sanırım bunu yapabilirim :))bu arada kuru incir spermleri de arttırıyormuş, eşlere de yedirin kızlar...
""""""""""""""
Saf zeytin yağında bir gün bekletilmiş kuru incirden sabahları aç karnına 2 adet yenmesi gerekiyor. Bu küre en az 6 ay devam edilmelidir.Kuru incir zeytinyağı kürünün faydaları; Astım, alerjik astım ve öksürük şikayetleri için doğal tedavi yöntemlerinin en etkilisidir. 6 ay süresince hiç ara vermeden kullanılması gerekmektedir. Akciğer hastalıkları dışında, erkeklerde sperm arttırıcı özelliği mevcuttur. Sadece erkeklerde değil kadınlarda da doğurganlığı artırıcı özellği vardır.
Kuru incir zeytinyağı kürünün hazırlanışı, kullanımı; 2 adet inciri geceden saf zeytinyağının içerisine koyup, diğer geceye kadar bekletin. 1 günün sonunda, 2 adet inciri zeytinyağının içerisinden çıkarıp yiyin. Hemen yediğiniz incirlerin yerine 2 adet daha koyun. Hiç ara vermeksizin, bu kürü 6 ay boyunca uygulayın.""""""""""""""
kızlar yaaa forumları okuyorum da bi tüp bebek doktoru demiş ki yazın sıcaklardan erkeğin sperm sayısı düşer, yaz geçince yapalım tedaviyi demiş, böyle bir şey var mı?
süpper, yap canım içine de doldur cevizi, yesinler bol bol..benimki yazık hepsini yapıyor hiç itiraz etmiyor sağolsun ama şu ana kadar en sevdiği bu incir işi oldu, artık yeme yeter demeye bile başladımsanırım bunu yapabilirim :))
bu arada kuru incir spermleri de arttırıyormuş, eşlere de yedirin kızlar...
""""""""""""""
Saf zeytin yağında bir gün bekletilmiş kuru incirden sabahları aç karnına 2 adet yenmesi gerekiyor. Bu küre en az 6 ay devam edilmelidir.Kuru incir zeytinyağı kürünün faydaları; Astım, alerjik astım ve öksürük şikayetleri için doğal tedavi yöntemlerinin en etkilisidir. 6 ay süresince hiç ara vermeden kullanılması gerekmektedir. Akciğer hastalıkları dışında, erkeklerde sperm arttırıcı özelliği mevcuttur. Sadece erkeklerde değil kadınlarda da doğurganlığı artırıcı özellği vardır.
Kuru incir zeytinyağı kürünün hazırlanışı, kullanımı; 2 adet inciri geceden saf zeytinyağının içerisine koyup, diğer geceye kadar bekletin. 1 günün sonunda, 2 adet inciri zeytinyağının içerisinden çıkarıp yiyin. Hemen yediğiniz incirlerin yerine 2 adet daha koyun. Hiç ara vermeksizin, bu kürü 6 ay boyunca uygulayın.""""""""""""""
ben bi zararı olacağını düşünmüyorum ama..sadece günlük miktar önemli demişti bana aktar, günlük azar azar yendiğinde uzun süre yenmesi sanki zarardan çok yarar getirir gibi...Bu sabah esim acaba bal sutu polene ara mi versen,cok icmenin bi sakincasi olur mu ki diye sordu. Benim de aklim karisti. Etkisini gostermesi icin en az 2 ay tuketmek gerekirmis. 2 gun sonra tam 2 ay dolacak tuketmeye baslayali.
lezzet olarak çok kötü olacağını düşünmüştüm ben de ama asla kötü olmuyor tadı, öneririm, hatta incir yağın içinde yumuşuyor daha bile lezeetli oluyor benceKuru inciri esim de ben de yiyoruz. Dusundum gecen gun yatirmayi ama sonra vazgectim niyeyse:)
burdan bi arkadaşta prolaktin ve pco sorunu vardı bu ay oda aşılamaya başlayacaktı bir tavsiye üzerine hergün 3 tane incir yemiş ve infolic içmiş şu an hamile :) incirin etkisi çok sanırım eşlerimizle beraber bizde yiyelim en iyisi infolicte içmeyi düşünüyorum dr ma sorup keşke daha önceden deneseydim bunları bendebu arada kuru incir spermleri de arttırıyormuş, eşlere de yedirin kızlar...
