Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bende inanılmaz halsizlik ve mide bulantısı oldu..goguslerde hiç bir şey yoktu, oysa her ay göğüsten anlamaya calisiyordum
Bak herkeste farklı görüyomusun?? Sen zaten teorik olarak şu an hamilesin :) Buna gülimmi alimmi bilemedim esprisi biraz kötü gibi oldu sanki :) Bende son zamanlarda üstüne yatamıycak kadar göğüslerim acıyodu son 5 günde falan, Son 3 günde de saçmasapan rüyalar görüp kan-ter içinde uyanmalarım olmuştu.. Bat günü mide bulantısı olmuştu, Beta-hcg 255 çıkmıştı Bat günü..

Vallahi oyleyim değerde pek güzeldi bu sefer halbuki 12 ile 25 ile ugrasmamistim ilk defa kismetttt... Ben kaçtım kızlar Patrick Jane beni beklerrrr

günaydın, aret bey mi bunları söyleyen? inşallah film sonucu iyi çıkar, soğan kürü temizlemiştir bence, kendi kendine gitmez ki kistler

Evet canim aret bey soyledi.

Baska bir doktor ya dogum kontrol hapi kullan ya da kullanmak istemezsen 2 3 ayda kendisi gider demisti. ama bilmiyorum kendi kendine giden oldu mu.

20 gundur boyle gezmeme degsin de gitsin kistler:)

Kesinlikle katiliyorum. Bizim goremedigimiz bicok seyde bize hayir getiren seyler olabilir.
Biz uzerimize duseni yapalim da gerisi allahtan.

Cuma gunu tekrar hsg cektiriyorum kanama azalirsa ama bu defa istanbulda doktorun gonderdigi merkezde.
Gecen cekilen filmde tüp rahmin arkasinda kalmis olabilir,tecrubeli bir doktorun cekmesi onemli dedi doktorum.
Insallah temiz cikar.

derinmavi83 canım sen doktora gidiyo musun, adet olmak ne ilacı kullanıyorsun. Ben doktora gittim, tüp bebeğe yönlendiriyolar, devlet hastanesinde de oğlum olduğu için paralı oluyomuş. E o zaman tüp bebek düşüneceksem zaten özelde yaparım. Ama eşim tüp bebek istemiyo, ben de hiç hazır değilim böyle bişey için. Bitkisel kürleri deniycem, akışına bırakıcam. İnşallah kürlerle adet olmaya devam ederim. Ama adet olmazsak ne yapıcaz, özelde bi doktora gidersek en azından adet olmamız için ilaç veriyolar mı?

Selam kızlar :))
pancar evini yolladı dün itibariyle :) bugünde eşyalar eve çıkarılmış... bakalım ne kadar zamanda yerleşeceğim cumada son çalışma günüm...stresim tavan yaptı..her ne kadar telkin etsemde kendime herşey iyi olacak diye gergin ve tedirginim nedense...Allah hayırlısını versin inşallah...

Günaydın şekerler, sekerpancari canim yoksun kaç gundur? Taşınma başladı mı ki ? Dizilerimle güne başladım, herkese guzelll bir gün dilerim

canım benim cumartesi sadece tedavi hastalarına bakıyor, ilk gelenleri pek alamıyor yoğunluktan...randevu için ısrarla aramak gerekiyor...bazen geçemiyor insan santralden ötesini. randevusuz gidersen ilk muayene olacağı için sorun çıkartabilirler.çünkü operasyonu opu ve transfer işleminin fazla olduğu güne rast gelirsen boşuna beklemiş olursun..
ama Nova Art ı mutlaka değerlendir derim...yani iğne ilaç bu işin aslı hani hiç ilaçsız yapayım dersen bile günde 1 iğnen oluyor estrofem sonra östrojen bandı vs oluyor. tüp bebekte tedavisinde olağan şeyler bunlar ne yazık ki..

canım mutlaka ilaç verirler regli olabilmen için...yani bunu devlet hastaneside verir hatta ama sen bayağı kötüsüne denk geldin galiba

Evet canim aret bey soyledi.

Baska bir doktor ya dogum kontrol hapi kullan ya da kullanmak istemezsen 2 3 ayda kendisi gider demisti. ama bilmiyorum kendi kendine giden oldu mu.

20 gundur boyle gezmeme degsin de gitsin kistler:)
Aret bey iyi bir dr galiba...uzaktan bile ısındım ona :) inşallah sana da vesile olur bebişe bebişlere kavuşmanda :))

Aret bey iyi bir dr galiba...uzaktan bile ısındım ona :) inşallah sana da vesile olur bebişe bebişlere kavuşmanda :))
Aminnnn canim.
Tv de izlediysen eger,tv de de ayni yuzyuze de ayni. Guleryuzlu,guven veren bir doktor. Sen rahat ol,bana birak gerisini dusuncesinde.
Ben de tv den gormustum ilk.elektrik almistim ama acaba tv de diye mi boyle sakin guleryuzlu konusuyor dedim.insallah hayalkirikligi yasamam dedim. Yasamadim ,ayni doktor:))

Kismetimde varsa aret bey vesile olacak. Hayirlisi.

Yerles evine de gelirsen merkeze,gorusuruz orda belki:)

ay iyi ki varsın şekerpancarım bu bilgileri kimden alacaktım yoksa

hayırlı uğurlu olsun bir evin yerleşmesi bence bir yıl sürüyor :) hani ne nerede dursun anlamında

çok çok teşekkür ederim...stabil bir insanım sabitliği severim ya yeni şeyler sanırım o yüzden korkutuyor, ama tebdili mekanda ferahlık varmış bakalım ne varsa kısmetimizde o olacak...
olursa zaten Aret bey aklımda ilk.ama bu aylar tedavi zor benim için biraz..beklemek zorundayım...bende tv de görmüştüm...gerçektende öyle ise ne kadar güzel...çok çok isterim görüşmek :))

ay iyi ki varsın şekerpancarım bu bilgileri kimden alacaktım yoksa
ahhh canımm iyi ki sende varsın...inşallah bu dr lar vesile olur bebişe :))

hayırlı uğurlu olsun bir evin yerleşmesi bence bir yıl sürüyor :) hani ne nerede dursun anlamında

çok teşekkür ederim...bende aynı senin gibi düşünüyorum..kutu gibi bir ev...2 oda 1 salon..fazla büyüğe gerek yok...ben salon insanıyım...salonda oturmayı severim..oturma odamız yok o yüzden :)) misafir odamız var..malum aileler uzakta bol bol gelirler kalmaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…