Merhaba, iyi pazarlar diliyorum herkeseşimdiii ne kadar çok vitamin var kafam birbirine girdi yahu..co.q10 ve centrum kullanmaya karar verdim kızlar, bunlar aynı anda kullanılabiliyor mu? bir de omega 3 için balık yağı kapsülü mü almak gerekiyor? çok kilo aldıracağını düşündüğüm için bunu istemiyorum, fikriniz nedir?
Ne zamandir tuketiyosun canim ve yumurta kalitesinde bir degisiklik oldu mu.
Baska bir forumda bir arkadas vardi. Tup bebek tedavisi goruyordu.
Ari sutu bal polen karisimi kullanmadan onceki tedavisiyle kullandiktan sonra gordugu tedavi arasinda ciddi fark vardi.
Yumurta sayisinin sayisal olarak arttigini soylemisti.bir onceki tedavisindeki yunurtalari orta kaliteyken,bir sonraki tedavide 1. Kalite cikmis hepsi.hatta doktoru ne yaptin da artti demis.ve kendisi ikizlere hamile kaldi.
Sen tup tedavisi goruyor musun bilmiyorum gerci ama.
Canım adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız, daha önce sadece aşılama tedavisi gördüm. yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum bu karışımı, bakalım etkisini önümüzdeki hafta göreceğiz :)
Canim cok haklisin ama iste yapilmiyor. Bence bu durum doktorsan doktora da degisiyoe. Bazi doktor kendini daha fazla gelistirip ,daha cok yabanci yayinlar arasririp,daha farkli uygulamalari benimsiyorlar ama bazi doktorlar benimseyemiyor,klasik uygulamalardan vazgeceniyor,kendini yenileyemiyor.inanmiyor ya da sacma geliyor belki de d vitamini eksikliginin gebe kalmaya engel olabilecegine. Annem kac ay once demisti bana d vitaminine baktir,karatay onemli oldugunu soyluyor diye ama ben ha bugun ha yarin,ihmal ettim.
Benim 2 defa tup bebek yaptirdigim doktora mesela akupunktura gitmeyi dusundugumu soyledim. E gebelik olursa akupunkturun sayesinde mi olacak,bizim sayemiZde mi dedi:)
Aman doktorum olsun da dedim yeter ki,tamam once sizin sayenizde olsun dedim:) gida testi yapacaklar falan dedim,onlar para tuzagi dedi. O doktorun bakis acisi boyleydi.
Ama mesela bahceci tup bebegin calistigi akupunktur merkezi var,oraya yonlendiriyorlar.
Kimisi karsi cikiyor bazi seylere kimisi de kendisi yonlendiriyor.
Bu da boyle bisey sanirim.
Biz iste arastiracagiz biraz da.
Cok faydali vitaminler bunlar. Güzel secim. Bunlari günde kac defa iciliyor?
Ben 2 asilama 2 tup yaptirdiktan sonra basladim tuketmeye. 15 subattan beri iciyorum. Ben de adet olunca 3. Tedaviye baslayacagim.bu arada sogan kuru yapmistim ama 18 gundur lekelenme ve kanama devam ediyor(son 7 gunu adet kanamasi olmak uzere). Bugun adetimin bitmesi gerekiyor ama hala devam. Biktim vallahi 18 gundur. Bitmezse yarin doktoruma sorayim da bir ilac versin kesmesi icin.
Insallah faydasini gorursun karisimin:)
Benim doktorumda D vitaminin önemli olduğunu, hamileliliği zorlaştıracagından bahsetmişti, hemen takviye yaptık ampülle. Ayda 1 taneden fazla kullanılamıyormuş sanırım, hemen normale döndü benim değerim ampülü alınca
İnşallah bu kez tutar canım, zor valla hem maddi hem manevi..
Soğan kürünğ hiç yapmıyorum, çok duydum ama ne için yapılıyor? nasıl yapıyorsunuz?
günaydın, nasılsınGünaydın arkadaşlarım
Günaydın tatlım Hastanedeyim, kan verdim yine. Benim genetik tarama yapıldı cnm, sıkıntı yok çok sukur kromozomlarda. Denk gelemedim yoldayım hast. İçin...bakalim bugün ne konuşacağızgünaydın arkadaşlarno_name_ , moyaalitu denk geldiniz mi acaba, sabah dr bülent tıraş vardı tv de tekrarlayan düşükler de mutlaka genetik tarama yapılmalı diyordu, hastası da çıkmış diyordu o da düşük oluyordu hep çok şükür genetik tarama, pgt ile bebeğimiz sağlıklı oldu diye...
bu arada daha önceden yazıştığım bir arkadaş var burada aynı merkeze başlamıştık o sebepsiz infertiliteydi, hani aynı yere gitmeli miyim diye teyit amaçlı sordum ona dedi ki benim pgt ve rahime çizik atılması taleplerim vardı, görüştüğüm diğer merkez bir kere deneriz olmazsa ikinci de bunları yaparız demiş, orada hoca eşinin sperm sayısı 150 milyon olmasına rağmen dna hasar testi istemiş sonuç %35 hasarlı gelmiş, bu sonuçtan dolayı hoca çift sağaltım yaptırmış, her yerde sebepsiz infertilite diyorlardı kimse bu testi istememişti meğer sebepsiz diilmiş diyor, pgt yaptırmıştı 4 yumurta döllenmiş, ikisi özürlü, ikisi sağlam gelmiş, iki yerleştirilmiş, bir tutunmuş, şimdi bizim sonucumuz 16 milyon gelmişti, hoş eşim işlemden sonra bir kısmının döküldüğünü belirtmişti, bende de acabalar oluştu hiç döllenme olmuyor ya...
