- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Canım gürgan kliniği duydun mu bi de orayı araştır istersen??günaydın tatlım, ben hala kararsızım, hangi merkeze gideceğim ben ya
kayınvalidem recai hocayı ve centrumu önermişti bilgisi çok iyi diyordu, ankarada ilk tüp bebeği o yaptı demişti, bir arkadaşım murat sönmezer i önerdi, kadınlar kulubünde de başkent hulusi beyin adını çok duymuştum. Başkenti ben bahçelievlerde sanıyordum, bir de hani saatlerce bekleniyor dediler, eşime dedim 3 merkez var ben seçemiyorum, gerçi kışın pek gitmekte istemiyordum, o ay gidelim diye çok ısrar etti, recai beyden randevu al dedi, gürgan ı herhalde kızılayda diye istememiştik, eşim sevmez yoğun trafik...Canım Ankarada olsam Timur Gürgan'ı düşünürdüm herhalde ama çok mu şikayet var niye tercih etmediniz bilmiyorum?
gebelik aşısı yazılarında okudum, birisi çok övüyorduCanım gürgan kliniği duydun mu bi de orayı araştır istersen??
Aynen canım bi sürü yöntemleri var ama onların biraz paragöz olduğunu da duydum aklında olsungebelik aşısı yazılarında okudum, birisi çok övüyordu
saol tatlım, novaart muayene ücretini sanki paket fiyatına eklemiş gibi geldi bana da :)Aynen canım bi sürü yöntemleri var ama onların biraz paragöz olduğunu da duydum aklında olsun
aha benim dediklerimi demiş :) montecim bana bir yüksek lisans diploması verirsin artık :) şımardım :)Kızlar değerim 69 A dusmus, önümüzdeki pzt 1 test daha istedi, ondan sonra baslayacagiz,halen hormonların düzensizdir, sonlanma yolunda da olsa su an hala gebelik var vucudunda dedi.uzun uzun konuştum, yaşın ileri olmasına rağmen yumurta sayın iyi, su an panik yapmani gerektirecek bi durum yok, daha sende bi tedavi uygulamadik, önceki kimyasal gebelikler her kadının farkında olmadan yaşadığı durumlar, miyomun vardı tutunamamasi normaldi, gerçek gebelik bu ay oluştu ama rahmin ameliyat sonrası gebeliğe hazır değildi, korunman gerekirdi dedi. Bu ay kesinlikle korun dedi. Sakin ol bu kadar kafana takip araştırma yapma, boğulma bu bilgiler içinde dedi. Menopozu da unut öyle bi durumun yok dedi. Düzgün beslen, kafani boşalt, olası durumları göz önünde bulundurup tedaviye baslayacagim dedi( pıhtılaşmayı sormuştum) açıkçası rahatlattı, gönderdi. Şimdilik bende durum bu. Gelirken bi dünya sebze, balık, meyve falan aldım, şimdi mutfağa giriyorum. Bu ay tüm takviyelerin yanısıra extra düzgün beslenme ile esimi ve kendimi karantinaya alacağım.
İlgisi var mıdır dersin canim. Ben hayatımda hiç doğum kontrol hapı da ertesi gün hapı da kullanmadim. Haplarla ilgili sıkıntım var, ağrıdan ölsem ağrı kesici icmem yıllardır. Aspirin novaljin ve vermidon alerjim var, korkudan hiç hap icemem benDoktor seçmek çok zor, ben de bu ikilemleri çok yaşadım. Bi noktadan sonra kafam iyice karıştı akışa bıraktım kendimi. Her şeyde bi hayır vardır dedim yine.
Bu arada kızlar biraz özel olacak ama uzun zamandır merak ettiğim ve doktorların önemsemediği bi ayrıntıyı size sormak istiyorum. Hiç ertesi gün hapı kullandınız mı? Ben ilk evlendiğim yıllarda bilinçsizce cahilce çok sık kullandım. Şu anki durumumda mutlaka o dönemki hatamın etkisi olduğunu düşünüyorum, bu yüzden soruyorum?
Canim yaa aynen hep konustuklarimizi tescilledi sanki. Biraz rahatlattı, tabi ben panik, kostum adama, ona da bakalım buna da bakalım vs diye saldırınca, adam şok oldu, bi dur bakalım dedi. 30 yıldır bu mesleğin içindeyim az relax demeye getirdi.aha benim dediklerimi demiş :) montecim bana bir yüksek lisans diploması verirsin artık :) şımardım :)
olsun takviye iyidir, gebelik daha sağlıklı olur ve rahat geçer, sonrasında da vitaminlere devam etmek lazım benceCanim yaa aynen hep konustuklarimizi tescilledi sanki. Biraz rahatlattı, tabi ben panik, kostum adama, ona da bakalım buna da bakalım vs diye saldırınca, adam şok oldu, bi dur bakalım dedi. 30 yıldır bu mesleğin içindeyim az relax demeye getirdi.
