- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Sağol cnm yarın doktora sorup denicem. Çok fenayımvardır tatlım aslında yabancılar bitki olarak ta yemeklerinde kullanıyorlar, 3 ay bitmiş senin doktor rennie gibi bir ilaç ta verebilir, yine klasik yöntem nane limon kaynatabilirsin, ayaklarının altına sıcak havlu koyabilirsin, acı elma (adaçayı) yağından 1-2 damla topuğuna sürüp masaj yapabilirsin, kızlar ilerde bebeklerinize uygulayabilirsiniz bunları gazları kalmaz...
o başka birşeydir sanırım, sen kafana takma şimdi onu yaşayacak olan her türlü yaşıyor da işte, biz yine de dikkat edelim di mi:)Ben de öyle biliyorum ama vermişti doktor anlamadımBenim bebek düşmedi ama acaba ondan mı yaşamadı bak şimdi kafam karıştı
Ben boğayım o ikizlerboğa burcu mu pek cool :) geçen sefer ki tanışma mıydı :)
Aynen canım hayırlısı buymuş ben düşürcek olsam maydonozdan düşürürdüm demet demet maydonuz yedim sapık gibi bilmedeno başka birşeydir sanırım, sen kafana takma şimdi onu yaşayacak olan her türlü yaşıyor da işte, biz yine de dikkat edelim di mi:)
aslında tahmini yazdım ben de tarihi ilk defa bu ay, biliyorsunuz neredeyse 10 gündür ince ince kanamam vardı, hiç regl gibi değildi, ilk defa bugün fazlalaştı, regl tarihini bu gün mü almalıyım, ne yapmalıyım bilemiyorum. düşük tamamlandı da öyle mi arttı kanama bilemedim ben kızlar. 2 nisandan beri, hamileliği öğrendiğim günden beri ince kanamalar vardı bugüne kadar...tam sökülememişti...Evet hadi eklenin kızlarrrr nerdesinizzzzz????
no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................27 MArt 2016......................20 Nisan 2016
G gulbil10 .........................................................
sekerpancari .................................................
amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
Gobe .............................................................
fshe2 ............................................................25 Mart 2016.........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
toprak-35 .....................................................
günaydın tatlım seni kampa sokmak gerek :) son regl tarihin kaçıydı, aslında bat diilde sat listesi yapalım biz en iyisi, yöneticiye duyurulur :) soğan kürünü bende yaptım eğer kist falan yoksa gereksiz diye düşünüyorum artık, bende hiçbir etkisi olmadı hatta inşallah gereksiz yere rahimimi inceltmemiştir, bir sürü nar, kabak çekirdeği yemiştim boşa gider hepsi, nar da yok artık piyasadakiler çürük çarık, %100 ler acı, benim tek aklımda kalan şu ara ace selenyum oldu ama napiim artık...
Var canım ama çamaşır kurutmak için kullananlardanım.kilo dediğin nedir ki gider, koşu bandı var mıydı?
Yok canım henüz gecikme yok zaten adette ama kist yüzünden olabilir tabi. İlginç bir şekilde göğüslerim çok acıyo son adetten beri hiç geçmedi. Şeffaf bi akıntım da var o da geçmedi, testler negatif çıktı hep. Dhea nın işe yaradığını düşündüm ben de.Adet sokturucu vermiyor mu doktor canim.
Gecer canim bunalmalar, bahardan olabilir.
Oyy fıstık siz çok taze evliymişsiniz. Tebrik ederim bol bebikli nice mutlu yıllarınız olsun.Günaydın kızlaarrrrDün yazamadım kusuruma bakmayın 1. evlilik yıldönümümdü Neler kaçırdım?? Herkes iyimi herşey yolunda mı???
evt canım sen tam yoğun kanamanın başladığı günü dikkate almalısın bence.. Normalde de öyle sayıyoruz ilk gün kahverengi lekeler falan olursa onu 1. gün saymıyoruz teste gittiğimiz zamanlarda hatırlaaslında tahmini yazdım ben de tarihi ilk defa bu ay, biliyorsunuz neredeyse 10 gündür ince ince kanamam vardı, hiç regl gibi değildi, ilk defa bugün fazlalaştı, regl tarihini bu gün mü almalıyım, ne yapmalıyım bilemiyorum. düşük tamamlandı da öyle mi arttı kanama bilemedim ben kızlar. 2 nisandan beri, hamileliği öğrendiğim günden beri ince kanamalar vardı bugüne kadar...tam sökülememişti...
