- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
2014 ekimde 0,72, ocak 2016 da 0,74 çıktı.Benim de amh aralıkta 0,89 du bakalım bu ay kaç çıkacak :)
canım var elbette ama çok gördüm gözümle tercihe bıraktıklarını başta konuşmak lazım.şu testlerini yaptırırken sor bence...Ama şu ikiz kardeşlerin sözleşmesinde öyle yazıyoduben sonradan da çok araştırdım yasal olarak 35 altına tek koyuyolar diye Valla çift koyacaklarını bilsem yaz gelmeden yaptırırdım aslında biliyomusun
bizim de kromozomlar düzende yapılmış... hep para hep para arkadaş2014 ekimde 0,72, ocak 2016 da 0,74 çıktı.
dr sevindi fazla gerilememiş dedi. aynı yerde ölçüldü.ama en kesin sonuçlar bence düzen lab. da yapılan...tırstığımdan yaptıramıyırum birde 180 mi 200 liramı ücreti var orada.ben ücretsiz yyaptırımıştım başkentte.
Ben de koruda yaptırdım hep bi kere de akayda yaptırmıştım 1,5 falan çıkmıştı 1,5 yıl önce ama heryerde para alıyolar benim özel sigortam var o da karşılamıyo amh ı biliyomusun 140 falan vermiştim aralıkta öyle hatırlıyorum2014 ekimde 0,72, ocak 2016 da 0,74 çıktı.
dr sevindi fazla gerilememiş dedi. aynı yerde ölçüldü.ama en kesin sonuçlar bence düzen lab. da yapılan...tırstığımdan yaptıramıyırum birde 180 mi 200 liramı ücreti var orada.ben ücretsiz yyaptırımıştım başkentte.
ahh işte orda yaptırmıycamki testleri koruda yaptırıcam ordaki eski doktoruma gitcemm zaten nova da öyle pek sparişle test yaptıramıyosun ben ilk gittiğimde söylemiştim bunlar eski testlerim diye bizim için bu değerlerin bi önemi yok demişti Ahmet hoca test de yapmadı bizde klinik bulgular önemlidir dedi :)canım var elbette ama çok gördüm gözümle tercihe bıraktıklarını başta konuşmak lazım.şu testlerini yaptırırken sor bence...
yahu benim arkadaşın dr istemiş özel hast.de fsh, ve bilimum hormonlar ve amh için 50 tl ödemiş. bu nasıl oluyorBen de koruda yaptırdım hep bi kere de akayda yaptırmıştım 1,5 falan çıkmıştı 1,5 yıl önce ama heryerde para alıyolar benim özel sigortam var o da karşılamıyo amh ı biliyomusun 140 falan vermiştim aralıkta öyle hatırlıyorum
bi kerede özel sigortam bitmişti yenilemesi gelmemişti kullanım hakkım bitmişti o zaman sadece fsh bakmıştı çok net hatırlıyorum ona da 70 küsür ödemiştim sadece fsh ayahu benim arkadaşın dr istemiş özel hast.de fsh, ve bilimum hormonlar ve amh için 50 tl ödemiş. bu nasıl oluyor
düzen lab. gerçekten çok iyi.hani belki sonuçları çok az tartışılır...ben gidince demiştim ya pıhtılaşma yaptırayım diyorum..bakalım ne çıkacak..bizim de kromozomlar düzende yapılmış... hep para hep para arkadaş
Ben de koruda yaptırdım hep bi kere de akayda yaptırmıştım 1,5 falan çıkmıştı 1,5 yıl önce ama heryerde para alıyolar benim özel sigortam var o da karşılamıyo amh ı biliyomusun 140 falan vermiştim aralıkta öyle hatırlıyorum
Detaylı baktirman iyi olmuş. Bende baktircam. Cünkü bende sürekli trombos oluyor. Randevuyu bekliyorum. Igneyi ihmal etmemek lazım.Pihtilasma testi yaptiran arkadaslar sizde de bunlara mi bakildi?
öyle canım, kafa karıştırıcıbi kerede özel sigortam bitmişti yenilemesi gelmemişti kullanım hakkım bitmişti o zaman sadece fsh bakmıştı çok net hatırlıyorum ona da 70 küsür ödemiştim sadece fsh aKazık yaa Ankaradaki özel hastaneler Hatırlasana rahim filmini 1200 dediler araba alıoz sanki
daha çok usg görüntüsü ve yaşadığın sağlık geçmişinle ilgileniyorlar.belkide doğru olan bu. koru da kime gidiyordun. aydan hoca mı ümit hoca mı...doğum yapabilseydim hayalim koru da doğum yapmaktıahh işte orda yaptırmıycamki testleri koruda yaptırıcam ordaki eski doktoruma gitcemm zaten nova da öyle pek sparişle test yaptıramıyosun ben ilk gittiğimde söylemiştim bunlar eski testlerim diye bizim için bu değerlerin bi önemi yok demişti Ahmet hoca test de yapmadı bizde klinik bulgular önemlidir dedi :)
Ayy artık kafam almıyo gerçekten çok karışıyo yaa ne kadar zor işler bunlar Allah yardımcımız olsun valla ne diyim..düzen lab. gerçekten çok iyi.hani belki sonuçları çok az tartışılır...ben gidince demiştim ya pıhtılaşma yaptırayım diyorum..bakalım ne çıkacak..
