Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

iyiyim bebeğimm enerji doluyum halbukisi bayaa da az uyudum saçma bi neşe var bugün üstümde hayırlısı olsun Sen nasılsın canımm???
bomba gibiyim her an patlayabilirim :) sabah sabah d vit içtim, 2 yumurta 1 bardak süt içtim, kuru incir, arı sütü bal polen yedim, hayıt içtim, her an bi yerlere tırmanabilirimmmm

öyle bebişim ama 2 yıldır hiç korunmamasına rağmen hamiş kalamıyor, endişeli o bile...hiçbirimize rahat yok, yeni başladı dr a gitmeye, bakalım onda ne çıkacak...off offf, dert bir değil ki
Canım valla değerlerle mutlaka alakalı şeyler vardır ama alakalı olmayan şeyler de var belki kızın kocasından olmuyodur bilemezsin bu bebek olma-olmama olayı gerçekten "ahada kesin bu yüzden" denilebilecek bişey değil :) Amh a falan gelince onun da tamamen genetik+geçiriler operasyonlarla alakalı olabileceğini düşünüyorum.. Bizim işyerinde bi kız var 41 yaşında 2. çocuğunu doğurdu :) Şimdi çocuk 1 yaşına geldi maşalah.. kız diyoki bu az büyüsün bi tane de kız yapıcam ( 2si de erkek çocuklarının) ayy ikiz yap da birini bana ver kız diyorum gülüyo tabi Allah inşallah sana da versin falan diyo tatlı bi kız Neyse demem o ki bu kızcağız eşiyle öyle 7/24 sevişen bi insan değil çocuk yapcam dedi bi gün yemekte.. 2 ay sonra hamile kaldı maaşallah..ayda 2-3 kere ilişkiyle elde etti gebeliğini tam ortaya denk getirmiş 13-14-15 gibi ve diğer çocuğu da 10 yaşında falan arada mesafe de var yani.. E tabi hal böyle olunca kız ne doktora gidiyooo, ne fsh biliyooo ne amh biliyo :) Bence bazı şeylerin yaşla hiç alakası yok kısacası

haklısın aslında ya aman be niye yaşıyoruz bunları niye salamıyoruz kendimizi sabah sabah amh ile ilgili bir ton yazı okudum sinir oldum benim yaşımda ortalama 1,6 olmalıymış benim 0,16 acaba virgülü yanlış yere mi koydular :)

hahaha çoook tatlısın kuzum, kesin yanlış yerde o virgül, sen öyle düşün bence ben de dünden beri okumadığım yazı yok amh ile ilgili...neden biz diyorum da sonradan aman Allah beterinden sakınsın diyorum...

acaba benim yaşımda kaç??? ovvv benimkinde virgülü yanlış yere koysalar AMH patlaması yaşıyorum demekti hahahahfdjshdfash ama nerdeeeeeee keşkeee :)

Diger insanlara gore kanin daha cabuk pihtilasir kan sulandirici kullanman gerek dedi. gebe kalirsak insallah kadin dogumcumuz bunu goz onunde bulundurup igne verir herhalde diye dusunuyorum canim.

bence de tatlım özellikle bu amh, yaşla asla alakalı değil, tamamen kalıtsal, anamıza, anneannemize çekiyoruz, soydan geliyor

oyyy bu ne aşkkk maşallah beybim, iş yerinde son gün ya, sen şimdi, ota, kuşa bile aşk beslersinnn PPPP

Merhaba kızlarrrrr. Ben ilk soğan suyumu içtim sabah. Sat :9 nisan bat'ı hiç bilmiyorum, amh 0.01 olunca artık regl olmam zor görünüyo ama inşallah soğan suyu ve sonra hayıt suyu işe yarar da regl olabilirim. ben 36 yaşındayım amh seviyem yerlerde geziyo. benim annem 43 yaşında menapoza girmiş, peki teyzelerim 50 yaşında yeni giriyolar, ablam benden 2,5 yaş büyük onun öyle bi sorunu yok. Kalıtsalsa bile bari 40 yaşımı bekleyeydi en azından 1 çocucuğum daha olurdu. :)

Canımmm valla ben de sana bayılıyorummmm

Kız ben mahfoldum o zaman anneannem 38 yaşında menapoza girmiş annem 41 de falan girdi çok tırsıyorumm imdaaaaaattttt
anneden kıza geçerken 5 yıl öne geliyormuş diye okumuştum, benim annemin de erken, bu mantığa göre benimde eli kulağında amman be yavrummm, boşveeerrr, su akar yolu bulur, ne edek!?

Hadi kürlerin hayrlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) Ayrıca moral bozmak yok inşallah evladına bi kardeş vericeksin en yakın zamanda :)

olur inşallah canım sıkma canını

Sana katiliyorum arkdasim. Bu is ne yeme icmeyle,ne cok istemekle,ne stresle alakali. Vucut istiyorsa oluyor. Zararli maddeleri kullanan bi cok insan var. Nasil cocuklari oluyor.
Cocuk istemedigi halde hamile kalanlar var.
Buyuk stresler yasadigi bir zAmanda hamile kalanlar var. Ben hic inanmiyorum artik bunlara.
En yakin ornegi benim akrabam kardesini kaybetti.ne kadar buyuk bir aci ve stres durumu. 2 ay sonra hamile kaldi ve cocugu oldu. Hani stres etkiliyordu cocuk olmasini. Yok oyle bisey.ben inanmiyorum en azindan. Rabbim nasip ettiyse olacak. O kadar .gerisi yok.
Biz saglikli besleniyoruz degil mi burdaki arkadaslar,hepimiz. Vitaminler kurler sebzeler vs. Ama bi yandan da cok sagliksiz beslendigini bildigim insanlar var. ama cocuk sahibi oluyorlar. Nasil oluyor?

Bir tanidigim vardi. Tup bebegin yeni ciktigi yillarda 10 yil boyunca tedavi olmus. 1 ev parasi gitti diyor. Tedaviyle olmamis. Sonra arka arkaya 3 tane cocugu olmus. Hepsi de dogal yoldan. Iste vucutta yillarca olmayan bisey oluyor ve hamile kaliyosun. Vucut tam olarak cozulemedi zaten. Ne oluyor da birden ,onca tedaviye ragmen dogal yoldan oluyor.
Dogal yoldan olmasini da gectim artik,hayirlisiyla olsun saglikla olsun da tedaviyle olsun ona da raziyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…