- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
bebek yani embriyo okuduğuma göre 2 gün tüpte bekliyor zaten sonra rahme geçiyor ve hcg salgılamaya başlaması 7-8 günüBen de hamile olduğumda BAT dan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti.. Tam bat günü normal testte çıkmıştı.. O yüzden bana da biraz mantık dışı geliyo 4 gün sonra bebek daha tutunmuş bile olmuyoken nasıl olur pek aklım almıyo
Canım belki çatlatma iğnesi olanlardır, çatlatma iğnesi hcg zaten. Test yapınca pozitif görür iğne olduktan sonraki birkaç gün. Tesadüfen işe de yarayıp hamile kalanlar yazıyordur öyle.Ben de hamile olduğumda BAT dan 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti.. Tam bat günü normal testte çıkmıştı.. O yüzden bana da biraz mantık dışı geliyo 4 gün sonra bebek daha tutunmuş bile olmuyoken nasıl olur pek aklım almıyo
aşılamada umut verici bir tedavi şekli sonuçta...insan o ay tek ilişki olsa umut ediyor...mesela ben şimdi hiç aşılama olmadım...tüp içinde birikim yapmam gerek...tüp bebek ilaçlarıyla zar zor hatta hiç gelişmeyen yumurtalar aşılama ile tutarmı?çok mu saçma olur aşılama yapsam...hiç denememekten iyidir dicemde mantığımada hiç uymuyor aslında...
aşılamada umut verici bir tedavi şekli sonuçta...insan o ay tek ilişki olsa umut ediyor...mesela ben şimdi hiç aşılama olmadım...tüp içinde birikim yapmam gerek...tüp bebek ilaçlarıyla zar zor hatta hiç gelişmeyen yumurtalar aşılama ile tutarmı?çok mu saçma olur aşılama yapsam...hiç denememekten iyidir dicemde mantığımada hiç uymuyor aslında...
aaaa bi testleri gördüm canım ama bana yazdığını anlamadım bi de hiç bir şey anlamadım ben o yazdıklarından ondan tepkisiz kalmışımdır.... :) bilmediğim konu olunca susup çekiliyorum kenara
Cok saol cnm, dönüp bakacağım mutlaka, eline sağlık...Gayet aciklayici yazmistim canim:)
Takip etmedin herhalde konuyu.
Dr mu istedi bu testleri? Bir sebebi var mı?Gunaydin arkadasim.
SEROLOJİ TESTLERİ (bu testi esim de yaptirdi)
HBsAG
Anti HBsAG
HCV
HIV 1-2
BİYOKİMYA
Akş
Üre
Kreatinin
SGOT
SGPT
Total Bilirubin
Direkt Bilirubin
KANAMA TESTLERİ
INR
APTT
PT Aktivitesi
TOXO/RUBELLA
Toxo IgG
Toxo IgM
Rubella IgG
Rubella IgM
Seroloji testlerinden hbsag,anti hbsag ve biyokimya testlerini saglik ocagi yapiyormus.orda yaptirdim.digerlei icin de devlet hstansinden randevu aldim.doktor yaparsa yaptiracagiz.yapmazsa mecbur ozele gidecegiz.
Gecen hafta da D vitaminime baktirmistim.2 hafta sonra cikacak.pihtilasma da haftaya.
Artik not defteri tutuyorum.cunku surekli bir doktora gitme,test verme,test sonuclarini alma durumundayim.kafa zaten dolu.unutmayim diye boyle yapiyorum.
Cok saol cnm, dönüp bakacağım mutlaka, eline sağlık...
Dr mu istedi bu testleri? Bir sebebi var mı?
Kadına yapıyorlar birtanem.Benimde şimdi bi pıhtılaşma kaldı, bu anneye mi, çifte mi yapılıyor acaba?
Toxo ve rubellayi biliyorum cnm ona en başta smear ile baktılar bende. Diğeri de tüp bebek işlemi icin galiba. Ben acaba benlik bir şey var mı diye de merak etmiştim.Evet doktor istedi.
Yumurta toplama sonrasi kanama olabiliyor,o yuzden kanama testi yapiyorlar.hatta hemsire bi yeriniz kanayinca hemen duruyor mu diye sormustu.
Toxo testi enfeksiyona karsi bagisiklik,rubella testi ise kizamikciga karsi bagisiklik var mi diye yapiliyormus.
Saol kuzum, nasılsın, her şey yolunda mı ?Kadına yapıyorlar birtanem.
Günaydın canimmm, güzel haberlerle gel inşallahGünaydın arkadaslar☺
Bugün doktor kontorulumuz var, inşallah hersey yolunda gider... opuyorum sizi
Canim merhaba, hormon değerlerine hic takilmamani, kendini strese sokmamani öneririm. Sen İstanbul daki doktoruna kulak ver, gebelik atlatmissin, hormon değerlerinin değişmesi çok normal. Biraz bunyeni dinlendir, tekrar gelecektir bebeğin. Rabbim sağlıkla tez zamanda hamile kalmani nasip etsin tatlim.Arkadaşlar merhaba
Benim hikame de yorum yapabilir misiniz?
İki kez 4 aylık bebeğimi kaybettim . En sonuncu Gecen aralık ayında oldu. Araştırma sonucu Kan pıhtılaşması çıktı. yeniden çocuk için kontrole gittiğimde bu ay fsh23 çıktı aynı gün başka hastanede 13çıktı. Son hamileliğim den önceki tahlilim ise 7,75
Üzerine hamilelik öncesi sonrası 5kez adet oldum sadece.
Ben Mardin'de yasıyorum kontrole burada gidiyorum doktorum İstanbul'da. Aradım sonuca inanamam daha yeni kendiliğinden hamile kaldın sen ve sonuçların normaldi dedi. Daha hormonların yeni kendine geliyor kafana takma yine gel tahlil yapayım dedi.
Bu fsh ne biçim bişey ki birkaç ayda normal değerden tavan yapsın
Bebeklerimi kaybettiğime üzülmüşken bana tahili eline alan doktor daha çocuğun olmaz dedi şak diye tokat gibi yapıştırdı lafını.
Pıhtılaşma için bi önlem aldı mı doktorun, ben de 3 dusuk yaşadım diyebilirim. Kimyasal gebeliklerdi, 4. haftada sonlandilar. Ben de pihtilasmadan endişeleniyorum, test yaptıracam bu ayİstanbul'da ki doktorum Cerrahpaşa fakültesinde Prof Altay hoca bana hiç korkma dedi ne yapacağımı bilemiyorum bakalım yeni bir süreç beni bekliyor
Bu arada Rabbim isteyen tüm arkadaşların kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?