- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
hımmm gelişimleri sağlıklı şekilde olsa bile atarlar dimi ya .benim iki tane transfer olcak sanırım ...Embriyoloji bölümleri doğru cevabı verir.
Ama bence bozulur
Bilmemki . Embriyoloji ile konuşun.hımmm gelişimleri sağlıklı şekilde olsa bile atarlar dimi ya .benim iki tane transfer olcak sanırım ...
adet bittikten hemen sonra başladım ben 15 gün kullanıp 15 gün ara verdim sonra bi 15 gün daha kullandım. devamında incir kürü falan da varmış ama ben yapmadım.Soğan kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor
Teşekkürler cevap icinadet bittikten hemen sonra başladım ben 15 gün kullanıp 15 gün ara verdim sonra bi 15 gün daha kullandım. devamında incir kürü falan da varmış ama ben yapmadım.
rica ederim.Teşekkürler cevap icin
hayır malesef canımkızlar dondurulup çözülen embriyolar tekrar dondurulabiliyormu?
canım ben bu doktora yazdım 1-2 saat önce multivitamin ne önerirsiniz diye o da decavit pronatal yazmış, aman bu işler pek karışıkben her iki yerden de çok pozitif okudum ama işte başvuranların sorunu benim düzeyimde rezerv azlığı değil, erkek infertilitesinde tüp bebek başarısı daha yüksek genelde... napıcam ben ya zaten kararsız kazım biriyim...
k2 yi ilk defa duydum :)
ben gebeliğimde de elevit kullanmıştım :)
bunları bilmiyordum bak dr da bişey demedi hiç, teşekkür ederim önerileriniz içinAşılamadan itibaren bazi yiyecekleri bırakın.
Kahve yasak.
Limon. Yasak
Maydanoz yasak
Bitki çayları yasak
saol canım aldım artık kullanıcam bunu, bir daha ki sefer de onu alırım tabi bulursam:)canım ben bu doktora yazdım 1-2 saat önce multivitamin ne önerirsiniz diye o da decavit pronatal yazmış, aman bu işler pek karışık
özelde yaptıracağım canım, bana adetin 3.günü gel fsh, progesteron ve e2 testini yaptır takibe başlayalım dediler. benim hastanede fiyatlar uygun aşılama için 500 tl+ ilaçlar dediler.sen kaça yaptıracaksın?no_name_ mrb canım sen özeldemi yaptıracaksın aşılamayı adetin kaçıncı günü başlanıyo birde fiyat olarak ne söylediler sana ?dr bana adet olunca gel dedi sadece ilk günden mi gitmeliyim acaba
senin hstane gayet uygunmuş gerçekten, benim sormak aklıma gelmedi o an heyecandan ama benim dr hsgde bile 1000 tl istemişti fazla mı ister bundada bilmiyorum cnmözelde yaptıracağım canım, bana adetin 3.günü gel fsh, progesteron ve e2 testini yaptır takibe başlayalım dediler. benim hastanede fiyatlar uygun aşılama için 500 tl+ ilaçlar dediler.sen kaça yaptıracaksın?
fazla ister muhtemelen ben hsg yi 250 ye mi ne yaptırmıştım...senin hstane gayet uygunmuş gerçekten, benim sormak aklıma gelmedi o an heyecandan ama benim dr hsgde bile 1000 tl istemişti fazla mı ister bundada bilmiyorum cnm
ben narkozlu istemiştim 1000 tl dedi narkozsuzda 750 idi başka özel hastaneye gitmiştim 400e yaptırmıştım.fazla ister muhtemelen ben hsg yi 250 ye mi ne yaptırmıştım...
Bende bilmiyordum. Bilmediğim icin hic dikkar etmedim. Bu yüzden iki nefatif aşılamam var. Tüp bebek yaptırınca doktor bunlar yasak demişti. Düşük yapar demişti.bunları bilmiyordum bak dr da bişey demedi hiç, teşekkür ederim önerileriniz için
orası öyle tabiki tatlım bu işin azı çoğu yok her yer farklı, neresi içine siniyorsa...ben narkozlu istemiştim 1000 tl dedi narkozsuzda 750 idi başka özel hastaneye gitmiştim 400e yaptırmıştım.
aman giden para olsun yeterki gelsin meleklerimiz :)
Nerde?fazla ister muhtemelen ben hsg yi 250 ye mi ne yaptırmıştım...
çok sağol canım dikkat edeceğim mutlaka 1 haftam kaldı bakalım nasib artık, herşey Rabbimin elinde belkide hiç beklemediğimiz bir anda gelecek meleklerimiz zamanı var demekkiBende bilmiyordum. Bilmediğim icin hic dikkar etmedim. Bu yüzden iki nefatif aşılamam var. Tüp bebek yaptırınca doktor bunlar yasak demişti. Düşük yapar demişti.
Birşey değilçok sağol canım dikkat edeceğim mutlaka 1 haftam kaldı bakalım nasib artık, herşey Rabbimin elinde belkide hiç beklemediğimiz bir anda gelecek meleklerimiz zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?