Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Montecim biliyorum güveniyosun doktoruna ama üst üste bu kadar kimyasal çok olası bişey değil bunun iyice bi araştırılması gerek bence.. Lütfen başka bi doktordan fikir al artık

Montecim biliyorum güveniyosun doktoruna ama üst üste bu kadar kimyasal çok olası bişey değil bunun iyice bi araştırılması gerek bence.. Lütfen başka bi doktordan fikir al artık
çok uğraştım iyi bi dr için kaç yeri aradım ama içime sinmediler yaaa....

çok uğraştım iyi bi dr için kaç yeri aradım ama içime sinmediler yaaa....
Valla canım artık bi başka görüş almanın vakti bence içine sinmesi tabiki önemli ama senin durumun da şu anki doktorun çözmek istediği bi durum gibi gözükmüyo.. Bu arada şimdi araştırıyorum kimyasal düşükler de düşük olarak sayılıyo 2.den sonra ciddi araştırmalar yapılıyo bunu ltfen ihmal etme boşa zaman kaybetme derim ben..

evet canım düşük sayılıyor... tutunamayıp düşüyor işte... ben bi sakin kafa düşüneyim bu işi...

canım seni çok iyi anlıyorum da hani tedavi anlamında iyi bir dr lazım sana artık bu bir gerçek..sürekli dr istese istemese şu testi diye düşünüp duracağına sakin kafa bir düşün..mutlaka 2. hatta 3. bir dr önerisi al...rahatlayacağını düşünüyorum..

evet 2 gün önce karar vermiştim hatta bir çok hastaneyi aradım ama ne bileyim yaa pek sinmedi içime..neyse bakacaz artık

Dun sordugun testlerle ilgili yazdim. Bir iki tane de BIRKADIN nickli arkadasla ilgili yazdim. mutlaka tepki verirdin,ondan merak ettim seni:)
Diziye devam canim:)
aaaa bi testleri gördüm canım ama bana yazdığını anlamadım bi de hiç bir şey anlamadım ben o yazdıklarından ondan tepkisiz kalmışımdır.... :) bilmediğim konu olunca susup çekiliyorum kenara

Kızlar bazı insanlar var burda ilişkiden 4-5 gün sonra idrar testiyle gebelik öğrenen böyle şeyler yaşayanınız oldu mu hiç yaa?? Bana biraz ilginç geliyo ama var yani bayaa da kişi

Tesekkur ederiz canim,iyi yapmissin.degerleri duzelmeyince tup bebek raporu vermemisler demissin,deger kotuyse zaten vermiyorlar mi raporu?

Tedavine yakin iznin coksa kafani dinleyip,rahat bi sekilde hazirlanabilirsin.

Kızlar bazı insanlar var burda ilişkiden 4-5 gün sonra idrar testiyle gebelik öğrenen böyle şeyler yaşayanınız oldu mu hiç yaa?? Bana biraz ilginç geliyo ama var yani bayaa da kişi
Valla tatlım hani yakından görüp bilmeyince çok ütopik geliyor bana ne yalan söyleyeyim...

Tesekkur ederiz canim,iyi yapmissin.degerleri duzelmeyince tup bebek raporu vermemisler demissin,deger kotuyse zaten vermiyorlar mi raporu?
yani değerler tüp bebek yapmaya bile uygun değildi...sanırım fsh yüksekti bayağı onlarda devlet hastanesi olduğundan diğer aya yaparız demişler işte boş geçmemek içinde aşılama yapmışlar :)

Ben de cerrahpasadan aldim raporumu.
2 ay ust uste fsh im 15 veya ustu ciksaydi direk rapor vereceklerdi ama 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi.ihtimal dusuk de olsa ben asilama yapildigi 2 ay yine umut ettim ama olmadi.

benim makalelerde okuduğu 8. günden önce öğrenilemez şeklinde, o da kan testinde yani

Valla tatlım hani yakından görüp bilmeyince çok ütopik geliyor bana ne yalan söyleyeyim...
Ben de hamile olduğumda BAT dan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti.. Tam bat günü normal testte çıkmıştı.. O yüzden bana da biraz mantık dışı geliyo 4 gün sonra bebek daha tutunmuş bile olmuyoken nasıl olur pek aklım almıyo

2 ay ust uste fsh im 15 veya ustu ciksaydi direk rapor vereceklerdi ama 14.73 ciktigi icin 2 asilama yapildi.ihtimal dusuk de olsa ben asilama yapildigi 2 ay yine umut ettim ama olmadi.
senin tam tersi oldu o zaman

aşılamada umut verici bir tedavi şekli sonuçta...insan o ay tek ilişki olsa umut ediyor...mesela ben şimdi hiç aşılama olmadım...tüp içinde birikim yapmam gerek...tüp bebek ilaçlarıyla zar zor hatta hiç gelişmeyen yumurtalar aşılama ile tutarmı?çok mu saçma olur aşılama yapsam...hiç denememekten iyidir dicemde mantığımada hiç uymuyor aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…