O zaman sorun hiç yok morfolojide.Morfoloji %70 normal yazıyor ama, senin dediğine de baktirmali. Olmadı üniv hast.ne gidip ne var ne yok araştırmalı.
Üroloji uzmanı da benim kadın dogumcu da spermlerde sıkıntı yok dedi. A+b %60, ml de sperm sayısı 51 milyon... Tabi bu kasimdaydi, yazık benim eş bu testlerin üzerine kilolarla keciboynuzu tükettiO zaman sorun hiç yok morfolojide.
Klamidyaya baktırdın mı canım sen hiç? Klamidya da çeşitleri olan bir enfeksiyon ve düşüklere sebep oluyor. Kanda veya daha iyisi smear testindeki gibi örnek verip bakılıyor.Morfoloji %70 normal yazıyor ama, senin dediğine de baktirmali. Olmadı üniv hast.ne gidip ne var ne yok araştırmalı.
Yok cnm baktirmadim, Dr istemedi. Ben Dr ne istediyse ona baktirdim.Klamidyaya baktırdın mı canım sen hiç? Klamidya da çeşitleri olan bir enfeksiyon ve düşüklere sebep oluyor. Kanda veya daha iyisi smear testindeki gibi örnek verip bakılıyor.
Canım olmasın zaten sorun, olunca tüp bebekten başka şansın kalmıyor gibi bişey. Çok zor şeyler yaşıyor sperm sorunu olanlar, yine halimize şükür yani.Üroloji uzmanı da benim kadın dogumcu da spermlerde sıkıntı yok dedi. A+b %60, ml de sperm sayısı 51 milyon... Tabi bu kasimdaydi, yazık benim eş bu testlerin üzerine kilolarla keciboynuzu tüketti
Klamidya ne diye geçiyor acaba smear testinde bakılmış mıdır ki, hiç bilmiyorumKlamidyaya baktırdın mı canım sen hiç? Klamidya da çeşitleri olan bir enfeksiyon ve düşüklere sebep oluyor. Kanda veya daha iyisi smear testindeki gibi örnek verip bakılıyor.
Aman çok sukur canim... Buna da şükürCanım olmasın zaten sorun, olunca tüp bebekten başka şansın kalmıyor gibi bişey. Çok zor şeyler yaşıyor sperm sorunu olanlar, yine halimize şükür yani.
Erkeklerle uğraşmak zor hakkaten git bi daha yaptır diyorum aylar oldu fırsat bulup gidemedi. Bi de bize o kadar uzakti ki bu konular, eşime dedim sor bakalım Dr A varikosel var miymis diye, adam gulmus, sormus siz ne zamandır bebek istiyorsunuz diye, esimde bu ay ilk ayimiz deyince adam cehaletimizi anlamış tabiCanım olmasın zaten sorun, olunca tüp bebekten başka şansın kalmıyor gibi bişey. Çok zor şeyler yaşıyor sperm sorunu olanlar, yine halimize şükür yani.
Benim kuzular biraz huysuz o yizden cok uzun yazamadim canim :) tup bebek yaptiramadim ben. Bir kere fshim 14e dusunce tedaviye baslanmisti ondada tek ymurtam hizli gelisti tedavi iptal olmustu. Size tek tavsiyem var kendinize ve esinize gercekten iyi bakin ve asla pes etmeyin :)Maşallah canım sana ve bebislerine sağlıklı, güzel, huzurlu, upuzuuun bir omur dilerim.tüp bebek mi yaptın sonunda? Neyseki kavusnussun yavrularına. Var mı bize bi önerin?
