Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

gibigibiyim bu arada hiç ekmek yemiyoruz canım, akşamları kabak,lahana, mutlaka tavuk, yeşil salata,yoğurt, çorba azar azar mutlaka bulnuyor sorfada....
zaten bu kadar besleyici şeyle ekmek de yersen o iş biter ben sana söyliyim ben zaten diyet dolayısıyla yemiyorum ama eşim de yemiyo artık eve ekmek asla almıyoruz.. ekmek zarar yaa boşa yiyomuşuz yani :)

peki inciri ne kadar miktar yağda ne kadar bekletiyosun canım?

ayy maşallah sana inşallah işe yarasın bu yaptıkların canım :) ben bu kadar düzenli yapamam sanıyorum ama bakıcam artık bi düzene oturtmam lazım :)
bu arada 2 haftadır haftada 1 ampul dvitamini içiyorum...sen d vit. baktırdın mı bebişim? o çok ama çok önemliymiş, biliyorsun

zaten bu kadar besleyici şeyle ekmek de yersen o iş biter ben sana söyliyim ben zaten diyet dolayısıyla yemiyorum ama eşim de yemiyo artık eve ekmek asla almıyoruz.. ekmek zarar yaa boşa yiyomuşuz yani :)
öyle canım işte ben çalışırken hem kürler hem de hamurişi kebaplar,pideler falan çok şişirdi beni... şimdi hiç sokmuyoruz ağzımıza...

peki inciri ne kadar miktar yağda ne kadar bekletiyosun canım?
canım inciri bölüp cam kavanoza koydum, 2-3 incir gibi düşün, incirlerin yarısını geçecek şekilde soğuk sıkım z.yağı koydum, incirlerin hepsi yağı alıyor, her yiyişimizde, eşime de yediriyorum ben ertesi sabah için üzerine ilave ediyorum, eşim daha çok yiyor o 1 incir yiyordur...

Ben baktırmadım ama folikasit tabletimin içinde var canım 2 aydır kullanıyorum günlük 300 UI
sen yine de baktır tatlım ben de yaz kış deli gibi güneşleniyordum her öğlen 13:00 de yarım saat dik güneşi aldım ama ne kadar düşük çıktı, mutlaka ama mutlaka baktır canım ihmale gelmeyecek bir şey miş, yarın kan verdiğinde ona da bakıversinler bebişim

tmm canım bunu yapayım doğru diyosun prolaktinim için diğer kür biraz sakıncalı olabilir çok sağol

tmm canım baktırayım söyleyim onu da ama ben yarın gitmiycemki daha regl olmadımki

yarasın hiç karıştırmadan alıyorsun süper

yarasın hiç karıştırmadan alıyorsun süper
çok saol canım hepimize yarasın inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allahım.. işi bıraktıktan sonra çok daha kontrollü ve düzenli olmaya başladı, ben de kendimi daha sağlıklı hissediyorum. cildim daha parlak, saçlarım daha az dökülüyor ve o kronik ağrılarımdan,yorgunluğumdan eser kalmadı..ben özellikle supradyn ve d vitaminine bağlıyorum...eşime de içiriyorum spradyn i ben o da söylüyor çok ama çok iyiyim algım değişti daha farklıyım diyor..1 haftada işe yaradı. bizde çok etkili oldu supradyn

bu ne şimdi ama yaaaaa :

"""""""""""""""""""Diyet Yapmayı Bırakın: Ohio Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; kadınlar kalori alımını düşürdüklerinde, üreme hormonlarındaki seviye de aynı şekilde düşüyor.

Beslenme Şeklinize Zengin İlaveler Yapın Zinc, Selenyum, E vitamini ve C Vitamini alın.

Zinc ve E Vitamini: Bunlar eşiniz için. Zinc, hücre yenilenmesi için iyiyken E vitamini de hücre yenilenmesine destek sağlıyor. Eşinizin spermleri ne kadar güçlü olursa sizin yumurtalarınızın buna direnme ihtimali o kadar düşük olacaktır.

Selenyum: Bu da eşinizin için. Testosteron ve sperm sayısının artması için selenyum önemli bir vitamindir.

Vitamin C: Bu da onun için. C Vitamini sperm kalitesini arttıracak ve hamile kalmanıza yardımcı olacak.

Size Zinc: Tabiki siz de vitamin içeceksiniz. Siz de zinc için. Böylece sizinde hücre bölünmesi ve yenilenmesi durumunuz gelişme kaydedeceğinden daha kolay hamile kalabilirsiniz."""""""""""""""""""""

kaynak hürriyet....

çinkoyu kadına da önermişşşş

Son düzenleme:
Çinko İçeren Yiyecekler:

Çinko; hücre metabolizması, protein üretimi, yaraların iyileşmesi, DNA oluşumu ve güçlü bağışıklık sistemi için temel bir mineraldir.
Pek çok gıdadan ihtiyaç duyduğunuz günlük çinko miktarını almanız mümkün. 19 yaş üstü kadınlar için tavsiye edilen günlük çinko miktarı 8 mg, 19 yaş üstü erkekler içinse 11 mg’dır.

Çinko en çok kırmızı et ve deniz ürünlerinde bulunmakla birlikte badem, fıstık gibi kuruyemişler, nohut fasulye gibi sebzeler çinko ihtiyacını karşılamaya yetecek kadar çinko içermektedir.

Çinko Bakımından Zengin Gıdalar
Hayvansal Gıdalar: Midye, sığır eti ve diğer kırmızı etler yüksek miktarda çinko içermektedir. Örneğin 6 adet orta büyüklükte karides yaklaşık 70 mg çinko içerir.

80 gramlık kırmızı et yaklaşık olarak günlük çinko ihtiyacının yarısını karşılar. Tavuk, süt, yoğurt, peynir gibi diğer hayvansal gıdalar da çinko bakımından zengindir.

Kuruyemiş: 30 gram (hemen hemen 1 avuç) kaju 1.6 mg, 1 avuç badem 1 mg ve yine 1 avuç yerfıstığı 0.9 mg çinko içermektedir.

Bu yemişlerden günde 1-2 avuç tüketmek çinko ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamaya yetecektir. Ayrıca 100 gram kabak çekirdeği günlük çinko ihtiyacının tamamını karşılar.

Sebzeler: Sebzeler; vücudun sebze bazlı çinkoyu hayvansal gıdalardan alınan çinko gibi işleyemediği için çok iyi birer çinko kaynağı sayılmaz ancak bazı sebzeler yüksek oranda çinko içermektedir.

Örneğin 1 kase pişmiş ıspanakta yaklaşık 1.5 mg, 1 kase mantarda ise 1.3 mg gram çinko vardır. Bunlar dışında yeşil bezelye, bamya ve kuşkonmazda iyi birer çinko kaynağıdır.

Benim 1,5 yıl içinde kademeli olarak düştü canım hiç yükselme olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…