Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Supper cnm pek sevindim, temizlenmiş rahim, Dr da gayet olumlu, güzel konuşmuş, sonu güzel olsun inşallah...

ha ha ha çok komiksin montem ya...
Canim ya aslına bakarsan gerçekten her şey de bi hayır vardır.bu sayede çok daha sağlıklı şeyler sokuyoruz vücudumuza. Bence bu tarihler bizim dönüm noktalarimiz. Ben ki d vitamini, supradyn icecem? Ben ki kola yerine süt, sabah uyanınca z.yağlı incir, arı sütü icecem! Mumkunu yoktu! Belki bu süreçte öğrenerek uyguladiklarimiz, hayatımızı çok daha kaliteli hale getirecek. Dün bi arkadaşımda doğumdan sonra ciddi kan iltihabı ve ciddi bi romatizmal hastalık çıkmış ve doğumla olmuş bu hastalığı. Hayat boyu da surecekmis. .. Ne kadar bilinçsiz hamile kalıp, bilinçsiz gebelik gecirmisim, beslenmene vitaminlerine cok dikkat et diyordu. Belki bu yıldönümleri kutlamamizi gereken günlerdir gerçekten... Bizi bi silkeleyip kendimize getirdi

Dimi ama why not yani Ben zaten seviorm böyle belirtiler olsun, efendime söyliim son ana kadar kendimi hamile sanayım, sonra kırmızıları görünce sanki hep bunu beklemiş gibi davranayım falan hahahaha Bu gebelik işleri beni çok bozdu kızlar ben bu kadar kırık değildim

BAT ne zaman?

Hahaahaaa deluuuu, ben hep kırıktım, sıkıntı yok

sekerpancari Gobe ben başkentten randevu alayım dedim, aradım defalarca santralden ötesine geçemedim, randevusuz mu gidiyordunuz sabah erken gittiğinizi sıra aldığınızı söylemiştiniz ama mesela cumartesi için şansım var mı, 23 ünde gideyim diyorum, bu hafta da nova artla bir görüşeyim diyorum mümkün olursa... Hulusi hoca sekerpancari sana bir sürü ilaç vermiş ya ondan da tırstım, ben günde iki iğne yapmak istemiyorum

Çok varmış daha be yavrimmm
Var kız var daha ama beni bi gör Sanırsın yarın BAT :) Ama yok şimdi öyle mide bulanmasıdır ne bileyim öyle meme şişmesidir falan onlar yok daha, o kadar kendimi kaptırmadım Ama bi batmalar var sol tarafıma bi anlık küçük sinek ısırmasından hallice

Bende inanılmaz halsizlik ve mide bulantısı oldu..goguslerde hiç bir şey yoktu, oysa her ay göğüsten anlamaya calisiyordum

kasığındaysa belirti olabilir, benim sağ kasığım da batma tarzı ağrım olmuştu gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…