""""""""""""""
olur canım meraklanma, olduğu kadar.inşallah aşılaman da tutarburdan bi arkadaşta prolaktin ve pco sorunu vardı bu ay oda aşılamaya başlayacaktı bir tavsiye üzerine hergün 3 tane incir yemiş ve infolic içmiş şu an hamile :) incirin etkisi çok sanırım eşlerimizle beraber bizde yiyelim en iyisi infolicte içmeyi düşünüyorum dr ma sorup keşke daha önceden deneseydim bunları bende
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım bende aşılamaya kadar yedireyim eşime 1 haftada ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama :)
inşallah seninde tutar canım hasretimiz son bulurolur canım meraklanma, olduğu kadar.inşallah aşılaman da tutar
inşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallahinşallah seninde tutar canım hasretimiz son bulur
bende mart doğdum aslında... ama baharı da sevsem de yaz iyidir benim içinMartta dogdugundan midir nedir en iyisi ilkbahar bana:)
ayyyy sormaaaa yaaa... bende üşüyebilirdim ama ütü olunca buharından sıcaklıyorum zaten... gayet şort t short şeklindeydim....aynen ben de montları yıkadım yorganları kaldırdım geçen hafta piştik, ince battaniyelere geçtim, dün akşam ise dondum, çok az kombiyi bile yaktım, şimdi burnum akıyor hafiften, çok şükür bizde ütü işi neredeyse yok :)
antalya mııııı????? keşkeeee bende olsammmmmantalyada olduğun için mi acep montem :)
ay şekerim Allah yardımcın olsun, geçen yıl mayısta ev taşıdım bende aynı şehir içinde bile feciydi... bide bizim ev yapılıyodu. kocam sen eşyaları hazırlamaya başla bi kullancaklarımız kalsın demişti. ben de koliledim. 2 ay kolide kaldılarerken rezervasyon güzeldir...beyaz şapkalar kolsuzlar askılılar ise süperdir
bende nisan doğumlu bir bahar çocuğuyum..bahar güzeldir ancak yaz da fena değildir....
bakalım yeni şehirde ilkbahar ve yaz nasıl oluyormuş...Allah nasip etsin görmeyi..
eşim işe yeni başladığından tatil planımız malesef bu yaz için yok...artık hafta sonlarını değerlendiririz bizde
aslında idrar testleri ile kan testleri arasında şöyle bir durum var. idrar testleri hormon idrara geçince bir şey gösterebiliyor. bazı insanlarda kan değeri 6-7 iken bile beta hcg hormonu idrara geçiyor, bazı insanlarda ise 200 üstü değerlerde bile hortmon idrara geçmiyor, dolayısıytla da testte negatif çıksa da kanda değer olabilir... bu sebeple kesinlikle kan testi yaptırman lazım. eğer gebelik var ise ona göre doktor tavsiyeleri olacaktır, gebelik yoksa da stres olabilir ancak başka şeyler de olabilir. doktor ona göre önerilerde bulunur.Günaydın kızlar,
Tüp bebek tedavisine geçmek için adet olmayı beklerken Bat 4 gün geçti,
dün idrar testi yaptım negatif..
34.gündeyim ki hiç böyle gecikmemişti.
Geciken ilk günlerde idrar'da gebeliğin çıkmama durumu olur mu?
İdrar testleri en az kaç hcg değeri ölçüyor biliyor musunuz?
hayır tatlım....kızlar dondurulup çözülen embriyolar tekrar dondurulabiliyormu?
evet bana da bir çok doktor onu önerdi, uzunca bi süre da kullandım.En iyi multivitamin decavit . Hamilelerden duymuştum
kesinlikle tavsiye ederim biraz büyük bir hap yutarken zor oluy ama içeriği oldukça iyi....canım ben bu doktora yazdım 1-2 saat önce multivitamin ne önerirsiniz diye o da decavit pronatal yazmış, aman bu işler pek karışık
evet tatlım sıcak havalar -antalya da ağustos gibi- , hamam yada termal havuzlar falan sperme zarar... sıcak sudan uzak kalmalı. sigara ve alkol de spermlerde kadınlardakinden çok daha fazla etkili. tüp veya aşılama tedavilerinde de en güzeli bahar aylarıdır şahsi fikrim. güneşi görüyoruz içimiz ısınıyo hem çok sıcak değil, çok soğuk değil.... bence sen tam ideal zamanda olacaksın tedavini :)kızlar yaaa forumları okuyorum da bi tüp bebek doktoru demiş ki yazın sıcaklardan erkeğin sperm sayısı düşer, yaz geçince yapalım tedaviyi demiş, böyle bir şey var mı?