Öyle cnm haklisin , geldim bakalım yine hastaneye. Bu sefer ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak meraktayim.Canim cok haklisin ama iste yapilmiyor. Bence bu durum doktorsan doktora da degisiyoe. Bazi doktor kendini daha fazla gelistirip ,daha cok yabanci yayinlar arasririp,daha farkli uygulamalari benimsiyorlar ama bazi doktorlar benimseyemiyor,klasik uygulamalardan vazgeceniyor,kendini yenileyemiyor.inanmiyor ya da sacma geliyor belki de d vitamini eksikliginin gebe kalmaya engel olabilecegine. Annem kac ay once demisti bana d vitaminine baktir,karatay onemli oldugunu soyluyor diye ama ben ha bugun ha yarin,ihmal ettim.
Benim 2 defa tup bebek yaptirdigim doktora mesela akupunktura gitmeyi dusundugumu soyledim. E gebelik olursa akupunkturun sayesinde mi olacak,bizim sayemiZde mi dedi:)
Aman doktorum olsun da dedim yeter ki,tamam once sizin sayenizde olsun dedim:) gida testi yapacaklar falan dedim,onlar para tuzagi dedi. O doktorun bakis acisi boyleydi.
Ama mesela bahceci tup bebegin calistigi akupunktur merkezi var,oraya yonlendiriyorlar.
Kimisi karsi cikiyor bazi seylere kimisi de kendisi yonlendiriyor.
Bu da boyle bisey sanirim.
Biz iste arastiracagiz biraz da.
sperm dna hasar testi yapılmadı di miGünaydın tatlım Hastanedeyim, kan verdim yine. Benim genetik tarama yapıldı cnm, sıkıntı yok çok sukur kromozomlarda. Denk gelemedim yoldayım hast. İçin...bakalim bugün ne konuşacağız
Yok cnm spermiyogram yapıldı orada sayı, hız ve morfoloji var o da %70 normaldi.sperm dna hasar testi yapılmadı di mi
günaydın tatlım, ben hala kararsızım, hangi merkeze gideceğim ben yaGünaydın kızlarrr
Günaydın canım izlemedim, sperm dna hasarı önemli demişlerdi evet yaptırmadıysanız yaptırın mutlaka. Sayıyla hızla alakası yok çünkü dna hasarının bahsettiğin arkadaşın da söylediği gibi. Erkekler biraz naz yapıyor bu testler için, ısrar edin zorlayın, sperm kalitesi olumlu yönde değiştirilebiliyor tedaviyle çünkü ve bu büyük avantaj sağlıyor. Kaan Aydos'tan hala aramadılar randevumuz için çok üzülüyorum. Mayıs ayında randevunuz, Nisanda gününü haber veririz dediler sadece, ilginç bi randevu sistemleri var.günaydın arkadaşlarno_name_ , moyaalitu denk geldiniz mi acaba, sabah dr bülent tıraş vardı tv de tekrarlayan düşükler de mutlaka genetik tarama yapılmalı diyordu, hastası da çıkmış diyordu o da düşük oluyordu hep çok şükür genetik tarama, pgt ile bebeğimiz sağlıklı oldu diye...
bu arada daha önceden yazıştığım bir arkadaş var burada aynı merkeze başlamıştık o sebepsiz infertiliteydi, hani aynı yere gitmeli miyim diye teyit amaçlı sordum ona dedi ki benim pgt ve rahime çizik atılması taleplerim vardı, görüştüğüm diğer merkez bir kere deneriz olmazsa ikinci de bunları yaparız demiş, orada hoca eşinin sperm sayısı 150 milyon olmasına rağmen dna hasar testi istemiş sonuç %35 hasarlı gelmiş, bu sonuçtan dolayı hoca çift sağaltım yaptırmış, her yerde sebepsiz infertilite diyorlardı kimse bu testi istememişti meğer sebepsiz diilmiş diyor, pgt yaptırmıştı 4 yumurta döllenmiş, ikisi özürlü, ikisi sağlam gelmiş, iki yerleştirilmiş, bir tutunmuş, şimdi bizim sonucumuz 16 milyon gelmişti, hoş eşim işlemden sonra bir kısmının döküldüğünü belirtmişti, bende de acabalar oluştu hiç döllenme olmuyor ya...
Canım Ankarada olsam Timur Gürgan'ı düşünürdüm herhalde ama çok mu şikayet var niye tercih etmediniz bilmiyorum?günaydın tatlım, ben hala kararsızım, hangi merkeze gideceğim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?