Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi. Gazdan olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı:)
Canım en iyisi doktora sorman olur ben hamişken bana günde 2 fincan adaçayı içebilirsin demişti ama yine de sormadan içme canım ;
Adaçayı : Mide ve bağırsak gazlarını giderir, mide bulantısını keser, hazımsızlığı önler, boğaz ve bademcik rahatsızlıklarına, diş eti iltihaplarına, göğsü, yumuşatır, astıma iyi gelir. İdrar ve ter söktürür. Mikrop öldürücüdür.

Yarin dra randevum cnm tüm bitki çayları yasak demişti ama bu ağrı her dk var çekilmiyor artık.. Yarın ne diyecek bakalım dr

aynen ekledim zaten , nasıl unuturum canım fshe2 miiiii
canım benim saolasın. güncel liste daha iyi tabe, bu arada bizim topik maşallah bu kadar kısa sürede kaç sayfa olmuş hani biri okumaya kalksa başından oooooooo benim sat 25 mart bat ı ben bilemiyorum sizin gibi ama hadi o da 24 nisan olsun inşallah

Yeni liste yeni şannnssssssss

no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................20 Nisan 2016
G gulbil10 .........................................................
sekerpancari .................................................
amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
Gobe .............................................................
fshe2 ............................................................25 Mart 2016..........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
toprak-35 .....................................................

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi. Gazdan olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı:)
rezene iyi gelir kimyon iyi gelir bunların hamilelere de zararı yoktur, tabi az kullanılacak, anne sütünü arttırır rezene

ben adaçayı düşüğe sebep oluyor diye önerilmiyor biliyorum

Yarin dra randevum cnm tüm bitki çayları yasak demişti ama bu ağrı her dk var çekilmiyor artık.. Yarın ne diyecek bakalım dr
Aynen canım sormadan su bile içme sakın :) bana doktor kendisi önermişti sen de çok sıkıntı yaşıyosan öyle bi öneri sunar büyük ihtimal..

Aktarda vardır değil mi rezene çayı olarak
vardır tatlım aslında yabancılar bitki olarak ta yemeklerinde kullanıyorlar, 3 ay bitmiş senin doktor rennie gibi bir ilaç ta verebilir, yine klasik yöntem nane limon kaynatabilirsin, ayaklarının altına sıcak havlu koyabilirsin, acı elma (adaçayı) yağından 1-2 damla topuğuna sürüp masaj yapabilirsin, kızlar ilerde bebeklerinize uygulayabilirsiniz bunları gazları kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…