Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Evet mini tüp bebekle havuz ama 3 aydır tedavim iptal oluyor. Tedavilerimde 1 kez erken çatladı, 1 kez erken gelişti şimdi de kist var. Bu sabah ilk soğan suyumu yaptım. Umarım işe yarar, adete kadar yapıcam.

Insallah temizler canim sogan kürü de kistin gider.daha once hic denemis miydin,ilk mi yapiyosun.

Sogan kurunu demistim canim. Yazmayi unutmusum.
Ben yanlış anladım galiba. Yok canım ilk defa yapıyorum. Tadı bayaa kötüymüş, beeo arısütü bal bitmişti onu da kızların tavsiyesiyle eğriçayır aldım. İlginçmiş cam ampullerde ve düşündüğümden büyükler. Omega3+coq10 karışımım bitti ve bulamıyorum, gnc ye tmsf el mi koymuş bişeyler dediler işte herhalde uzun bir süre bulunmaz diye solgar coq10 jel kapsül aldım ben de. Bu ay değişiklik ayı oldu yani.

Bu omega 3+coq10 i doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin. Ben de dusunuyorum aslinda ama doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Ben bu konulrda korkagim biraZ. doktora sormadan icemem
Benim aldigim da minik siselerde.benim de bitti. Egricayir alayim diye dusundum.evimize yakin bi aktara sordum.egricayiri hic duymamis.carsidaki aktarlara soracagim.ben arastirirken diger forumlarda hep egricayiri duydum.ama ben cam ampulde oldugunu bilmiyordum. Kasik kasik yiyecegiz saniyordum.

Ilk gunler ben cok zor ictim sogan suyunu. Sonra alistim. 1 dikiste ic,daha kolay oluor:)

Mini tüple ilacsiz tüp bebek ayni sey mi?
Bana klomen verecegini soyledi doktor. sana da klomen mi vermislerdi,düsük doz igne mi?

Coq10 doktorum verdi evet, 2-3 şişe solgar jel içtim sonra forumda beraberinde omega3 de önerildiğini okuyunca beraber olanı içeyim ben de diye düşündüm. Doktoruma söyledim, operasyon dönemlerinde bırakalım kanı sulandırır, onun dışında içebilirsiniz dedi.

Eğriçayır çok iyi bi markaymış, aldığım yerde çok marka var en iyisi bu dediler zaten. Kaşıkla yenilenleri de vardır da forumda bu ampulu tavsiye ediyorlar hep. 2 kutu aldım, 20 şer adet var 1 kutuda 40 gün içicem bakalım.

Mini tüpte femara verdi doktorum 5 gün sabah akşam, folikül yanıtına göre de 2 günde 1 merional yaptım 1 toz 1 su.
İlaçsız tüp bebekte çok sık ultrasonla doğal gelişen yumurtayı topluyorlar diye biliyorum.

Ben de ampul alayim o zaman. Ben 2 aydir tuketiyorum. Bakalim tedaviye faydasi olur insallah.
Ben havuz yapacak miyiz diye sordugumda doktor sana uygun degil ,kaliteli bulursak ilk tedavide hemen transfer edecegiz dedi. Sabirli olacaksin,kaliteli olani bulmak bikac ay surebilir dedi ama sabretmek de zor:)

Yumurta catlamadan alinmasi gerekiyormus sanirim. Bu yuzden cok dikkat istiyomus.

Hayırlısıyla güzel geçer tedavin inşallah canım. Önceden sabırsızdım ama şimdi akışa bıraktım kendimi, elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader artık.

günaydın kızlaaarrrr, iyi haftalar dilerim hepimizeee bugün hastaneye gidip betahcg vermem gerekiyordu ama yarına erteleyeceğim, çook yorgunum, haftasonu şehir dışında arkadaşlardaydık 2 gün acayip yorucu geçti, bugün kolumu bile kaldıracak halim yok...hatta aldom bilgisayarımı yanıma uzandım yatağa kendimi dinlendirmeye çalışıyorum. Çok iyi bi doktor buldum, adam çok başarılı, biliyordum ama kısa vadede randevu almanın imkanı yok, sistem bile adam için randevu vermiyor. Bi tanıdık aracılığı ile cuma gününe randevu almaya çalışıyorum. Gideyim bi incelesin durumumu.Elektrik almazsam benimkine geri dönerim ama farklı bi fikir almalı gerçekten...

dün dönüşte yine çilek aldık bu sefer 4 kg sabah sabah uyanıp temizleyip ayıkladım şekere yatırdım, akşama da kaynatacağım... temizlik yapmam gerek, işler var çamaşır ütü ama ben iptal bi haldeyim..kanamam hala ince ince devam ediyor.neredeyse 1 aydır kanamam var, bu da beni çok halsiz bırakıyor, bu kadar çok uzun sürdü, dr da bir şey demiyor, canım sıkılıyor. bakalım ne halt edeceğim bu şekilde...

