Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

member: 690041"]Kızlar kaç sayfa olmuş 1 günde, hepsini okudum neyse. Takip edemiyorum gündüz ama akşam olunca bakıyorum. İşe gitmedim gitmedim bi başladım inanılmaz yoğunluk var. Günler nasıl geçiyo anlamıyorum. Akşam 8den önce giremiyorum eve şimdi de. Neyse geçer, sağlık olsun gerisi kolay.[/QUOTE]

Aynen canim. Bugun muhabbet guzeldi ve sayfalar akti gitti.izne mi ayrilmistin,geri dondun yoksa yeni ise mi basladin canim. Ben burda yazmaya basladigimda sen calismiyodun sanirim ondan soruyorum canim.

Aynen canim. Bugun muhabbet guzeldi ve sayfalar akti gitti.izne mi ayrilmistin,geri dondun yoksa yeni ise mi basladin canim. Ben burda yazmaya basladigimda sen calismiyodun sanirim ondan soruyorum canim.

Canım kendi işyerimiz olduğu için Mayısta tüp bebek maceram başlayınca ara vermiştim, bi süre evden takip ettim işlerimi çok gerekmedikçe gitmedim. Biraz takıntılı bi yapım var, işyerinde çok stres yaşıyorum diye böylesi daha uygun diye düşünmüştük ama şu an biraz yoğunluk var ve ilgilenmezsem ilerde pişman olabilirim. Bu yüzden işe tekrar başlamak durumunda kaldım. Yaz döneminde tatiliz zaten yaza da az kaldı bakalım idare edicez artık. Şikayetçi değilim kendi isteğimle ilgileniyorum sonuçta ama erken kalkmak ve eve geç dönmek zor geldi. Çok alışmışım tembelliğe

Bu arada iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama bugün diş teli gibi bir tedaviye başladım. 2 yıl önce dişetimdeki kist nedeniyle bi operasyonu geçirmiştim. Bu yüzden eskiden düzgün olan ön dişlerimde boy farkı oldu. Kendimi çok kötü hissetiriyodu ve geçen yıl umre dönüşü dişlerin yapısı düzelsin diye dişler için kalıp gibi bişey taktıracaktım. Sonra tüp bebek işi çıktı 2.plana attım bu işi, zaten doktor doktor geziyorum bi de diş doktoru eklenmesin diye düşünmüştüm. Yanlış yapmışım, aylardır kendimi kötü hissediyorum rahat rahat gülemiyorum. Geçen ay tepem attı gittim diş doktoruma yapın o şeyi dedim. Tedavide olduğumu biliyo hamile kalırsan zorluk çekersin dişeti problemleri olabiliyor hamilelerde dedi ama kararlı olduğumu görünce tamam yapalım dedi. Ne zaman hamile kalırım Allah bilir, onu beklersem ohooo. İlk kalıp bugün takıldı, düşündüğümden daha zormuş 3 haftada bir gidip yenisini alacakmışım, 6-9 ay arası takıcam kalıpları yemek hariç. İnşallah kararımdan pişman olmam :)

no_name_ canım ne güzel yazılar bulmuşsun sağol hepsini okudum. Folik asit fazlası çıktmıştı benim testimde, aklıma geldi zararlı mı diye bakayım dedim ilginç bir bilgiye rastladım. Benim B12 düşüktü, B12 si düşük olanlar folik asitten önce B12 almalılar yoksa eksikliğin şikayetlerini arttırır kalıcı hale getirir yazıyor. Aklınızda olsun kızlar, hemen gidip B12 iğnesini yaptırıcam, geç oldu ama napim
Bu arada okuduğum bazı başlıklarda bizim durumumuzdakilerin melatonin de kullandığımı gördüm. Doktoruma sormadım ama eczaneden aldım bugün. 0.50 mg öneriyorlarmış Türkiye'de satılan tek marka var o da 3mg, kötü hastalıklarda destek amaçlı veriyorlarmış genelde. Nasıl 6ya bölüp içicem kara kara düşünüyorum şimdi çok küçük hap. 0.50den fazla alırsa kabus vs görebilirmiş normal insanlar. Şimdi bunu araştırıyorum ben de.

Kendi isinde calisiyorsun,sanslisin canim. Tedavi icin surekli izin almak sıkıntı olabilirdi.oyle bir derdinin olmamasi guzel.
Dislerin icin de gecmmis olsun. Dis isi kolay degil ama iyi bir doktora yaptirinca sonuc guzel oluyor.hamile kalirsan dis tedavisini birakip sonra mi devam edeceksin?

Kızlar günaydınlar fistiklarrr, bugün telasliyim, öğleden sonra şehir dışına çıkacağız, evi topluyorum, çanta vs hazırlıyorum derken telaşım pek çok. Sizden ricam ön sayfada sibelin mesajindan listeyi kopyalayıp sibeli de ekler misiniz, cepten girdim, kopyalayamadim, geride kalmasın sonra zorlaniyoruz çok.

Canim rica ederim, ne kadar bildiğimiz şeylerde olsa arada hatırlamak gerek sanırım, unutabiliyor insan. Sen de melatonini dikkatli kullan cnm, aman Allah korusun zarar vermesin.

Günaydın kızlar ben dün regli oldum.. Bu sabah Hormon testlerimi yaptırdım sonuç bekliyorum.. Fsh 15 in altında çıkarsa saat 12.30 a Bülent Tıraş ve 15.30 a Teksen Çamlıbel randevum var.. Eğer yüksek çıkarsa randevuları iptal edeceğim.. Gerçi 2 aydan beri hiçbirşey yapmadım.. Pek ümidim yok.. Herşeyin hayırlısı

Sağol canım. Dişlerim kendimi bildim bileli problemli zaten, neyse ki diş doktorumu çok seviyorum güveniyorum. Hamile kalayım da o zaman düşünürüm canım bilmiyorum keşke hamile kalsam da tedavi iptal olsun umrumda olmaz sanırım

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

G gulbil10 .......................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016

Fiyatı nekadar subradeyn

☺ hamilelige zarari olmasin da canim,tedaviye sonra da devam edersin.canim sen havuz mu yaptiriyodun.

☺ hamilelige zarari olmasin da canim,tedaviye sonra da devam edersin.canim sen havuz mu yaptiriyodun.
Evet mini tüp bebekle havuz ama 3 aydır tedavim iptal oluyor. Tedavilerimde 1 kez erken çatladı, 1 kez erken gelişti şimdi de kist var. Bu sabah ilk soğan suyumu yaptım. Umarım işe yarar, adete kadar yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…