Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aydan hoca bir arkadaşımın dr uydu.koru da.onlar o kadar memnunduki..hatta maddi manevi doğuma kadar doğum zamanında da çok yardımcı olmuştu onlara....Aydan hoca korunun da ortağıymış.bak işte neler neler...

Kızlar hadi bana bi yardım, yarın eşim kan verecek d ve b12 baktirsin o da dedim, hazır kan vermişken ne baktirsin bu adam? Bi daha kolay kolay gonderemem

Canim dun annem anlatti. Alt komsusu anlatmis gelinini. Kizin bir suru miyomu varmis. Sogan kuru uygulamis bikac defa. Sonunda hamile kalmis. komsusu icti icti sogan suyunu,sonunda yapti cocugu diyormus.bize de etkisi olsun insallah:)

Belki de hic olmayacak.bunu da bilmiyoruz. Belki allah ben size cocuk nasip etmedim diyecek. Hicbirimiz bunlari yasayacagimizi bilmiyordukki.
Cogu insan nasil dusunur. Gun gelecek sevdigim insanla evlenecegim ve cocugum olacak. Eger bekarken bildigi bir saglik sorunu yoksa,hayatin dogal akisinda herkes boyle dusunur. Evlenecegim ve cocuklarim olacak. Ama iste hic ummadigin seyler bizi buluyor.
Seda sayan program yapardi. Benim yasimdakiler bilir:)
Orda kadinlari dr. Hakan Özörnek'e (eurofertil tüp bebek mrk. Icra kr. Baş.) gonderir ve sizi catir catir dogurtacagim derdi. Aileleler oraya cikardi,aglarlardi,bir evlat sahibi olabilmek icin. Ki o donemde tup bebek yaptirmak ,kac sene once ayıptı. Baskasinin sperminin alindigini zannedenler vardi.insanlar belki de kınanıyordu tüp bebek yaptirdiklari icin. Hele bir de tv ye cikip tum turkiyeye duyurmak. Buna ragmen o insanlar bir evlat icin herseyi goze alip oraya cikarlardi.hala bile tüp bebegin ne oldugunu bilmeyenler var. o caresizlikle insanlar neler yapmislar. Demem o ki izledigim o insanlarla ayni seyleri yasayacagimi tahmin edemezdim. Ama oluyor. Uzak sandigimiz hersey aslinda bize cok yakin.
Rabbim yeterki dermansiz dert vermesin. Yeterki bir umut olsun,biz ari sutune de devam ederiz,incirleri zeytinyagina da yatiririz,kocişler evden cikarken keciboynuzunu da arkalarindam yetistiririz:))
Zaten bu dunyada ne yapilacaksa bu guclu kadinlar yapacak,esler de destek olursa tadindan yenmeZ:))
Hayirli cumalar. Dualarimiz kabul olsun.

Su an atv de haber var, 2 yıl içinde menopozdaki kadınlar da dogurabilecekmis, yeni buluş, laparoskopi ile yumurtalıktan alınan parçacıklar geliştirilip yumi haline getiriliyor muş, turk Dr bulmuş.
Ne varsa Türk insanında var. Türk milleti olarak aklımız iyiliklere de kötülüklere de basıyor. Allah razı olsun o Türk doktordan.

bana asıl olay vazgeçmek gibi geliyor, ben biliyorum vazgeçsem olacak, hatta geçen sene kızımın küçüklük kıyafetlerini dağıtayım dedim eşim izin vermedi. totem açısından :)

Biz onu tedaviye baslamadan,fsh la tanismadan,10 ay kendimiz denerken dusunduk,uygulamaya calistik ama olmadi:))
Aklimdan cikardigim ay hamile kaldim diyenler var ama iste o cikarmanin formulunu bulamadim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…