çok çok teşekkür ederim...stabil bir insanım sabitliği severim ya yeni şeyler sanırım o yüzden korkutuyor, ama tebdili mekanda ferahlık varmış bakalım ne varsa kısmetimizde o olacak...
olursa zaten Aret bey aklımda ilk.ama bu aylar tedavi zor benim için biraz..beklemek zorundayım...bende tv de görmüştüm...gerçektende öyle ise ne kadar güzel...çok çok isterim görüşmek :))
Canım benide tüp bebeğe yönlendiriiler. Adet olmak için cylo progonova kullanıyorum.bunu baya 45 yaşına kadar kullanacakmısımderinmavi83 canım sen doktora gidiyo musun, adet olmak ne ilacı kullanıyorsun. Ben doktora gittim, tüp bebeğe yönlendiriyolar, devlet hastanesinde de oğlum olduğu için paralı oluyomuş. E o zaman tüp bebek düşüneceksem zaten özelde yaparım. Ama eşim tüp bebek istemiyo, ben de hiç hazır değilim böyle bişey için. Bitkisel kürleri deniycem, akışına bırakıcam. İnşallah kürlerle adet olmaya devam ederim. Ama adet olmazsak ne yapıcaz, özelde bi doktora gidersek en azından adet olmamız için ilaç veriyolar mı?
Ama benim eşimde tüp bebek istemiyor.maddi problemlerimizi değilde uğraşmak istemiyor.bneimde iş ortamın çok uygun değil bende tüp bebek düşünmüyorum.herhangi bir kürü de uygulamıyormu suan akışında korunmayı bırakayım 4 ay olacak.Canım benide tüp bebeğe yönlendiriiler. Adet olmak için cylo progonova kullanıyorum.bunu baya 45 yaşına kadar kullanacakmısım
Evet eşimin işi dolayısıyla...özel sektörde olan bende böylece işsizler kervanına katılmış oldum..buradaki işim stresliydi v.s. böyle bir durum olmasa bırakamazdım strese üzüntüye devamdı.belkide hayırlısı böyleydi :))Is dolayisiyla mi sehir degistirdiniz canim.
Tüp bebek düşünüyo musun. Ben zeynep kamile gittim, ordaki doktorlar asistan. Sadece tüp bebeğe yönlendiriyolar, adet olmak için ilaç falan söylemiyolar. Özelde doktora gitsem verir mi sana verilen ilaçtan.Canım benide tüp bebeğe yönlendiriiler. Adet olmak için cylo progonova kullanıyorum.bunu baya 45 yaşına kadar kullanacakmısım
Evet eşimin işi dolayısıyla...özel sektörde olan bende böylece işsizler kervanına katılmış oldum..buradaki işim stresliydi v.s. böyle bir durum olmasa bırakamazdım strese üzüntüye devamdı.belkide hayırlısı böyleydi :))
En güzelini yaptın canim, supper olacak her şey, rahatla, dinlen, yıllardır yapmayı isteyip yapamadığın şeyleri yap... En az 1 yıl ayırmak istiyorum kendime ben de. Onca yılın stresi anca giderEvet eşimin işi dolayısıyla...özel sektörde olan bende böylece işsizler kervanına katılmış oldum..buradaki işim stresliydi v.s. böyle bir durum olmasa bırakamazdım strese üzüntüye devamdı.belkide hayırlısı böyleydi :))
keşkeeeee :) yürekten kocaman bir inşallah bu güzel dileğine :)) Kırklareline gidiyorum canım, ama Tekirdağ ada çok yakın :)) hiç kimsemiz yokBelki de burda stresin azalacak ve bebis kendiliginden gelecek:) vardir bir hayir. Daha guzel daha sakin bi is bulursun insallah. Akrabaniz falan var mi tekirdagda? (Yanlis hatirlamiyorum degil mi sehri)
Ama benim eşimde tüp bebek istemiyor.maddi problemlerimizi değilde uğraşmak istemiyor.bneimde iş ortamın çok uygun değil bende tüp bebek düşünmüyorum.herhangi bir kürü de uygulamıyormu suan akışında korunmayı bırakayım 4 ay olacak.[/QUOTE
Canım ben de cylo progonova ilacını kendim alsam başlasam olur mu? Pahalı bi ilaç mı?
yaaaaa bu söylediklerin kulağa o kadar hoş geliyor kiEn güzelini yaptın canim, supper olacak her şey, rahatla, dinlen, yıllardır yapmayı isteyip yapamadığın şeyleri yap... En az 1 yıl ayırmak istiyorum kendime ben de. Onca yılın stresi anca gideryeni bir şehrin en güzel yanı yeni yerler keşfetmek, al eline kameranı cık yollara, gez,turu, temiz hava al, bol fotoğraf çek... Tadını çıkar tatlimmm
keşkeeeee :) yürekten kocaman bir inşallah bu güzel dileğine :)) Kırklareline gidiyorum canım, ama Tekirdağ ada çok yakın :)) hiç kimsemiz yokAnkara ya çok uzak..beni en çok zorlayanda işte sevdiklerimden ayrılmak..ama eşimlede bir araya gelebileceğimiz için çok mutluyum :))
Hayırlısı olsun canım, benim çocukluğum Kırklareli'nde geçti. Küçük, rahat bi yer, şimdi nasıldır oralar acaba. İstanbuldan çok sıkıldım bazen ben de hep Kırklareli gibi küçük bi yere gitsem diyorum.keşkeeeee :) yürekten kocaman bir inşallah bu güzel dileğine :)) Kırklareline gidiyorum canım, ama Tekirdağ ada çok yakın :)) hiç kimsemiz yokAnkara ya çok uzak..beni en çok zorlayanda işte sevdiklerimden ayrılmak..ama eşimlede bir araya gelebileceğimiz için çok mutluyum :))
evet canım güveniyorum alanında çok iyi bir dr ,inşallah bu vesile ile kavuşuruz meleklerimize senin içinde dua edicem cnmBen önümüzdeki ay aşılama deneyecegim, bence de canim druna güveniyorsan dene derim...
spermiogram detaylı bakılmamştı sayı 10 ml hareket 50 55 falan. dr normal demişti inşallah tutar cnmEşinizin spermiyogram durumu iyiyse kesin tutar. Aksi halde tüp bebek denemeli
Korunmaya gerek yok cnm bildiğim kadarıylaBugün regl 4. günüm bitince soğan kürüne başlıycam. Soğan kürü uygularken korunmak gerekiyor mu, yoksa hamilelik için şansımızı deneyebilir miyiz?
herşeyin başı sağlık...çok çok haklısınız...Allah can sağlığı versin gerisi bir şekilde hallolur...hasretide bir şekilde sindircez artık...kısmet nasip artık ankaraya dönüşümüz..belki burada daha iyi olur..belki bebek olur belki daha iyi bir iş olur...genede beklentilerimi çok yükseltmeyeyim benHayati idame ettirebilmek icin bazen iş,aş nerdeyse orada yasamak zorunsa kalabiliyor herkes.onemli olan esinle mutlu olman. Mutluysan hasret ceksen de ailene ,bi sekilde o hasrete katlanirsin.
Iş hayatinda bir yere gelebilmek ve maddi olarak kendini rahat hissedecegin bir konuma gelebilmek icin bunlar olabiliyor. Sen saglikli ol,ailen saglikli olsun,hasrete de dayanirsin canim. sonra da elbet bir gun belli biseyler oturduktan sonra yine ayni sehirde yasarsiniz insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?