- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Montecim biliyorum güveniyosun doktoruna ama üst üste bu kadar kimyasal çok olası bişey değil bunun iyice bi araştırılması gerek bence.. Lütfen başka bi doktordan fikir al artıkbu doktor bana 2-3 ay önce asprin alerjim olduğunu söylediğimde tedavinin ilerleyen aşamalarında corasprin vermeye kalkarsam uyar beni demişti, corasprin pıhtılaşmada veriliyor, adam bu seçeneği düşünüyor demekki, ama bi türlü test istemedi henüz...
çok uğraştım iyi bi dr için kaç yeri aradım ama içime sinmediler yaaa....Montecim biliyorum güveniyosun doktoruna ama üst üste bu kadar kimyasal çok olası bişey değil bunun iyice bi araştırılması gerek bence.. Lütfen başka bi doktordan fikir al artık
Valla canım artık bi başka görüş almanın vakti bence içine sinmesi tabiki önemli ama senin durumun da şu anki doktorun çözmek istediği bi durum gibi gözükmüyo.. Bu arada şimdi araştırıyorum kimyasal düşükler de düşük olarak sayılıyo 2.den sonra ciddi araştırmalar yapılıyo bunu ltfen ihmal etme boşa zaman kaybetme derim ben..çok uğraştım iyi bi dr için kaç yeri aradım ama içime sinmediler yaaa....
evet canım düşük sayılıyor... tutunamayıp düşüyor işte... ben bi sakin kafa düşüneyim bu işi...Valla canım artık bi başka görüş almanın vakti bence içine sinmesi tabiki önemli ama senin durumun da şu anki doktorun çözmek istediği bi durum gibi gözükmüyo.. Bu arada şimdi araştırıyorum kimyasal düşükler de düşük olarak sayılıyo 2.den sonra ciddi araştırmalar yapılıyo bunu ltfen ihmal etme boşa zaman kaybetme derim ben..
canım seni çok iyi anlıyorum da hani tedavi anlamında iyi bir dr lazım sana artık bu bir gerçek..sürekli dr istese istemese şu testi diye düşünüp duracağına sakin kafa bir düşün..mutlaka 2. hatta 3. bir dr önerisi al...rahatlayacağını düşünüyorum..şimdi başka dr a gitsem adamın verdiği tedaviye uymak zorundayım, geri dönemem doktoruma..ne diyecem adama ben başka dr ile klomene başlamıştım falan mı diyecem misal....hem şu an gittiğim özel hastane de çok iyi, evime çok yakın, çok temiz, yeni binasında hizmet veriyor, tüm cihazlar son model, çalışanlar inanılmaz ilgili, güleryüzlü ortam beni çok rahatlatıyor, fiyatları da çok uygun, evim gibi hissediyorum orayı, e doktoru da seviyorum kafa dengi, ben ne halt edecem bu adamla.....
evet 2 gün önce karar vermiştim hatta bir çok hastaneyi aradım ama ne bileyim yaa pek sinmedi içime..neyse bakacaz artıkcanım seni çok iyi anlıyorum da hani tedavi anlamında iyi bir dr lazım sana artık bu bir gerçek..sürekli dr istese istemese şu testi diye düşünüp duracağına sakin kafa bir düşün..mutlaka 2. hatta 3. bir dr önerisi al...rahatlayacağını düşünüyorum..
aaaa bi testleri gördüm canım ama bana yazdığını anlamadım bi de hiç bir şey anlamadım ben o yazdıklarından ondan tepkisiz kalmışımdır.... :) bilmediğim konu olunca susup çekiliyorum kenaraDun sordugun testlerle ilgili yazdim. Bir iki tane de BIRKADIN nickli arkadasla ilgili yazdim. mutlaka tepki verirdin,ondan merak ettim seni:)
Diziye devam canim:)
kızlar bu arkadaşımızı hatırlıyor ve az da olsa tanıyorum...değerleri düzelmeyince tüp bebek için rapor vermemişler o da istemeye istemeye aşılama yapmıştı.o aşılamadan ikizleri oldu çok şükür bin şükür... darısı başımıza...ikizlerden fırsat bulamaz diye ben bildiğim kadarıyla yazayım dedim :))
kararsızlık aşamasındayım, hani olmazsa yanlış yeri seçtim ondan olmadı derim ben kesin :) bugün reglimin 15. günü, dün ovü yaptım silikti, elimde son bir test kaldı, haziran ayında almıştık 20 tane:) ümidim yok artık doğal yoldan ama yine de çalışmaya çalışacağım, bugün de işimden kaynaklı elimi ayağımı titreten durumlar yaşadım yine, aslında izin alıp uzaklaşsam iyi olacak, iznim de çok..
