Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

anneden kıza geçerken 5 yıl öne geliyormuş diye okumuştum, benim annemin de erken, bu mantığa göre benimde eli kulağında amman be yavrummm, boşveeerrr, su akar yolu bulur, ne edek!?
hee napak dimi hayırlısı olsun kısmet yaa başarıcaz gibime geliyo da bakalım işte

haklısın canım, bakmıyor strese, hormona, amh ye, beslenmeye, takdir-i ilahi..gelecekse, gelir elbet ama nasıl gelir o bile yazılı kaderimizde, şimdi mi gelecek 10 yıl sonra mı, doğal mı olacak tedaviyle mi, bunların hepsi yazılı, biz sadece süreci yaşıyoruz....

Kız ben mahfoldum o zaman anneannem 38 yaşında menapoza girmiş annem 41 de falan girdi çok tırsıyorumm imdaaaaaattttt
bende de kalıtsal pek uymuyor annem, teyzem, halam, babannem, ananem, hep 50 yaş civarıydı, stres, sigara,radyasyon etkilemiş olabilir benimkini

bende de kalıtsal pek uymuyor annem, teyzem, halam, babannem, ananem, hep 50 yaş civarıydı, stres, sigara,radyasyon etkilemiş olabilir benimkini
Amann canım hiç öyle düşünme ne stresli sigaralı insanlar var patır patır çocuk doğuran benim o 41 yaşında doğuran arkadaşım hamileyken bile sigara içti ötesi var mı??

bana asıl olay vazgeçmek gibi geliyor, ben biliyorum vazgeçsem olacak, hatta geçen sene kızımın küçüklük kıyafetlerini dağıtayım dedim eşim izin vermedi. totem açısından :)

Ay bi link at bakalım bi ona vallaa amh için her şeyi yaparımmm

vaov ben de her gün 3 kaşık yiyorum, dün bir arkadaşım söyledi meyvesini al dedi

Hadi kürlerin hayrlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) Ayrıca moral bozmak yok inşallah evladına bi kardeş vericeksin en yakın zamanda :)
olur inşallah canım sıkma canını
Teşekkür ederim kızlar, inşallah oğluma bi kardeş verebilirim, Moralimi yüksek tutmaya ve pozitif olmaya çabalıyorum. Allahım dualarımı duy, topikteki herkese için dua ediyorum.

olabilir mi ki bu? bence ilk ya da ikinci ölçüm yanlıştır, çok fark var rakamlar arasında. bi ara yiyordum ben keçiboynuzu, içim fenalaştı o kadar tatlı şey yemekten bırakmıştım...1-2 ay yedim sanırım. bu mantıkta benim amh 5 falan çıkmalı

Canımmm valla ben de sana bayılıyorummmm

benim kalıtsallık teyzemden mesela...30 yaşında başlamış menopoz belirtileri..38 de de bitmiş 2. çocuk için tedaviye başlamış ama sonra sıkılmış bırakmışş..böyledir teyzem...ha bu arada ilk gecesinde gebe kalan bir kadın...25 yada 26 yaşında evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…