Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ne varsa Türk insanında var. Türk milleti olarak aklımız iyiliklere de kötülüklere de basıyor. Allah razı olsun o Türk doktordan.
Su an uygulamaya başlamışlar hatta 2 yılda yaygınlaşacak diyordu. Akşam haberlerinde de çıkar mutlaka izlemeye çalışın

hah ağladımmm işte...

yaaa valla bal tarçın çrek otuna reglin 2-12 . günleri devam edin diyollar...ama diğeri sürekli, arı sütü bal polen yani

Valla ben ikisini yapmadım sabah sütümun üstüne bol tarçın, lor peynirime de bol çörekotu karıştırıp o işi hallediyorum bu ay, aç karna da arisutu bal polen

Valla ben ikisini yapmadım sabah sütümun üstüne bol tarçın, lor peynirime de bol çörekotu karıştırıp o işi hallediyorum bu ay, aç karna da arisutu bal polen
yani ewt direk çörek otu ve tarçın da oluyosa bala ekstra gerek yok diye düşünüyorum benim de kahvaltımda çörekotlu lor gelmişti bugünn biliyomusun :)

Aynen. Haklısın

Hayaller ve hayatlar canim. Ben suan kendime guluyorum. Ilk tup tedavisinde ignelere basladim. Ben bir suru olacak ve elimizde kalanlar olacak sandim. Dondursak mi falan diyorum esime.:)))))) koyacak bir yunurta anca cikti.o da orta kalite. Hey gidi hey)))) simdi bir tane kaliteli olsun,tutsun,dondurmasi kalsin diyoruz.

35 yasin altinda ilk transferde veya ilk 2 transferde tek,3. transferden itibaren cift diye biliyorum.

Supper oluyor çok seviyorum ben
Ben de bayıldım çok güzel gerçekten :) Bi de biz bu kadar şeyi nasıl yiyip içicez yaa bi de keçiboynuzu girdi şimdi işin içine zaten inciri de düşünüyorum yapmayı.. Montem bana bi yol göster bi plan yap gözünü seweyim yaa Daha bi de hayıtla aslan pençesini hiç söylemiyorum bile :)

Canim istanbul tüpe gidince goreceksin fotolari,cogu ikiz. Ay biz ikiz istiyoruz ama tasiyamayabilirmisim ben. Dikis atilacak ya,o zaman bellllllki.
Bazi doktorlar ikiz gebelik riskli gebelik diye adlandiriyor ama bazisi da karsi degil. Bakmasi zor biliyorum ama bizim de en buyuk hayalimiz bir kiz bir erkek ikizler. EREN VE BEREN:)

Canim benim kromozom sonucumda pgt ye gerek yoktur yazMasina ragmen istiyorum ama dedigin gibi bizim yumurta zaten aZ,yollayamiyoruz.

aa uygunmuş aslında ben keşke centruma gidene kadar düzene gitseymişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…