Yok cnm sadece internette diyorlardiNerden almıştın beybi eczanelerde satılırmı bu jel???
Ciddi olamazsiiiin, senden beklemezdim hiçtüp bebek tedavileri arasında falan... o zaman burası falan yoktu. bildiğin kayganlaştırıcı. bence sperm sayısı yeterli olan ve yumilerde sorun olmayanlarda etkili olabilir. yada mesela çatlamaya yakın falan kullanılırsa normalden fazla spermin yaşama süresi oluyor. ben inanmıştım. ama çatlatmayı yakalayamadım çünkü o ara ona pek bakmadım. bi de hala var aslında 2-3 kez kullandım ben onu devamı gelmedi. gelseydi belki başarılı olurdum. hatta aklıma gelmişken önümüzdeki ay deneyebilirim....
YURTDIŞINDA YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM VAR. BU ÜRÜNDE YURT DIŞI MENŞEİ. ONA SORDUM, EŞİ DE DOKTOR... İÇERİĞİ VS. KULLANILABİLİR DOĞRUDUR YANITI ALINCA KULLANDIM. BURADA Kİ DOKTOR DA OLUMSUZ KONUŞMADI AMA SADECE BEN ÖNERMİŞ OLMAM AMA KULLANMAYIN DA DEMEM Bİ SAKINCASI YOK DEDİ. O SEBEPLE KULLANDIM :)Ciddi olamazsiiiin, senden beklemezdim hiçsen kullandiysan vardır bi bildiğin
Dedim ben vardır bildiğin diye, seni tanıdığım kadarıyla mantıklı açıklaması olmayan hiç bir şeyi kullanamazsın senYURTDIŞINDA YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM VAR. BU ÜRÜNDE YURT DIŞI MENŞEİ. ONA SORDUM, EŞİ DE DOKTOR... İÇERİĞİ VS. KULLANILABİLİR DOĞRUDUR YANITI ALINCA KULLANDIM. BURADA Kİ DOKTOR DA OLUMSUZ KONUŞMADI AMA SADECE BEN ÖNERMİŞ OLMAM AMA KULLANMAYIN DA DEMEM Bİ SAKINCASI YOK DEDİ. O SEBEPLE KULLANDIM :)
Benim de edinmem lazım o jelden güvenilir bi site bulup orjinal almalıyımmmYURTDIŞINDA YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM VAR. BU ÜRÜNDE YURT DIŞI MENŞEİ. ONA SORDUM, EŞİ DE DOKTOR... İÇERİĞİ VS. KULLANILABİLİR DOĞRUDUR YANITI ALINCA KULLANDIM. BURADA Kİ DOKTOR DA OLUMSUZ KONUŞMADI AMA SADECE BEN ÖNERMİŞ OLMAM AMA KULLANMAYIN DA DEMEM Bİ SAKINCASI YOK DEDİ. O SEBEPLE KULLANDIM :)
Hımmm:)Son adet tarihi ve beklenen adet tarihi canım :)
tüp bebek tedavileri arasında falan... o zaman burası falan yoktu. bildiğin kayganlaştırıcı. bence sperm sayısı yeterli olan ve yumilerde sorun olmayanlarda etkili olabilir. yada mesela çatlamaya yakın falan kullanılırsa normalden fazla spermin yaşama süresi oluyor. ben inanmıştım. ama çatlatmayı yakalayamadım çünkü o ara ona pek bakmadım. bi de hala var aslında 2-3 kez kullandım ben onu devamı gelmedi. gelseydi belki başarılı olurdum. hatta aklıma gelmişken önümüzdeki ay deneyebilirim....
Son adet tarihi ve beklenen adet tarihi canım :)
Pıhtılaşma nasıl hangileri heterozigot çıktı canım?Pihtilasma testimin sonuclari cikti. Pihtilasma varmis. Gebelik olursa kan sulandirici kullanmam gerekliymis.
Ilk tup tedavim sonucu kimyasal olmustu. Tutunmaya calisiyor demisti hemsire. Acaba o zaman kan sulandirici kullansaydim tutunur muydu
Hic bir zAman bilemeyecgim bunu.
Normal kayganlastiricilarin bahsettigin etkileri var. Spermlerin olumune sebep olabiliyorlar.. ama dedigim gibi oldukca arastirdim. Varsa da artik yapacak bir sey yokBen de soylemek isterdim ama sogan kurunden dolayi degisecek mi bakalim. Umarim gecikmez. Ilac bitince hemen gelir insallah.
Aynen oyle tatlim. Rezerv sorununun 3 sebebi varmis. Anne anneanne tarafindan kalitimsal, stres ve gecurilen hastaliklar. hatta geyigini yapmistim kalitimsal bi durum yok, hastalik gecirmedim...demek ki bende gizli stres var diye :))))Amh değeri yaşla hiç alakası yok değil mi kızlar, bugün bir arkadaşım benden 3 yaş büyük değerinin 3,34 çıktığını görünce inanamadim. Demekki kalıtsal bir şey bu..
bu da bizim piyangomuz demek ki tatlım, ne diyeyim Allah beterinden korusunAynen oyle tatlim. Rezerv sorununun 3 sebebi varmis. Anne anneanne tarafindan kalitimsal, stres ve gecurilen hastaliklar. hatta geyigini yapmistim kalitimsal bi durum yok, hastalik gecirmedim...demek ki bende gizli stres var diye :))))
Bi de tedavi sirasinda 23 yasinda bekar ve menopoza girmis biriyle tanismistim....
Pıhtılaşma nasıl hangileri heterozigot çıktı canım?
Kullanırsın kan sulandırıcı hallolur biliyosun sen de zaten.
Testleri baştan yaptırsalar bu ikilemleri yaşamazdık işte, ben de aynı soruyu soruyorum kendime bazen. Geçmişi geçmişte bırakmak lazım, boşa üzüp yıpratmayalım kendimizi.
Normal kayganlastiricilarin bahsettigin etkileri var. Spermlerin olumune sebep olabiliyorlar.. ama dedigim gibi oldukca arastirdim. Varsa da artik yapacak bir sey yok
Bir de kan sulandirici ile ilgili sunu soyleyeyim... onlem almak istememiz elbette normal. Ancak olacak ilduktan sonra o cocuk her turlu tutunuyor tatlim. Ben de tasiyiciyim bu arada. Yani muhtemel evladimin kan pihtilasma sorunu olacak.
canım ben hala yaptıramadım ama okuduğum kadarıyla geç düşüklerde etkiliyormuş pıhtılaşma bozukluğu.12-24 haftalık düşüklerin sebebi pıhtılaşma olma ihtimali yüksek yazıyor..yani sen yaşadığın tutunamamayı buna bağlama bence...ben de bilemiyorum ki aklım fena karışık....Pihtilasma testi yaptiran arkadaslar sizde de bunlara mi bakildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?