Bilemiyorumki canım ama ben hiçbişey yaptırmadım orda ona rağmen para almadılar eğer öyle olsa benden alırlardı sanki bi işlem yaptırmadığım için?? Bilemedim..saol tatlım, novaart muayene ücretini sanki paket fiyatına eklemiş gibi geldi bana da :)
Çok sevindim canım, böyle açık konuşsalar ya hep ne güzel. Kafamızda soru işareti kalmasa biz de meraklı değiliz araştırıp kafa karıştırmaya sonuçta.Kızlar değerim 69 A dusmus, önümüzdeki pzt 1 test daha istedi, ondan sonra baslayacagiz,halen hormonların düzensizdir, sonlanma yolunda da olsa su an hala gebelik var vucudunda dedi.uzun uzun konuştum, yaşın ileri olmasına rağmen yumurta sayın iyi, su an panik yapmani gerektirecek bi durum yok, daha sende bi tedavi uygulamadik, önceki kimyasal gebelikler her kadının farkında olmadan yaşadığı durumlar, miyomun vardı tutunamamasi normaldi, gerçek gebelik bu ay oluştu ama rahmin ameliyat sonrası gebeliğe hazır değildi, korunman gerekirdi dedi. Bu ay kesinlikle korun dedi. Sakin ol bu kadar kafana takip araştırma yapma, boğulma bu bilgiler içinde dedi. Menopozu da unut öyle bi durumun yok dedi. Düzgün beslen, kafani boşalt, olası durumları göz önünde bulundurup tedaviye baslayacagim dedi( pıhtılaşmayı sormuştum) açıkçası rahatlattı, gönderdi. Şimdilik bende durum bu. Gelirken bi dünya sebze, balık, meyve falan aldım, şimdi mutfağa giriyorum. Bu ay tüm takviyelerin yanısıra extra düzgün beslenme ile esimi ve kendimi karantinaya alacağım.
Aynen canım bir şey soylemediklerinde bilmediklerini düşünüyoruz, hatırlatma ihtiyacı duyuyoruz, mecbur arayışa giriyoruz. Aaa bu arada benim Dr aret beyin çok yakın arkadaşı çıktı, konferanslara falan gidiyorlarmış birlikte, ilerde dedi gerekirse bi randevu alırız sırf fikir vermesi açısından 1 sefer gider gorunursun, fikir alırız ondan da ama şu an buna gerek yok dedi.Çok sevindim canım, böyle açık konuşsalar ya hep ne güzel. Kafamızda soru işareti kalmasa biz de meraklı değiliz araştırıp kafa karıştırmaya sonuçta.
Bu ay korunuyorsun sonra aşılama öyleyse.
Sanırım öyle olacak canim bi gebelikten temizlensin vücut, oturur program yaparız dedi.Çok sevindim canım, böyle açık konuşsalar ya hep ne güzel. Kafamızda soru işareti kalmasa biz de meraklı değiliz araştırıp kafa karıştırmaya sonuçta.
Bu ay korunuyorsun sonra aşılama öyleyse.
Ben de doğum kontrol hapı kullanmadım ama ertesi gün hapı çok kullandım o dönemde. Bir adet dönemi içinde birden fazla kullanmayın yazar, benim 3-4 kez kullandığım zaman bile oldu. Bu kadar çok progesteron yüklenmek illaki zarar vermiştir sanırım. Bi süre sonra hata yaptığımı fark ettim tabi ama çok geç oldu demek. Uykuyu, beslenmeyi, sağlığı hiç önemsemediğim çok sorumsuz bir dönemdi. Ne kadar cahilmişim. Migren yüzünden de apranax içtim yüzlerce ki çok zararlıymış. Bu yıl bıraktım daha ağrı kesicileri. Neyse merak ediyorum ertesi gün hapı mağduru var mı benim gibi diye işte.İlgisi var mıdır dersin canim. Ben hayatımda hiç doğum kontrol hapı da ertesi gün hapı da kullanmadim. Haplarla ilgili sıkıntım var, ağrıdan ölsem ağrı kesici icmem yıllardır. Aspirin novaljin ve vermidon alerjim var, korkudan hiç hap icemem ben
Maşallah iyi günündeymiş, bu daha da güzel bi haber yani :) Sevdim senin doktoru, aslında normali bu, farklı doktorlardan fikir alıp ortak karar uygulamak ama nedense doktorların geneli tribal malesef.Aynen canım bir şey soylemediklerinde bilmediklerini düşünüyoruz, hatırlatma ihtiyacı duyuyoruz, mecbur arayışa giriyoruz. Aaa bu arada benim Dr aret beyin çok yakın arkadaşı çıktı, konferanslara falan gidiyorlarmış birlikte, ilerde dedi gerekirse bi randevu alırız sırf fikir vermesi açısından 1 sefer gider gorunursun, fikir alırız ondan da ama şu an buna gerek yok dedi.
Valla ertesi gün hapı hatasını ben de 1 kere yaptım adet düzenim 28 günden 25 e düştü o günden sonraBen de doğum kontrol hapı kullanmadım ama ertesi gün hapı çok kullandım o dönemde. Bir adet dönemi içinde birden fazla kullanmayın yazar, benim 3-4 kez kullandığım zaman bile oldu. Bu kadar çok progesteron yüklenmek illaki zarar vermiştir sanırım. Bi süre sonra hata yaptığımı fark ettim tabi ama çok geç oldu demek. Uykuyu, beslenmeyi, sağlığı hiç önemsemediğim çok sorumsuz bir dönemdi. Ne kadar cahilmişim. Migren yüzünden de apranax içtim yüzlerce ki çok zararlıymış. Bu yıl bıraktım daha ağrı kesicileri. Neyse merak ediyorum ertesi gün hapı mağduru var mı benim gibi diye işte.
Öyle canim yaa, ben de çok seviyorum dr.umu, tez canlılıktan söz dinleniyorum sanırım.azıcık sakin olmalı galibaMaşallah iyi günündeymiş, bu daha da güzel bi haber yani :) Sevdim senin doktoru, aslında normali bu, farklı doktorlardan fikir alıp ortak karar uygulamak ama nedense doktorların geneli tribal malesef.
Nerde hangi bölümde yaptırdın? Özeldemi? Ücret ne kadar. ? Genetik testi icin kanmi aliniyor? Sadece senmi yoksa kocan dami kan verdi? Spermiyogram ücretlimi? Onu nerde yaptirdiniz?Yok cnm spermiyogram yapıldı orada sayı, hız ve morfoloji var o da %70 normaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?