kilo dediğin nedir ki gider, koşu bandı var mıydı?Bi de tartıda 73 gördüm rekora koşuyorum. Az yediğimi sanıyorum ama balon gibi oldum noldu böyle aklım almıyo. Düzenli diyet yapmaya halim sabrım yok.
Bahar depresyonu mu geçiriyorum
tatlım regl olamamakta şişiriyor bence yeşil çay içiyorum ben her akşam, rahatlıyorumBi de tartıda 73 gördüm rekora koşuyorum. Az yediğimi sanıyorum ama balon gibi oldum noldu böyle aklım almıyo. Düzenli diyet yapmaya halim sabrım yok.
Bahar depresyonu mu geçiriyorum
ben bahar aylarında çok kilo alıyorum yazın bakıyorum gitmiş, sıcakta daha az yiyorum, yaz geliyor verirsin kiloları takma..Bilmiyorum canım, başak burcuyum her şeyi mükemmel yapmaya çalışıyorum böyle kötü bi huyum var ve bişeyler eksik olunca kendimi kötü hissedip toptan salıyorum. Mayıs ayından beri de aynı kafadayım belki normaldir bunalmam bilemiyorum. İçimden bi ses yanlış yapıyorsun diyor ama gerçekten gücüm kalmadı bu ara, kilo almak da çok moralimi bozdu belki de bilinçaltım yaptırtmıyodur bu yüzden
benim forumlarda okuduğum kesinlikle arı sütünün işe yaradığı yönünde, kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyormuş, diğer arıların iki katı olurmuş ve bir sürü yumurtlarmış, bir de arıların en sevdiği çiçeklerden biri civan perçemiymiş, ilginç di mi...Esime de iciriyorum ben . Daha da iyi olsun diye.ancak tedavim baslayip yumurta kaliten iyi derse doktor o zaman inanirim ari sutu bal polenin kaliteyi arttirdigina.
Canim ya mis koktu da oldukça da olaylı oldu :) kıvamı tutturamadim sanırım c ok sulu olmuş sabah sabah annemi uyandırarak fırına koyma konusunda tüyo aldım, reçel şimdi fırında :) bakalım ne çıkacakayy ne güzel kokar o montem mis mis
benim forumlarda okuduğum kesinlikle arı sütünün işe yaradığı yönünde, kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyormuş, diğer arıların iki katı olurmuş ve bir sürü yumurtlarmış, bir de arıların en sevdiği çiçeklerden biri civan perçemiymiş, ilginç di mi...
Bizde kraliçe olma yolunda ilerliyoruzbenim forumlarda okuduğum kesinlikle arı sütünün işe yaradığı yönünde, kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyormuş, diğer arıların iki katı olurmuş ve bir sürü yumurtlarmış, bir de arıların en sevdiği çiçeklerden biri civan perçemiymiş, ilginç di mi...
Sanırım ben 3 katı oldum ama halen kraliçe arı olamadım.Bizde kraliçe olma yolunda ilerliyoruzmesela diğerlerinin 2 misli olmak gibi
Canimsin sen benim, ana kralicem, olacak elbet sıkma canınıSanırım ben 3 katı oldum ama halen kraliçe arı olamadım.
Kaç haftadır işe gitmiyodum baktım boşluktan durmadan foruma internete sarıyorum, en iyisi işe döneyim dedim. 3 gündür 6 saat uykuyla duruyorum, iş yoğunluğunu unutmuşum tembelliğe alışmış bünyem. Migrenim tutar gibi oldu korktum parol içtim 1 tane. Akupunktura gitmeyeli 1 ay oldu, soğan kürünün gününü kaçırdım adet ne zaman olurum belli değil yapsam mı kararsız kaldım. Omega3 coq10 kapsülüm bitti gnc lerde kalmamış bulamadım 3 gündür içemiyorum.
Çok saldım kendimi ne yapsam bilmiyorum kızın bana
ahahaha esprili insan ya hakkaten bir kovanımız eksik:) ilk defa reçelin fırına konduğunu duymuş bulunmaktayım, ey hayat bize neler öğretiyorsunBizde kraliçe olma yolunda ilerliyoruzmesela diğerlerinin 2 misli olmak gibi
Senden de benim canımsınCanimsin sen benim, ana kralicem, olacak elbet sıkma canını
muhtemelen dil altıdır, ben eğri... 40 gr kavanozunu aldım her sabah dil altı tahta çay kaşığı ile alıyorum, ama en kötü kullandığım takviyem oldu en önemlisi halbuki, sabah aç karna alın 15 dk sonra kahvaltı edin diyorlar, benim vakit olmuyor, 5 dk sonra yiyorum... geç başladım, en az 3 ay diyorlar, benim 1 ay bile olmadı, hayırlısı...Günaydın kızlararı sütü ampulü nasıl kullanılıyor?
ben poleni dil altı diye biliyorum. az önce siteyi inceledim. arı sütünün ampülüde var, onun hiç kullanmadım. ne kadar hangi miktarda kullanmam gerekiyor. bilmiyorum.muhtemelen dil altıdır, ben eğri... 40 gr kavanozunu aldım her sabah dil altı tahta çay kaşığı ile alıyorum, ama en kötü kullandığım takviyem oldu en önemlisi halbuki, sabah aç karna alın 15 dk sonra kahvaltı edin diyorlar, benim vakit olmuyor, 5 dk sonra yiyorum... geç başladım, en az 3 ay diyorlar, benim 1 ay bile olmadı, hayırlısı...
muhtemelen dil altıdır, ben eğri... 40 gr kavanozunu aldım her sabah dil altı tahta çay kaşığı ile alıyorum, ama en kötü kullandığım takviyem oldu en önemlisi halbuki, sabah aç karna alın 15 dk sonra kahvaltı edin diyorlar, benim vakit olmuyor, 5 dk sonra yiyorum... geç başladım, en az 3 ay diyorlar, benim 1 ay bile olmadı, hayırlısı...
Toparladı sanki biraz, sonra da güneşe köy talimatını verdi, şimdi kapalı balkona üstüne tülbent serip koydum. Ya 2 kg çilek için ne uğraştım amaahahaha esprili insan ya hakkaten bir kovanımız eksik:) ilk defa reçelin fırına konduğunu duymuş bulunmaktayım, ey hayat bize neler öğretiyorsun
ben poleni dil altı diye biliyorum. az önce siteyi inceledim. arı sütünün ampülüde var, onun hiç kullanmadım. ne kadar hangi miktarda kullanmam gerekiyor. bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?