canım çook saol ama lütfen sen de çok dikkat et beslenmene bak benim bi arkadaşım düzensiz ve sağlıksız beslendiği için doğumdan sonra çok ciddi bi romatizmal hastalık çıktı... bebek sömürüyor resmen anneyi, amaç doğumdan sonra sağlığını korumuş olmak tatlım.bebek her türlü besleniyor ama çıktıktan sonra geride enkaz bırakıyor. lütfen çoook ama çok dikkat et beslenmeneno_name_ Canım takılma bunlara sen kendine maşallah çok iyi bakıyorsun. Ben o kadar düzensiz besleniyorumki kendimi bildim bileli öyleyim sabah kahvaltısı yok gün içinde doğru düzgün yemek yemem meyve hic yemem sütü ağzıma almadım şimdiye kadr nefret ederim. Senin masallahin var.herkes yemen lazım böyle olmaz deyip duruyor ama hep böyleydim yani
Biliyorum canım hepsi aklımda ama yiyemiyorum iste yaacanım çook saol ama lütfen sen de çok dikkat et beslenmene bak benim bi arkadaşım düzensiz ve sağlıksız beslendiği için doğumdan sonra çok ciddi bi romatizmal hastalık çıktı... bebek sömürüyor resmen anneyi, amaç doğumdan sonra sağlığını korumuş olmak tatlım.bebek her türlü besleniyor ama çıktıktan sonra geride enkaz bırakıyor. lütfen çoook ama çok dikkat et beslenmene
canım yaaa, dayanma gücümden dolayı mı bu kadar yükleniyor bana dersinno_name_ biraz evvel konuyu ilk actigin anda yazdıklarını okudum hala aynı azim aynı hırs maşallah sana senin gibi olmayı çok isterdim. Sen çokta iyi bi anne olacaksın inşallah. Benim gebe kalma sürecim uzasaydı ben bunların hiçbirini yapamazdım eminim rabbim biliyor kulunu ona göre imtihan veriyor canim
Aynen öyle canımcanım yaaa, dayanma gücümden dolayı mı bu kadar yükleniyor bana dersinşaka bir yana Rabbim başka dert vermesin kuzum ne yapalım, bizimde bunları yaşamamız gerekiyor sanırım, Rabbime hamdolsun verdiği ve vermediği her şey için illaki var bildiği, hayırlısıysa versin der ben mücadeleme devam ederim tatlımmm
doktorun ile görüş istersen belki takviye vitamin falan verir, dediğim gibi bebek her türlü besler kendini, ama sonrasında sana yazık bu ciddi bi konu, görüş lütfen hekiminleBiliyorum canım hepsi aklımda ama yiyemiyorum iste yaa
olmadı kuruyemiş, ne bileyim sevdiğin yiyecekler ama illaki seni koruyacak yiyecekler tüket tatlımAynen öyle canım
Erken dogum riski oluyor ya canim,o yuzden ikiz gebelik istemiyor pek doktorlar ama dedigin de dogru,anca bir defA yaptirabiliyor belkiçok saçma bir kural, tamam ikiz gebelikler riskli oluyor ama belki bir daha tüp yapacak gücü yok insanların
serviks kısa olursamı serklaja gerek duyuyorlar acaba,çünkü 3 sene önce gittiğim bir kadın doğum dr u serviksin kısa demişti.daha sonra bunu hiç söyleyen olmadı tabii daha önemli sorunlarım olduğundan belkide...belki gebe kalabilirsem banada önerirler.amannn neyse bunlar çok sonra konuşacaklarımız galiba
inşallah...artık bir süre dip köşe temizlik sonra da işte sizler varsınız...artık sonrasına sonra bakarız..
kızlar ben incir küründense, inciri yemeyi tercih ediyorum. incir küründe çok fazla incir kullanılıyor, hem şekeri yükseltir hem de prolaktini diye düşünerek, hem bunun posası da faydalı ve gerekli mantığı ile kuru inciri yiyorum...
Ben de öyle düşünüyorum canim, suyundan çok daha faydalıdır bence de.Dogru dusunuyosum canim. Prolaktini yuksek olanlar incir kuru yapmamaliymis zaten. Ben de kür yapmadan yiyorum.
Selam canım ben 9.4.2016 da oldum sanırım bat 9.5.2016 listeye. Ekleyebilirsin. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra
no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
@gibigibiyim ....................................................27 MArt 2016......................20 Nisan 2016
@gulbil10 .........................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
@sekerpancari .................................................
@amayaa ......................................................... 25 Mart 2016 .......................21 Nisan 2016
B bursa_83 .....................................................
moyaalitu .....................................................22 Mart 2016..........................19 Nisan 2016
@Gobe .............................................................
@fshe2 ............................................................25 Mart 2016.........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
@toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016...........................16 Mayıs 2016
İnşallah aminYeni liste yeni şannnssssssss
no_name_ .................................... 4 Nisan 2016....................... 2 Mayıs 2016
@gibigibiyim ....................................................20 Nisan 2016
@gulbil10 .........................................................
@sekerpancari .................................................
@amayaa .........................................................
B bursa_83 ......................................................
moyaalitu .....................................................
@Gobe .............................................................
@fshe2 ............................................................25 Mart 2016..........................24 Nisan 2016
sibel15 ..........................................................
@toprak-35 .....................................................18 nisan 2016.....................16 mayıs 2016
diğer batlarımızı 9 ay sonra yazarız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?