24- 25 nisan gibi regl olurum herhalde işte 2. gün başlıycam birinde...
Valla tatlım hani yakından görüp bilmeyince çok ütopik geliyor bana ne yalan söyleyeyim...Kızlar bazı insanlar var burda ilişkiden 4-5 gün sonra idrar testiyle gebelik öğrenen böyle şeyler yaşayanınız oldu mu hiç yaa?? Bana biraz ilginç geliyo ama var yani bayaa da kişi
yani değerler tüp bebek yapmaya bile uygun değildi...sanırım fsh yüksekti bayağı onlarda devlet hastanesi olduğundan diğer aya yaparız demişler işte boş geçmemek içinde aşılama yapmışlar :)Tesekkur ederiz canim,iyi yapmissin.degerleri duzelmeyince tup bebek raporu vermemisler demissin,deger kotuyse zaten vermiyorlar mi raporu?
devlet hastanelerinde değerlere göre rapor veriyorlar konseye giriyorsun...zaten acayip yoğun ve çok sıra var.normalde çok zor sıra geliyor...eğer fsh amh uygun değilse sizi sonraki aya gönderiyorlar...
canımcım doğruya doğru aşılamanın şansı gerçekten çok düşük bizlerde (amh ı düşük olan ben gibi)..ama Allah ol der ve olur...ben ilk 2 tedavimi gata da oldum mesela dr umun özel muayenesine gittiğimden hiç aşılama önermeden direk tüp bebek dediler. zaten senin değerlerinlede başkada olmaz dediler. onun haricinde 1 devler 2 özel kilinikte hiç aşılama demedi.direk tüp bebek dediler..yumurta kontrolünü sadece tüp bebek tedavilerimde yaptılar anlayacağın..klomen falan kullanmadım.
benim makalelerde okuduğu 8. günden önce öğrenilemez şeklinde, o da kan testinde yaniKızlar bazı insanlar var burda ilişkiden 4-5 gün sonra idrar testiyle gebelik öğrenen böyle şeyler yaşayanınız oldu mu hiç yaa?? Bana biraz ilginç geliyo ama var yani bayaa da kişi
Ben de hamile olduğumda BAT dan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti.. Tam bat günü normal testte çıkmıştı.. O yüzden bana da biraz mantık dışı geliyo 4 gün sonra bebek daha tutunmuş bile olmuyoken nasıl olur pek aklım almıyoValla tatlım hani yakından görüp bilmeyince çok ütopik geliyor bana ne yalan söyleyeyim...
senin tam tersi oldu o zamanBen de cerrahpasadan aldim raporumu.
2 ay ust uste fsh im 15 veya ustu ciksaydi direk rapor vereceklerdi ama 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi.ihtimal dusuk de olsa ben asilama yapildigi 2 ay yine umut ettim ama olmadi.
Valla orası öyle literatürde ama pratikte öğrenen bayaa var canım bana da enteresan geldibenim makalelerde okuduğu 8. günden önce öğrenilemez şeklinde, o da kan testinde yani
aşılamada umut verici bir tedavi şekli sonuçta...insan o ay tek ilişki olsa umut ediyor...mesela ben şimdi hiç aşılama olmadım...tüp içinde birikim yapmam gerek...tüp bebek ilaçlarıyla zar zor hatta hiç gelişmeyen yumurtalar aşılama ile tutarmı?çok mu saçma olur aşılama yapsam...hiç denememekten iyidir dicemde mantığımada hiç uymuyor aslında...Ben de cerrahpasadan aldim raporumu.
2 ay ust uste fsh im 15 veya ustu ciksaydi direk rapor vereceklerdi ama 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi.ihtimal dusuk de olsa ben asilama yapildigi 2 ay yine umut ettim ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?