Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Benim de amh aralıkta 0,89 du bakalım bu ay kaç çıkacak :)
2014 ekimde 0,72, ocak 2016 da 0,74 çıktı.
dr sevindi fazla gerilememiş dedi. aynı yerde ölçüldü.ama en kesin sonuçlar bence düzen lab. da yapılan...tırstığımdan yaptıramıyırum birde 180 mi 200 liramı ücreti var orada.ben ücretsiz yyaptırımıştım başkentte.

canım var elbette ama çok gördüm gözümle tercihe bıraktıklarını başta konuşmak lazım.şu testlerini yaptırırken sor bence...

bizim de kromozomlar düzende yapılmış... hep para hep para arkadaş

Ben de koruda yaptırdım hep bi kere de akayda yaptırmıştım 1,5 falan çıkmıştı 1,5 yıl önce ama heryerde para alıyolar benim özel sigortam var o da karşılamıyo amh ı biliyomusun 140 falan vermiştim aralıkta öyle hatırlıyorum

canım var elbette ama çok gördüm gözümle tercihe bıraktıklarını başta konuşmak lazım.şu testlerini yaptırırken sor bence...
ahh işte orda yaptırmıycamki testleri koruda yaptırıcam ordaki eski doktoruma gitcemm zaten nova da öyle pek sparişle test yaptıramıyosun ben ilk gittiğimde söylemiştim bunlar eski testlerim diye bizim için bu değerlerin bi önemi yok demişti Ahmet hoca test de yapmadı bizde klinik bulgular önemlidir dedi :)

yahu benim arkadaşın dr istemiş özel hast.de fsh, ve bilimum hormonlar ve amh için 50 tl ödemiş. bu nasıl oluyor

yahu benim arkadaşın dr istemiş özel hast.de fsh, ve bilimum hormonlar ve amh için 50 tl ödemiş. bu nasıl oluyor
bi kerede özel sigortam bitmişti yenilemesi gelmemişti kullanım hakkım bitmişti o zaman sadece fsh bakmıştı çok net hatırlıyorum ona da 70 küsür ödemiştim sadece fsh a Kazık yaa Ankaradaki özel hastaneler Hatırlasana rahim filmini 1200 dediler araba alıoz sanki

bizim de kromozomlar düzende yapılmış... hep para hep para arkadaş
düzen lab. gerçekten çok iyi.hani belki sonuçları çok az tartışılır...ben gidince demiştim ya pıhtılaşma yaptırayım diyorum..bakalım ne çıkacak..
kromozomlarda bir şey yok ama hoca bana şöyle demişti. ayrı ayrı sizde bir şey yok. ancak meydana getirdiğiniz yeni embriyo kusurlu olabilir o yüzden pgt gerekebilir lakin pgt için embriyonun mutlaka 5. güne gitmesi hatta biraz daha geçmesi gerekirmiş.
yumurtam ve embriyom az olduğundan ben yaptıramam zaten..hani görünen köy kılavuz istemez. birde embriyo başına 500 dolar yada 1000 dolardan bahsediliyor.bu da kesin değil...pgt den temiz gelen embriyonun tutmadığını biliyorum...valla nasıl olacak bilmiyorum..

tüp bebek gibi düşün...özel karşılamıyor bunları hiç

öyle canım, kafa karıştırıcı

daha çok usg görüntüsü ve yaşadığın sağlık geçmişinle ilgileniyorlar.belkide doğru olan bu. koru da kime gidiyordun. aydan hoca mı ümit hoca mı...doğum yapabilseydim hayalim koru da doğum yapmaktı çok severim o hastaneyi...

Ayy artık kafam almıyo gerçekten çok karışıyo yaa ne kadar zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun valla ne diyim..

başkent te özel sgk anlaşmalı yerlerde çok özel testler dışında ödeme yapmıyorsun ...d vitamini yada smear için ek ödeme yapmıştım sadece...

koruda hamileyken Aylin Anıl Arslan'a gidiyodum.. Kürtajımı da o yaptı..Ama sonrasında o yoğunluktan kapılarda saatlerce beklettiği için Aşkın hocaya geçtim.. Ümit hocaya gitmek istiyodum ama ona da, ayy regl oldum 2. güne randevu alıyım olmuyo çok yoğun.. Bu arada aydan hoca da Nova da haberin var mıydı :)

gerçekten miiii çünkü ahmet hoca ve mehmet hoca daha önce koru da idiler. aydan hoca belki tedavilerde nova art ın lab.ını kullanıyordur.

O doktora bağlı. Bazı doktorlar yaşa dikkat etmiyor. Hasta iki isterse iki transfer ediyor.tabiki bu hastayla doktor arasında gizli kalıyor

gerçekten miiii çünkü ahmet hoca ve mehmet hoca daha önce koru da idiler. aydan hoca belki tedavilerde nova art ın lab.ını kullanıyordur.
Aydan hoca artık korunun içinde değil.. Ben doktor seçerken koruda çalışan tanıdıklarım aydan hocaya gönderelim seni falan dediler ama başka yerde onun yeri demişlerdi o yüzden istemedim gitmek.. Sonra koruda bi tercuman arkadaşım vardı aydan hocadan bayaa şikayetçi olan o hep anlatıyodu novaya gittim Aydan hocanın muayenehanesine, şöyle oldu böyle oldu diye ben o zaman novayı bilmiyodum tabi.. Aydan Hoca Nova'nın ortağıymış.. Komple yapım aşamasında kaprisleriyle milleti sinir hastası etmiş heryeri yıkıp yıkıp baştan yaptırmış falan Ama ben kendisiyle hiç karşılaşmadım oraya gittiğimde açıkçası..

O doktora bağlı. Bazı doktorlar yaşa dikkat etmiyor. Hasta iki isterse iki transfer ediyor.tabiki bu hastayla doktor arasında gizli kalıyor
Olabilir belki tabi başka yerlerde ama benim gittiğim merkez bayaa kuralcı bi merkez.. Hiç öyle aramızda kalsın mantığıyla hareket edeceklerini sanmıyorum canım..yine de belli olmaz tabi bilemiyorum sormak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…