Selam kızlar :))
pancar evini yolladı dün itibariyle :) bugünde eşyalar eve çıkarılmış... bakalım ne kadar zamanda yerleşeceğimcumada son çalışma günüm...stresim tavan yaptı..her ne kadar telkin etsemde kendime herşey iyi olacak diye gergin ve tedirginim nedense...Allah hayırlısını versin inşallah...
canım benim cumartesi sadece tedavi hastalarına bakıyor, ilk gelenleri pek alamıyor yoğunluktan...randevu için ısrarla aramak gerekiyor...bazen geçemiyor insan santralden ötesini. randevusuz gidersen ilk muayene olacağı için sorun çıkartabilirler.çünkü operasyonu opu ve transfer işleminin fazla olduğu güne rast gelirsen boşuna beklemiş olursun..
ama Nova Art ı mutlaka değerlendir derim...yani iğne ilaç bu işin aslı hani hiç ilaçsız yapayım dersen bile günde 1 iğnen oluyor estrofem sonra östrojen bandı vs oluyor. tüp bebekte tedavisinde olağan şeyler bunlar ne yazık ki..
Biz nasıl niye istiyosak bu veletleri zaten anlamadım gitti, biz de çocuksuz otelleri seçiyoruz yıllardır..Deniz kenarında su sesi- mümkünse çocuk olmasın lütfenve balıkçı teknelerinin sesiiii, ben de buna hastayım
canım yaaa sabah sabah ne güldüm, aynen ben de aynı şeyi söylüyorum... bize olmaz dediler ya, o sebeple hırs yaptık bence, dr kalkıp 10 yıl vaktin var 10 yıl içinde yap çocuğu dese biz gider 9.yılın 6.ayında gebe kalmaya çalışırız vallahi bak, hırs yapmış durumdayız, hele ben!!! tek derdim nasıl olmaz, ben bunu nasıl başaramam! takıntısıHayırlısıyla sağlığınızla, huzurunuzla oturun yeni evinizde canım. Değişiklikler her zaman streslidir önce, birazcık zaman geçsin hep ordaymışsınız gibi olur zaten. Önemli olan eşinle beraber olmanız bence. Güzel bir adım attınız inşallah bebik ya da bebikler de gelir arkasından.
Biz nasıl niye istiyosak bu veletleri zaten anlamadım gitti, biz de çocuksuz otelleri seçiyoruz yıllardır..
kendi sorumu kendim cevaplayayım buldum kızlar cevabı, merak eden varsa diye paylaşıyorum :kızlar günaydınlar fıstıklarrr,
herkes iyidir umarımmmm, ya ne soracağım size, aklıma takıldı, bu 1 ampul d vitamini kandaki d vitaminini ne kadar arttırıyor acaba, bilginiz var mı? mesela benim 9,2 ya, 1 tane içtim 20 olmuş mudur?
günaydın tatlım, sanırım depolanmıyor, benim temmuz ayında 15 miş d vit ben ondan sonra aralıklarla 3 - 4 ampul içmişimdir, sonuç 27kendi sorumu kendim cevaplayayım buldum kızlar cevabı, merak eden varsa diye paylaşıyorum :
Hocam saygılar,
300.000 ünite D Vitamini ortalama bir vücutta, vücuttaki seviyeyi yaklaşık olarak kaç ng/mL artırıyor, bunun bir algoritması var mıdır?
iyi çalışmalar dilerim.
Bu kişiden kişiye değişmekle birlikte genellikle 20ng civarında bir artışa neden olur.
şubat ayında 27 imişgünaydın tatlım, sanırım depolanmıyor, benim temmuz ayında 15 miş d vit ben ondan sonra aralıklarla 3 - 4 ampul içmişimdir, sonuç 27
günaydın moralini bozmak istemem ama aynı şeyi geçen yıl şubat ve kasım aylarında yaşadım 35 ve 37 günleri gördüm, hamişim sandım bende, çok hassas testler var tabii, bazen regliye yakında hamile kalınabiliyor o zaman sonuç bir haftaya kadar gecikebiliyor sanırım.Günaydın kızlar,
Tüp bebek tedavisine geçmek için adet olmayı beklerken Bat 4 gün geçti,
dün idrar testi yaptım negatif..
34.gündeyim ki hiç böyle gecikmemişti.
Geciken ilk günlerde idrar'da gebeliğin çıkmama durumu olur mu?
İdrar testleri en az kaç hcg değeri ölçüyor biliyor musunuz?
Oysa depolaniyor yazıyor hep, ampulude depoları doldurmak için iciyoruz... Garip bi durum. Devam ediyor musun canim kullanmaya?şubat ayında 27 imiş
Geç döllenme varsa cikmayabiliyor diyorlar ama ben 3 gebelikte de, regl günü hayalet de olsa çizgi gormustumGünaydın kızlar,
tatlım ben her regli olduğumda bir ampul içeyim diyorum artıkOysa depolaniyor yazıyor hep, ampulude depoları doldurmak için iciyoruz... Garip bi durum. Devam ediyor musun canim kullanmaya?
Geç döllenme varsa cikmayabiliyor diyorlar ama ben 3 gebelikte de, regl günü hayalet de olsa çizgi gormustum
günaydın moralini bozmak istemem ama aynı şeyi geçen yıl şubat ve kasım aylarında yaşadım 35 ve 37 günleri gördüm, hamişim sandım bende, çok hassas testler var tabii, bazen regliye yakında hamile kalınabiliyor o zaman sonuç bir haftaya kadar gecikebiliyor sanırım.
inşallah vardır canım, ama yoksa da üzülme ne olursun, kısmet bu işler, stres çok etkili tabi, rahat olmaya çalış lütfenAnladım canım, demekki hamişlik durumu yok,
Stres de gelmesini etkiliyor olabilir, geçen ay fsh'la tanıştım ve bir anda planlarımız değişti tabi..
canımsınnn.çok çok teşekkür ederimm...stres tedirginlik valla had safhada...valla ister tek tek ister çift çift gelsinler sağlıcakla ve tez zamanda gelsinler inşallah..başımın üstünde yerleriHayırlısıyla sağlığınızla, huzurunuzla oturun yeni evinizde canım. Değişiklikler her zaman streslidir önce, birazcık zaman geçsin hep ordaymışsınız gibi olur zaten. Önemli olan eşinle beraber olmanız bence. Güzel bir adım attınız inşallah bebik ya da bebikler de gelir arkasından.
Biz nasıl niye istiyosak bu veletleri zaten anlamadım gitti, biz de çocuksuz otelleri seçiyoruz yıllardır..
canım b12 için hangi ilacı verdi doktorun?412 cikti canim
günaydın tatlımmmmGünaydın güzel hatunlar
Günaydınlar..bir arkadaşım kimyasal geçiriyormuş haberi olmadan silik çizgi gördüğünde verdiği kanda hcg 7 çıkmış, oysa ben 50 nin altını göstermiyor diye biliyordum...geç döllenme olabilir elbette...biraz bekleyip kan verin gene olmazsa dr unuz zaten sökmesi için bir ilaç verir mutlakaGünaydın kızlar,
günaydın tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?