Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

çok tatlı anlatmışsın, amin inşallah

Aynen o dediğinden..kısmet ve nasip..ötesi yok

Biz onu tedaviye baslamadan,fsh la tanismadan,10 ay kendimiz denerken dusunduk,uygulamaya calistik ama olmadi:))
Aklimdan cikardigim ay hamile kaldim diyenler var ama iste o cikarmanin formulunu bulamadim canim:)
tam teslimiyet çok zor, ben önüme çıkan fırsatları önceleri erken bulduğum için iyi değerlendirmeyip bir nevi evde kalmıştım, evlilik fikri sürekli aklımdaydı, ( 25-30 arası ) yaş 30 a dayanmıştı, dedim ki evlilikle kafayı bozdum hayatım yalnız geçiyor, sevdiğim insanla geçiricem zamanımı evlenmesem de olur, gerçekten bıraktım yani, çok kısa süre içinde eşimle tanıştım ve evlendim..

arısütü bal polen aç yeniyor ya ayrı ayrı olsa daha iyi sanki

dediğin gibi ikiz gebelik riskli ve bebişler geldikten sonra o ilk 1 sene saç baş yoldurur cinsten çok yakından tanık oldum.ancak önceleri tek çocuk sevdalısı ben şimdi olmayacağını bildiğimden mi nedir çocuğuma birde kardeş olsun istiyorum. (sanki birini yapabilmişim gibi ) başka şansımda olmadığımdan olursa Allah nasip ederse ikiz olsa keşke...
seninkilerin isimleri de pek güzel dikiş atma çoğul gebelikte çoklukla olabilen bir durum serklaj diyorlar galiba...

Canim benim kromozom sonucumda pgt ye gerek yoktur yazMasina ragmen istiyorum ama dedigin gibi bizim yumurta zaten aZ,yollayamiyoruz.
benim hiç 5. güne embriyom olmadı ki pgt yi düşüneyim...yaa işte eninde sonunda aynı yere geliyoruz tutacak ise 4 hücreli 2. gün embriyosu bile tutuyor...artık tedavi olsamda çok korkuyorum..az çok biliyorsun çünkü seni neler beklediğini...

:)))
Iste nasip kismet ne zaman nerde karsina cikacak bilemiyosun.
Allah daim etsin sevginizi:)

Benim arkadasim 1 sene denedi olmadi. Olmuyor iste dedi,birakti,1 2 ay sonra tatile gittiler ve tatile giderken hamileymis,haberi yok. Havuzda denizde atlamis hoplamis,bir suru yol gitmisler,donuste dugune gitmisler,orda da hopla zipla ama yine de dusmemis.
Tatilden donunce bir ogreniyor ki hamile.
Dedigin gibi kafa rahatligi onemli ama ben kendi adima bunu basaramiyorum,ozellikle cocuk konusunda

Aglamaaaaa. Ya da rahatlayacaksan agla. Rahatla. Ama sonra mucadeleye devam:))
hayat hep bir mücadele elbette biliyorum ve farkındayım ancak gücümün kalmadığı zamanlarda oluyor...bugünlerde fazlasıyla ağlıyorum ve duygusalım..ayrılıklar vedalar ama aynı zamanda başlangıçlar yeniler...bakalım pancar ne yapacak:))

Aynen canim. Servikal serklaj.
Ama benim tek olsa da dikis atilacak mutlaka.
Ben de olursa birincisi,mutlaka kardes istiyorum,nasip tabiki,o yuzden ikiz olsun:) ikinciye yumurta kalmayabilir:)

Aynen canim. Servikal serklaj.
Ama benim tek olsa da dikis atilacak mutlaka.
Ben de olursa birincisi,mutlaka kardes istiyorum,nasip tabiki,o yuzden ikiz olsun:) ikinciye yumurta kalmayabilir:)
serviks kısa olursamı serklaja gerek duyuyorlar acaba,çünkü 3 sene önce gittiğim bir kadın doğum dr u serviksin kısa demişti.daha sonra bunu hiç söyleyen olmadı tabii daha önemli sorunlarım olduğundan belkide...belki gebe kalabilirsem banada önerirler.amannn neyse bunlar çok sonra konuşacaklarımız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…