pco olup kendiliğinden gebe kalan o kadar çok ki... inofolic veya miyositol positive içeriğinde bulunan İnositol çok etkili diyollaaaaa :))))burdan bi arkadaşta prolaktin ve pco sorunu vardı bu ay oda aşılamaya başlayacaktı bir tavsiye üzerine hergün 3 tane incir yemiş ve infolic içmiş şu an hamile :) incirin etkisi çok sanırım eşlerimizle beraber bizde yiyelim en iyisi infolicte içmeyi düşünüyorum dr ma sorup keşke daha önceden deneseydim bunları bende
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım bende aşılamaya kadar yedireyim eşime 1 haftada ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama :)
Kucuk sisede canim benim aldigim marka.1 kutuda 10 sise var. Kasiga doksem 1 yemek kasigina denk gelir. Normal sanirim.ben bi zararı olacağını düşünmüyorum ama..sadece günlük miktar önemli demişti bana aktar, günlük azar azar yendiğinde uzun süre yenmesi sanki zarardan çok yarar getirir gibi...
çoooook teşekkür ederim....bu arada ev uzakta olduğundan beimkilerde sanırım 1 aydır kolidebende mart doğdum aslında... ama baharı da sevsem de yaz iyidir benim için
ayyyy sormaaaa yaaa... bende üşüyebilirdim ama ütü olunca buharından sıcaklıyorum zaten... gayet şort t short şeklindeydim....
ayağımdaki çoraplarla(pembe bilekte bildiğiniz çorap) çok seksi olduğumu söyleyerek dalga geçen kocayı kınıyorummmm
antalya mııııı????? keşkeeee bende olsammmmm
ay şekerim Allah yardımcın olsun, geçen yıl mayısta ev taşıdım bende aynı şehir içinde bile feciydi... bide bizim ev yapılıyodu. kocam sen eşyaları hazırlamaya başla bi kullancaklarımız kalsın demişti. ben de koliledim. 2 ay kolide kaldılarhatta bide istanbuldan gelin aldık, o kolili evden gelin çıkardım. gelin alıcıyı benim evden yapyılar.... bir de tabi gecesinde bende kalmışlardı düşünsene tüm bunları niye anlattım... şükret diyeee inşallah yeni şehir de bahar da yaz da, konu komşu da , iş güç de süper olur tatlımmm
bu arada benim koca da henüz 4 aydır bu iş yerinde çalışıyo, neye istinaden tatil bakıyo anlayabilmiş değilim... kendimi kaptırmasam diyorum ama kapılmamak da ne mümkün!!!!
aslında idrar testleri ile kan testleri arasında şöyle bir durum var. idrar testleri hormon idrara geçince bir şey gösterebiliyor. bazı insanlarda kan değeri 6-7 iken bile beta hcg hormonu idrara geçiyor, bazı insanlarda ise 200 üstü değerlerde bile hortmon idrara geçmiyor, dolayısıytla da testte negatif çıksa da kanda değer olabilir... bu sebeple kesinlikle kan testi yaptırman lazım. eğer gebelik var ise ona göre doktor tavsiyeleri olacaktır, gebelik yoksa da stres olabilir ancak başka şeyler de olabilir. doktor ona göre önerilerde bulunur.
hayır tatlım....
evet bana da bir çok doktor onu önerdi, uzunca bi süre da kullandım.
kesinlikle tavsiye ederim biraz büyük bir hap yutarken zor oluy ama içeriği oldukça iyi....
evet tatlım sıcak havalar -antalya da ağustos gibi- , hamam yada termal havuzlar falan sperme zarar... sıcak sudan uzak kalmalı. sigara ve alkol de spermlerde kadınlardakinden çok daha fazla etkili. tüp veya aşılama tedavilerinde de en güzeli bahar aylarıdır şahsi fikrim. güneşi görüyoruz içimiz ısınıyo hem çok sıcak değil, çok soğuk değil.... bence sen tam ideal zamanda olacaksın tedavini :)
benimde en son kullandığım şişe içinde nohut tanesi kadar dilimin altında eritiyorum..en çabuk oradan karışırmış kana...Kucuk sisede canim benim aldigim marka.1 kutuda 10 sise var. Kasiga doksem 1 yemek kasigina denk gelir. Normal sanirim.
Siz buyuk kutudan kasikla mi yiyorsunuz benim gibi minik siseyi kafaya dikiyor musunuz:)
değişiyor belki de markasına göre canım bizim büyük cam şişe, içinde kaşığı vardı plastik, 1 çay kaşığı büyüklükte, sabahları 1 kaşık yiyoruzKucuk sisede canim benim aldigim marka.1 kutuda 10 sise var. Kasiga doksem 1 yemek kasigina denk gelir. Normal sanirim.
Siz buyuk kutudan kasikla mi yiyorsunuz benim gibi minik siseyi kafaya dikiyor musunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?