- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Yarin dra gidicem ins gazdır problem günlerdir karnım ağrıyor mide kısmım şiş cnm yacanımmmm nasıl öneride bulunabiliriz ki ??? bilemedim..doktoruna sormuşsundur mutlaka? yok mu bir çözümü?
Canım en iyisi doktora sorman olur ben hamişken bana günde 2 fincan adaçayı içebilirsin demişti ama yine de sormadan içme canım ;Selam arkadaşlar nasılsınız?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi. Gazdan olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı:)
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahhhNice guzel saglikli huzurlu bebisli yillariniz olsun:)
Yarin dra randevum cnm tüm bitki çayları yasak demişti ama bu ağrı her dk var çekilmiyor artık.. Yarın ne diyecek bakalım drCanım en iyisi doktora sorman olur ben hamişken bana günde 2 fincan adaçayı içebilirsin demişti ama yine de sormadan içme canım ;
Adaçayı : Mide ve bağırsak gazlarını giderir, mide bulantısını keser, hazımsızlığı önler, boğaz ve bademcik rahatsızlıklarına, diş eti iltihaplarına, göğsü, yumuşatır, astıma iyi gelir. İdrar ve ter söktürür. Mikrop öldürücüdür.
günaydın şekerim sizde kutlamalar hiç bitmiyor :)Günaydın kızlaarrrrDün yazamadım kusuruma bakmayın 1. evlilik yıldönümümdü Neler kaçırdım?? Herkes iyimi herşey yolunda mı???
normal canım bunlar, hemde 2 bebiş bekliyorsun normalin 2 misli belirti, normaldir eminimYarin dra gidicem ins gazdır problem günlerdir karnım ağrıyor mide kısmım şiş cnm ya
toprak-35, sibel15 de vardı.
Tatlım benim bat sat artık karıştıbat ve sat yazalım demiştim tatlım
canım benim saolasın. güncel liste daha iyi tabe, bu arada bizim topik maşallah bu kadar kısa sürede kaç sayfa olmuş hani biri okumaya kalksa başından oooooooo benim sat 25 mart bat ı ben bilemiyorum sizin gibi ama hadi o da 24 nisan olsun inşallahaynen ekledim zaten , nasıl unuturum canım fshe2 miiiii
hadi bakalım yeni hamişler eklensin inşallah..yeni liste yeni heycanlar
rezene iyi gelir kimyon iyi gelir bunların hamilelere de zararı yoktur, tabi az kullanılacak, anne sütünü arttırır rezeneSelam arkadaşlar nasılsınız?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi. Gazdan olduğunu düşünüyorum çözüm önerisi olan var mı:)
ben adaçayı düşüğe sebep oluyor diye önerilmiyor biliyorumCanım en iyisi doktora sorman olur ben hamişken bana günde 2 fincan adaçayı içebilirsin demişti ama yine de sormadan içme canım ;
Adaçayı : Mide ve bağırsak gazlarını giderir, mide bulantısını keser, hazımsızlığı önler, boğaz ve bademcik rahatsızlıklarına, diş eti iltihaplarına, göğsü, yumuşatır, astıma iyi gelir. İdrar ve ter söktürür. Mikrop öldürücüdür.
Aktarda vardır değil mi rezene çayı olarakrezene iyi gelir kimyon iyi gelir bunların hamilelere de zararı yoktur, tabi az kullanılacak, anne sütünü arttırır rezene
Aynen canım sormadan su bile içme sakın :) bana doktor kendisi önermişti sen de çok sıkıntı yaşıyosan öyle bi öneri sunar büyük ihtimal..Yarin dra randevum cnm tüm bitki çayları yasak demişti ama bu ağrı her dk var çekilmiyor artık.. Yarın ne diyecek bakalım dr
Valla çok fenayım yarını iple çekiyorum:)Aynen canım sormadan su bile içme sakın :) bana doktor kendisi önermişti sen de çok sıkıntı yaşıyosan öyle bi öneri sunar büyük ihtimal..
ayy sorma canım valla sorma biz şubat mart nisan mayıs yokuz bütün özel günlerimiz o günlerde mayısta da ikimizin de doğumgünü var meselagünaydın şekerim sizde kutlamalar hiç bitmiyor :)
Ben de öyle biliyorum ama vermişti doktor anlamadımben adaçayı düşüğe sebep oluyor diye önerilmiyor biliyorum
vardır tatlım aslında yabancılar bitki olarak ta yemeklerinde kullanıyorlar, 3 ay bitmiş senin doktor rennie gibi bir ilaç ta verebilir, yine klasik yöntem nane limon kaynatabilirsin, ayaklarının altına sıcak havlu koyabilirsin, acı elma (adaçayı) yağından 1-2 damla topuğuna sürüp masaj yapabilirsin, kızlar ilerde bebeklerinize uygulayabilirsiniz bunları gazları kalmaz...Aktarda vardır değil mi rezene çayı olarak
boğa burcu mu pek cool :) geçen sefer ki tanışma mıydı :)ayy sorma canım valla sorma biz şubat mart nisan mayıs yokuz bütün özel günlerimiz o günlerde mayısta da ikimizin de doğumgünü var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?