- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aydan hoca bir arkadaşımın dr uydu.koru da.onlar o kadar memnunduki..hatta maddi manevi doğuma kadar doğum zamanında da çok yardımcı olmuştu onlara....Aydan hoca korunun da ortağıymış.bak işte neler neler...Aydan hoca artık korunun içinde değil.. Ben doktor seçerken koruda çalışan tanıdıklarım aydan hocaya gönderelim seni falan dediler ama başka yerde onun yeri demişlerdi o yüzden istemedim gitmek.. Sonra koruda bi tercuman arkadaşım vardı aydan hocadan bayaa şikayetçi olan o hep anlatıyodu novaya gittim Aydan hocanın muayenehanesine, şöyle oldu böyle oldu diye ben o zaman novayı bilmiyodum tabi.. Aydan Hoca Nova'nın ortağıymış.. Komple yapım aşamasında kaprisleriyle milleti sinir hastası etmiş heryeri yıkıp yıkıp baştan yaptırmış falanAma ben kendisiyle hiç karşılaşmadım oraya gittiğimde açıkçası..
Tabi tabi kendisi değil de eşi korunun bildiğin sahibi :)aydan hoca bir arkadaşımın dr uydu.koru da.onlar o kadar memnunduki..hatta maddi manevi doğuma kadar doğum zamanında da çok yardımcı olmuştu onlara....Aydan hoca korunun da ortağıymış.bak işte neler neler...
cuma cuma oldum mu bu şimdiAy biz kadınlar burda bile gıybete düştük öyleymiş de böyleymiş hahahahaha :d ay çok güldüm kendime
valla doğru diyosun töbe tööbe ayıpppcuma cuma oldum mu bu şimdi
Ayy erkeklerle ilgili testler konusunda çok cahilim bennnKızlar hadi bana bi yardım, yarın eşim kan verecek d ve b12 baktirsin o da dedim, hazır kan vermişken ne baktirsin bu adam? Bi daha kolay kolay gonderemem
Hormonlar. Troid ve erkeklik hormonlarıKızlar hadi bana bi yardım, yarın eşim kan verecek d ve b12 baktirsin o da dedim, hazır kan vermişken ne baktirsin bu adam? Bi daha kolay kolay gonderemem
çinko, fsh ve testeronKızlar hadi bana bi yardım, yarın eşim kan verecek d ve b12 baktirsin o da dedim, hazır kan vermişken ne baktirsin bu adam? Bi daha kolay kolay gonderemem
Erkekler için bi dönem yok sanırım bu hormon testleri için di mi cnmçinko, fsh ve testeron
yok canım sanmıyorum her hangi bir zaman diliminde olabilir.sperm değil sonuçta kan bakılacak...Erkekler için bi dönem yok sanırım bu hormon testleri için di mi cnm
Çinko önemli sanırım, supradyn içinde hergun 8 mg alıyoruz ama yeterli mi bu acaba
Merhaba kızlarrrrr. Ben ilk soğan suyumu içtim sabah. Sat :9 nisan bat'ı hiç bilmiyorum, amh 0.01 olunca artık regl olmam zor görünüyo ama inşallah soğan suyu ve sonra hayıt suyu işe yarar da regl olabilirim. ben 36 yaşındayım amh seviyem yerlerde geziyo. benim annem 43 yaşında menapoza girmiş, peki teyzelerim 50 yaşında yeni giriyolar, ablam benden 2,5 yaş büyük onun öyle bi sorunu yok. Kalıtsalsa bile bari 40 yaşımı bekleyeydi en azından 1 çocucuğum daha olurdu. :)
spermler için önemliymiş çinko, ama yeterlilik düzeyi hakkında bilgim yok inanÇinko önemli sanırım, supradyn içinde hergun 8 mg alıyoruz ama yeterli mi bu acaba
haklısın canım, bakmıyor strese, hormona, amh ye, beslenmeye, takdir-i ilahi..gelecekse, gelir elbet ama nasıl gelir o bile yazılı kaderimizde, şimdi mi gelecek 10 yıl sonra mı, doğal mı olacak tedaviyle mi, bunların hepsi yazılı, biz sadece süreci yaşıyoruz....
Ne varsa Türk insanında var. Türk milleti olarak aklımız iyiliklere de kötülüklere de basıyor. Allah razı olsun o Türk doktordan.Su an atv de haber var, 2 yıl içinde menopozdaki kadınlar da dogurabilecekmis, yeni buluş, laparoskopi ile yumurtalıktan alınan parçacıklar geliştirilip yumi haline getiriliyor muş, turk Dr bulmuş.
bana asıl olay vazgeçmek gibi geliyor, ben biliyorum vazgeçsem olacak, hatta geçen sene kızımın küçüklük kıyafetlerini dağıtayım dedim eşim izin vermedi. totem açısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?