Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Maşallah canım sana ve bebisine. Rabbim uzun, sağlıklı coook güzel bi omur nasip etsin. Sen neler yaptın peki? Var mı onerebilecegin farklı kür, tedavi ya da vitaminler? Doğal yoldan mi geldi bebisin ?

Maşallah sevindim canim

Çokk çok sevindim..maşallah 41,5 kere...Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllahh

Maşallah canım benim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim arkadaşlar. ... Allahım isteyen herkesin kucagini doldursun..
Benim vücudum alışmaya çalışıyor şimdi, hafta sonu gezelim dedik, donus yolunda midem de birsey birakmadim... çok zordu bulantilari var neyseki dün bugün hafifti..

Bende yazı özledim kızlar hepiniz gibi. Tatil araştırmaları yapıyorum otel arıyorum mayıs sonu gibi gitcez inşallah. Varsa tavsiye edebileceğiniz bi yazlık mekan ve otel alabilirim:)
Ölü deniz mesela, antalya tarafları tam size göre,egede güzel olur ama daha deniz sıcaklığı o kadar yükselmez....ayyy çok güzel hamişşş tatilll

Soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor

Ölü deniz mesela, antalya tarafları tam size göre,egede güzel olur ama daha deniz sıcaklığı o kadar yükselmez....ayyy çok güzel hamişşş tatilll
Ölüdeniz, kas, kalkan, Patara enfes olur o dönemlerde. Antalya belek, Side, lara tarafları tadından yenmez ege soğuk oluyor biz bi 19 mayısta çeşme, alaçatı yapmıştık da, plajda ustume elbise üzerine havlu falan aldım, donduuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…