Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bi de tartıda 73 gördüm rekora koşuyorum. Az yediğimi sanıyorum ama balon gibi oldum noldu böyle aklım almıyo. Düzenli diyet yapmaya halim sabrım yok.
Bahar depresyonu mu geçiriyorum
kilo dediğin nedir ki gider, koşu bandı var mıydı?

Bi de tartıda 73 gördüm rekora koşuyorum. Az yediğimi sanıyorum ama balon gibi oldum noldu böyle aklım almıyo. Düzenli diyet yapmaya halim sabrım yok.
Bahar depresyonu mu geçiriyorum
tatlım regl olamamakta şişiriyor bence yeşil çay içiyorum ben her akşam, rahatlıyorum

ben bahar aylarında çok kilo alıyorum yazın bakıyorum gitmiş, sıcakta daha az yiyorum, yaz geliyor verirsin kiloları takma..

Esime de iciriyorum ben . Daha da iyi olsun diye.ancak tedavim baslayip yumurta kaliten iyi derse doktor o zaman inanirim ari sutu bal polenin kaliteyi arttirdigina.
benim forumlarda okuduğum kesinlikle arı sütünün işe yaradığı yönünde, kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyormuş, diğer arıların iki katı olurmuş ve bir sürü yumurtlarmış, bir de arıların en sevdiği çiçeklerden biri civan perçemiymiş, ilginç di mi...

Ilgincmis hakkaten.
Evet ben de hep ise yaradigini duydum. Hatta bir arkadas iki tedavi arasinda kullanmis ve sayisal olarak toplanan yumurta sayisinda artis saglamis ve tek tek toplanan dollenen transfer edilen yumurta sayisini yazmisti.
Iyi beslensin arıcıklar,bizi de guzel beslesinler:)

Bizde kraliçe olma yolunda ilerliyoruz mesela diğerlerinin 2 misli olmak gibi

Adet sokturucu vermiyor mu doktor canim.
Gecer canim bunalmalar, bahardan olabilir.

Günaydın kızlar arı sütü ampulü nasıl kullanılıyor?
muhtemelen dil altıdır, ben eğri... 40 gr kavanozunu aldım her sabah dil altı tahta çay kaşığı ile alıyorum, ama en kötü kullandığım takviyem oldu en önemlisi halbuki, sabah aç karna alın 15 dk sonra kahvaltı edin diyorlar, benim vakit olmuyor, 5 dk sonra yiyorum... geç başladım, en az 3 ay diyorlar, benim 1 ay bile olmadı, hayırlısı...

ben poleni dil altı diye biliyorum. az önce siteyi inceledim. arı sütünün ampülüde var, onun hiç kullanmadım. ne kadar hangi miktarda kullanmam gerekiyor. bilmiyorum.

Ben de 2 ay duymustum,3 muymus canim?
Benim de 2 ay oldu.tedaviye kadar devam.
Olsun sen devam et. Tedaviye ne zaman baslayacagin belli olmaz. Ne kadar icersek kardir.
40 gr. lık kavanoz ne kadar canim?

ahahaha esprili insan ya hakkaten bir kovanımız eksik:) ilk defa reçelin fırına konduğunu duymuş bulunmaktayım, ey hayat bize neler öğretiyorsun
Toparladı sanki biraz, sonra da güneşe köy talimatını verdi, şimdi kapalı balkona üstüne tülbent serip koydum. Ya 2 kg çilek için ne uğraştım ama sabah beri içim disim çilek. Eşime köyden getirmişler 5 kg, çok da güzeldi ama nasıl yensin 1 kg kadarını parktaki çocuklara dağıtım, 2 kilosu reçel oldu, 1 kg kadar da temizleyip dilimleyip dipfrize attım, kalanı da yenecek. Cilekten fenalık geldi

ben poleni dil altı diye biliyorum. az önce siteyi inceledim. arı sütünün ampülüde var, onun hiç kullanmadım. ne kadar hangi miktarda kullanmam gerekiyor. bilmiyorum.
amayaa kullanmıştı onu, 20 ampul var günde bir tanedir tatlım o da aç karınadır, etkileşim olmaz ise etki daha iyi oluyor biliyorsun, 2-3 ay kullanılabilir, şimdi diğer forumda tüpte başarılı olmuş bir bayan bir sene boyunca arı sütü bal polen kullandığını ve etkili olduğunu yazmış.

Kızlar 1 hafta once icmistim dvit ampul bugün bi daha içeceğim, değeri 7-8 çıkanlara falan gün aşırı vermiş Dr, dün oldukça araştırdım, depoları hemen doldurayim diyorum, bi daha 15 gün sonra içerim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…