- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
zaten bu kadar besleyici şeyle ekmek de yersen o iş biter ben sana söyliyimgibigibiyim bu arada hiç ekmek yemiyoruz canım, akşamları kabak,lahana, mutlaka tavuk, yeşil salata,yoğurt, çorba azar azar mutlaka bulnuyor sorfada....
peki inciri ne kadar miktar yağda ne kadar bekletiyosun canım?kızlar ben incir küründense, inciri yemeyi tercih ediyorum. incir küründe çok fazla incir kullanılıyor, hem şekeri yükseltir hem de prolaktini diye düşünerek, hem bunun posası da faydalı ve gerekli mantığı ile kuru inciri yiyorum...
bu arada 2 haftadır haftada 1 ampul dvitamini içiyorum...sen d vit. baktırdın mı bebişim? o çok ama çok önemliymiş, biliyorsunayy maşallah sana inşallah işe yarasın bu yaptıkların canım :) ben bu kadar düzenli yapamam sanıyorum ama bakıcam artık bi düzene oturtmam lazım :)
öyle canım işte ben çalışırken hem kürler hem de hamurişi kebaplar,pideler falan çok şişirdi beni... şimdi hiç sokmuyoruz ağzımıza...zaten bu kadar besleyici şeyle ekmek de yersen o iş biter ben sana söyliyimben zaten diyet dolayısıyla yemiyorum ama eşim de yemiyo artık eve ekmek asla almıyoruz.. ekmek zarar yaa boşa yiyomuşuz yani :)
Ben baktırmadım ama folikasit tabletimin içinde var canım 2 aydır kullanıyorum günlük 300 UIbu arada 2 haftadır haftada 1 ampul dvitamini içiyorum...sen d vit. baktırdın mı bebişim? o çok ama çok önemliymiş, biliyorsun
canım inciri bölüp cam kavanoza koydum, 2-3 incir gibi düşün, incirlerin yarısını geçecek şekilde soğuk sıkım z.yağı koydum, incirlerin hepsi yağı alıyor, her yiyişimizde, eşime de yediriyorum ben ertesi sabah için üzerine ilave ediyorum, eşim daha çok yiyor o 1 incir yiyordur...peki inciri ne kadar miktar yağda ne kadar bekletiyosun canım?
sen yine de baktır tatlım ben de yaz kış deli gibi güneşleniyordum her öğlen 13:00 de yarım saat dik güneşi aldım ama ne kadar düşük çıktı, mutlaka ama mutlaka baktır canım ihmale gelmeyecek bir şey miş, yarın kan verdiğinde ona da bakıversinler bebişimBen baktırmadım ama folikasit tabletimin içinde var canım 2 aydır kullanıyorum günlük 300 UI
tmm canım bunu yapayım doğru diyosun prolaktinim için diğer kür biraz sakıncalı olabilir çok sağolcanım inciri bölüp cam kavanoza koydum, 2-3 incir gibi düşün, incirlerin yarısını geçecek şekilde soğuk sıkım z.yağı koydum, incirlerin hepsi yağı alıyor, her yiyişimizde, eşime de yediriyorum ben ertesi sabah için üzerine ilave ediyorum, eşim daha çok yiyor o 1 incir yiyordur...
tmm canım baktırayım söyleyim onu da ama ben yarın gitmiycemki daha regl olmadımkisen yine de baktır tatlım ben de yaz kış deli gibi güneşleniyordum her öğlen 13:00 de yarım saat dik güneşi aldım ama ne kadar düşük çıktı, mutlaka ama mutlaka baktır canım ihmale gelmeyecek bir şey miş, yarın kan verdiğinde ona da bakıversinler bebişim
rica ederim bebişim, ne demektmm canım bunu yapayım doğru diyosun prolaktinim için diğer kür biraz sakıncalı olabilir çok sağol
gittiğinde baktır o halde canım, depolar boş ise günlük kullandığın miktar depoları doldurmuyor, günlük ihtiyaca kullanılıyortmm canım baktırayım söyleyim onu da ama ben yarın gitmiycemki daha regl olmadımki
yarasın hiç karıştırmadan alıyorsun süperbebeğim markete gitmiştim amma yazışmışsınız....ben şöyle yapıyorum kuzum
sabah uyanınca arı sütü bal polen-dil altına alıyorum aç karna
yarım saat geçince kuru incirlerimi 4 e böldüm z.yağı içinde bekliyorlar, 1 ya da 2 parça yani 1/2 adet incir yemiş oluyorum....
arada büyük su bardağı hayıt suyu içiyorum
üstüne 3-4 saat geçince 2 adet rafadan yumurta, 1 çay bardağı yağlı süt,içine 1 çay kaşığı tarçın, lor peyniri içine soğuk sıkım z.yağı ve 1 çay kaşığı çörekotu atıp kahvaltımı yapıyorum
2 saat falan geçince folidoce içiyorum
1-2 saat geçince supradyn all day içiyorum
akşam yemekten sonra 3-4 saat sonra gibi yine tarçınlı süt içiyorum
az önce marketten fındık aldım , inanılmaz vitamin ve mibneraller var içinde, sabah kürüme 5 adet fındık ilave edeceğim
bazen aklıma gelirse 1 fincan adaçayı içiyorum
Anladım canım tmm onu halledicem mutlaka o iş bendegittiğinde baktır o halde canım, depolar boş ise günlük kullandığın miktar depoları doldurmuyor, günlük ihtiyaca kullanılıyor
çok saol canım hepimize yarasın inşallah, emeklerimizi boşa çıkarmasın Allahım.. işi bıraktıktan sonra çok daha kontrollü ve düzenli olmaya başladı, ben de kendimi daha sağlıklı hissediyorum. cildim daha parlak, saçlarım daha az dökülüyor ve o kronik ağrılarımdan,yorgunluğumdan eser kalmadı..ben özellikle supradyn ve d vitaminine bağlıyorum...eşime de içiriyorum spradyn i ben o da söylüyor çok ama çok iyiyim algım değişti daha farklıyım diyor..1 haftada işe yaradı. bizde çok etkili oldu supradynyarasın hiç karıştırmadan alıyorsun süper
hemen dalıyorum tatlım bakalım yeni kür ya da taktik çıkar mı bizehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-4544#post-43764382
kızlar buradakilerin çoğunun amh ları düşük bebekleri olmuş bir bakın isterseniz
Benim 1,5 yıl içinde kademeli olarak düştü canım hiç yükselme olmadıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/page-4546 burada hanımlardan biri şöyle yazmış : AMH değeri çok oynak, bırak aydan ayı günden güne fark edebiliyor...
bunun bi dayanağı yoktur sanırım.... gerçi biz sürekli ölçtürmüyoruz değil mi? 4-5 farklı zamanda ölçtürüp farklı değerler alanlar var mı aramızda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?