hayırlısı olsun inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, habersiz bırakma bizi

kızlar listeye buradan devam edelim karışıyor sonra

G gulbil10 .......................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
sekerpancari ...............................................
Gobe ...........................................................
B bursa_83 ....................................................
moyaalitu ....................................................22 Mart 2016....................19 Nisan 2016
gibigibiyim ..................................................27 Mart 2016....................20 Nisan 2016
amayaa ........................................................25 Mart 2016....................21 Nisan 2016
fshe2 ............................................................25 Mart 2016...................24 Nisan 2016
no_name_ ...................................4 Nisan 2016....................2 Mayıs 2016
sibel15 ...........................................................9 Nisan 2016....................9 Mayıs 2016
N nisanok .................................................................................................10 Mayıs 2016
toprak-35 .....................................................18 Nisan 2016..................16 Mayıs 2016
3 34ebrari34 .....................................................

Vaayyy bee listedende silindir desene
canım listeden kimseyi silmedik, yeni liste yaptık aktif ve katılmaya devam edeceklerle, diğer türlü girmeyen arkadaşlara zoraki etiket atıp durmayalım dedik, ekle hemen bat ve sat tarihini, aşkolsun neden silelim listeden...

canım liste için çook teşekkürler, ellerine sağlık

Gunaydin canim. Oh iyi yapmissiniz gezmekle:) hava da cok guzeldi. Bu guzel havada nasil olduysa hasta oldum. Bogazim cok fena. Basim cok agriyor.nasil sifayi kaptim hic anlamadim.gunah bana
Sen de dinlen canim bosver yarin yaparsin isleri,obur gun yaparsin:)

Baska bir doktor fikrin cok dogru bir karar olmus bence.belki farkli bir tahlil ister,nedenini bulabilir kimyasallarin.

Bilirim gunlerce gelen kanamayi.hem vücut yoruluyor halsizlesiyor hem de oyle gezmek bir sure sonra sinirlerini bozuyor insanin.

canım liste için çook teşekkürler, ellerine sağlık

Günaydın bu ne listesi acaba?
Bir de ben "Ladytimer" diye bir uygulama kullanıyorum, aylara göre tüm bat sat tarihlerini oraya ekleyebilir, takip edebilirsiniz. Yumurtlama tarihini de doğru hesaplıyor. Çok başarılı bir program aklınızda olsun.

günaydın tatlımmm, sana da çok geçmiş olsun, sıcak tut kendini ve boğazını..havalar çok dengesiz, bir anda ısındı, hem halsizleştiriyor hem de insan koruyamıyor kendini...

günlerce süren kanama gerçekten çok sinirimi bozmaya başladı, dr da bir şey demiyor, aslına bakarsan 1 aydan da fazla bendeki kanama, ameliyattan beri sürüyor..pedle gezmek berbat bir şey, ne tam gelip bitiyor, ne de kesiliyor, sanki patlak bi damar var da oradan ince ince süzülüyor gibi... 22 şubattan beri böyle, arada 2-3 gün çok azalmıştı o ara ilişki oldu ve gebelik oldu, 2 ay kanama da çok saçma, dr da bi müdahale falan etmiyor..bakalım yeni dr neler söyleyecek...berbat haldeyim ben de dayak yemiş gibiyim

canım bat ve sat tarihlerimiz, birbirimizi takip etmek, haberdar olmak için...

Sagol canim.nasil kaptim sifayi bilmiyorum.yarin da istanbula doktora gitmem lazim. Nasil olacak bilmiyorum.kafam kalkmiyor.

Aynen su yazdiklarina katiliyorum. kan tam da gelmiyor dedigin gibi. Pedle gezmek o kadar rahatsiz edici ki gunler boyunca.
Bir sure sonra artik fenalik geliyor insana.

Yok yok sen cok iyi yaptin kesinlikle yeni doktor fikriyle.bu kadar uzun sure kanama normal degil. Doktorun mutlaka bisey soylemesi gerekir.
Ben de histereskopi sonrasi uzun bir sure kanama yasadim. En sonunda durmayinca cyclo vermisti doktor. Kesinlikle boyle uzun kanama normal degil. Benim 20 gunde sinirlerim bozuldu,senin 2 ay olmus nerdeyse.zaten ameliyat sonrasi kanama durmayinca ilac verilmesi lazimdi.insallah randevuyu hemen alirsin da cuma gunu bir an once gidersin canim.bakalim ne diyecek yeni doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…