Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canım kısmet kısmet valla biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz daha napalım daha da olmazsa artık yapcak bişey yok Allah'ın takdiri der geçeriz :) Bu arada ben de 20sinde regl bekliyorum 2. gün eski doktoruma gidicem Korudaki rahim filmimi götürcem ve son kez tahlillerimi istesin AMH FSH ve diğerleri tekrar baktırıcam.. sonra da adama diycemki ağustosta tüp bebeğe başlamak istiyorum :))

okudum kuzum hatta maşallah şu anda da hamile imiş o arkadaş, bravo vallahiii
Denesek bizede faydası olur mu ki? Biz de hamiş kalır mıyız ki? Bu arada arkadaşlar size doyum oluyor ama ben kaçar. Yemek saati. Öğleden sonra fırsat buldukça yazarım.

ağustos olmaz demiş hep tüp uzmanları spermler azalıp kalitesi düşüyormuş, eylül ekim gibi başlatmışlar hep bebişim sen de eylül e bırak istersen

yerinde bir karar...zaten ağustosa kadar ot kür devam... çok güzel bir yaz tatilinden sonra Ağustos ta başlarsın..ama inşallah gerek kalmaz...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. Ben amh yi hic yaptirmamistim kızlar moralim bozulmasın diye. Yüksek fshtan 2 ay sonrada hamile kaldım zaten çok şükür. Yaptirsaydim size moral olurdum belki
Sana da hayırlı cumalar canım Allah razı olsun :) sen zaten bize yeterince moralsinn

ağustos olmaz demiş hep tüp uzmanları spermler azalıp kalitesi düşüyormuş, eylül ekim gibi başlatmışlar hep bebişim sen de eylül e bırak istersen
ağustos sonu gibi olursa sıkıntı olmaz sanırım...neticede tüp bebek..imci yöntemiyle en iyi sperm seçliyor.aşılamada belki önemlide ne bileyim tüp bebikte çokta değil sanki...

yerinde bir karar...zaten ağustosa kadar ot kür devam... çok güzel bir yaz tatilinden sonra Ağustos ta başlarsın..ama inşallah gerek kalmaz...
valla bebeğim biraz da araştırdım 35 yaşına kadar tek embriyo koyuluyomuş.. Ben mayısta 35 olucam sonra da zaten yaz tatil falan biraz kafa dağıtırız sonra 2. iznimde de bu işe girişeyim diyorum işte en azından çift embriyoyla şansım yükelir malum bizim beyyy bi defa deneriz falan dedi

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese. Ben amh yi hic yaptirmamistim kızlar moralim bozulmasın diye. Yüksek fshtan 2 ay sonrada hamile kaldım zaten çok şükür. Yaptirsaydim size moral olurdum belki
canımsın, senin varlığın bize fazlasıyla moral zaten tatlımmm

sen bakma bana canım fazla okumaktan contalar yandı bende...ne zaman uygunsan o zaman yaptır, inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelsin bebişin
İnşallah canım gerek kalmaz ama kalırsa da zaten ağustos sonu olacak tatilim 20 sinden sonra diyebilirim o zamanlarda bi zaman olur büyük ihtimalle zaten reglm yumurtam falan denk gelecek mi bakalım ben kafama göre hesap yapıyorum ama belli de olmaz tabi şimdiden

yaaaa şimdi bu keçiboynuzu kürü mü yapayım..soğan mı bal tarçın çörek otu mu arı sütü bal polen mi...
benimde amh 0,74 bu arada
ben durumumu bilmeden yani fsh amh ı.gebe kalabilmek için preseed kullanmıştım açıkçası.hatta evde var hala.tabii ben vajinismusuda yaşadım...onunda etkisi var. ama hani ben sadece kayganlaştırıcı özelliğinden dolayı tamda talimata uymadım..evdekini tüketsemmi acabaaa

Canım bence sırayla falan yap hepsi birden fazla olmasın bi de ama şu jeli kullan tabi ben de istiyorum ondan alıcam önümüzdeki aya :)

en büyük hayalim tedavilerimde çift embriyo ile şansımı yükseltmekti...ama hep tek ile transfere gittim.ayrıca devlet hastanelerinde bile o tek embriyo kuralına çok uyulmuyor.özellikle hani amh düşük rezerv az ise...özellerde bu kurala kesinlikle uyulmuyor..sadece 30 un altı ise belki tek koyuyorlar..

Benim de amh aralıkta 0,89 du bakalım bu ay kaç çıkacak :)

Canım bence sırayla falan yap hepsi birden fazla olmasın bi de ama şu jeli kullan tabi ben de istiyorum ondan alıcam önümüzdeki aya :)
yaaaa yokkk kocayı bulunca saçmalarım ben şimdi tek tek yapıcam aynen al bence sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ama şu ikiz kardeşlerin sözleşmesinde öyle yazıyodu ben sonradan da çok araştırdım yasal olarak 35 altına tek koyuyolar diye Valla çift koyacaklarını bilsem yaz gelmeden yaptırırdım aslında biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…