- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Bak herkeste farklı görüyomusun?? Sen zaten teorik olarak şu an hamilesin :)Bende inanılmaz halsizlik ve mide bulantısı oldu..goguslerde hiç bir şey yoktu, oysa her ay göğüsten anlamaya calisiyordum
Ama işte o ne zaman olmuştu o da önemli :) Benim 2 gündür falan var ve şu anda daha ilişkiden bile 6 gün geçtikasığındaysa belirti olabilir, benim sağ kasığım da batma tarzı ağrım olmuştu gebelikte
Vallahi oyleyimBak herkeste farklı görüyomusun?? Sen zaten teorik olarak şu an hamilesin :)Buna gülimmi alimmi bilemedim esprisi biraz kötü gibi oldu sanki :) Bende son zamanlarda üstüne yatamıycak kadar göğüslerim acıyodu son 5 günde falan, Son 3 günde de saçmasapan rüyalar görüp kan-ter içinde uyanmalarım olmuştu.. Bat günü mide bulantısı olmuştu, Beta-hcg 255 çıkmıştı Bat günü..
Aynen canım koş sen diziye hadi arada gel yaz özletmeVallahi oyleyimdeğerde pek güzeldi bu sefer halbuki 12 ile 25 ile ugrasmamistim ilk defa kismetttt... Ben kaçtım kızlar Patrick Jane beni beklerrrr
günaydın, aret bey mi bunları söyleyen? inşallah film sonucu iyi çıkar, soğan kürü temizlemiştir bence, kendi kendine gitmez ki kistler
benim de 27 mayıs fsh la tanışma günüm :)
Supper cnm pek sevindim, temizlenmiş rahim, Dr da gayet olumlu, güzel konuşmuş, sonu güzel olsun inşallah...
Canim ya aslına bakarsan gerçekten her şey de bi hayır vardır.bu sayede çok daha sağlıklı şeyler sokuyoruz vücudumuza. Bence bu tarihler bizim dönüm noktalarimiz. Ben ki d vitamini, supradyn icecem? Ben ki kola yerine süt, sabah uyanınca z.yağlı incir, arı sütü icecem! Mumkunu yoktu! Belki bu süreçte öğrenerek uyguladiklarimiz, hayatımızı çok daha kaliteli hale getirecek. Dün bi arkadaşımda doğumdan sonra ciddi kan iltihabı ve ciddi bi romatizmal hastalık çıkmış ve doğumla olmuş bu hastalığı. Hayat boyu da surecekmis. .. Ne kadar bilinçsiz hamile kalıp, bilinçsiz gebelik gecirmisim, beslenmene vitaminlerine cok dikkat et diyordu. Belki bu yıldönümleri kutlamamizi gereken günlerdir gerçekten... Bizi bi silkeleyip kendimize getirdi
derinmavi83 canım sen doktora gidiyo musun, adet olmak ne ilacı kullanıyorsun. Ben doktora gittim, tüp bebeğe yönlendiriyolar, devlet hastanesinde de oğlum olduğu için paralı oluyomuş. E o zaman tüp bebek düşüneceksem zaten özelde yaparım. Ama eşim tüp bebek istemiyo, ben de hiç hazır değilim böyle bişey için. Bitkisel kürleri deniycem, akışına bırakıcam. İnşallah kürlerle adet olmaya devam ederim. Ama adet olmazsak ne yapıcaz, özelde bi doktora gidersek en azından adet olmamız için ilaç veriyolar mı?Aslında senin durumun benimkinde aynı bende iki yıl önce bir kem ve bir evladım oldu ama suan amh 0,01 yaşım 33 sadece benim doğumda önce cok düzenli olurdu ama çok yoğun oluyordum ve demir eksikliği vardı bende. Ama suan ilaç kullanıp adet oluyorum basta sezeryan doğum mu neden oldu yoksa troidmi nedeni derken. Ailede de yok anlam vermedim.netice fsh 17 amh 0 01 ostrojen. De 20 artık akışına bıraktım kızımın bi kardesi olacakmı bilmiyorum.
Günaydın şekerler,sekerpancari canim yoksun kaç gundur? Taşınma başladı mı ki ? Dizilerimle güne başladım, herkese guzelll bir gün dilerim
sekerpancari @Gobe ben başkentten randevu alayım dedim, aradım defalarca santralden ötesine geçemedim, randevusuz mu gidiyordunuz sabah erken gittiğinizi sıra aldığınızı söylemiştiniz ama mesela cumartesi için şansım var mı, 23 ünde gideyim diyorum, bu hafta da nova artla bir görüşeyim diyorum mümkün olursa... Hulusi hoca sekerpancari sana bir sürü ilaç vermiş ya ondan da tırstım, ben günde iki iğne yapmak istemiyorum
canım mutlaka ilaç verirler regli olabilmen için...yani bunu devlet hastaneside verir hatta ama sen bayağı kötüsüne denk geldin galibaderinmavi83 canım sen doktora gidiyo musun, adet olmak ne ilacı kullanıyorsun. Ben doktora gittim, tüp bebeğe yönlendiriyolar, devlet hastanesinde de oğlum olduğu için paralı oluyomuş. E o zaman tüp bebek düşüneceksem zaten özelde yaparım. Ama eşim tüp bebek istemiyo, ben de hiç hazır değilim böyle bişey için. Bitkisel kürleri deniycem, akışına bırakıcam. İnşallah kürlerle adet olmaya devam ederim. Ama adet olmazsak ne yapıcaz, özelde bi doktora gidersek en azından adet olmamız için ilaç veriyolar mı?
