Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bi yazi buldum kizlar.
"Yumurtaliklari uyarmak icin sık kullanilan bir ilac olan klomifen sitratın 50 mg verildigi kadinlarda d vutamini eksikligi mevcutsa,daha az folikul yani yumurta gelistigi ve gebelik oranlarinin dusuk oldugu tespit edilmistir.

Tüp bebek tedavisinde kan ve folikul yani yumurta sıvısında d vitamini degerleri yüksek olan kadinlarda,düsük olanlara gore daha fazla gebelik elde edildigi tespit edilmistir."

Bi yazi buldum kizlar.
"Yumurtaliklari uyarmak icin sık kullanilan bir ilac olan klomifen sitratın 50 mg verildigi kadinlarda d vutamini eksikligi mevcutsa,daha az folikul yani yumurta gelistigi ve gebelik oranlarinin dusuk oldugu tespit edilmistir.

Tüp bebek tedavisinde kan ve folikul yani yumurta sıvısında d vitamini degerleri yüksek olan kadinlarda,düsük olanlara gore daha fazla gebelik elde edildigi tespit edilmistir."

Arkadaşlar NTV ' de beslenmeyle ilgili bir program var, D vitamini, folik asit önemi ve bitki çayların kullanımlarını açıklıyorlar.

Adaçayının zararından bahsetti osman müftüoğlu, hamile adayları ve hamililelik döneminde özellikle kontrollü tüketilmeliymiş. Aman dikkat arkadaşlar doktora veya eczaneye danışmadan tüketmeyin.

Doktordan teyit alarak kullandığım ilaç ve ürünlerin fotoğraflarını çektim, belki incelemek istersiniz.
Ortadaki "solgar koenzim" hapının inanılmaz faydası olduğunu öğrendim, birbirinden farklı kişilerden, doktorumdan duyduktan sonra aldım. Biraz pahalı bir ilaç ama kullanmanızı tavsiye ederim. Erken menapozun ciddi oranda yavaşlatılmasını sağlıyormuş.
Bebe aspirinin de hamile kalmayı kolaylaştıracak etkisi varmış, ilk duyduğumda inanmamıştım, şimdi günde 1 tane alıyorum.

Diğerlerini zaten biliyorsunuzdur..

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 54

Canim o sise sadece propolis mi yoksa icide ari sutu bal polen de var mi

Arısütü-bal-polen karışımı canım

Ne zamandir tuketiyosun canim ve yumurta kalitesinde bir degisiklik oldu mu.

Baska bir forumda bir arkadas vardi. Tup bebek tedavisi goruyordu.
Ari sutu bal polen karisimi kullanmadan onceki tedavisiyle kullandiktan sonra gordugu tedavi arasinda ciddi fark vardi.
Yumurta sayisinin sayisal olarak arttigini soylemisti.bir onceki tedavisindeki yunurtalari orta kaliteyken,bir sonraki tedavide 1. Kalite cikmis hepsi.hatta doktoru ne yaptin da artti demis.ve kendisi ikizlere hamile kaldi.
Sen tup tedavisi goruyor musun bilmiyorum gerci ama.

Cok faydali vitaminler bunlar. Güzel secim. Bunlari günde kac defa iciliyor?

evet cnm eylül sonu gbı tahmınen

Allah tamamina erdirsin.
Bisey soracagim sana.
Az once beatyguru ya bir arkadastan bahsettim. Ari sutu bal polen kullanimindan ve yumurta sayi ve kalitesinin arttigindan bahsettim.
Baska bir basliktaydi o arkadas ama tam adini hatirlayamadim. Onun da adi 'brn' diye yaziyordu sanirim.hangi konu oldugunu hatirlasam bakacagim ama hatirlayamadim.
Senin boyle bir durumun var miydi,o arkadas sen olabilir misin?

evet cnm eylül sonu gbı tahmınen

Allah tamamina erdirsin.
Bisey soracagim sana.
Az once beatyguru ya bir arkadastan bahsettim. Ari sutu bal polen kullanimindan ve yumurta sayi ve kalitesinin arttigindan bahsettim.
Baska bir basliktaydi o arkadas ama tam adini hatirlayamadim. Onun da adi 'brn' diye yaziyordu sanirim.hangi konu oldugunu hatirlasam bakacagim ama hatirlayamadim.
Senin boyle bir durumun var miydi,o arkadas sen olabilir misin?

bnm tek hesabım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…