Aman canım yaa Allah korusun, kaş yaparken göz çıkarmayalımTamam canim:)
Aman zarari dokunmasin da:)
Rica ederim tatlım.Yolunda maşallah canım,çalışmayı çok özlemişim valla,kafam dağıldı bayağa.Sen nasılsın tatlım? Dizi önerilerimi tutmuşsun ☺Saol kuzum, nasılsın, her şey yolunda mı ?
kızlar yaaa, ne soracağım b12 değerinizi nasıl arttırdınız? kimi yerde iğne falan yazmışlar da...folidoce ve supradyn kullanıyorum bunlar yeteri olur mu acaba? d vit de kırdık ampulü içtik bu b12de de böyle bir şey var mı bildiğiniz?
Evet tatlım ayrıca tesekkur ederim. Mentalist şahane, 4. Sezondayim. Ara ara da medyum izliyorum...Rica ederim tatlım.Yolunda maşallah canım,çalışmayı çok özlemişim valla,kafam dağıldı bayağa.Sen nasılsın tatlım? Dizi önerilerimi tutmuşsun ☺
Supradyn ve folidocedeki b12 yeterli gelir mi ki?Bana doktorum hap vermisti.
Supradyn ve folidocedeki b12 yeterli gelir mi ki?
Canım dodex diye bir iğne verdi bana Ender Saraç bunun için, yaptıramadım o ara nedense, şimdi de reçetemi kaybetmişim diye yapmıyorlar. İlla doktor reçetesi gerekiyormuş.kızlar yaaa, ne soracağım b12 değerinizi nasıl arttırdınız? kimi yerde iğne falan yazmışlar da...folidoce ve supradyn kullanıyorum bunlar yeteri olur mu acaba? d vit de kırdık ampulü içtik bu b12de de böyle bir şey var mı bildiğiniz?
Dodexi duydum tatlim ben de, b¹2 ve d vitamini eksikliği ciddi dusuk sebebiymis, araştırdıkça etkilendim, hemen müdahale etmeliyim ama nasıl. Demekki başka bi Dr A gidip rica edeceğizCanım dodex diye bir iğne verdi bana Ender Saraç bunun için, yaptıramadım o ara nedense, şimdi de reçetemi kaybetmişim diye yapmıyorlar. İlla doktor reçetesi gerekiyormuş.
Tamam canım bi arastirayim bakalım nasıl çozeceğim bu işiOnu bilemiyorum canim.
Bana direk b12 hapi vermisti doktorum
Kırılsin ampullerrrrD vitamini sonucum cikmis. 30-100 araliginda olmasi gerekiyormus.
Benim 17.61
Bi de canim sen sormustun galiba kuru incirin neden z.yağında bekletiyorsun diye, dün okudum bi yerde kuru incir de e vitamini olduğu için yağda çözülebilen bir vitamin biliyorsun, etkisini arttiriyormus. Aydın ve nazilli de hep görürdüm z.yagina batırıp yerlerdi kuru inciriOnu bilemiyorum canim.
Bana direk b12 hapi vermisti doktorum
Kırılsin ampullerrrrya benim anlamadığım, hadi ben kurcalaya kurcalaya buluyorum ama sizler bu tedavilerin içinde profesyonel ellerdesiniz. Bu kadar önemliyse bu vitamin değerleri en önce bakılması gerekmez mi onca tedavi uygulanmadan ?
Gunaydin canim.Bu arada pazar pazar günaydın kizlarrrr, bugün şehir dışına çıkacağız, hazır eşim evdeyken azıcık gezelim dedik. Fırsat buldukça kaçar gelirim
Bu arada pazar pazar günaydın kizlarrrr, bugün şehir dışına çıkacağız, hazır eşim evdeyken azıcık gezelim dedik. Fırsat buldukça kaçar gelirim
Bi de canim sen sormustun galiba kuru incirin neden z.yağında bekletiyorsun diye, dün okudum bi yerde kuru incir de e vitamini olduğu için yağda çözülebilen bir vitamin biliyorsun, etkisini arttiriyormus. Aydın ve nazilli de hep görürdüm z.yagina batırıp yerlerdi kuru inciri
Ac karna mi:)Az karna mi yiyorsun ve ne kadar sure bekletiyosun
merak ettıgın ıcın tesekkur ederım cnm bır sorun yok cok sukur buralardayım :)Kızlar bu aradabrnh niye gelmiyo artık buraya hiç, ben bişey mi kaçırdım noldu merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?