organik ya pahalı biraz 120 tl, bitti şimdi normal aktardakini alıcam kilosu 700 tl istediğin kadar alabiliyorsun eşim muhtemelen ithaldir ondan ucuzdur diyor...Ben de 2 ay duymustum,3 muymus canim?
Benim de 2 ay oldu.tedaviye kadar devam.
Olsun sen devam et. Tedaviye ne zaman baslayacagin belli olmaz. Ne kadar icersek kardir.
40 gr. lık kavanoz ne kadar canim?
canım çok güzel olmuştur eminim sen ne yaparsan sevgiyle yaparsın zaten bir de çocuklarla paylaşmışsın ne güzel çocuklar deli oluyor çileğe :)Toparladı sanki biraz, sonra da güneşe köy talimatını verdi, şimdi kapalı balkona üstüne tülbent serip koydum. Ya 2 kg çilek için ne uğraştım amasabah beri içim disim çilek. Eşime köyden getirmişler 5 kg, çok da güzeldi ama nasıl yensin 1 kg kadarını parktaki çocuklara dağıtım, 2 kilosu reçel oldu, 1 kg kadar da temizleyip dilimleyip dipfrize attım, kalanı da yenecek. Cilekten fenalık geldi
iyi olur ben de regl olunca bir tane patlatacağım :) aslında monte gebe kalana kadar günde 15 damla alsak gebe olunca 3-5 damla diyorlar çünkü, depolanmıyor bu meret, saat 13:00 güneşinde 20 dk durmak ta günlük ihtiyacı karşılıyormuş, sabah ya da akşam güneşi ters etkili bilginizeKızlar 1 hafta once icmistim dvit ampul bugün bi daha içeceğim, değeri 7-8 çıkanlara falan gün aşırı vermiş Dr, dün oldukça araştırdım, depoları hemen doldurayim diyorum, bi daha 15 gün sonra içerim artik
amayaa ya sorayım canım. evet kullanıyordu şimdi hatırladım. ben şimdiye kadar burada arıcıdan aldığım arı sütünü kullandım. eğri.. arı sütü ve polen alsam diyorum.amayaa kullanmıştı onu, 20 ampul var günde bir tanedir tatlım o da aç karınadır, etkileşim olmaz ise etki daha iyi oluyor biliyorsun, 2-3 ay kullanılabilir, şimdi diğer forumda tüpte başarılı olmuş bir bayan bir sene boyunca arı sütü bal polen kullandığını ve etkili olduğunu yazmış.
organik ya pahalı biraz 120 tl, bitti şimdi normal aktardakini alıcam kilosu 700 tl istediğin kadar alabiliyorsun eşim muhtemelen ithaldir ondan ucuzdur diyor...
Aynen , insan çocuğu olmayınca bilemiyormus demekki, eşim arabadan kasayı çıkarınca parktaki çocuklardan biri bağırmış abi o ne diyecanım çok güzel olmuştur eminim sen ne yaparsan sevgiyle yaparsın zaten bir de çocuklarla paylaşmışsın ne güzel çocuklar deli oluyor çileğe :)
Bence de uygundur tatlim, damla ile de devam edelim. Okudugum bazı kişilerde ampul ise yaramamis, damla ile doldurabilmisler depoları, çok şaşırdım ben de. Supradyn de iciyorum onda da var d vitamini ama damla da almalıyız bence.iyi olur ben de regl olunca bir tane patlatacağım :) aslında monte gebe kalana kadar günde 15 damla alsak gebe olunca 3-5 damla diyorlar çünkü, depolanmıyor bu meret, saat 13:00 güneşinde 20 dk durmak ta günlük ihtiyacı karşılıyormuş, sabah ya da akşam güneşi ters etkili bilginize
günaydın beybim, biz aynen devam, bıraktığın gibiyizGünaydın kızlaarrrrDün yazamadım kusuruma bakmayın 1. evlilik yıldönümümdü Neler kaçırdım?? Herkes iyimi herşey yolunda mı???
yaa artık güzel bi haber almaya çok ihtiyacımız var bence :) Eskiden 1 gün gelmesem bikaç hamile çıkıyodugünaydın beybim, biz aynen devam, bıraktığın gibiyiz
ne bileyim ki canım, listeyi en son senden rica etmiştim kopyalamıştın, kaldı öyle, aslında bi de düzeltme yapmak gerek o listede, ya da yeni liste yapalım? bir çok arkadaşımız koptu topikten, yeni gelenlerimiz var, olmadı baştan liste yapalım?yaa artık güzel bi haber almaya çok ihtiyacımız var bence :) Eskiden 1 gün gelmesem bikaç hamile çıkıyoduBi durulduk mu nolduk çalışmıomusunuz kızlarrrr Bi de bizim listemiz vardı unuttuk resmen onu dimi montemmm ?? Niye öyle yaptık kız biz
Fshe2no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................
G gulbil10 .........................................................
sekerpancari .................................................
amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
Gobe ............................................
başka kimler vardı kızlar yaa, beynim durdu....aktif katılımcılarla takip yapalım derim, listeye girmek isteyen olursa ekleriz yine? bilemedim ki... topiğe gelmeyen arkadaşları da zorla habire etiketlemeyelim derim???
aynen ekledim zaten , nasıl unuturum canım fshe2 miiiii
bat ve sat yazalım demiştim tatlımno_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................20 Nisan 2016
G gulbil10 .........................................................
sekerpancari .................................................
amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
Gobe .............................................................
fshe2 ............................................................
canımmmm nasıl öneride bulunabiliriz ki ??? bilemedim..doktoruna sormuşsundur mutlaka? yok mu bir çözümü?Selam arkadaşlar nasılsınız?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi. Gazdan olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı:)
Günaydın kızlaarrrrDün yazamadım kusuruma bakmayın 1. evlilik yıldönümümdü Neler kaçırdım?? Herkes iyimi herşey yolunda mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?