- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
hee napak dimi hayırlısı olsunanneden kıza geçerken 5 yıl öne geliyormuş diye okumuştum, benim annemin de erken, bu mantığa göre benimde eli kulağındaamman be yavrummm, boşveeerrr, su akar yolu bulur, ne edek!?
haklısın canım, bakmıyor strese, hormona, amh ye, beslenmeye, takdir-i ilahi..gelecekse, gelir elbet ama nasıl gelir o bile yazılı kaderimizde, şimdi mi gelecek 10 yıl sonra mı, doğal mı olacak tedaviyle mi, bunların hepsi yazılı, biz sadece süreci yaşıyoruz....Sana katiliyorum arkdasim. Bu is ne yeme icmeyle,ne cok istemekle,ne stresle alakali. Vucut istiyorsa oluyor. Zararli maddeleri kullanan bi cok insan var. Nasil cocuklari oluyor.
Cocuk istemedigi halde hamile kalanlar var.
Buyuk stresler yasadigi bir zAmanda hamile kalanlar var. Ben hic inanmiyorum artik bunlara.
En yakin ornegi benim akrabam kardesini kaybetti.ne kadar buyuk bir aci ve stres durumu. 2 ay sonra hamile kaldi ve cocugu oldu. Hani stres etkiliyordu cocuk olmasini. Yok oyle bisey.ben inanmiyorum en azindan. Rabbim nasip ettiyse olacak. O kadar .gerisi yok.
Biz saglikli besleniyoruz degil mi burdaki arkadaslar,hepimiz. Vitaminler kurler sebzeler vs. Ama bi yandan da cok sagliksiz beslendigini bildigim insanlar var. ama cocuk sahibi oluyorlar. Nasil oluyor?
Bir tanidigim vardi. Tup bebegin yeni ciktigi yillarda 10 yil boyunca tedavi olmus. 1 ev parasi gitti diyor. Tedaviyle olmamis. Sonra arka arkaya 3 tane cocugu olmus. Hepsi de dogal yoldan. Iste vucutta yillarca olmayan bisey oluyor ve hamile kaliyosun. Vucut tam olarak cozulemedi zaten. Ne oluyor da birden ,onca tedaviye ragmen dogal yoldan oluyor.
Dogal yoldan olmasini da gectim artik,hayirlisiyla olsun saglikla olsun da tedaviyle olsun ona da raziyim.
bende de kalıtsal pek uymuyor annem, teyzem, halam, babannem, ananem, hep 50 yaş civarıydı, stres, sigara,radyasyon etkilemiş olabilir benimkiniKız ben mahfoldum o zaman anneannem 38 yaşında menapoza girmiş annem 41 de falan girdi çok tırsıyorumm imdaaaaaattttt
aman yavrum, maşallah pek ümitlisin bu sabah, yoksa bu ay senden bi müjdeli haber mi gelecek, ay hadi inşallahhhhhhee napak dimi hayırlısı olsunkısmet yaa başarıcaz gibime geliyo da bakalım işte
Amann canım hiç öyle düşünme ne stresli sigaralı insanlar var patır patır çocuk doğuran benim o 41 yaşında doğuran arkadaşım hamileyken bile sigara içti ötesi var mı??bende de kalıtsal pek uymuyor annem, teyzem, halam, babannem, ananem, hep 50 yaş civarıydı, stres, sigara,radyasyon etkilemiş olabilir benimkini
ayy yok kızzz sabah da yine test yaptım her zamanki gibi dayanamayıp yine bembeyaz bir sayfaaman yavrum, maşallah pek ümitlisin bu sabah, yoksa bu ay senden bi müjdeli haber mi gelecek, ay hadi inşallahhhhh
ahahahahah geliyorummmmmmoooohhhh missss, gellll, monte ablana gelll, evin rahatlığını hissettttt, dizilere gel,,,,
bana asıl olay vazgeçmek gibi geliyor, ben biliyorum vazgeçsem olacak, hatta geçen sene kızımın küçüklük kıyafetlerini dağıtayım dedim eşim izin vermedi. totem açısından :)Sana katiliyorum arkdasim. Bu is ne yeme icmeyle,ne cok istemekle,ne stresle alakali. Vucut istiyorsa oluyor. Zararli maddeleri kullanan bi cok insan var. Nasil cocuklari oluyor.
