Maşallah sevindim canimMeraba ☺
Harikaydı, ilk defa gördük minigimizi... herşey yolunda 5 haftalik gebelik... 2 hafta sonra ya tekrar gideceğiz
Maşallah canım sana ve bebisine. Rabbim uzun, sağlıklı coook güzel bi omur nasip etsin. Sen neler yaptın peki? Var mı onerebilecegin farklı kür, tedavi ya da vitaminler? Doğal yoldan mi geldi bebisin ?bak tatlım bundan yaklaşık iki yıl önce bende de benzer bir durum vardı doktorun biri derhal ameliyat bile dedi. çocuğum olur mu dedim aaa sen ölüyosun çocuğu düşünme şimdi dedi. ama ben pes etmedim başka birsürü doktorlara gittim. ve en önemlisi inandım. soğan kürünü araştır çok faydalı, ben kullandım. şu an 10 aylık dünya tatlısı bi kız çocuk annesiyim.rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Çokk çok sevindim..maşallah 41,5 kere...Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllahhMeraba ☺
Harikaydı, ilk defa gördük minigimizi... herşey yolunda 5 haftalik gebelik... 2 hafta sonra ya tekrar gideceğiz
Deniz kenarında su sesi- mümkünse çocuk olmasın lütfenDeniz kenarinda suyun ve cocuklarin sesi arasinda uykuya dalmak... en sevdigim:)
Maşallah canım benim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahMeraba ☺
Deniz kenarında su sesi- mümkünse çocuk olmasın lütfenve balıkçı teknelerinin sesiiii, ben de buna hastayım
Su sesinde hemfikiriz
Maşallah sevindim canim
Çokk çok sevindim..maşallah 41,5 kere...Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllahh
Maşallah canım benim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Mayıs sonu güney sıcak olur, Fethiye, kas ve kalkanı öneririm cnmBende yazı özledim kızlar hepiniz gibi. Tatil araştırmaları yapıyorum otel arıyorum mayıs sonu gibi gitcez inşallah. Varsa tavsiye edebileceğiniz bi yazlık mekan ve otel alabilirim:)
Ölü deniz mesela, antalya tarafları tam size göre,egede güzel olur ama daha deniz sıcaklığı o kadar yükselmez....ayyy çok güzel hamişşş tatilllBende yazı özledim kızlar hepiniz gibi. Tatil araştırmaları yapıyorum otel arıyorum mayıs sonu gibi gitcez inşallah. Varsa tavsiye edebileceğiniz bi yazlık mekan ve otel alabilirim:)
Aşılamadan itibaren bazi yiyecekleri bırakın.spermiogram detaylı bakılmamştı sayı 10 ml hareket 50 55 falan. dr normal demişti inşallah tutar cnm
Soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyorbak tatlım bundan yaklaşık iki yıl önce bende de benzer bir durum vardı doktorun biri derhal ameliyat bile dedi. çocuğum olur mu dedim aaa sen ölüyosun çocuğu düşünme şimdi dedi. ama ben pes etmedim başka birsürü doktorlara gittim. ve en önemlisi inandım. soğan kürünü araştır çok faydalı, ben kullandım. şu an 10 aylık dünya tatlısı bi kız çocuk annesiyim.rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Denizi geç ısınıyor egenin canım o yüzden bir deniz aşığı olarak havuza filan giremiyorum zatenMayıs sonu güney sıcak olur, Fethiye, kas ve kalkanı öneririm cnm
Aynen canım bende ege istiyordum aslında ama denizi geç ısınıyor diye güneyi tercih ettik. Hamiş tatiliiiÖlü deniz mesela, antalya tarafları tam size göre,egede güzel olur ama daha deniz sıcaklığı o kadar yükselmez....ayyy çok güzel hamişşş tatilll
Ölüdeniz, kas, kalkan, Patara enfes olur o dönemlerde. Antalya belek, Side, lara tarafları tadından yenmezÖlü deniz mesela, antalya tarafları tam size göre,egede güzel olur ama daha deniz sıcaklığı o kadar yükselmez....ayyy çok güzel hamişşş tatilll
MissssssAynen canım bende ege istiyordum aslında ama denizi geç ısınıyor diye güneyi tercih ettik. Hamiş tatiliii:)))
Soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?