Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Cnm benim ilk kimyasal kanda 6,1 2. Kimyasal kanda 12,25 di ikisinde de 2/ çizgi vardı

hava nasıl oralarda...bugün neler yapacaksınız canımın içi montemm..
ev yerleştirme kabusum oldu artık...hayırlısıyla bir tası tarağı toplayıp gitseydim
Canim benim hava çok güzel az sonra alış veriş için çıkacağım, kabus olmasın lütfen. Yavaş yavaş yaparsın, toplanmak daha kolay da yerleşmek biraz daha zaman alıyor. Her şey stres zaten, bunu da stres yapma kendine lütfen, olur gider

Cnm benim ilk kimyasal kanda 6,1 2. Kimyasal kanda 12,25 di ikisinde de 2/ çizgi vardı

işte bu da sadece 50 ve üstü değeri gösteriyor istatistiğini çürütüyor. test bozuk değilse sanırım hcg ye bayağı hassas.

burada hava çok çok serin.neredeyse sonbahar gibi..Antalya misss gibi :))
inşallah yavaş yavaş yaparım atlı kovalamıyor ya sonuçta...değişiklikler ürkütüyor beni birazcık

sekerpancari tatlım başkentin laboratuarı, embriyologları ve göğşen hoca ile ilgili fikirlerini alabilir miyim, bir de düşük doz uygulamalarında daha fazla mı ilaç kullanıyor, benim ilaçlar 2000 tutuyordu seninkiler 4000 raporsuz.. hoş randevu falan alamadım nova art ile başkent arasında karar da veremedim şimdi forumu okuyanlar sinir oluyordur belki artık bana ama, centruma giderken çok okumadan gitmiştim...

aşkolsun ya sinir olmak ne demek tabi ki soracaksın hem de defalarca, aklına yatana, içine sinene, seni en tatmin eden cevabı alana kadar soracaksın bebişim, keşke bilgim olsa da aydınlatabilseydim seni... Burada bunun için varız ben bile 1 haftadır b12 ve d vitamini peşindeyim defalarca sordum alt tarafı 2 vitamin ama insan güvendiği değer verdiği kişilerle paylaşıp bilgi almak istiyor

saol tatlım

Ilac icmene gerek yok iyi dedi.
Ama gecen sene kullandigimda apikobal vermisti.
saol canım cevap için ben şimdi b12 takviyeli folik asit follidoce ve supradyn all day kullanıyorum bunlardaki vitaminler b12 yi yükseltmeye yeter mi yoksa extradan bi de b12 kullanmalı mıyım nedir fikriniz?

bende dün elevit aldım kızlar içeriği düşük iki tane mi içsem monte sen kıyaslamıştın bir ara onları ne dersin? a vitamini çok fazlası da zararmış

saol canım cevap için ben şimdi b12 takviyeli folik asit follidoce ve supradyn all day kullanıyorum bunlardaki vitaminler b12 yi yükseltmeye yeter mi yoksa extradan bi de b12 kullanmalı mıyım nedir fikriniz?
bence yeter gnc women kullandığım aydan sonra 550 olmuştu b12, yıllar önce baktırdıklarımda 200 civarında oluyordu sanırım..

bende dün elevit aldım kızlar içeriği düşük iki tane mi içsem monte sen kıyaslamıştın bir ara onları ne dersin? a vitamini çok fazlası da zararmış
elevite hiç bakmamıştım tatlım, ben de çok karışığım bu vitaminler konusunda, hakkaten özellikle b12 ve d vit. eksiklikleri düşüğe bile sebep oluyormuş. şimdi panikledim dr gerek yok dedi bir şey vermedi, ,laç düşmanı uyuz adam! ben de diyorum ki birdahaki ay aşılama yapılacaksa en azından o zamana kadar tamamlayayım şu vitaminleri, off vallahi dağıldım gittim

ben previt positive kullanıyorum.

ben previt positive kullanıyorum.
bunu doktor mu önerdi canım sana? ayrıca folik ya da başka vitamin kullanmıyorsundur sanırım değerler oldukça yüksek çünkü
previt positive

Vitamin A ( A asetat) 3.500 IU

Vitamin A (Betakaroten)500 IU

Vitamin D-3 ( Kolekalsiferol)400 IU

Vitamin C ( Askorbik Asit)100 mg

Demir (as Ferrus Fumarat) 27 mg

Çinko (Çinko oksit) 25 mg

Niasin (Niasinamid) 18 mg

Vitamin E (α-tokoferol asetat)11IU

Pantotenik Asid ( d-Kalsiyum Pantotenat)8,33 mg

Vitamin B-12 (Siyanokobalamin)4 mcg

Vitamin B-6 (Piridoksin HCI)2,6 mg

Bakır ( Bakır Amino Asit Şelat)2 mg

VitaminB-2 (Riboflavin)1,7 mg

Vitamin B-1 (Tiamin Mononitrat)1,5 mg

Folat (Folik Asit)800 mcg

Kalsiyum ( Kalsiyum Karbonat)200 mg

Kalsiyum (Dikalsiyum Fosfat)50 mg

Selenyum (L-selenomethionin)20 mcg

b vitamini için mi canım? günaydın bu arada iyisindir inşallah tatlım...nasıl devam ediyor sende süreç?
Benim b12 değerim 2000 çıkmıştı. dr um gerek görmedi. previt positive içerisinde b ve d vitamini zaten var. İyiyim tatlım. Bende bir gelişme yok. İlaçları kullanmaya devam.

Başka vitamin takviyesi almıyorum. Sadece selenyum alıyorum. Bana dr um önerdi bu ilacı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…