Amin sagol canim benim. Darisi size insallah. Kime neyin faydali olacagini bilemeyiz ben hemen her okudugumu uygulamaya calismistim ve birada birileri de pes etmeyin kizlar ben bebegome kavustum mesajlarini okudugumda motive oluyordum o yuzden yazmak istedim. İnsalah emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz. Asla pes etmeyinCanım Allah bebeklerini sana bağışlasın inşallah sağlıkla büyüsünler.. Ayrıca bizimle deneyimlerini paylaşmaya geldiğin için de çok teşekkürler.. Umut oluyo bize böyle şeyler :)
Canim çok saol, gerçekten motive oldum,Allah razı olsun senden. Girebildikce eşine ve kendine nasıl baktın, neler kullandınız yaz bize lutfen.Amin sagol canim benim. Darisi size insallah. Kime neyin faydali olacagini bilemeyiz ben hemen her okudugumu uygulamaya calismistim ve birada birileri de pes etmeyin kizlar ben bebegome kavustum mesajlarini okudugumda motive oluyordum o yuzden yazmak istedim. İnsalah emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz. Asla pes etmeyin
Farkli ve mucize hic bir sey yok inan sadece saglikli beslen saglikli yasa amaca odaklan :) zararli ve olumsuz her seyden uzak dur, dua et, sarlatanlari degil mantikli onerileri ciddiye al, bitkiseller ise yaramaz diyenleri ciddiye alma cogunlugun uyguladigi kirleri vs uygula, tedavi surecini herkesle paylasma mumkunse kimseyle paylasma daha ne diyeyim sunu ye ic diyemem burada ayni kaderi paylasan arkadaslar zaten duyduklari herseyi paylasiyor sagolsun onlardan farkli bir sey diyemem. Ama bizim durumumuz zamanla ters orantili oldugunda ara bile verme her ay yeniden baslaMontcim ikimiz ayni anda ayni sorularla sıkıstırdık arkadasimizi:)))
Merak merak merak.
Farkli bisey duyma istegi ve basaranlar verdigi motive.
Amiin canim benim :) nerden nereye degil mi ilk ogrenip de mesaj attigimda sorularima ilk cevap verenlerdensin. İnsallah darisi sana cok agliyorlar cok huysuzlar beni perisan ettiler ama rabbim en en en kisa zamanda sana da bu mutlulugu yasatsin insallahcanımmmm benim maşallah onlara...Allahım bağışlasın :)))
Canım naptın kontrol nasıldıGünaydın arkadaslar☺
Bugün doktor kontorulumuz var, inşallah hersey yolunda gider... opuyorum sizi
Canim çok çok saol, pes etmeden denemeye devamFarkli ve mucize hic bir sey yok inan sadece saglikli beslen saglikli yasa amaca odaklan :) zararli ve olumsuz her seyden uzak dur, dua et, sarlatanlari degil mantikli onerileri ciddiye al, bitkiseller ise yaramaz diyenleri ciddiye alma cogunlugun uyguladigi kirleri vs uygula, tedavi surecini herkesle paylasma mumkunse kimseyle paylasma daha ne diyeyim sunu ye ic diyemem burada ayni kaderi paylasan arkadaslar zaten duyduklari herseyi paylasiyor sagolsun onlardan farkli bir sey diyemem. Ama bizim durumumuz zamanla ters orantili oldugunda ara bile verme her ay yeniden basla
Farkli ve mucize hic bir sey yok inan sadece saglikli beslen saglikli yasa amaca odaklan :) zararli ve olumsuz her seyden uzak dur, dua et, sarlatanlari degil mantikli onerileri ciddiye al, bitkiseller ise yaramaz diyenleri ciddiye alma cogunlugun uyguladigi kirleri vs uygula, tedavi surecini herkesle paylasma mumkunse kimseyle paylasma daha ne diyeyim sunu ye ic diyemem burada ayni kaderi paylasan arkadaslar zaten duyduklari herseyi paylasiyor sagolsun onlardan farkli bir sey diyemem. Ama bizim durumumuz zamanla ters orantili oldugunda ara bile verme her ay yeniden basla
Bugün esimle supradyn q10 katkılı vitamin başladık, arı sütü bal polen ve kuru incire devam, hayita devam, protein beslenmeye devam, folik asite devam, 2 haftada bir dvite devam, adacayina devam, keçiboynuzu na devammmm, oyyy yazarken yoruldum kizlarrrrr
Günde 1 fincan ovulasyona kadar o daCanim adacayi cok fazla tuketme ama. Saglik bakanligi fazla tuketilmemesi gereken bitkileri aciklarken onu da soylemisti.
Günde 1 fincan ovulasyona kadar o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?