saol canım merkeze bile karar veremedim daha artık o piti piti yapıcam, başkent mi nova art mı diye düşünüp duruyorum, nova artta hiç olumsuz birşey okumadım, başkent çok yoğun ona göre bir tane olumsuz okudum,[/QUO
Olacak oldu mu rabbim nasip edecek oldu mu her yerde oluyor. Ama yine de merkez seçimi dr tercihi çok önemli bence. İçine sinmesi gerekiyor. Sonradan insanın keşkelerinin olmaması için. O yüzden iyice araştır. İçine hangisi sinerse onu tercih et derim.
Evet canımcım cuma inşallah...canım bak neresi içine sinerse oraya git. bana kötü gelen yerden sen ikiz gebe kalırsın belki bilinmezki...neyin hangi dr un vesile olacağı belli olmuyor.ay canım saol ya çok iyisin, cuma ayrılıyorsun di mi ben bugün karar vereyim, centrumu tekrar okudum recai hocanın bilgisine herkes güveniyor ama diğer personel ofsayt, e bu iş ekip işi zaten
süpermiş inşallah olacak canımkızlar yaaa bu internetten yazıştığım bi doktor var dr kemal hükmen bu adam pek güzel moral veriyor, hatırlarsanız geçen hafta vitaminlere başla demişti, tüm durumumu biliyor, bugün de şöyle yazmış :
""""""""""degerli okurum gebeligi tekrar düşünün vitaminlere devam edin normal seyreden gebeligi yakalacaksınız saygılarımla""""
pek moral oldu
inşallah tatlım hepimize nasip etsin inşallahhhh, mücadelemiz, emeklerimiz boşa gitmesin inşallahsüpermiş inşallah olacak canım
ağzından bal damlayan doktor,sevilir sayılır candırkızlar yaaa bu internetten yazıştığım bi doktor var dr kemal hükmen bu adam pek güzel moral veriyor, hatırlarsanız geçen hafta vitaminlere başla demişti, tüm durumumu biliyor, bugün de şöyle yazmış :
""""""""""degerli okurum gebeligi tekrar düşünün vitaminlere devam edin normal seyreden gebeligi yakalacaksınız saygılarımla""""
pek moral oldu
candır, baldır, nutelladır...ağzından bal damlayan doktor,sevilir sayılır candır
Çok tatlış şeyler söylemiş, etkisi uzun sürsüncandır, baldır, nutelladır...
ben hala çıkamadım kaptırdım kendimiiii
moral gerektiğinde yazın bu adama tatlış tatlış moraliniz yükselsinÇok tatlış şeyler söylemiş, etkisi uzun sürsün
ahahahaha valla ben artık ne yapsam bilmiyorum....çok ortada hatta geride bir yerlerdeyim...artık kader kısmet diyoruzzzzmoral gerektiğinde yazın bu adama tatlış tatlış moraliniz yükselsin
Depolanması icin dvit le beraber k2 vitamini içilmelidirgünaydın tatlım, sanırım depolanmıyor, benim temmuz ayında 15 miş d vit ben ondan sonra aralıklarla 3 - 4 ampul içmişimdir, sonuç 27
k2 kvit mi oluyor? ben multivitamin alıyordum ama içinde var mıydı bilemiyorumDepolanması icin dvit le beraber k2 vitamini içilmelidir
Baskentten çok pozitif duydumsekerpancari eğer ilaçlar 4000 tutacaksa bana başkent en az 8000 e gelecek, nova art 5750+ ilaçlar diyor orda ne tutacak o da muamma, maddiyatımı ayarlamaya çalışıyorum da...
K2 ve k vitamini farklik2 kvit mi oluyor? ben multivitamin alıyordum ama içinde var mıydı bilemiyorum
Günde bir defa içilmelidir elevit. Ama icinde domuz jelatini varbende dün elevit aldım kızlar içeriği düşük iki tane mi içsem monte sen kıyaslamıştın bir ara onları ne dersin? a vitamini çok fazlası da zararmış
ben her iki yerden de çok pozitif okudum ama işte başvuranların sorunu benim düzeyimde rezerv azlığı değil, erkek infertilitesinde tüp bebek başarısı daha yüksek genelde... napıcam ben ya zaten kararsız kazım biriyim...Baskentten çok pozitif duydum
Embriyoloji bölümleri doğru cevabı verir.kızlar dondurulup çözülen embriyolar tekrar dondurulabiliyormu?
Domuz jelatini varben her iki yerden de çok pozitif okudum ama işte başvuranların sorunu benim düzeyimde rezerv azlığı değil, erkek infertilitesinde tüp bebek başarısı daha yüksek genelde... napıcam ben ya zaten kararsız kazım biriyim...
k2 yi ilk defa duydum :)
ben gebeliğimde de elevit kullanmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?