kromozomlarda bir şey yok ama hoca bana şöyle demişti. ayrı ayrı sizde bir şey yok. ancak meydana getirdiğiniz yeni embriyo kusurlu olabilir o yüzden pgt gerekebilir lakin pgt için embriyonun mutlaka 5. güne gitmesi hatta biraz daha geçmesi gerekirmiş.
yumurtam ve embriyom az olduğundan ben yaptıramam zaten..hani görünen köy kılavuz istemez. birde embriyo başına 500 dolar yada 1000 dolardan bahsediliyor.bu da kesin değil...pgt den temiz gelen embriyonun tutmadığını biliyorum...valla nasıl olacak bilmiyorum..
başkent te özel sgk anlaşmalı yerlerde çok özel testler dışında ödeme yapmıyorsun ...d vitamini yada smear için ek ödeme yapmıştım sadece...yahu benim arkadaşın dr istemiş özel hast.de fsh, ve bilimum hormonlar ve amh için 50 tl ödemiş. bu nasıl oluyor
koruda hamileyken Aylin Anıl Arslan'a gidiyodum.. Kürtajımı da o yaptı..Ama sonrasında o yoğunluktan kapılarda saatlerce beklettiği için Aşkın hocaya geçtim.. Ümit hocaya gitmek istiyodum ama ona da, ayy regl oldum 2. güne randevu alıyım olmuyo çok yoğun.. Bu arada aydan hoca da Nova da haberin var mıydı :)daha çok usg görüntüsü ve yaşadığın sağlık geçmişinle ilgileniyorlar.belkide doğru olan bu. koru da kime gidiyordun. aydan hoca mı ümit hoca mı...doğum yapabilseydim hayalim koru da doğum yapmaktıçok severim o hastaneyi...
bomba gibiyim her an patlayabilirim :) sabah sabah d vit içtim, 2 yumurta 1 bardak süt içtim, kuru incir, arı sütü bal polen yedim, hayıt içtim, her an bi yerlere tırmanabilirimmmm
gerçekten miiiikoruda hamileyken Aylin Anıl Arslan'a gidiyodum.. Kürtajımı da o yaptı..Ama sonrasında o yoğunluktan kapılarda saatlerce beklettiği için Aşkın hocaya geçtim.. Ümit hocaya gitmek istiyodum ama ona da, ayy regl oldum 2. güne randevu alıyım olmuyo çok yoğun.. Bu arada aydan hoca da Nova da haberin var mıydı :)
O doktora bağlı. Bazı doktorlar yaşa dikkat etmiyor. Hasta iki isterse iki transfer ediyor.tabiki bu hastayla doktor arasında gizli kalıyorvalla bebeğim biraz da araştırdım 35 yaşına kadar tek embriyo koyuluyomuş.. Ben mayısta 35 olucam sonra da zaten yaz tatil falan biraz kafa dağıtırız sonra 2. iznimde de bu işe girişeyim diyorum işte en azından çift embriyoyla şansım yükelir malum bizim beyyy bi defa deneriz falan dedi
Aydan hoca artık korunun içinde değil.. Ben doktor seçerken koruda çalışan tanıdıklarım aydan hocaya gönderelim seni falan dediler ama başka yerde onun yeri demişlerdi o yüzden istemedim gitmek.. Sonra koruda bi tercuman arkadaşım vardı aydan hocadan bayaa şikayetçi olan o hep anlatıyodu novaya gittim Aydan hocanın muayenehanesine, şöyle oldu böyle oldu diye ben o zaman novayı bilmiyodum tabi.. Aydan Hoca Nova'nın ortağıymış.. Komple yapım aşamasında kaprisleriyle milleti sinir hastası etmiş heryeri yıkıp yıkıp baştan yaptırmış falangerçekten miiiiçünkü ahmet hoca ve mehmet hoca daha önce koru da idiler. aydan hoca belki tedavilerde nova art ın lab.ını kullanıyordur.
Olabilir belki tabi başka yerlerde ama benim gittiğim merkez bayaa kuralcı bi merkez.. Hiç öyle aramızda kalsın mantığıyla hareket edeceklerini sanmıyorum canım..yine de belli olmaz tabi bilemiyorum sormak lazım :)O doktora bağlı. Bazı doktorlar yaşa dikkat etmiyor. Hasta iki isterse iki transfer ediyor.tabiki bu hastayla doktor arasında gizli kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?