...garantisi kesinlikle yok..zaten garanti verenede inanmam...işte hepimizin durumu farklı bende aynı senin gibi düşünüyorum senin için tutunamama sorunu halledilirse inşallah gelir meleğin...kader kve takdiri ilahi :) insan yaşadıkça ve tedavileri gördükçe vücudu hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip oluyor...

ahh kuzum ahhh, keşke bilebilseydik geleceği, hiç dertlenmezdik o zaman okuyorum da tekrarlayan düşük sebebi hep pıhtılaşma çıkmış, bu benim dr benden bu testi istemiyor bi türlü, yine adama gidip şirinlik mi yapacağım, neden istemiyor bu adam benden bu testi, of yaaa dr lara iş öğretiyoruz resmen yahu

Montecim sana katılıyorum biraz da kısmet bu işler.. tabi biz yine elimizden geleni yaparız gerisi Allah kerim tabi.. Ben senin aşılamayla tutturabileceğine de inanıyorum.. zaten normal de oluşuyo gebeliğin yeterki şu kayıp olayını bi çöz.. sonrası kolay olucak

şimdi başka dr a gitsem adamın verdiği tedaviye uymak zorundayım, geri dönemem doktoruma..ne diyecem adama ben başka dr ile klomene başlamıştım falan mı diyecem misal....hem şu an gittiğim özel hastane de çok iyi, evime çok yakın, çok temiz, yeni binasında hizmet veriyor, tüm cihazlar son model, çalışanlar inanılmaz ilgili, güleryüzlü ortam beni çok rahatlatıyor, fiyatları da çok uygun, evim gibi hissediyorum orayı, e doktoru da seviyorum kafa dengi, ben ne halt edecem bu adamla.....

ah bebeğim bu işin üzerine eğilecem, eşime ve bana takviyelerle en azından aşılamaya kadar sıkı bi takibe alacam , aşılama günü geldiğinde tüm değerler çok iyi olmalı ki, mazeretimiz olmasın...

pıhtılaşma önemli bir test canım yaaaa...sen onu dr istemeden kendi imkanlarınla halledicen...çünkü gebe kalmanla beraber iğneye başlaman gerekebilir.. yoksa da ona göre başka bir tedavi uygulanabilir...
zaten bizi en çok yoran belirsizlikler değil mi...

bu doktor bana 2-3 ay önce asprin alerjim olduğunu söylediğimde tedavinin ilerleyen aşamalarında corasprin vermeye kalkarsam uyar beni demişti, corasprin pıhtılaşmada veriliyor, adam bu seçeneği düşünüyor demekki, ama bi türlü test istemedi henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…