Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

arısütü bal polen aç yeniyor ya ayrı ayrı olsa daha iyi sanki
tmm canım öyle yapıcam bu arada yeni öğrendim incirle çörek otu ayna anda yapılmamalıymış yoksa yumurtaların kalitesini bozabilirmiş aklınızda olsun.. Sanırım ben incir ve arı sütü yapıcam.. zaten yumurtalarm erken çatlıyo çörekotuna hiç girmiycem :) Sen bişey yapıyomusun kür olarak bunlardan??

kür olarak diil ama ben çörek otu bal tarçın ile iki inciri bir arada yiyordum tüh ya..

kür olarak diil ama ben çörek otu bal tarçın ile iki inciri bir arada yiyordum tüh ya..
İncir yemekten bahsedilmiyo sanırım canım , incir kürü varya suyua atılan kaynatılan falan ondan bahsetmiş ,ama yemek zararı olur mu bilmiyorum pek sanmıyorum 2 tane incirden nolcak.. Şimdi burdan dışardan link atmak yasak olmasa atardım sana.. Aslında genel olarak birden fazla kürü aynı anda uygulamayın yazıyodu sitede..

gibigibiyim sen şimdi koruya test için mi gideceksin? hormonların çok ta bir anlamı yok ki bebişim...
Yok tatlım aslında rahim filmini göstermeye gidicem gitmişken bir de testlerimi yaptırayım diyorum.. Valla hormonların anlamı olmasa bende her ay 3-5 yumurta gelişiyo çatlıyo yumurtlamayı da takip ediyorum ilişki de kaçmıyo ama gebelik oluşmuyo.. AMH belki yumurta olduğu sürece önemsiz olabilir ama FSH diğerleri yumurta kalitesine büyük etken canım.. Olmasa gebelik olurdu kaç ay oldu bu şekilde benim

soğan kürü yaptım,bir incir kürü kaldı yapmadığım, çörek otu bal tarçın 2-14. günler yaptım, iki incir, iki ceviz yedim, multivitamin, folbiol, dhea kullandım,akşamları yeşil çay içtim, bu ay hayıt aslanpençesi yapmadım, fsh büyütsün yumilerimi dedim, yumurta yedim, tavuk bile yedim iş yerinde çıkınca
gebelik olsa hissediyorum ben öncekilerde öyle oldu inanmazsınız sinirleri alınmış biri oluyorum, saçlarım hiç dökülmüyor ve içimde bir doluluk hissi oluyordu, olmasın dediğim zamanda bile anlamıştım yani

diyet nasıl gidiyor tatlım gelişme var mı?
Valla yok canım harfiyen uyuyorum ama yarım kilo bile gitmedi diyetisyenle yazıştım benden tahlil istemiş insülin direnci olabilir yazmış ki o da zaten var :) Neyse artık 3 mayısa kadar devam edicem sonrasında karatayı araştırıcam :)

Ben de bu ay sadece yumurtlamaya kadar hayıt içtim başka da kür falan yapmadım.. Zaten inciri yapmak istememiştim prolaktinim yüksek diye bu sefer bi baktırayım normale geldiyse yaparım.. Ben de hissetmiştim 3 gün önceden biliyomusun rüyalar ateş basmalar falan.. Zaten sabah test yaptım negatif çıktı her zamanki gibi daha 5 gün var ama karnım davul gibi oldu belim de kopuyo sanki bugün.. hayırlısı olsun canım hakkımızda :) napalım kısmet :)

Ayriliklar ve vedalar kismina kadar olanlari ben de cok yasiyorum bu ara. agladikca rahatliyorum yoksa iyice icime ata ata daha kotu olacagim. Tedavi icin moralimizin yuksek olmasi onemli ama iste hep ayni motive olmuyor her zaman.

Ayriliklar zordur benim icin hep,alistigim ortamdan gitmek zor ama bazen mecburiytler var.
Insallah hemen alisirsin gittigin yere.

tatlım ya biz bu insülin direnci yüzünden mi hamiş kalamıyoruz diye kafama çok takılıyor aslında...

Merhaba kizlar yardimci olurmusunuz
FSH 8.1
LH 4.1
E2 42
SIZCE BUNLAR NORMALMI SANKI FSH BIRAZ YUKSEK nolur ablalar kardesler bilgisi olan yardim etsin 1 yildir ikinci cocugumuzu istiyoruz ama olmadi

Merhaba kizlar yardimci olurmusunuz
FSH 8.1
LH 4.1
E2 42
SIZCE BUNLAR NORMALMI SANKI FSH BIRAZ YUKSEK nolur ablalar kardesler bilgisi olan yardim etsin 1 yildir ikinci cocugumuzu istiyoruz ama olmadi
yok canım gayet güzel sonuçların hiiiç takılmana gerek yok, maşallah...

inşallah...artık bir süre dip köşe temizlik sonra da işte sizler varsınız...artık sonrasına sonra bakarız..

bebeğim markete gitmiştim amma yazışmışsınız....ben şöyle yapıyorum kuzum

sabah uyanınca arı sütü bal polen-dil altına alıyorum aç karna
yarım saat geçince kuru incirlerimi 4 e böldüm z.yağı içinde bekliyorlar, 1 ya da 2 parça yani 1/2 adet incir yemiş oluyorum....
arada büyük su bardağı hayıt suyu içiyorum
üstüne 3-4 saat geçince 2 adet rafadan yumurta, 1 çay bardağı yağlı süt,içine 1 çay kaşığı tarçın, lor peyniri içine soğuk sıkım z.yağı ve 1 çay kaşığı çörekotu atıp kahvaltımı yapıyorum

2 saat falan geçince folidoce içiyorum
1-2 saat geçince supradyn all day içiyorum
akşam yemekten sonra 3-4 saat sonra gibi yine tarçınlı süt içiyorum
az önce marketten fındık aldım , inanılmaz vitamin ve mibneraller var içinde, sabah kürüme 5 adet fındık ilave edeceğim

bazen aklıma gelirse 1 fincan adaçayı içiyorum

ayy maşallah sana inşallah işe yarasın bu yaptıkların canım :) ben bu kadar düzenli yapamam sanıyorum ama bakıcam artık bi düzene oturtmam lazım :)

kızlar ben incir küründense, inciri yemeyi tercih ediyorum. incir küründe çok fazla incir kullanılıyor, hem şekeri yükseltir hem de prolaktini diye düşünerek, hem bunun posası da faydalı ve gerekli mantığı ile kuru inciri yiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…