Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ciddi olamazsiiiin, senden beklemezdim hiç sen kullandiysan vardır bi bildiğin

Ciddi olamazsiiiin, senden beklemezdim hiç sen kullandiysan vardır bi bildiğin
YURTDIŞINDA YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM VAR. BU ÜRÜNDE YURT DIŞI MENŞEİ. ONA SORDUM, EŞİ DE DOKTOR... İÇERİĞİ VS. KULLANILABİLİR DOĞRUDUR YANITI ALINCA KULLANDIM. BURADA Kİ DOKTOR DA OLUMSUZ KONUŞMADI AMA SADECE BEN ÖNERMİŞ OLMAM AMA KULLANMAYIN DA DEMEM Bİ SAKINCASI YOK DEDİ. O SEBEPLE KULLANDIM :)

Dedim ben vardır bildiğin diye, seni tanıdığım kadarıyla mantıklı açıklaması olmayan hiç bir şeyi kullanamazsın sen

Benim de edinmem lazım o jelden güvenilir bi site bulup orjinal almalıyımmm Oleyy kendime yeni bi umut kapısı buldummm

Yeni liste yeni şannnssssssss

no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................20 Nisan 2016
G gulbil10 .........................................................
sekerpancari .................................................
amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
Gobe .............................................................
fshe2 ............................................................25 Mart 2016..........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
toprak-35 .....................................................18 nisan 2016.....................16 mayıs 2016
diğer batlarımızı 9 ay sonra yazarız inşallah :))

Doktor bana su,kayganlastirici jel,krem vb. Seyler kullanmayin demisti.bi zarari olmasin canim.

Pihtilasma testimin sonuclari cikti. Pihtilasma varmis. Gebelik olursa kan sulandirici kullanmam gerekliymis.
Ilk tup tedavim sonucu kimyasal olmustu. Tutunmaya calisiyor demisti hemsire. Acaba o zaman kan sulandirici kullansaydim tutunur muydu
Hic bir zAman bilemeyecgim bunu.

Pıhtılaşma nasıl hangileri heterozigot çıktı canım?
Kullanırsın kan sulandırıcı hallolur biliyosun sen de zaten.
Testleri baştan yaptırsalar bu ikilemleri yaşamazdık işte, ben de aynı soruyu soruyorum kendime bazen. Geçmişi geçmişte bırakmak lazım, boşa üzüp yıpratmayalım kendimizi.

Amh değeri yaşla hiç alakası yok değil mi kızlar, bugün bir arkadaşım benden 3 yaş büyük değerinin 3,34 çıktığını görünce inanamadim. Demekki kalıtsal bir şey bu..

Ben de soylemek isterdim ama sogan kurunden dolayi degisecek mi bakalim. Umarim gecikmez. Ilac bitince hemen gelir insallah.
Normal kayganlastiricilarin bahsettigin etkileri var. Spermlerin olumune sebep olabiliyorlar.. ama dedigim gibi oldukca arastirdim. Varsa da artik yapacak bir sey yok

Bir de kan sulandirici ile ilgili sunu soyleyeyim... onlem almak istememiz elbette normal. Ancak olacak ilduktan sonra o cocuk her turlu tutunuyor tatlim. Ben de tasiyiciyim bu arada. Yani muhtemel evladimin kan pihtilasma sorunu olacak.

Amh değeri yaşla hiç alakası yok değil mi kızlar, bugün bir arkadaşım benden 3 yaş büyük değerinin 3,34 çıktığını görünce inanamadim. Demekki kalıtsal bir şey bu..
Aynen oyle tatlim. Rezerv sorununun 3 sebebi varmis. Anne anneanne tarafindan kalitimsal, stres ve gecurilen hastaliklar. hatta geyigini yapmistim kalitimsal bi durum yok, hastalik gecirmedim...demek ki bende gizli stres var diye :))))

Bi de tedavi sirasinda 23 yasinda bekar ve menopoza girmis biriyle tanismistim....

bu da bizim piyangomuz demek ki tatlım, ne diyeyim Allah beterinden korusun

Evt kullanmistim canim 2. tedavide.
Keske yapilsa hepsi bastan ama olmuyor iste.ben aslinda embriyonun da genetige gonderilmesini istiyorum ama iste benim gibi az yumurtasi olanlara olmuyor. Cok yumurta olacakki gondersinler. Gerci benim kromozom sonucumda embriyonun pgt incelemesine gerek yoktur diyor ama iste yine de gitme durumu olabilse keske.
1. Kalite olup da genetige gidip hasarli cikan embriyolari duyuyorum.

Sonucumda soyle yaziyor canim:
FV Leiden (G1691A) : mutasyon saptanmadi.
FII (G20210A) : mutasyon saptanmadi.
MTHFR (C677T) : mutasyon saptanmadi.
MTHFR (A1298C) : homozigot mutasyon SAPTANDI.
PAI : 4G/4G

Mthfr ve paı koyu renkle yazilmis ve bu ikisini gosterdi doktor. Pihtilasma var dedi.

Orasi oyle canim. Yiyecek ekmegi icecek suyu varsa her turlu olacak.

Pihtilasma testi yaptiran arkadaslar sizde de bunlara mi bakildi?
canım ben hala yaptıramadım ama okuduğum kadarıyla geç düşüklerde etkiliyormuş pıhtılaşma bozukluğu.12-24 haftalık düşüklerin sebebi pıhtılaşma olma ihtimali yüksek yazıyor..yani sen yaşadığın tutunamamayı buna bağlama bence...ben de bilemiyorum ki aklım fena karışık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…