B12 testi yaptırdın mı tatlım? Yaptırmadıysan yaptırıp ona göre dr kontrolünde kullan derim.çok karışık bu işler vallahi kafam karışıyor ne içeceğimi bilemedim
yaptırdım canım 223 çıktı değerim benim dr değer iyi bir şey kullanma dedi. dvit 9,2 çıktı o bile ne kadar düşük, ilaç vermedi hava güzel güneşte gez bol bol dediB12 testi yaptırdın mı tatlım? Yaptırmadıysan yaptırıp ona göre dr kontrolünde kullan derim.
Aslında en güzeli mümkün mertebe az ilaç kullanmak. Benimde midemin ve böbreklerimin bir dili yeter artık diyecekler.yaptırdım canım 223 çıktı değerim benim dr değer iyi bir şey kullanma dedi. dvit 9,2 çıktı o bile ne kadar düşük, ilaç vermedi hava güzel güneşte gez bol bol dediadam ilaç düşmanı yahu
günaydın tatlım hoşgeldin :)Günaydın topiğin güzel bayanları
2000 mi doğru mu anladım çoook yüksek diil miBenim b12 değerim 2000 çıkmıştı. dr um gerek görmedi. previt positive içerisinde b ve d vitamini zaten var. İyiyim tatlım. Bende bir gelişme yok. İlaçları kullanmaya devam.
Hoşbulduk canım. Nasılsın?günaydın tatlım hoşgeldin :)
ben de ace plus selenyum alacaktım ama yoktu sorduğum eczanede o bizde pek gitmez dedi...Başka vitamin takviyesi almıyorum. Sadece selenyum alıyorum. Bana dr um önerdi bu ilacı canım.
yaw yok neden sinir olunsun...bu çok önemli bir konu...tabii ki kafana yatması lazım..sekerpancari tatlım başkentin laboratuarı, embriyologları ve göğşen hoca ile ilgili fikirlerini alabilir miyim, bir de düşük doz uygulamalarında daha fazla mı ilaç kullanıyor, benim ilaçlar 2000 tutuyordu seninkiler 4000 raporsuz.. hoş randevu falan alamadım nova art ile başkent arasında karar da veremedim şimdi forumu okuyanlar sinir oluyordur belki artık bana ama, centruma giderken çok okumadan gitmiştim...
Evet tatlım. Normalde üst sınır 600 civarı. benim 2000 çıkmıştı. çok yüksek. ama dr um birkaç ay için normale iner dedi. benim 6 ay oluyor nerdeyse. şu an normale inmiştir.2000 mi doğru mu anladım çoook yüksek diil mi
iyiyim sizleri buralarda görünce daha iyi oluyorum, topik şenleniyor :)Hoşbulduk canım. Nasılsın?
ben kullanıyorum. niye öyle dedi ki?ben de ace plus selenyum alacaktım ama yoktu sorduğum eczanede o bizde pek gitmez dedi...
günaydın tatlışımmmGünaydın topiğin güzel bayanları
ay canım saol ya çok iyisin, cuma ayrılıyorsun di mi ben bugün karar vereyim, centrumu tekrar okudum recai hocanın bilgisine herkes güveniyor ama diğer personel ofsayt, e bu iş ekip işi zatenyaw yok neden sinir olunsun...bu çok önemli bir konu...tabii ki kafana yatması lazım..
Göğşen hoca hulusi beyin öğrencisi onu da gördüm...o da çok iyi bir dr.herkez çok memnun.orada konuşnlardan duydum.iletişimi kuvvetli.ama hulusi beye göre daha az yoğun.
şimdi bu ilaç meselesi bildiğin üzere kişiden kişiye değişiyor. 100 doz başlanıyor mesela ama baktılar ilerleme yok 225 doza hatta daha yükseğe çıkabiliyor.mesela merional kullandım ben. 1 toz 1 su olarak başladım.en son 3 toz 1 su kullanıyordum.yani tedavinin başında ilaç ücreti olarak şu kadar ödersiniz dedikleri tamamen tahmini. tedavinin seyrine göre değişiyor.gün olarak uzuyor yada kısalıyor.belki 2000 bile tutmaz foliküllerin gelişime göre.sen iste ben randevunu alırım senin ama karar verdiğin zaman.
ben eve ve iş yerine yakın yerlere soruyorum, tüp bebek için ilaç sağlayan eczanelerde her türlü takviye bulunuyor aslında ama onlarda bana uzak, neysem 2-3 aydır bir ton takviye aldım zaten, aklımda kalmasın diye soğan kürü bilem yaptımben kullanıyorum. niye öyle dedi ki?
Tüp bebek düşünüyor musun?ben eve ve iş yerine yakın yerlere soruyorum, tüp bebek için ilaç sağlayan eczanelerde her türlü takviye bulunuyor aslında ama onlarda bana uzak, neysem 2-3 aydır bir ton takviye aldım zaten, aklımda kalmasın diye soğan kürü bilem yaptım
şimdi dhea bitmek üzere, folbiol, elevit alıyorum
bu ayın 25 inde regl olurum herhalde, bu ay yaptırayım diyorumTüp bebek düşünüyor musun?
Güzel haberler bekliyoruz senden tatlım.bu ayın 25 inde regl olurum herhalde, bu ay yaptırayım diyorum
saol canım merkeze bile karar veremedim daha artık o piti piti yapıcam, başkent mi nova art mı diye düşünüp duruyorum, nova artta hiç olumsuz birşey okumadım, başkent çok yoğun ona göre bir tane olumsuz okudum,Güzel haberler bekliyoruz senden tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?