Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Nerde hangi bölümde yaptırdın? Özeldemi? Ücret ne kadar. ? Genetik testi icin kanmi aliniyor? Sadece senmi yoksa kocan dami kan verdi? Spermiyogram ücretlimi? Onu nerde yaptirdiniz?
Özelde yaptırdık cnm, sperm testlerini eşim yaptırdı bilemiyorum ne kadar idedi. Genetik için kari- koca kan verdik, 2 ser tüp, kişi başı 200 TL odedik izel hastanede

kızlar kireçlemeler için çınar yaprağını araştırıyordum, babama iyi gelmiş çok ta kilo vermiş, zaten zayıftıda.. bir baktım saç beyazlaması için de saraçoğlunun bir yazısı var, diyorki melanosit eksikliğinde hızlı beyazlarmış saçlar, yoğun travma, radyasyon, şeker hastalığı, kötü beslenme vb etkenler diyor..

Kan sonuclarimi doktora gosterdim. B12 iyiymis,demir depolarim doluymus,kan hapini birak dedi.tiroid ilaclarina devam. Bir de d vitanini icin damla verdi. Sabah aksam agizdan 15 damla dedi. 3 ay sonra kontrol.

Kanamam cok artti bu sabah.bildiginiz gibi degil. Sogan kuru bitirdi beni. Kist gitmistir insallah. Aret beyi aradim. Hemsire doktorun gormesi gerektigini soyledi. Kendimizi gemide bulduk bi anda. Istanbula gidiyoruz suanda. Yoksa kan kaybindan gidecegim.aksam 6ya verdiler randevuyu. Gitmisken hsg nin cd sini goturuyorum. Istemisti doktor. Bi baksin.

Allah razi olsun feribot seferlerini baslatanlardan:))

Çok geçmiş olsun canım, kotu bir şey yoktur inşallah, habersiz bırakma bizi.

Kan sonuclarimi doktora gosterdim. B12 iyiymis,demir depolarim doluymus,kan hapini birak dedi.tiroid ilaclarina devam. Bir de d vitanini icin damla verdi. Sabah aksam agizdan 15 damla dedi. 3 ay sonra kontrol.
B12 değerin kaç çıktı canim ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız? çok sık giremiyorum artık herkes iyidir inşallah
size bişey danışmak istiyorum nereye sorsam bilemedim geçen ay adetin 21.günü dr progesteron ve prolaktin testi istedi yaptırdık sonuçları normal dedi prolaktinim normale dönmüş progesteronda 7.42 çıktı.
benim bildiğim 10nun altı yumurtlama yok demek ama doktorum var dedi bende tedaviyemi başlasak acaba 1 senedir olmuyo dedim adetin olunca gel aşılamaya başlayalım dedi sizce denemelimiyim aşılama için şansımı ? nasib herşey tabi ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

geçmiş olsun canım, bende soğan kürü hiçbir etki yaratmadı, rahim inceltmiş midir bilmiyorum şu anda...

Geçmiş olsun canım, son 1 yıl içinde 2 kez benim de başıma geldi yoğun kanama. Telaşlanıyor insan tabi, hatta doktora adet gecikmesi olunca hamile miyim diye gitmiştim geçen yıl bu ayda. Test sonuçlarımı öğreneli 1 yıl oldu işte. Gecikmeden sonra adet olunca çok yoğun kanamam olmuştu. Hem de büyük pıhtılar vardı kanamada, nerdeyse elimin yarısı kadar büyük bir pıhtı bile oldu bir keresinde, kusura bakmayın böyle yazmak beni de rahatsız ediyor ama bilgin olsun diye yazıyorum. Doktorum önemsememişti olabilir demişti. Hala ürküyorum hatırladığımda ben. Neden bazen çok çok az bazen de yoğun olduğunu anlamıyorum bu kanamanın. Hormonların salgılanmasındaki dengesizlik yapıyordur belki.

Folikül varsa şans her zaman vardır, doktoruna güveniyorsan başla tabi. Güvenmiyorsan önce güveneceğin bir doktor bulmalısın bence.

Ben önümüzdeki ay aşılama deneyecegim, bence de canim druna güveniyorsan dene derim...

Menepoza girmeyen her kadında muhakkak yumurtlama olur. Bazı bir tane bazıları birden fazla yumurtlar

Eşinizin spermiyogram durumu iyiyse kesin tutar. Aksi halde tüp bebek denemeli

Çok geçmiş olsun canım, kotu bir şey yoktur inşallah, habersiz bırakma bizi.

Gittim canim doktora.
Muayene etti. Noldu kizim sana,nazar mi degdi,niye durmuyor kanaman dedi. Ilac olarak Cyclo prog. verdi kanamayi durdurmasi icin.
Rahim filminin cd sini inceledi. Filmi tekrarlayacagiz dedi. Her yerin cektigi filmler iyi olmuyor,her yer iyi cekmiyor dedi. Sislide bir yere gonderdi. Bu verdigi ilaci icince kanamam kesilecek. Sonra adet olacagim. Adet bitince de rahim filmi cektirip,sonucu alip ayni gun doktora goturecegim.
Rahmin kucuk,yarisi gelismemis gibi seyler soylediler dedim. Iste filmden dolayi oyle bi yafta yapistiriyorlar hastalara,senin cocugun olmaz gibi seyler soyluyorlar dedi. Sen onlari bosver,filmi cektir gel dedi:))
E peki dedim:))

Cok sakin ve hastayi rahatlatan bir doktor.

3.5 cm Kistim ve bikac tane miyomum vardi gecen ay.sordum doktora bisey var mi diye. Yok tertemiz dedi.
Sogan kuru mu temizledi acaba hocam diyemedim tabiki:))
Sogan kuru temizledi mi yoksa gercekten?

Yarin hsg cekilecek merkezi arayim bakalim.insallah 3 -4 ay dolu demezler.

geçmiş olsun canım, bende soğan kürü hiçbir etki yaratmadı, rahim inceltmiş midir bilmiyorum şu anda...

Canim ne etki hem de ne etki valla:)
Ne var ne yok atti vucuttan. Tertemiz dedi doktor. Kisti ve miyomlari sogan kuru mu temizledi acaba yoksa zaten kendiliginden gidecekti de,ben sogan kurune mi yormaliyim. Bilmiyorum.

Benim de fsh lasma tanisma yildonumume az kaldi,5 mayis:)) gunlerden cumaydi. Cok aglamistim. Ama 1 sene gecti iste. Neler yasadik,neler duyduk,neleri kabullenmek zorunda kaldik. Insanoglu herseye alisirmis,buyuyunce bunu ogrendim hayatta. Ama buna da sukur. Gittigim hic bi doktor cocugun olmaz,cok kotu demedi. Bu da benim icin bir umut. Aret kamara guveniyorum. Kismetimde varsa olacak. Allahim bizim icin hayirliysa versin nasip etsin. Esimle boyle dua ediyorum.

Benim de dedigin gibi parca parca dustu hep. Ilaci kullanayim da kesilsin artik. Surekli vucuttan kan gitmesi de insanin sinirini bozuyor.
Verdigi ilaci histereskopiden sonra da kullanmistim. Bikac gun sonra kesmisti kanamayi.insallah hemen durur.

günaydın, aret bey mi bunları söyleyen? inşallah film sonucu iyi çıkar, soğan kürü temizlemiştir bence, kendi kendine gitmez ki kistler

benim de 27 mayıs fsh la tanışma günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…