Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ay canım saol ya çok iyisin, cuma ayrılıyorsun di mi ben bugün karar vereyim, centrumu tekrar okudum recai hocanın bilgisine herkes güveniyor ama diğer personel ofsayt, e bu iş ekip işi zaten
Evet canımcım cuma inşallah...canım bak neresi içine sinerse oraya git. bana kötü gelen yerden sen ikiz gebe kalırsın belki bilinmezki...neyin hangi dr un vesile olacağı belli olmuyor.

kızlar yaaa bu internetten yazıştığım bi doktor var dr kemal hükmen bu adam pek güzel moral veriyor, hatırlarsanız geçen hafta vitaminlere başla demişti, tüm durumumu biliyor, bugün de şöyle yazmış :

""""""""""degerli okurum gebeligi tekrar düşünün vitaminlere devam edin normal seyreden gebeligi yakalacaksınız saygılarımla""""

pek moral oldu

süpermiş inşallah olacak canım

ağzından bal damlayan doktor,sevilir sayılır candır

Baskentten çok pozitif duydum
ben her iki yerden de çok pozitif okudum ama işte başvuranların sorunu benim düzeyimde rezerv azlığı değil, erkek infertilitesinde tüp bebek başarısı daha yüksek genelde... napıcam ben ya zaten kararsız kazım biriyim...
k2 yi ilk defa duydum :)
ben gebeliğimde de elevit kullanmıştım :)

Domuz jelatini var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…