Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bu tarihler nedir kizlar

bende onu kullanıyorum. ampülün daha etkili olduğunu düşünüyorum
arkadaşlar şimdi havuç suyu ile ilgili de güzel şeyler okudum, ben sık tüketiyordum ama yemekten iki saat sonra olmalı demiş, tüm faydalarından yararlanabilmek için, ben neredeyse tüm takviyeleri, incir ceviz vitamin folbiol hepsini yemeğin hemen üstüne alıyordum demek ki hepsinin etkinliklerini düşürüyormuşum, aslında hiçbirini etkileşime sokmamak gerek tam fayda için, arı sütüne acıdım en çok neyse artık :)

etkisini tamamen kaybettiğini düşünmüyorum ben.

Ben bunların hepsini uyanınca aç karna alıyorum üzerine 3-4 saat bir şey yemiyorum, yanlış mı yapmisim??

Ben bunların hepsini uyanınca aç karna alıyorum üzerine 3-4 saat bir şey yemiyorum, yanlış mı yapmisim??
yok tatlım aç karna ya da işte yemeklerden iki saat sonra alırsak etkileri daha yüksek arı sütü , bal tarçın çörek otu, incir ceviz havuç vb...
ben arı sütünü aç alıyorum güya ama zamanım olmadığı için 5 dk sonra kahvaltı ediyorum, bitti zaten ama devam edersem gece alacağım artık...

Zamaninda gelir insallah adetin ve kaliteli yumurtalar:)

Canlarım bi tane jel varmış hamile kalmaya yardımcı bileniniz duyanınız kullananınız var mı???
Preseed canim duydum çok okudum araştırdım da, bana hikaye gibi geldi. Dr larda onermiyorlarmis, ben hatta bir eczaneye sormuştum, o tarz ürünler spermi bozabilir, kullanmayın sakin falan dedi, aklımdan çıkmış gitmiş ondan sonra..

Yaaa ben de biraz araştırdım da bayaa çok kişi hamile kalmış bi denemesek mi

tüp bebek tedavileri arasında falan... o zaman burası falan yoktu. bildiğin kayganlaştırıcı. bence sperm sayısı yeterli olan ve yumilerde sorun olmayanlarda etkili olabilir. yada mesela çatlamaya yakın falan kullanılırsa normalden fazla spermin yaşama süresi oluyor. ben inanmıştım. ama çatlatmayı yakalayamadım çünkü o ara ona pek bakmadım. bi de hala var aslında 2-3 kez kullandım ben onu devamı gelmedi. gelseydi belki başarılı olurdum. hatta aklıma gelmişken önümüzdeki ay deneyebilirim....

Nerden almıştın beybi eczanelerde satılırmı bu jel???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…