Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yaaaa çok teşekkür ederim....İstanbul zor ama güzel gibi sanki...ya da sadece gezmek için güzel...Kırklareline ev tutmak için gittim sadece..güzeldi hoşuma gitti..yaşanası sanki..ev sahibimiz falan gerçekten çok iyi..inşallah iyi insanlarla iyi olaylarla karşılaşırız...

Bugün regl 4. günüm bitince soğan kürüne başlıycam. Soğan kürü uygularken korunmak gerekiyor mu, yoksa hamilelik için şansımızı deneyebilir miyiz?
ben bu regliyi kaçırdım soğan kürü için, neyse yeni evime geçeyimde artık bir kürler bir bitkiler bi vitaminler.....ooooooo ipin ucunu kaçırmam inşallah...

inşallahhhhh :))) senin için çok çok güzel hayallerim var her şey çok güzel olacak

inşallahhhhh :))) senin için çok çok güzel hayallerim var her şey çok güzel olacak
hayaller hayaller..... benimde var mesela bunun gibiiii
diğer türlüde olursa başımın üstünde yeri varrrr....
işler çok dimi ne zaman azalır ki...yaz aylarında mesela...ya da ya da hayaller hayaller

Insallah:)

hayaller hayaller..... benimde var mesela bunun gibiiii
diğer türlüde olursa başımın üstünde yeri varrrr....
işler çok dimi ne zaman azalır ki...yaz aylarında mesela...ya da ya da hayaller hayaller
tatil bakıyodum bendeee bi de şu güneş açsaydııııı.....

kocam kişisi dalga geçiyo benle nerde kolsuz yazlık kıyafet var çıkarmışım ütü için; hele bi yaz gelseydi hatun kişi diyo

hafta sonum ütülencekleri çıkarmak, yorganı havalandırıp kaldırmak, montları yıkayıp kaldırmak gibi faaliyetlerle geçti.... hala bitmemiş ütüm var....

ya ben istiyorum ki güneş açsın artık... terim terim terleyelim kimin umrunda, güneşte kalmak migreni mi coşturur... yaw beyaz şapkam var yaaaaa gelsin artık şu bahar, yazzzz... nolur nolur nolurrrrr

Ben hep temizlik modundayim, çok iyi anlıyorum seni yaz aylarıni sevmiyorum, böyle daha iyi sanki ;(
ya ben sıcaktan kısım kısım erisem yine de ses etmem tabi sıcaktan kısım kısım eridiğimi de düşünüo olabilirim, bu beni mutlu ediyo olabilir... o sebeple yazı seviyo olabilirimmmm

ay şu kapalı havalardan bi kurtarabilseydik... çok darlanıyorum ben bu havalar da aha böyle oluyorum.

aynen ben de montları yıkadım yorganları kaldırdım geçen hafta piştik, ince battaniyelere geçtim, dün akşam ise dondum, çok az kombiyi bile yaktım, şimdi burnum akıyor hafiften, çok şükür bizde ütü işi neredeyse yok :)

tatil bakıyodum bendeee bi de şu güneş açsaydııııı.....

kocam kişisi dalga geçiyo benle nerde kolsuz yazlık kıyafet var çıkarmışım ütü için; hele bi yaz gelseydi hatun kişi diyo
erken rezervasyon güzeldir...beyaz şapkalar kolsuzlar askılılar ise süperdir
bende nisan doğumlu bir bahar çocuğuyum..bahar güzeldir ancak yaz da fena değildir....
bakalım yeni şehirde ilkbahar ve yaz nasıl oluyormuş...Allah nasip etsin görmeyi..
eşim işe yeni başladığından tatil planımız malesef bu yaz için yok...artık hafta sonlarını değerlendiririz bizde

bak tatlım bundan yaklaşık iki yıl önce bende de benzer bir durum vardı doktorun biri derhal ameliyat bile dedi. çocuğum olur mu dedim aaa sen ölüyosun çocuğu düşünme şimdi dedi. ama ben pes etmedim başka birsürü doktorlara gittim. ve en önemlisi inandım. soğan kürünü araştır çok faydalı, ben kullandım. şu an 10 aylık dünya tatlısı bi kız çocuk annesiyim.rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

Allah bagislasin canim.
Kendiliginden mi oldu,tedaviyle mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…