Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım ben bu doktora yazdım 1-2 saat önce multivitamin ne önerirsiniz diye o da decavit pronatal yazmış, aman bu işler pek karışık

no_name_ mrb canım sen özeldemi yaptıracaksın aşılamayı adetin kaçıncı günü başlanıyo birde fiyat olarak ne söylediler sana ?dr bana adet olunca gel dedi sadece ilk günden mi gitmeliyim acaba

no_name_ mrb canım sen özeldemi yaptıracaksın aşılamayı adetin kaçıncı günü başlanıyo birde fiyat olarak ne söylediler sana ?dr bana adet olunca gel dedi sadece ilk günden mi gitmeliyim acaba
özelde yaptıracağım canım, bana adetin 3.günü gel fsh, progesteron ve e2 testini yaptır takibe başlayalım dediler. benim hastanede fiyatlar uygun aşılama için 500 tl+ ilaçlar dediler.sen kaça yaptıracaksın?

senin hstane gayet uygunmuş gerçekten, benim sormak aklıma gelmedi o an heyecandan ama benim dr hsgde bile 1000 tl istemişti fazla mı ister bundada bilmiyorum cnm

ben narkozlu istemiştim 1000 tl dedi narkozsuzda 750 idi başka özel hastaneye gitmiştim 400e yaptırmıştım.
aman giden para olsun yeterki gelsin meleklerimiz :)
orası öyle tabiki tatlım bu işin azı çoğu yok her yer farklı, neresi içine siniyorsa...

Bende bilmiyordum. Bilmediğim icin hic dikkar etmedim. Bu yüzden iki nefatif aşılamam var. Tüp bebek yaptırınca doktor bunlar yasak demişti. Düşük yapar demişti.
çok sağol canım dikkat edeceğim mutlaka 1 haftam kaldı bakalım nasib artık, herşey Rabbimin elinde belkide hiç beklemediğimiz bir anda gelecek meleklerimiz zamanı var demekki

kızlar yaaa forumları okuyorum da bi tüp bebek doktoru demiş ki yazın sıcaklardan erkeğin sperm sayısı düşer, yaz geçince yapalım tedaviyi demiş, böyle bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…