Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba, iyi pazarlar diliyorum herkese
no_name_ canım dış gebelik olmadığına çok sevindim.İnşallah bu sefer tutunur o yaramaz bebişin sana.
Canlar geçen gün bahsettiğim arkadaşım geldi birçok örneklerle ürünlerden bahsetti kendisi amway distribütörü. Ona kalsa gözüm toprağa bakıyor :) birçok eksiğim varmış vitaminler açısından. E-C-Folikasit-B -omega 3-ve karma vitaminler vs.vs.vs.
Bizim için olmazsa olmazmış kardeşi bu şekilde gebe kalmış 11.yılında ve yaşı henüz 30. Sizinle paylaşmak istedim alıp almamak kullanıp kullanmamak sizlerin tasarrufunuzda.Ben birkaç vitamin aldım gerisini Allaha bırakıyorum.

Canım adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız, daha önce sadece aşılama tedavisi gördüm. yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum bu karışımı, bakalım etkisini önümüzdeki hafta göreceğiz :)

Ben 2 asilama 2 tup yaptirdiktan sonra basladim tuketmeye. 15 subattan beri iciyorum. Ben de adet olunca 3. Tedaviye baslayacagim.bu arada sogan kuru yapmistim ama 18 gundur lekelenme ve kanama devam ediyor(son 7 gunu adet kanamasi olmak uzere). Bugun adetimin bitmesi gerekiyor ama hala devam. Biktim vallahi 18 gundur. Bitmezse yarin doktoruma sorayim da bir ilac versin kesmesi icin.
Insallah faydasini gorursun karisimin:)

Benim doktorumda D vitaminin önemli olduğunu, hamileliliği zorlaştıracagından bahsetmişti, hemen takviye yaptık ampülle. Ayda 1 taneden fazla kullanılamıyormuş sanırım, hemen normale döndü benim değerim ampülü alınca

Cok faydali vitaminler bunlar. Güzel secim. Bunlari günde kac defa iciliyor?

Propolisi sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,
keten tohumunu gece (1 su bardağı süte 1 yemek kaşığı ekleyip),
Hayıt suyunu da tok karnına (1 su bardağının çeyreği kadar doldurup, üzerine su ilave ederek),

Diğerilerini de tok karnına 1'er kapsül alıyorum.
Yalnız balıkyağını ve quenzim' i eşlerin de içmesini tavsiye ediyorlar.

İnşallah bu kez tutar canım, zor valla hem maddi hem manevi..
Soğan kürünğ hiç yapmıyorum, çok duydum ama ne için yapılıyor? nasıl yapıyorsunuz?

Sanslisin.her doktor soylemiyor cunku. Biz tv den karatay hocadan duymustuk.gecen hafta tahlil verdim. Cuma cikmis.yarin gostereyim bakalim dahiliyeye. Ne diyecek. Ampul verir herhalde.insallah d vitamini eksikligi giderilince olur diyecegim ama benim icin kalite de onemli. Yumurtam kalitesiz. Bakalim en az 20 gun kullaninca faydasi olur diyoelar ari sutu bal polenin. Cuma gunu 2 ay olacak baslayali polene. Faydasini gorursem sayisal veya kalitesel olarak tedaviye baslayinca,yazarim.

İnşallah bu kez tutar canım, zor valla hem maddi hem manevi..
Soğan kürünğ hiç yapmıyorum, çok duydum ama ne için yapılıyor? nasıl yapıyorsunuz?

Kistler gitsin diye de yapanlar var,benim gibi gebelik elde etmek icin yapanlar da var.
Adet bittikten sonra basliyorsun.15 gun iciyosun. Sonra adet oluyosun. O adeti geciyosun. Bir dahaki adete 10 gun kala 5 veya 7 gun yapiyosun. Sonra 6 ay yapmamak gerekiyor. Fazlasi zarar.
Bende kist de vardi. Kisti olanlarda kanama ve lekelenme olurmus. Kisti olmayanlarda lekelenme veya kanama gelmezmis.
Ben de yapmamistim hic. Tedavilere etkisi olur diye. Ama 4 tedavi de negatif olunca bir umut yapiyosun iste,belki olur diye.kullandiktan sonraki ay hamile kalanlar var ama benim daha kanamam kesilmedi(

Zor tabi canim zor olmaz mi.allahim herkese maddi manevi yardim etsin.

günaydın arkadaşlar no_name_ , moyaalitu denk geldiniz mi acaba, sabah dr bülent tıraş vardı tv de tekrarlayan düşükler de mutlaka genetik tarama yapılmalı diyordu, hastası da çıkmış diyordu o da düşük oluyordu hep çok şükür genetik tarama, pgt ile bebeğimiz sağlıklı oldu diye...
bu arada daha önceden yazıştığım bir arkadaş var burada aynı merkeze başlamıştık o sebepsiz infertiliteydi, hani aynı yere gitmeli miyim diye teyit amaçlı sordum ona dedi ki benim pgt ve rahime çizik atılması taleplerim vardı, görüştüğüm diğer merkez bir kere deneriz olmazsa ikinci de bunları yaparız demiş, orada hoca eşinin sperm sayısı 150 milyon olmasına rağmen dna hasar testi istemiş sonuç %35 hasarlı gelmiş, bu sonuçtan dolayı hoca çift sağaltım yaptırmış, her yerde sebepsiz infertilite diyorlardı kimse bu testi istememişti meğer sebepsiz diilmiş diyor, pgt yaptırmıştı 4 yumurta döllenmiş, ikisi özürlü, ikisi sağlam gelmiş, iki yerleştirilmiş, bir tutunmuş, şimdi bizim sonucumuz 16 milyon gelmişti, hoş eşim işlemden sonra bir kısmının döküldüğünü belirtmişti, bende de acabalar oluştu hiç döllenme olmuyor ya...

Günaydın tatlım Hastanedeyim, kan verdim yine. Benim genetik tarama yapıldı cnm, sıkıntı yok çok sukur kromozomlarda. Denk gelemedim yoldayım hast. İçin...bakalim bugün ne konuşacağız

Öyle cnm haklisin , geldim bakalım yine hastaneye. Bu sefer ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak meraktayim.

Günaydın canım izlemedim, sperm dna hasarı önemli demişlerdi evet yaptırmadıysanız yaptırın mutlaka. Sayıyla hızla alakası yok çünkü dna hasarının bahsettiğin arkadaşın da söylediği gibi. Erkekler biraz naz yapıyor bu testler için, ısrar edin zorlayın, sperm kalitesi olumlu yönde değiştirilebiliyor tedaviyle çünkü ve bu büyük avantaj sağlıyor. Kaan Aydos'tan hala aramadılar randevumuz için çok üzülüyorum. Mayıs ayında randevunuz, Nisanda gününü haber veririz dediler sadece, ilginç bi randevu sistemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…