Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yok canim ona baglamiyorum da olabilir mi diye gecirdim aklimdan.
Bir suru test yaptik,histereskopi,hsg,hatta ikinci hsg cekilecek,kromozom analizleri vs. vs. Yine de acaba yaptigimiz eksik biseyler var mi dusuncesi de benim aklimi karistiriyor.

Canım bende şöyle yazıyor ama kan sulandırıcı vermediler nedense.
FV Leiden (G1691A) : Homozigot Normal
FV R2 (H1299R) : Homozigot Normal
FII (G20210A) : Homozigot Normal
MTHFR (C677T) : Heterozigot Taşıyıcı
MTHFR (A1298C) : Heterozigot Taşıyıcı
B-Fibrinojen ( -455G>A) Homozigot Normal
Faktör XIII (V34L) : Heterozigot Taşıyıcı
PAI 1 : 4G/5G

günaydınnnn, hayırlı cumalar fıstıklarrrr, güpgüzel bi günümüz olsun inşallah....

sabah uyanıp kürlerimi yapıp d vitaminimi kırıp yuttum, şifa niyetine. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah, dualarımız kabul olsun bu güzel günde inşallllahhhhhhh

tatlım sorunun tespit edilmiş olması çok iyi, bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaşım çatır çatır doğurdu, hadi bakalım sıra sende :)

benim doktor bana kalıtsal, sigara, stres demişti...

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
gibigibiyim ....................................................27 MArt 2016......................20 Nisan 2016
G gulbil10 .........................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari .................................................
amayaa ......................................................... 25 Mart 2016 .......................21 Nisan 2016
B bursa_83 .....................................................
moyaalitu .....................................................22 Mart 2016..........................19 Nisan 2016
Gobe .............................................................
fshe2 ............................................................25 Mart 2016.........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016...........................16 Mayıs 2016

yok canım yaa benim o arkadaş 41 yaşında, günde 1,5 pk sigara içer yaklaşık 15 yaşından beri falan, bir de her akşam hiç içmese 1 bira içer, çook sevdiğim arkadaşımdır ama içmeden duramıyorum der, hatta çok uyarmışımdır canına yazık bu kadar içme diye...Vallahi hikaye tüm bunlar 41 yaşında 3,34 amh..maşallah ne diyeyim...yeme ve içme ile alakalı falan değil bu iş, ben buna inanıyorum

PKO lu falan olmasın o yaşta bu amh da normal diil bence

açıkcası ben sigarayla çok iniltili olduğunu düşünmüyorum. hatta ve hatta sigaranın sperm üzerindeki etkileri kanıtlanmıştır. ancak yumurta üzerinde ki etkisi için kesin bir şey malesef söylenemiyor. bizim durumumuzdaki hastaların içmemesi tabiki önemli ancak sigara rezervi azaltmaz. kaliteyi düşürebilir.

ben de 6 üzeri diye biliyorum pko yu. gayet normal ve güzel bir seviyede amh si.
maşallah evet ben hiç çevremde böyle güzel bi amh görmedim biz hep 0,0 lı değerlerle karşılaştığımız için oldukça şaşırdım, demek ki -gerçi hep konuştuumuz gibi bu yumi sayısı belli.kalan 1000 yumim varsa misal belki beslenme ile o ay 2 olacaksa 3-4 e o aylık yükseltebilirim, kaliteyi yükseltebilirim ama hep kalan 1000 den yerim demek oluyor sanırım bu...

Maşallah arkadaşının amh sı çok iyi. Ne güzel menapoz endişesi yok.

Maşallah arkadaşının amh sı çok iyi. Ne güzel menapoz endişesi yok.
öyle bebişim ama 2 yıldır hiç korunmamasına rağmen hamiş kalamıyor, endişeli o bile...hiçbirimize rahat yok, yeni başladı dr a gitmeye, bakalım onda ne çıkacak...off offf, dert bir değil ki

öyle bebişim ama 2 yıldır hiç korunmamasına rağmen hamiş kalamıyor, endişeli o bile...hiçbirimize rahat yok, yeni başladı dr a gitmeye, bakalım onda ne çıkacak...off offf, dert bir değil ki
Gerçi bebiş olmasında amh fsh hepsi hikaye. Rabbimin ol demesi yeterli. Rabbim yazmadıktan sonra amh sı çok iyi olup hiç bir sıkıntısı olmayıp evlat sahibi olamayanlarda var. Amh sı o.o1 in altında olupta evlat sahibi olabilenler de var. İnşallah arkadaşına da o duyguyu yaşamak nasip olur canım. Ama arkadaşın için menapoz endişesinin olmaması çok güzel birşey.

aynen katılıyorum canım, Rabbim hepimize sağlıkla yaşatsın o duyguyu inşallah.... Allahım bilir her şeyi, dediğin çok doğru, hayırlısı ise bizlere de versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…