Supper cnm pek sevindim, temizlenmiş rahim, Dr da gayet olumlu, güzel konuşmuş, sonu güzel olsun inşallah...Gittim canim doktora.
Muayene etti. Noldu kizim sana,nazar mi degdi,niye durmuyor kanaman dedi. Ilac olarak Cyclo prog. verdi kanamayi durdurmasi icin.
Rahim filminin cd sini inceledi. Filmi tekrarlayacagiz dedi. Her yerin cektigi filmler iyi olmuyor,her yer iyi cekmiyor dedi. Sislide bir yere gonderdi. Bu verdigi ilaci icince kanamam kesilecek. Sonra adet olacagim. Adet bitince de rahim filmi cektirip,sonucu alip ayni gun doktora goturecegim.
Rahmin kucuk,yarisi gelismemis gibi seyler soylediler dedim. Iste filmden dolayi oyle bi yafta yapistiriyorlar hastalara,senin cocugun olmaz gibi seyler soyluyorlar dedi. Sen onlari bosver,filmi cektir gel dedi:))
E peki dedim:))
Cok sakin ve hastayi rahatlatan bir doktor.
3.5 cm Kistim ve bikac tane miyomum vardi gecen ay.sordum doktora bisey var mi diye. Yok tertemiz dedi.
Sogan kuru mu temizledi acaba hocam diyemedim tabiki:))
Sogan kuru temizledi mi yoksa gercekten?
Yarin hsg cekilecek merkezi arayim bakalim.insallah 3 -4 ay dolu demezler.
Yeni bir yıldönümü eklendi hayatımızabenim de 27 mayıs fsh la tanışma günüm :)
ha ha ha çok komiksin montem ya...Yeni bir yıldönümü eklendi hayatımızahayıt içip arı sütü bal kasiklayarak kutlayalim bugünü ;p
Canim ya aslına bakarsan gerçekten her şey de bi hayır vardır.bu sayede çok daha sağlıklı şeyler sokuyoruz vücudumuza. Bence bu tarihler bizim dönüm noktalarimiz. Ben ki d vitamini, supradyn icecem? Ben ki kola yerine süt, sabah uyanınca z.yağlı incir, arı sütü icecem! Mumkunu yoktu! Belki bu süreçte öğrenerek uyguladiklarimiz, hayatımızı çok daha kaliteli hale getirecek. Dün bi arkadaşımda doğumdan sonra ciddi kan iltihabı ve ciddi bi romatizmal hastalık çıkmış ve doğumla olmuş bu hastalığı. Hayat boyu da surecekmis. .. Ne kadar bilinçsiz hamile kalıp, bilinçsiz gebelik gecirmisim, beslenmene vitaminlerine cok dikkat et diyordu. Belki bu yıldönümleri kutlamamizi gereken günlerdir gerçekten... Bizi bi silkeleyip kendimize getirdiha ha ha çok komiksin montem ya...
Günaydın beybimm, nasilsinGünaydın canlarımmmm
Çok iyiyim yaa nedense bugünGünaydın beybimm, nasilsin
why not? :)Çok iyiyim yaa nedense bugünbayaa iyiyim yani ben de anlam veremedim Kendi kendime yine belirti uyduruyorum falan Aha karnıma bıçak saplandı gibi oldu kesin hamileyimler falan Takılıom öyle Sen nasılsın tatlımm ??
Dimi ama why not yaniwhy not? :)
BAT ne zaman?Dimi ama why not yaniBen zaten seviorm böyle belirtiler olsun, efendime söyliim son ana kadar kendimi hamile sanayım, sonra kırmızıları görünce sanki hep bunu beklemiş gibi davranayım falan hahahaha Bu gebelik işleri beni çok bozdu kızlar ben bu kadar kırık değildim
Hahaahaaa deluuuu, ben hep kırıktım, sıkıntı yokDimi ama why not yaniBen zaten seviorm böyle belirtiler olsun, efendime söyliim son ana kadar kendimi hamile sanayım, sonra kırmızıları görünce sanki hep bunu beklemiş gibi davranayım falan hahahaha Bu gebelik işleri beni çok bozdu kızlar ben bu kadar kırık değildim
20 Nisan canım :)BAT ne zaman?
Çok varmış daha be yavrimmm20 Nisan canım :)
Zaten armut dibine düşermişHahaahaaa deluuuu, ben hep kırıktım, sıkıntı yok
Var kız var daha ama beni bi görÇok varmış daha be yavrimmm
Heheeee ben de hamile hissediyorum, HCG 69 olduğuna göre ben hala hamileyim sanirsam ;pZaten armut dibine düşermişEğleniyoruz dimi ne var :)
Bende inanılmaz halsizlik ve mide bulantısı oldu..goguslerde hiç bir şey yoktu, oysa her ay göğüsten anlamaya calisiyordumVar kız var daha ama beni bi görSanırsın yarın BAT :) Ama yok şimdi öyle mide bulanmasıdır ne bileyim öyle meme şişmesidir falan onlar yok daha, o kadar kendimi kaptırmadım Ama bi batmalar var sol tarafıma bi anlık küçük sinek ısırmasından hallice
kasığındaysa belirti olabilir, benim sağ kasığım da batma tarzı ağrım olmuştu gebelikteVar kız var daha ama beni bi görSanırsın yarın BAT :) Ama yok şimdi öyle mide bulanmasıdır ne bileyim öyle meme şişmesidir falan onlar yok daha, o kadar kendimi kaptırmadım Ama bi batmalar var sol tarafıma bi anlık küçük sinek ısırmasından hallice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?