off o halde her şey birbirine giriyorevt canım sen tam yoğun kanamanın başladığı günü dikkate almalısın bence.. Normalde de öyle sayıyoruz ilk gün kahverengi lekeler falan olursa onu 1. gün saymıyoruz teste gittiğimiz zamanlarda hatırlayoğun kanamanın başladığı günü 1. gün kabul ediyoruz
Günaydın kızlararı sütü ampulü nasıl kullanılıyor?
tatlım arı sütü hapı dil altı, polen hapı çiğnenerek.... bide bunların daha aktif etki etmesi için aleoveralı içecek içersen iyi olur.ben poleni dil altı diye biliyorum. az önce siteyi inceledim. arı sütünün ampülüde var, onun hiç kullanmadım. ne kadar hangi miktarda kullanmam gerekiyor. bilmiyorum.
Canimsin yakın olsaydık koysaydim hemen 1 kavanozgünaydınnnnlaaaaaaarrrrrrrnasılsınız hatun kişilerrrr....
no_name_ ay ne kadan güzel mis mis çilek kokusu burnuma kadar geldi vallah
tatlım arı sütü hapı dil altı, polen hapı çiğnenerek.... bide bunların daha aktif etki etmesi için aleoveralı içecek içersen iyi olur.
arı sütü ampulu kullanıyorum ben. günde 1 tane sabah aç karnına bir bardak suya boşaltıp içiyosun. hatta şu anda da kullanıyorum. ama gıcıklar hiç indirim yapmıyolar. sadece 1 koli alırsanız(12 tane) bin tl olur dedi. ben 2 kutu sipariş verdim. 120 tl 1 kutusu... ama gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. çünkü ampül ile bir defa günlük dozu bir defa da alıyorsun 1500 mg olarak. bal ve portakal suyu konsantresiyle karışık olduğundan tüketimi de kolay.
Canimsin yakın olsaydık koysaydim hemen 1 kavanozbu arada reçel kavanoza girdi, inşallah küflenme falan yapmaz, suyunu çekmiş oldukça, kıvama gelmis
heheeeay sen bakma bana.... ablamı ne kızdırıyorum. ayva, incir, mandalina, karpuz falan filan bilimum reçelleri yapar, verir bana 1 kavanoz.... sonuç o kavanoz sürünür durur... yemem. kokusu çok güzel oluyo, reçel yapılan evin... ben onu seviyorum. gel bizim evde yap reçeli, yine dönersin
Tatlım arı sütü ampülünde 1 kutuda kaç adet var? bir de poleni günlük ne kadar kullandın?günaydınnnnlaaaaaaarrrrrrrnasılsınız hatun kişilerrrr....
no_name_ ay ne kadan güzel mis mis çilek kokusu burnuma kadar geldi vallah
tatlım arı sütü hapı dil altı, polen hapı çiğnenerek.... bide bunların daha aktif etki etmesi için aleoveralı içecek içersen iyi olur.
arı sütü ampulu kullanıyorum ben. günde 1 tane sabah aç karnına bir bardak suya boşaltıp içiyosun. hatta şu anda da kullanıyorum. ama gıcıklar hiç indirim yapmıyolar. sadece 1 koli alırsanız(12 tane) bin tl olur dedi. ben 2 kutu sipariş verdim. 120 tl 1 kutusu... ama gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. çünkü ampül ile bir defa günlük dozu bir defa da alıyorsun 1500 mg olarak. bal ve portakal suyu konsantresiyle karışık olduğundan tüketimi de kolay.
20 adet var tatlım. her gün 1 ampül kullanıyorum. poleni de içinde 100 adet vardı, çiğneyerek yutuyordum günde 3 tane, yemeklerden sonra.... ama onun markası forever living di sanırım.Tatlım arı sütü ampülünde 1 kutuda kaç adet var? bir de poleni günlük ne kadar kullandın?
Teşekkür ederim canım. eğri.. arı sütü ampül alacağım.20 adet var tatlım. her gün 1 ampül kullanıyorum. poleni de içinde 100 adet vardı, çiğneyerek yutuyordum günde 3 tane, yemeklerden sonra.... ama onun markası forever living di sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?