Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bi de tartıda 73 gördüm rekora koşuyorum. Az yediğimi sanıyorum ama balon gibi oldum noldu böyle aklım almıyo. Düzenli diyet yapmaya halim sabrım yok.
Bahar depresyonu mu geçiriyorum

neden öyle oldun be canım? bunaldın mı? en azından akupunturuna devam edeydin iyiydi... ben de şimdi gnc ye bakıyordum... rabbim kolaylık versin hepimize...

neden öyle oldun be canım? bunaldın mı? en azından akupunturuna devam edeydin iyiydi... ben de şimdi gnc ye bakıyordum... rabbim kolaylık versin hepimize...
Bilmiyorum canım, başak burcuyum her şeyi mükemmel yapmaya çalışıyorum böyle kötü bi huyum var ve bişeyler eksik olunca kendimi kötü hissedip toptan salıyorum. Mayıs ayından beri de aynı kafadayım belki normaldir bunalmam bilemiyorum. İçimden bi ses yanlış yapıyorsun diyor ama gerçekten gücüm kalmadı bu ara, kilo almak da çok moralimi bozdu belki de bilinçaltım yaptırtmıyodur bu yüzden

sıkma canını tatlım, su akar yolunu bulur, düzene girer her şey... kiloyu da dert etme önümüz yaz, ramazan, rahatlıkla veririz inşallah

Gunduzleri t-shirt gomlek terlik giyecek gibi olsun sicaklik cok bunaltmadan,aksamlari serin olsun,rahar uyuyalim. Bolunun havasi gibi:)

benimde en son kullandığım şişe içinde nohut tanesi kadar dilimin altında eritiyorum..en çabuk oradan karışırmış kana...
bende kullanmıyorum şimdi eşimin yanında gidince devam edicem inşallah...

Esime de iciriyorum ben . Daha da iyi olsun diye.ancak tedavim baslayip yumurta kaliten iyi derse doktor o zaman inanirim ari sutu bal polenin kaliteyi arttirdigina.

Aktardan mi aldiniz.
Aktardan aldiysan hazir sise mi,aktar kendi mi hazirladi canim
canım aktardan aldım arı sütü bal polen karışımı aksu vital marka.. sadece arı sütü de vardı ama biliyorsun bal ile karışmadığı takdirde 40 günde tüketilmesi gerektiği için almadım arı sütü, karışım aldım

Ara ara o bunalmalar bende de oluyor.
Bi an geliyor sanki nefes alamiyorum, canim sıkılıyor,moralim bozuluyor.dibe vuruyorum.sonra yine diyorum kendime,ben diyemezsem esim bana diyor,yeni donem basliyor,hadi birakma kendini,yeni donem yeni umut demek,yumurtalari uzme diye. Kendimizi yine motive etmeye calisiyoruz. Yoksa kendimizi salarsak hic iyi olmayacak.Hadi gayret diyerek yeni tedaviyi bekliyoruz.
Sen de birakmamaya calis kendini. Biliyorum bazen cok zor. Bunaliyoruz,daraliyoruz. Ama devam etmek zorundayiz.

Aktarlar kendileri de karisim yapiyorlarmis canim da hazorlatiyor musunuz merak ettim.sagol:)

Aktarlar kendileri de karisim yapiyorlarmis canim da hazorlatiyor musunuz merak ettim.sagol:)
Rica ederim cnm, onu yeni duydum, bu sisem bitince belki hazırlatabilirim, forumlarda da aksu vital görünce direkt almıştım. Bu ara yine gideceğim aktara, bi bakayım hem yeni neler var

Rica ederim cnm, onu yeni duydum, bu sisem bitince belki hazırlatabilirim, forumlarda da aksu vital görünce direkt almıştım. Bu ara yine gideceğim aktara, bi bakayım hem yeni neler var

Ben de surekli bu sise bitsin aktara hazirlatayim bi tane de diye diye 2 ayı bitirdim.
Eczane yakin,kolayima geliyor.aktar icin carsiya cikmam lazim. Ciktigimda da unutuyorum hep.
Aksu vitali ve egricayiri okumustum ben de diger forumlarda.
Ari sutu,bal,polen,keciboynuzu ozu,sogan kuru,d vitamini... ne var ne yok yaptik. Insallah tedavide kaliteli yumurta / yumurtalar cikar.artik baslamak istiyorum. Hazirim. 2 ay dinlenmek iyi geldi ve yetti:)

günaydın, yanlış yapıyormuşum bu kürü akşam koyup sabah yiyordum :) kilo yapıyor incir bende kızlar, bir de şeker dengemi bozuyor...

günaydın inşallah tatlım kürler tamam, rahim hazır, gelsin bebik inşallah

kesinlikle az ve herşeyden sürekli yemek gerek, bir de hareket ama ben herşeyden çok yiyen, hareket etmeyen biriyim genel olarak, eşimde benzer...

günaydın inşallah tatlım kürler tamam, rahim hazır, gelsin bebik inşallah

Gunaydin canim. Aynen canim. Hersey hazir. Annesiyle babasi da hazir. Ananesi,dayisi,babannesi,dedesi... herkes ve hersey hazir. O da hazirsa gelsin artik,hayirlisiyla ve saglikla:))

Bekleyen herkesin bebişi gelsin:)

günaydın tatlım seni kampa sokmak gerek :) son regl tarihin kaçıydı, aslında bat diilde sat listesi yapalım biz en iyisi, yöneticiye duyurulur :) soğan kürünü bende yaptım eğer kist falan yoksa gereksiz diye düşünüyorum artık, bende hiçbir etkisi olmadı hatta inşallah gereksiz yere rahimimi inceltmemiştir, bir sürü nar, kabak çekirdeği yemiştim boşa gider hepsi, nar da yok artık piyasadakiler çürük çarık, %100 ler acı, benim tek aklımda kalan şu ara ace selenyum oldu ama napiim artık...

benimde en son kullandığım şişe içinde nohut tanesi kadar dilimin altında eritiyorum..en çabuk oradan karışırmış kana...
bende kullanmıyorum şimdi eşimin yanında gidince devam edicem inşallah...
benimde eğri.... tahta çubukla dil altı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…