yorum yapmamı gerektırcek bıseyler bulamadım canım ondan yapmadım :)Yok yok onceden daha cok yazardin,yorum yapardin:)
E peki :)
Doktordan teyit alarak kullandığım ilaç ve ürünlerin fotoğraflarını çektim, belki incelemek istersiniz.
Ortadaki "solgar koenzim" hapının inanılmaz faydası olduğunu öğrendim, birbirinden farklı kişilerden, doktorumdan duyduktan sonra aldım. Biraz pahalı bir ilaç ama kullanmanızı tavsiye ederim. Erken menapozun ciddi oranda yavaşlatılmasını sağlıyormuş.
Bebe aspirinin de hamile kalmayı kolaylaştıracak etkisi varmış, ilk duyduğumda inanmamıştım, şimdi günde 1 tane alıyorum.
Diğerlerini zaten biliyorsunuzdur..
Canim o sise sadece propolis mi yoksa icide ari sutu bal polen de var mi
Arısütü-bal-polen karışımı canım
Cok faydali vitaminler bunlar. Güzel secim. Bunlari günde kac defa iciliyor?Doktordan teyit alarak kullandığım ilaç ve ürünlerin fotoğraflarını çektim, belki incelemek istersiniz.
Ortadaki "solgar koenzim" hapının inanılmaz faydası olduğunu öğrendim, birbirinden farklı kişilerden, doktorumdan duyduktan sonra aldım. Biraz pahalı bir ilaç ama kullanmanızı tavsiye ederim. Erken menapozun ciddi oranda yavaşlatılmasını sağlıyormuş.
Bebe aspirinin de hamile kalmayı kolaylaştıracak etkisi varmış, ilk duyduğumda inanmamıştım, şimdi günde 1 tane alıyorum.
Diğerlerini zaten biliyorsunuzdur..
evet cnm eylül sonu gbı tahmınenBu gebelik takvimindeki tarih mi canim dogum tarihi.
evet cnm eylül sonu gbı tahmınen
evet cnm eylül sonu gbı tahmınen
bnm tek hesabım buAllah tamamina erdirsin.
Bisey soracagim sana.
Az once beatyguru ya bir arkadastan bahsettim. Ari sutu bal polen kullanimindan ve yumurta sayi ve kalitesinin arttigindan bahsettim.
Baska bir basliktaydi o arkadas ama tam adini hatirlayamadim. Onun da adi 'brn' diye yaziyordu sanirim.hangi konu oldugunu hatirlasam bakacagim ama hatirlayamadim.
Senin boyle bir durumun var miydi,o arkadas sen olabilir misin?
:))Tamam canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?