Aret bey iyi bir dr galiba...uzaktan bile ısındım ona :) inşallah sana da vesile olur bebişe bebişlere kavuşmanda :))Evet canim aret bey soyledi.
Baska bir doktor ya dogum kontrol hapi kullan ya da kullanmak istemezsen 2 3 ayda kendisi gider demisti. ama bilmiyorum kendi kendine giden oldu mu.
20 gundur boyle gezmeme degsin de gitsin kistler:)
Selam kızlar :))
pancar evini yolladı dün itibariyle :) bugünde eşyalar eve çıkarılmış... bakalım ne kadar zamanda yerleşeceğimcumada son çalışma günüm...stresim tavan yaptı..her ne kadar telkin etsemde kendime herşey iyi olacak diye gergin ve
Gule gule oturun canim yeni evinizde. Guzel olacak merak etme.yenilikler iyidir.yeni ev yeni ortam iyi gelir.
Aminnnn canim.Aret bey iyi bir dr galiba...uzaktan bile ısındım ona :) inşallah sana da vesile olur bebişe bebişlere kavuşmanda :))
ay iyi ki varsın şekerpancarım bu bilgileri kimden alacaktım yoksaSelam kızlar :))
pancar evini yolladı dün itibariyle :) bugünde eşyalar eve çıkarılmış... bakalım ne kadar zamanda yerleşeceğimcumada son çalışma günüm...stresim tavan yaptı..her ne kadar telkin etsemde kendime herşey iyi olacak diye gergin ve tedirginim nedense...Allah hayırlısını versin inşallah...
canım benim cumartesi sadece tedavi hastalarına bakıyor, ilk gelenleri pek alamıyor yoğunluktan...randevu için ısrarla aramak gerekiyor...bazen geçemiyor insan santralden ötesini. randevusuz gidersen ilk muayene olacağı için sorun çıkartabilirler.çünkü operasyonu opu ve transfer işleminin fazla olduğu güne rast gelirsen boşuna beklemiş olursun..
ama Nova Art ı mutlaka değerlendir derim...yani iğne ilaç bu işin aslı hani hiç ilaçsız yapayım dersen bile günde 1 iğnen oluyor estrofem sonra östrojen bandı vs oluyor. tüp bebekte tedavisinde olağan şeyler bunlar ne yazık ki..
hayırlı uğurlu olsun bir evin yerleşmesi bence bir yıl sürüyor :) hani ne nerede dursun anlamındaSelam kızlar :))
pancar evini yolladı dün itibariyle :) bugünde eşyalar eve çıkarılmış... bakalım ne kadar zamanda yerleşeceğimcumada son çalışma günüm...stresim tavan yaptı..her ne kadar telkin etsemde kendime herşey iyi olacak diye gergin ve tedirginim nedense...Allah hayırlısını versin inşallah...
canım benim cumartesi sadece tedavi hastalarına bakıyor, ilk gelenleri pek alamıyor yoğunluktan...randevu için ısrarla aramak gerekiyor...bazen geçemiyor insan santralden ötesini. randevusuz gidersen ilk muayene olacağı için sorun çıkartabilirler.çünkü operasyonu opu ve transfer işleminin fazla olduğu güne rast gelirsen boşuna beklemiş olursun..
ama Nova Art ı mutlaka değerlendir derim...yani iğne ilaç bu işin aslı hani hiç ilaçsız yapayım dersen bile günde 1 iğnen oluyor estrofem sonra östrojen bandı vs oluyor. tüp bebekte tedavisinde olağan şeyler bunlar ne yazık ki..
Aminnnn canim.
Tv de izlediysen eger,tv de de ayni yuzyuze de ayni. Guleryuzlu,guven veren bir doktor. Sen rahat ol,bana birak gerisini dusuncesinde.
Ben de tv den gormustum ilk.elektrik almistim ama acaba tv de diye mi boyle sakin guleryuzlu konusuyor dedim.insallah hayalkirikligi yasamam dedim. Yasamadim ,ayni doktor:))
Kismetimde varsa aret bey vesile olacak. Hayirlisi.
Yerles evine de gelirsen merkeze,gorusuruz orda belki:)
ahhh canımm iyi ki sende varsın...inşallah bu dr lar vesile olur bebişe :))ay iyi ki varsın şekerpancarım bu bilgileri kimden alacaktım yoksa
hayırlı uğurlu olsun bir evin yerleşmesi bence bir yıl sürüyor :) hani ne nerede dursun anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?