Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hayırlısıyla sağlığınızla, huzurunuzla oturun yeni evinizde canım. Değişiklikler her zaman streslidir önce, birazcık zaman geçsin hep ordaymışsınız gibi olur zaten. Önemli olan eşinle beraber olmanız bence. Güzel bir adım attınız inşallah bebik ya da bebikler de gelir arkasından.

Deniz kenarında su sesi- mümkünse çocuk olmasın lütfen ve balıkçı teknelerinin sesiiii, ben de buna hastayım
Biz nasıl niye istiyosak bu veletleri zaten anlamadım gitti, biz de çocuksuz otelleri seçiyoruz yıllardır..

canım yaaa sabah sabah ne güldüm, aynen ben de aynı şeyi söylüyorum... bize olmaz dediler ya, o sebeple hırs yaptık bence, dr kalkıp 10 yıl vaktin var 10 yıl içinde yap çocuğu dese biz gider 9.yılın 6.ayında gebe kalmaya çalışırız vallahi bak, hırs yapmış durumdayız, hele ben!!! tek derdim nasıl olmaz, ben bunu nasıl başaramam! takıntısı

kızlar günaydınlar fıstıklarrr,
herkes iyidir umarımmmm, ya ne soracağım size, aklıma takıldı, bu 1 ampul d vitamini kandaki d vitaminini ne kadar arttırıyor acaba, bilginiz var mı? mesela benim 9,2 ya, 1 tane içtim 20 olmuş mudur?

kendi sorumu kendim cevaplayayım buldum kızlar cevabı, merak eden varsa diye paylaşıyorum :

Hocam saygılar,
300.000 ünite D Vitamini ortalama bir vücutta, vücuttaki seviyeyi yaklaşık olarak kaç ng/mL artırıyor, bunun bir algoritması var mıdır?

iyi çalışmalar dilerim.

Bu kişiden kişiye değişmekle birlikte genellikle 20ng civarında bir artışa neden olur.

günaydın tatlım, sanırım depolanmıyor, benim temmuz ayında 15 miş d vit ben ondan sonra aralıklarla 3 - 4 ampul içmişimdir, sonuç 27

Günaydın kızlar,
Tüp bebek tedavisine geçmek için adet olmayı beklerken Bat 4 gün geçti,
dün idrar testi yaptım negatif..
34.gündeyim ki hiç böyle gecikmemişti.
Geciken ilk günlerde idrar'da gebeliğin çıkmama durumu olur mu?
İdrar testleri en az kaç hcg değeri ölçüyor biliyor musunuz?

günaydın moralini bozmak istemem ama aynı şeyi geçen yıl şubat ve kasım aylarında yaşadım 35 ve 37 günleri gördüm, hamişim sandım bende, çok hassas testler var tabii, bazen regliye yakında hamile kalınabiliyor o zaman sonuç bir haftaya kadar gecikebiliyor sanırım.

Geç döllenme varsa cikmayabiliyor diyorlar ama ben 3 gebelikte de, regl günü hayalet de olsa çizgi gormustum

Geç döllenme varsa cikmayabiliyor diyorlar ama ben 3 gebelikte de, regl günü hayalet de olsa çizgi gormustum

Anladım canım, demekki hamişlik durumu yok,
Stres de gelmesini etkiliyor olabilir, geçen ay fsh'la tanıştım ve bir anda planlarımız değişti tabi..

Moralimi bozmuyor artık :) alıştım yıllardır tek çizgiyi görmeye. Bir de bu ay zaten hiç beklediğim ve umdugum bir ay değildi, yüksek fsh' la tanıştım, olumsuz şeyler duydum bir de üstüne yumurtlama takibi de yaptırmadım nasılsa önümüzdeki ay tüp bebek olacak diye, olsaydı sürpiz olurdu :))
Gelince poposuna poposuna vurmak lazım şunların.. Bizi bu kadar beklettikleri için :))

Anladım canım, demekki hamişlik durumu yok,
Stres de gelmesini etkiliyor olabilir, geçen ay fsh'la tanıştım ve bir anda planlarımız değişti tabi..
inşallah vardır canım, ama yoksa da üzülme ne olursun, kısmet bu işler, stres çok etkili tabi, rahat olmaya çalış lütfen

canımsınnn.çok çok teşekkür ederimm...stres tedirginlik valla had safhada...valla ister tek tek ister çift çift gelsinler sağlıcakla ve tez zamanda gelsinler inşallah..başımın üstünde yerleri

Günaydınlar..bir arkadaşım kimyasal geçiriyormuş haberi olmadan silik çizgi gördüğünde verdiği kanda hcg 7 çıkmış, oysa ben 50 nin altını göstermiyor diye biliyordum...geç döllenme olabilir elbette...biraz bekleyip kan verin gene olmazsa dr unuz zaten sökmesi için bir ilaç verir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…