Cocuk istemedigi halde hamile kalanlar var.
Buyuk stresler yasadigi bir zAmanda hamile kalanlar var. Ben hic inanmiyorum artik bunlara.
En yakin ornegi benim akrabam kardesini kaybetti.ne kadar buyuk bir aci ve stres durumu. 2 ay sonra hamile kaldi ve cocugu oldu. Hani stres etkiliyordu cocuk olmasini. Yok oyle bisey.ben inanmiyorum en azindan. Rabbim nasip ettiyse olacak. O kadar .gerisi yok.
Biz saglikli besleniyoruz degil mi burdaki arkadaslar,hepimiz. Vitaminler kurler sebzeler vs. Ama bi yandan da cok sagliksiz beslendigini bildigim insanlar var. ama cocuk sahibi oluyorlar. Nasil oluyor?
Bir tanidigim vardi. Tup bebegin yeni ciktigi yillarda 10 yil boyunca tedavi olmus. 1 ev parasi gitti diyor. Tedaviyle olmamis. Sonra arka arkaya 3 tane cocugu olmus. Hepsi de dogal yoldan. Iste vucutta yillarca olmayan bisey oluyor ve hamile kaliyosun. Vucut tam olarak cozulemedi zaten. Ne oluyor da birden ,onca tedaviye ragmen dogal yoldan oluyor.
Dogal yoldan olmasini da gectim artik,hayirlisiyla olsun saglikla olsun da tedaviyle olsun ona da raziyim.
Ay bi link at bakalım bi ona vallaa amh için her şeyi yaparımmmAz önce bir topikte okudum. Amh sı 0.7 olan bir bayan kendine ilk hafta sabah akşam, ilk haftadan sonra gece yatarken keçi boynuzu kürü uygulamış. amh sı nı tekrar ölçtürmüş. 2.6 çıkmış. Keçiboynuzu kürünü duymuş muydunuz?
vaov ben de her gün 3 kaşık yiyorum, dün bir arkadaşım söyledi meyvesini al dediAz önce bir topikte okudum. Amh sı 0.7 olan bir bayan kendine ilk hafta sabah akşam, ilk haftadan sonra gece yatarken keçi boynuzu kürü uygulamış. amh sı nı tekrar ölçtürmüş. 2.6 çıkmış. Keçiboynuzu kürünü duymuş muydunuz?
Canım link atmayı bilmiyorum. Nasıl atılıyor?Ay bi link at bakalım bi ona vallaa amh için her şeyi yaparımmm
o topikteyken adres çubuğunu kopyalayıp buraya yapıştır canım :)Canım link atmayı bilmiyorum. Nasıl atılıyor?
Hadi kürlerin hayrlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) Ayrıca moral bozmak yok inşallah evladına bi kardeş vericeksin en yakın zamanda :)
Teşekkür ederim kızlar, inşallah oğluma bi kardeş verebilirim, Moralimi yüksek tutmaya ve pozitif olmaya çabalıyorum. Allahım dualarımı duy, topikteki herkese için dua ediyorum.olur inşallah canım sıkma canını
olabilir mi ki bu? bence ilk ya da ikinci ölçüm yanlıştır, çok fark var rakamlar arasında. bi ara yiyordum ben keçiboynuzu, içim fenalaştı o kadar tatlı şey yemekten bırakmıştım...1-2 ay yedim sanırım. bu mantıkta benim amh 5 falan çıkmalıAz önce bir topikte okudum. Amh sı 0.7 olan bir bayan kendine ilk hafta sabah akşam, ilk haftadan sonra gece yatarken keçi boynuzu kürü uygulamış. amh sı nı tekrar ölçtürmüş. 2.6 çıkmış. Keçiboynuzu kürünü duymuş muydunuz?
canım o okuduğun sayfadayken yukarıda www.kadinlarkulubu.com/..... uzantılı yer var ya orayı kopyalayıp mesaj yazdığımız alana yapıştır dediğinde linki atarCanım link atmayı bilmiyorum. Nasıl atılıyor?
Canımmm valla ben de sana bayılıyorummmm
okudum kuzum hatta maşallah şu anda da hamile imiş o arkadaş, bravo vallahiiiŞimdi oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?